Reviews van onze klanten

Anoniem | 14 april 2022

Erg waardevolle training Big Data, zal hem zeker aanbevelen binnen mn netwerk. Dank voor de uitleg en passie voor het onderwerp. Review over Big Data opleiding (HBO).

Marco Lingen | Gemeente Krimpenerwaard | 14 april 2022

Fijne opleiding Business Intelligence, duidelijke voorbeelden met veel verschillende inzichten. Review over training BI & Analytics.

Allard Hesselink | All Your BI | 14 april 2022

Goede uitleg. Veel interactie dat de theorie ook in de praktijk brengt. Review over masterclass Datawarehouse & Data Governance.

Julia van Heukelom | Basic-Fit International B.V. | 14 april 2022

Interactieve CRM opleiding waar veel aandacht wordt gegeven aan individuele vraagstukken. Review over CRM masterclass.

Jurgen van Diesen | Stichting Achmea Rechtsbijstand | 13 april 2022

De training scenario based planning is een echte aanrader. Leo Kerklaan heeft een prettige manier van kennisdelen waardoor de theorie snel helder is. Door zijn enorme ervaring is een koppeling van theorie en praktijk voortdurend aanwezig en dat maakt het geleerde heel toepasbaar. Review over Scenarioplanning.

Anoniem | 7 april 2022

Positief. Goede vakkennis bij docent en duidelijk concrete vertaling naar eigen bedrijf. Goede handvatten gekregen om nu met BI van start te kunnen gaan binnen eigen organisatie. Review over Business Analytics opleiding.

Anoniem | 7 april 2022

Veel mogelijkheid tot interactie. vragen werden beantwoord. cursus werd bijgestuurd adhv onze vragen en interesses. Review over Datawarehouse & Data Governance training.

Lisa van den Broek | Royal Eijkelkamp | 7 april 2022

Theorie wordt zodanig uitgelegd dat deze toepasbaar is in de praktijk.
Het feit dat je een boek meekrijgt die ondersteuning biedt aan hetgeen geleerd heeft veel meerwaarde. Review over training Performance Management & KPI's.

Synella Fleming | Archipel Academy BV | 24 maart 2022

Leerzaam, inspirerend, voldoende informatie en interessante voorbeelden (soms te veel :-) ) Review over PDCA & kwaliteitsmanagement opleiding.

Anoniem | 24 maart 2022

Goede opleiding waarin ruim de tijd genomen werd om met elkaar de discussie aan te gaan. Daardoor mogelijk om te leren van andere organisaties en deze te projecteren op eigen organisatie. Review over training Prestatiemanagement & KPI's.

Anoniem | 24 maart 2022

Een uitstekende datawarehouse training met een goede vertaling naar de praktijk. Review over masterclass Datawarehouse & Data Governance.

Anoniem | 24 maart 2022

Theoretisch goed onderbouwd en zeer toepassingsgericht. Review over cursus Scenarioplanning & Business Dynamics.

Anouk Claessen | Maastricht UMC+ | 23 maart 2022

De opleiding is divers en raakt vele vlakken binnen BI en organisatie. Review over training Business Analytics.

Anoniem | 19 maart 2022

Boeiende training, gaf goed inzicht in PDCA en kwaliteitsmanagement, Biedt handvatten. Review over PDCA & kwaliteitsmanagement training.

Anoniem | 19 maart 2022

Goede vakinhoudelijke kennis bij de docent, voor zo ver ik kan inschatten: alles omvattend met veel praktische voorbeelden. Er worden continu links gelegd naar de situatie van studenten. Review over Datawarehouse & Data Governance opleiding (HBO).

Anoniem | 16 maart 2022

Goede datawarehousetraining om onder andere te komen tot strategie vorming rondom BI strategie. Zeer inspirtatievol Review over cursus Datawarehouse & Data Governance.

Yvonne Geurten | Harvest House | 12 maart 2022

Een interessante, gedegen BI training. Review over masterclass Business Analytics.

Anoniem | 12 maart 2022

Ik heb veel gehad aan deze Data Science training. Ik heb nu goede handvaten gekregen om de opgedane kennis in de praktijk te brengen. Op de werkvloer konden ze al merken dat ik met deze cursus bezig was. Review over Data Science translator masterclass.

Anoniem | 8 maart 2022

Prima van opzet, enthousiast gepassioneerde expert docent, leuke praltijkvoorbeelden vanuit verschillende de contexten. Review over PDCA & kwaliteitsmanagement masterclass.

Opleidingen
Kennisbank
Advies
Interim

Deze organisaties gingen je voor

Word nu ook klant

Wil je ook klant bij ons worden? Wij helpen je maar wat graag verder met data analytics of andere zaken waar je slimmer van wordt.

Daan van Beek, Eindbaas & specialist in continu verbeteren

DAAN VAN BEEK MSc

Eindbaas & auteur van het boek 'De intelligente, datagedreven organisatie'

Neem contact met mij op

Fact sheet

Organisaties geholpen
___
Trainingen & workshops
___
Deelnemers opgeleid
___
Beoordeling klanten
8,9
Consultants & docenten
___
Kantoren
3
Jaar ervaring
17