contact

Reviews van onze klanten

Anoniem | 16 september 2022

Informatief, volledig, actueel en leuke groepsopdrachten om met elkaar en van elkaar veel te leren Review over Business Intelligence opleiding.

Zinabu Melese | in3 | 16 september 2022

The entire organization of the program is good and informative to individuals with intermediate to advanced level knowledge. Review over Big Data training.

Anoniem | 25 augustus 2022

Goede afwisseling tussen theorie en praktijk. Fijne voorbeelden om het concreter te maken. Review over Business Intelligence opleiding.

Anoniem | GZA | 25 augustus 2022

Ik vond het een nuttige en leuke cursus. Leo Kerklaan heeft een prettige manier van zijn kennis overbrengen zonder betweterig te zijn. Het waren lange dagen maar door ruime pauzes en ruimte voor discussie tussen de deelnemers haakte ik niet af. Ik zou nog eens kritisch naar de locatie kijken en misschien de tip aan Leo om de voorbeelden in zijn presentatie weer iets meer up-to-date te brengen. Veel van de gebruikte voorbeelden liepen tot circa 2013. Review over Training PDCA & kwaliteitsmanagement.

Anoniem | Innax | 25 augustus 2022

Nuttige opleiding, geeft een goed algemeen overzicht in wat er mogelijk is en wat er veel gebruikt wordt. Soms iets te breed, maar dat kan ook niet anders omdat je met mensen uit meerdere achtergronden en interesse gebieden zit. Review over Training R & Data Mining.

Maurice Staals | Gemeente Venray | 25 augustus 2022

Fijne praktisch ingestoken cursus. Veel nieuwe handigheidjes ontdekt. Theoretisch gedeelte mag wmb meer de boventoon voeren ipv de individuele usecases. Review over Power BI cursus.

Peter Vader | Gemeente Alphen aan den Rijn | 25 augustus 2022

Ik vind deze opleiding Master of Data Science goed aansluiten bij de omschrijving. Het geeft een doorkijk op de wereld van data gebruik. Waarom moet je data gebruiken en waar kan je het voor inzetten. Ook veel aandacht waarom data steeds waardevoller wordt voor onze maatschappij. Review over Data Science opleiding.

Bram Schreuder | In3 | 25 augustus 2022

Deze training was prima op hoofdlijnen wat betreft big data. Het onderdeel Python was voor mij minder interessant. Review over Big Data training.

Michel Grouwstra | International Card Services | 17 augustus 2022

Uitgebreide, volledige basis van theorie. Brede praktijkkennis van de trainer. Presentatie/slides kunnen beter en duidelijker Review over Opleiding Procesmanagement.

Anoniem | 17 augustus 2022

Sterke cursus die een goed en volledig beeld geeft over het volledige BI landschap. Door deze cursus krijg je een beter overzicht wat er allemaal bij BI komt kijken en misschien nog wel het belangrijkste elke euro die je in techniek stopt moet je ook in de mens stoppen. Review over Business Intelligence opleiding.

Frank Delva | idmsolutions | 17 augustus 2022

Deze data science opleiding heeft me gegeven wat me interesseerde. Ik ga verder in deze materie. Review over Data Science opleiding.

Jean-Paul Oudenaarden | Stichting Thuisvester | 3 augustus 2022

Goede opleiding, de combinatie van moderne PDCA in grote cirkel(strategie) en kleine cirkels (zelfsturende teams) spreekt erg aan en kan m.i. enorm van waarde zijn in het kweken en ook weer continue verbeteren van flexibiliteit en wendbaarheid als organisatie Review over Training PDCA & kwaliteitsmanagement.

Anoniem | 3 augustus 2022

De opleiding geeft een compleet beeld van de wereld van BI en AI (ook de menselijke kant) en heeft mij concrete tools gegeven om met specifieke stappen te komen tot succesvolle BI inzichten. Review over Business Intelligence opleiding.

Ronald van Beers | Superunie | 3 augustus 2022

Mooi opleiding welke mijn kennisvraag exact heeft beantwoord. De opleiding biedt een mooie spiegel welke op de organisatie kan worden gericht. Review over Data Science opleiding.

Anoniem | ING | 29 juli 2022

Ik zou wel checken bij mensen die me zouden vragen over de opleiding wat ze precies zoeken. Als het gaat om data science, zou ik opleiding niet zonder meer aanraden, maar rest is zeer waardevol. Als de vorm van data science anders zou zijn, zou ik opleiding zeker aanbevelen. Review over Data Science opleiding.

Anoniem | Apotheek Máxima MC | 29 juli 2022

De inhoud is goed uitgelegd maar het is soms een beetje rommelig. Review over Training R & Data Mining.

