Reviews van onze klanten

Rudolf Lans | 6 mei 2021

Ik heb het boek nog niet helemaal uit maar vind het een uiterst prettig leesbaar boek. Permanente educatie mede op basis van datacratisch (informatie, informatie en informatie) werken geeft inzicht in het voorkomen van en het continu willen verbeteren van de processen, de producten en diensten (innovatie, duurzaamheid, etc.)

Als trainer/senior auditor helpt dit boek mij ook bij het uitleggen van "Root Cause Analysis" gekoppeld aan CAPA: Corrective and Preventive Actions. Corrective hier niet te verwarren met - de direct te nemen – correcties (mitigation) ofwel 'blus de brand'. Een vast onderdeel van mijn advies: communicatie & samenwerking en dan niet op wat er niet goed gaat/ging maar op leren en presteren van iedere teamlid. Van laag naar hoog en vice versa. Review over Het PDCA-handboek 'Datacratisch werken'.

Pieter Holtermans | KPN B.V. | 3 mei 2021

Een van de betere opleidingen op Big Data gebied, Ondanks twee i.p.v. 3 dagen. Goede presentatie met veel inhoud, goede balans theorie en praktijk, met enthousiasme en veel kennis door Jack gegeven. En een prachtig boek als naslagwerk.

OPMERKING: Locatie was niet in Amersfoort, maar online, ook was er daardoor geen catering. Beiden niet kunnen beoordelen, maar toch verplicht in te vullen velden. Daarom beiden met 1 ster gevuld. Review over Big Data training (HBO).

Dorothé Okkers | Gemeente Utrecht | 28 april 2021

Ik gebruik de kennis uit het boek in mijn werk. De stappen uit de grote en kleine BI-cyclus helpen mij het proces te ontleden om zo geen stappen te vergeten of over te slaan. Ik kan daardoor bewuster en zorgvuldiger werken aan de invulling van datagedreven sturing. Het is zeer toepasbaar in mijn werk en organisatie. Review over Business Intelligence boek.

Peter Mulder | Informatiemanager | Onderwijsgroep Noord | 21 april 2021

Wat mij is opgevallen, je hebt het niet gewoon gedetailleerd en gestructureerd aangepakt, maar uitzonderlijk gedetailleerd en gestructureerd! Wat me aansprak is dat ik nu een zeer compleet naslagwerk heb op het gebied van BI en AI.

Verbeterpunt: als je doelgroep ook op strategisch managementniveau ligt, zou ik dus ook een soort ‘management summary’ toevoegen. Review over Boek Artificial Intelligence.

Alexander Proost | Croonwolter&dros | 8 april 2021

Ik ben nog redelijk aan het begin omdat ik de stof goed tot me wil laten nemen dit betekent dat ik het niet moet lezen net voor het slapen. Ook al ben ik pas bij hoofdstuk 3 tot nu toe vind ik het erg interessant boek omdat het duidelijk is omschreven en de praktijkvoorbeelden sprekend zijn. Ik heb ook veel profijt bij de visualisaties, dit ondersteunt mij bij het lezen.

Ik heb ondanks dat ik het nog lang niet uit heb al aanbevolen aan collega’s. Mochten er verbeterpunten zijn dan zal ik je deze doorgeven. Review over Boek Artificial Intelligence.

Frank Peek | Sanquin | 8 april 2021

Geeft een goed overall beeld van Data Science & Business Analytics. Laat de verschillende facetten goed zien en maakt het zoveel mogelijk praktisch en geeft daarmee handvatten om mee aan de slag te kunnen. Review over Data Science management leergang.

Anoniem | 8 april 2021

Ingewikkelde vraagstukken worden sneller opgelost, klantvriendelijke docent. Review over cursus Power BI datagedreven werken.

Sonja Heynsdijk-Koch | SVOPL | 13 maart 2021

Prima training waarbij de theoretische inhoud de praktijk raakt. Door het bespreken van voorbeelden uit diverse settings kan ik nu een link leggen met mijn eigen werk als adviseur Kwaliteitszorg in het onderwijs. Review over opleiding PDCA & kwaliteitsmanagement.

Jurgen Zuiderduin | BijZuiderduin | 19 februari 2021

In 10 dagen krijg je een goed theoretisch overzicht van het vakgebied met voorbeelden en de mogelijkheid dit naar de eigen praktijk te vertalen. Review over Data Science management training (HBO).

Gerard Palma | VeiligheidsRegio Midden- en West-Brabant | 27 januari 2021

Informatie Gestuurd Werken is een prioritair thema binnen de Veiligheids Regio Midden- en West- Brabant. In een inspirerende en hoog gewaardeerde workshop zijn we samen met Daan aan de slag gegaan met een "roadmap voor data gedreven werken". Daan weet op basis van actuele casuïstiek de juiste balans te vinden tussen theorie en praktijk.

