Help Nederland veel slimmer te maken


Op Radio 1 en BNR zijn tijdens en na de BI Award uitreiking diverse interviews gehouden over het concept ‘De intelligente organisatie’ en de winnaar van de Business Intelligence Award 2010. Hoe meer aandacht hoe beter, want wij willen Nederland veel slimmer maken!

BI: broodnodige informatie vergaren uit verschillende systemen

Dit jaar werd Walraven BV de trotste eigenaar van de BI Award 2010 trofee en kwam als bedrijf overal in het nieuws. “Dé manier om die broodnodige informatie te vergaren uit de verschillende systemen in onze organisatie, te combineren, te analyseren en te visualiseren is: Business Intelligence aldus CEO Jan van Walraven.

Behaalt u ultieme prestaties in BI / Analytics?

Ook aankomend jaar zal de ‘Slimste organisatie van Nederland’ worden uitgeroepen en worden beloond voor zijn ultieme prestaties op het gebied van Business Intelligence & Analytics.
Wij nodigen u daarom graag uit om te participeren in het juryproces en vragen u en rol van betekenis te spelen in dit intelligence spektakel.

Help mee!

Dat kan op de volgende manieren:

  • Roep uw relaties op middels een nieuwsbericht op uw website of via een mailing om deel te nemen aan de ‘IQ test voor organisaties’. Zij krijgen een benchmark en advies op maat terug en ontvangen tevens kosteloos het Passionned onderzoeksrapport ‘De 7 grootste valkuilen in BI’ met uw logo en naam erop gedrukt.
  • U kunt bijvoorbeeld ook één van uw klanten waar u erg enthousiast over bent, aandragen voor een nominatie.
  • Retweet dit bericht.

Elke voordracht wordt serieus door de jury in behandeling genomen wanneer deze voor 31 maart 2011 binnenkomt. Neemt u gerust contact op met mij om te overleggen waar de mogelijkheden liggen en hoe het juryproces in zijn werk gaat.

Schouder aan schouder Nederland veel slimmer maken

Kortom: wij willen schouder aan schouder met u samenwerken om Nederland (en uw relaties) nog slimmer te maken. Dit jaar zal de BI Award trofee wederom in oktober worden uitgereikt.

Een selectie van onze klanten

Word nu ook klant

Wil je ook klant bij ons worden? Wij helpen je maar wat graag verder met help nederland veel slimmer te maken (oproep) of andere zaken waar je slimmer van wordt.

Daan van Beek, Managing Director

DAAN VAN BEEK MSc

Managing Director

neem contact met mij op

Fact sheet

Organisaties geholpen
___
Trainingen & workshops
___
Deelnemers opgeleid
___
Beoordeling klanten
8,9
Consultants & docenten
___
Kantoren
3
Jaar ervaring
15