Frank de Jong | Belastingdienst | 29 juli 2022

Veel verschillende onderwerpen.
Goede interactie (maar daar was alle gelegenheid toe bij kleine groep)
Bredere doelgroep dan de opleiding zelf denkt. Review over Opleiding CRM.

Anoniem | KWA bedrijfsadviseurs | 29 juli 2022

Veel gehoord, gezien en geproefd aan toepassen kennis binnen python. Het toepassen in de praktijk en stof eigen maken moet nog volgen. Review over Big Data training.

Anoniem | ABN AMRO Bank | 29 juli 2022

Opleiding staat bol van nuttige informatie, maar heeft een logische opbouw en geeft ruimte om te oefenen met leuke praktijkcasus. Waar andere BPM training de focus leggen op modelleren, wordt hier gestart bij de strategische doelen van de organisatie en kom je stapsgewijs via missie en visie naar KPI's en procesmodellen. Een goede verrijking voor als je strategisch met BPM aan de slag gaat. De gebruikte slides zijn goed van inhoud, maar ogen wat oudbollig. (Leidt daardoor ook niet te veel af). Trainer Ko Achterberg verteld duidelijk en maakt regelmatig een zijstap naar praktijkvoorbeelden of cases van deelnemers. Review over Opleiding Procesmanagement.

Anoniem | Arcadis | 29 juli 2022

De opleiding heeft 1. diverse kennis en inzichten v.w.b. opgefrist en 2. ook duidelijk aangevuld. Een waardevol onderdeel was steeds het gesprek met de andere cursisten. Review over Training PDCA & kwaliteitsmanagement.

Anoniem | Coöperatie Harvest House U.A. | 29 juli 2022

Leuke opleiding, breed overview van BI. Nieuwe inzichten opgedaan. Review over Business Intelligence opleiding.

Jeroen van der Hagen | Gemeente Rotterdam | 19 juli 2022

Ik vind het echt een super interessant boek! Heb het met veel plezier gelezen, zeker omdat het overgrote deel erg relevant is voor mijn vakgebied. Daarnaast was ik al langer opzoek naar een visie omtrent datagedreven werken, en ik denk dat ik die gevonden heb. Ik vind het soms lastig om te bepalen welke kant een organisatie op wil m.b.t. datagedreven werken, en welke stappen daarvoor nodig zijn. Ik ben er van overtuigd dat de lessen uit dit boek mij hierbij gaan helpen want de materie in het boek is heel praktisch toepasbaar voor mijn werk.

Ik werk dagelijks met onder andere:

- teams die worstelen met vraagstukken rondom KPI’s/dashboarding/datakwaliteit.
- datawarehousemanagers die voor ons de data ontsluiten en prepareren, maar daarnaast ook om verbindingen op te zetten tussen onze tooling & het datawarehouse
- stakeholders die ik moet overtuigen van de kracht van datagedreven werken (Process Mining in mijn geval)
- tooling die gebruik maakt van algoritmes
- et cetera

Het boek is voor mij dus erg relevant. Heb 0% spijt van de aanschaf. Review over Het boek ‘De intelligente, datagedreven organisatie’.

Anoniem | Universiteit van Amsterdam | 8 juli 2022

goede 3 daagse training inzichtgevend in alle aspecten rondom Big Data Review over Big Data training.

Wout Zwiep | Axxor BV | 3 juli 2022

Zeer goed! ik ben erg blij dat ik de opleiding heb mogen doen. Review over Data Science opleiding.

Marius Hendriksen | Aim4Business | 3 juli 2022

Ik heb je boek van kaft tot kaft gelezen. In het kort een prachtboek. Logisch van opbouw, goed gestructureerd, alle theorie is voorzien van aansprekende voorbeelden. Verbeteringen zie ik nauwelijks, mogelijk wat voorbeelden toevoegen voor de mogelijkheden voor datacratisch werken binnen kleinere MKB-bedrijven. Hier zit vooral bij DGA's een hoop angst om data te delen met "het volk".

De PDCA methode kende ik wel, maar ik zocht naar structuur achter de methode. Hoe deze goed te implementeren, de randvoorwaarden voor een goede implementatie en hoe deze in te zetten bij continu verbeterprocessen en strategische veranderingen.

Op al deze vragen geeft het boek voor mij de antwoorden en geeft het handvatten om met PDCA succesvol aan de slag te gaan. Review over Het PDCA-handboek ‘Datacratisch werken’.