De inzichten van Daan gaan ons helpen bij het "slimmer samenwerken met data" om zo incidenten eerder aan te zien komen, risico’s beter in te schatten en sneller en adequater op te kunnen treden. Review over Daan van Beek.

Niels Te Brake | Particulier | 4 januari 2021

Goede cursus met een prettige en vaardige docent, met goed lesmateriaal als ondersteuning. Veel inzicht gekregen om pdca te implementeren in de eigen organisatie. Review over PDCA & kwaliteitsmanagement opleiding.

Mirella De Ruiter | Omgevingsdienst Rivierenland | 4 januari 2021

Ik vond het erg interessant, maar mistte toch de invalshoek van nonprofit instellingen. Dat maakt de vertaalslag naar de eigen praktijk qua inhoud moeilijk. De systematiek is zeker toepasbaar. Review over opleiding PDCA & kwaliteitsmanagement.

Nienke Eckhardt | Vilans | 4 januari 2021

Relevante opleiding voor iedereen die aan de slag gaat met datagedreven werken en BI. Leer wat de kansen zijn, de valkuilen en waar je moet beginnen. Ook een kijkje naar de toekomst: wat zijn de mogelijke toepassingen van ML en AI in de wereld? Review over masterclass Business Analytics (HBO/WO).

Anoniem | 4 januari 2021

Leuke, interessante opleiding. Goede afwisseling tussen theorie en opdrachten. Review over Business Analytics training.

Anoniem | 4 januari 2021

Leo kan prettig vertellen in rustige stijl. Voorbeelden dragen zeker bij aan begrip.

Qua opzet had ik iets meer verwacht over

- dag 3 mensen en middelen- juist de rollen taken en bevoegdheden rondom sturing op performance management
- performance management, strategie deploykent naar afdelingen toe
- Performance Management van diverse grootheden (organisatie, strategierealisatie, projecten, processen). Dit doet vermoedelijk iets met hoe je het doet, wie , etc
- welke grootheden monitor je vanuit risk, operationalnwxcellwnce, klantwaarden etc. En hoe voorkom je overvloed daarin Review over leergang Prestatiesturing & KPI's (HBO).

Anoniem | 4 januari 2021

Interessant om inhoudelijk beter kpi’s te kunnen formuleren. Er wordt mijn inziens weinig aandacht besteed aan het gebruik van visuals en welk type visual het beste werkt in een bepaalde situatie. Dit zou een leuke toevoeging kunnen zijn. Review over leergang Prestatiesturing & KPI's.

Damaris Panneflek | Gemeente Rotterdam | 17 december 2020

Wat een geweldig boek! Voor een verbeteraar in hart en nieren is het een feest om te lezen. Vaak wordt er van het middel het doel gemaakt. Dit boek brengt focus en biedt richting voor juist die organisatie die 'future-ready' wil zijn. Want uiteindelijk is datagedreven werken geen luxe, maar DE manier om in business te blijven. Daan van Beek creëert in dit boek een web van kennis rondom het regisseren van synergie tussen datagedreven werken en continu verbeteren. Review over Het PDCA-handboek 'Datacratisch werken'.

Susanne Wellen | Radboud Universiteit | 7 december 2020

Interessant en dynamische opleiding! Review over Prestatiesturing & KPI's opleiding.

Ian van der Pool | Defensie Ondersteuningscommando - Servicepunt | 10 november 2020

De vele voorbeelden van oude denken en organiseren in dit boek zijn (helaas) herkenbaar. Het mooie daarvan is dat de geboden oplossingsrichtingen en toolings daardoor ook direct aanspreken. Ons doel is om het kernproces van Defensie nog beter te gaan ondersteunen. Business intelligence is daarbij cruciaal als we ons van operationeel en reactief naar strategisch en voorspellend willen gaan ontwikkelen. Dit zeer leesbare boek sluit dan ook fantastisch aan bij ons bedrijfsvoeringsysteem op basis van IOS41001 (PDCA), ons servicemanagementsysteem en klantcentrisch werken. Review over Het PDCA-handboek 'Datacratisch werken'.

Abebe Assefa | Provincie Zuid-Holland | 2 november 2020
Opleidingen
Kennisbank
Advies
Interim

Een selectie van onze klanten

Word nu ook klant

Wil je ook klant bij ons worden? Wij helpen je maar wat graag verder met data analytics of andere zaken waar je slimmer van wordt.

Daan van Beek, Managing Director

DAAN VAN BEEK MSc

Managing Director

neem contact met mij op

Fact sheet

Organisaties geholpen
___
Trainingen & workshops
___
Deelnemers opgeleid
___
Beoordeling klanten
8,9
Consultants & docenten
___
Kantoren
3
Jaar ervaring
16