Reviews van onze klanten

Maurice Roosen | Particulier | 13 juli 2021

De opleiding heeft voldaan aan mijn verwachtingen. Positieve aspecten zijn de diversiteit van deelnemers en interactie binnen de groep. Daarnaast goed en behulpzaam cursusmateriaal. Review over Data Science training.

Jan Mülder | Arag | 1 juli 2021

Een gedegen en inspirerende training Procesmanagement. De trainer Ko is een ervaren praktijkman die alles met mooie voorbeelden kan duidelijk maken. Review over masterclass Procesmanagement (HBO/WO).

Conrad Klatte | DPG Media B.V. | 1 juli 2021

In één woord geweldig. Extreem veel geleerd en heb zin om mijzelf verder te verdiepen in dit onderwerp. Daarnaast zie ik zeker veel mogelijkheden om het binnen mijn organisatie toe te passen Review over Big Data training.

Willem Van der Does | Dutch Mountains | 1 juli 2021

Zeer breed inzicht gekregen in de wereld van Data Science. Review over cursus Data Science management.

Patrick Veld | KleurrijkWonen | 18 juni 2021

Inmiddels heb ik de laatste bladzijde van dit boek gelezen. Ik vind het een verhelderde uitleg over wat een ‘intelligente en datagedreven organisatie’ wel maar tegelijk ook niet is. Aan de hand van praktische voorbeelden is het aanschouwelijk gemaakt. De mix tussen theoretische modellen en de praktijk is goed in verhouding. Het meest waardevol vind ik de inleiding en ‘De handen en voeten van de intelligente organisatie’ (hoofdstuk 5). Als verbeterpunt zou ik een stappenplan of overzicht waardevol vinden om hiermee concreet aan de slag mee te gaan. Review over Business Intelligence boek.

Tom Griekspoor | Gemeente Waddinxveen | 14 juni 2021

Een prettige opleiding waarbij theorie en praktijk bij elkaar kwamen. Wel was het prettiger geweest als er meer voorbeelden kwam wat aansluit bij mijn interesse. Zo hadden we verschillende voorbeelden gezien, maar wat betekend dit voor ons? Hoe kan ik dit gebruiken? Review over training R & Data Mining.

Hans ter Braak | Directeur eigenaar | 14 juni 2021

Het boek leest heel makkelijk weg omdat het in heldere (gebruikers)taal is geschreven. Dat is wat me het meeste aansprak. Het is voor mij ook een bevestiging van de kennis die ik in de loop van de jaren heb opgedaan in BI/AI-projecten. De hoofdstukken 1 t/m 7 en paragraaf 9.2 vormen mijns inziens de kern van het verhaal, de onderwerpen van de overige hoofdstukken zijn ook minder gedetailleerd beschreven en meer onderhevig aan de laatste trends. Review over Boek Artificial Intelligence.

Elouise Quirin Lena Sarai Tahapary | Laurens | 14 juni 2021

Zinvol en leervol, heeft me meer inzichten gegeven in mijn organisatie en wat ik kan veranderen. Review over training PDCA & kwaliteitsmanagement.

Maissa Seghir | Student | 11 juni 2021

Omdat ik na mijn bachelor verder wil gaan met een master in data analytics is dit boek de perfecte eerste stap geweest om kennis op te doen over Business Intelligence (BI), Artificial Intelligence (AI), big data analytics, machine learning en Data Science. Ik raad het boek zeker aan, de kennis die je uit dit boek haalt is erg relevant voor de wereld en het werkveld van nu. Review over Business Intelligence boek.

Béla Roesink | Gemeente Venlo | 7 juni 2021

Goede, ervaren trainer. Af en toe teveel oefeningen. Discussies zijn goed, helpt je verder denken dan oppervlakkige theorie. Review over masterclass BI & Analytics.

Maissa Seghir | Student | 7 juni 2021

Als bestuurskunde student heb ik het boek al enige weken in huis, ik heb het boek aangeschaft omdat ik in het bijzonder geïnteresseerd ben in data gedreven werken (in het publieke domein). Ik raad het boek zeker aan voor personen die meer willen weten over het onderwerp. Het boek is op een toegankelijke manier geschreven. Het boek is perfect voor personen die zelf geen technische achtergrond hebben maar toch aan de slag willen gaan met informatiegestuurd werken in de organisatie. Review over Het PDCA-handboek 'Datacratisch werken'.

Rudolf Lans | 6 mei 2021

Ik heb het boek nog niet helemaal uit maar vind het een uiterst prettig leesbaar boek. Permanente educatie mede op basis van datacratisch (informatie, informatie en informatie) werken geeft inzicht in het voorkomen van en het continu willen verbeteren van de processen, de producten en diensten (innovatie, duurzaamheid, etc.)

Als trainer/senior auditor helpt dit boek mij ook bij het uitleggen van "Root Cause Analysis" gekoppeld aan CAPA: Corrective and Preventive Actions. Corrective hier niet te verwarren met - de direct te nemen – correcties (mitigation) ofwel 'blus de brand'. Een vast onderdeel van mijn advies: communicatie & samenwerking en dan niet op wat er niet goed gaat/ging maar op leren en presteren van iedere teamlid. Van laag naar hoog en vice versa. Review over Het PDCA-handboek 'Datacratisch werken'.

Pieter Holtermans | KPN B.V. | 3 mei 2021

Een van de betere opleidingen op Big Data gebied, Ondanks twee i.p.v. 3 dagen. Goede presentatie met veel inhoud, goede balans theorie en praktijk, met enthousiasme en veel kennis door Jack gegeven. En een prachtig boek als naslagwerk.

OPMERKING: Locatie was niet in Amersfoort, maar online, ook was er daardoor geen catering. Beiden niet kunnen beoordelen, maar toch verplicht in te vullen velden. Daarom beiden met 1 ster gevuld. Review over masterclass Big Data.

Dorothé Okkers | Gemeente Utrecht | 28 april 2021

Ik gebruik de kennis uit het boek in mijn werk. De stappen uit de grote en kleine BI-cyclus helpen mij het proces te ontleden om zo geen stappen te vergeten of over te slaan. Ik kan daardoor bewuster en zorgvuldiger werken aan de invulling van datagedreven sturing. Het is zeer toepasbaar in mijn werk en organisatie. Review over Business Intelligence boek.

Peter Mulder | Informatiemanager | Onderwijsgroep Noord | 21 april 2021

Wat mij is opgevallen, je hebt het niet gewoon gedetailleerd en gestructureerd aangepakt, maar uitzonderlijk gedetailleerd en gestructureerd! Wat me aansprak is dat ik nu een zeer compleet naslagwerk heb op het gebied van BI en AI.

Verbeterpunt: als je doelgroep ook op strategisch managementniveau ligt, zou ik dus ook een soort ‘management summary’ toevoegen. Review over Boek Artificial Intelligence.

Alexander Proost | Croonwolter&dros | 8 april 2021

Ik ben nog redelijk aan het begin omdat ik de stof goed tot me wil laten nemen dit betekent dat ik het niet moet lezen net voor het slapen. Ook al ben ik pas bij hoofdstuk 3 tot nu toe vind ik het erg interessant boek omdat het duidelijk is omschreven en de praktijkvoorbeelden sprekend zijn. Ik heb ook veel profijt bij de visualisaties, dit ondersteunt mij bij het lezen.

Ik heb ondanks dat ik het nog lang niet uit heb al aanbevolen aan collega’s. Mochten er verbeterpunten zijn dan zal ik je deze doorgeven. Review over Boek Artificial Intelligence.

Gerard Palma | VeiligheidsRegio Midden- en West-Brabant | 27 januari 2021

Informatie Gestuurd Werken is een prioritair thema binnen de Veiligheids Regio Midden- en West- Brabant. In een inspirerende en hoog gewaardeerde workshop zijn we samen met Daan aan de slag gegaan met een "roadmap voor data gedreven werken". Daan weet op basis van actuele casuïstiek de juiste balans te vinden tussen theorie en praktijk.

De inzichten van Daan gaan ons helpen bij het "slimmer samenwerken met data" om zo incidenten eerder aan te zien komen, risico’s beter in te schatten en sneller en adequater op te kunnen treden. Review over Daan van Beek.

Niels Te Brake | Particulier | 4 januari 2021

Goede cursus met een prettige en vaardige docent, met goed lesmateriaal als ondersteuning. Veel inzicht gekregen om pdca te implementeren in de eigen organisatie. Review over PDCA & kwaliteitsmanagement leergang.

Mirella De Ruiter | Omgevingsdienst Rivierenland | 4 januari 2021

Ik vond het erg interessant, maar mistte toch de invalshoek van nonprofit instellingen. Dat maakt de vertaalslag naar de eigen praktijk qua inhoud moeilijk. De systematiek is zeker toepasbaar. Review over masterclass PDCA & kwaliteitsmanagement.

Damaris Panneflek | Gemeente Rotterdam | 17 december 2020

Wat een geweldig boek! Voor een verbeteraar in hart en nieren is het een feest om te lezen. Vaak wordt er van het middel het doel gemaakt. Dit boek brengt focus en biedt richting voor juist die organisatie die 'future-ready' wil zijn. Want uiteindelijk is datagedreven werken geen luxe, maar DE manier om in business te blijven. Daan van Beek creëert in dit boek een web van kennis rondom het regisseren van synergie tussen datagedreven werken en continu verbeteren. Review over Het PDCA-handboek 'Datacratisch werken'.

Opleidingen
Kennisbank
Advies
Interim

Deze organisaties gingen je voor

Word nu ook klant

Wil je ook klant bij ons worden? Wij helpen je maar wat graag verder met data analytics of andere zaken waar je slimmer van wordt.

Daan van Beek, Eindbaas & specialist in continu verbeteren

DAAN VAN BEEK MSc

Eindbaas & auteur van het boek 'De intelligente, datagedreven organisatie'

neem contact met mij op

Fact sheet

Organisaties geholpen
___
Trainingen & workshops
___
Deelnemers opgeleid
___
Beoordeling klanten
8,9
Consultants & docenten
___
Kantoren
3
Jaar ervaring
16