Anoniem | 3 juli 2022

Ontzettend afwisselend en Daan kan erg goed uitleggen en vertellen. Niet alleen stil zitten en luisteren, maar ook tekenen, overleggen, samen sparren, praktische opdrachten uitvoeren. Verder zijn alle aspecten van BI aan bod gekomen. Nieuwe ontwikkelingen, techniek, mens, onderzoek en praktische voorbeelden. En ik ben erg blij met het boek :) Review over Business Intelligence opleiding.

Anoniem | Biddle B.V. | 3 juli 2022

Een leuke praktische opleiding, waar in een relatief korte tijd (3 dagen) veel wordt behandeld, zowel theoretisch als praktisch. Vanwege de vele onderwerpen konden we niet altijd lang stil staan bij een onderwerp, daarom is het erg fijn om het boek te hebben als naslagwerk. Review over Business Intelligence opleiding.

Mohamed el Issati | Stichting Havensteder | 3 juli 2022

Een goede manier om een breed beeld te krijgen van procesmanagement, kennismaking met procesmanagement en alles wat daarmee samenhangt.. Vervolgens kan je zelf kijken op welke onderdelen je meer diepgang wil door een andere cursus te doen, bijvoorbeeld proces mining. Review over Opleiding Procesmanagement.

Pieter Holtermans | KPN B.V. | 24 juni 2022

Uitstekende training, waar alle aspecten van AI in werden behandeld. Kijk ook eens op de website van Passionned Group, waar ook nog veel meer informatie staat om op AI- en BI gebied up to date te blijven. Review over Artificial Intelligence training.

Jeroen Offerman | NECXT | 17 juni 2022

Net als de vorige cursus (Data Warehousing) erg nuttig. Alleen vanuit Passioned kreeg ik eerst te horen dat de volgorde niet echt uit maakte. Bij de Data Warehouse cursus hoorde ik van de docent dat de volgende toch echt beter andersom had gekund. Review over Business Intelligence opleiding.

Harald van Engelen | REDview BI | 17 juni 2022

Heeft me precies gebracht wat ik zocht. Verbreding van het perspectief over datagedreven ondernemen, om meer de leiding te nemen in projecten. Verdieping van de technische kennis om de juiste keuzes te kunnen maken in platform, technische partners etc. Review over Data Science opleiding.

Koen van Laar | Gemeente Venlo | 10 juni 2022

Goed. Het indeling van de verschillende onderwerpen was mooi. Leuke sfeer en inhoudelijk ook veel geleerd. Review over Data Science opleiding.

Anoniem | NHL Stenden | 10 juni 2022

Geeft een mooie inkijk in AI en Bigdata. Geeft zowel de de impact van het gebruik als een meer verdiepend stuk tot het begin van programmeren. Review over Big Data training.

Anoniem | Gemeente Tilburg | 9 juni 2022

Goed beeld van een BI organisatie. Review over Business Intelligence opleiding.

Raoul Hoomans | Oodit Platform Bv | 9 juni 2022

Mijn suggestie zou zijn om meer uit de stoel te komen. Het was vrij lang zitten. Misschien zijn er opdrachten te verzinnen waarbij je even uit je stoel komt.

Een sta-plek is misschien ook een goed alternatief om scherpte, focus en energie vast te houden. Review over Training PDCA & kwaliteitsmanagement.

Arnold Westerhof | A House of Happiness | 4 juni 2022

Erg tevreden met de handvaten en inzichten die ik heb ontvangen. Weer even de puntjes op de I. Thnx. Review over Business Intelligence opleiding.

Tim De Graeve | Jan De Nul Dredging NV | 3 juni 2022

Was een heel interessante en hands-on opleiding. Review over Python cursus Machine Learning.

Linda Smallegange | Gemeente Den Haag | 21 mei 2022

Veel stof in 3 dagen maar daardoor ook, wat mij betreft, een complete cursus. Veel stof kan nog weleens overweldigend zijn maar Leo weet het concept kwaliteitsmanagement en PDCA klein, behapbaar en overzichtelijk te houden. De vele anekdotes en praktijkvoorbeelden maakt het levendig. Wat ik eruit gehaald heb: PDCA is veranderkunde maar het is geen rocket science. Hou het concreet en praktisch en voer het stapje voor stapje uit. Review over Training PDCA & kwaliteitsmanagement.

Gea Brokking-Krechting | Het Financieele Dagblad B.V. | 21 mei 2022

Ik vond het een goede opleiding, op een duidelijke manier gegeven. Het enige minpunt zou kunnen zijn dat er wel veel onderwerpen op de agenda stonden, waardoor er per onderwerp soms weinig tijd was. De docent heeft dit goed opgelost door te overleggen en de overwegingen om ergens snel(ler) door heen te gaan uit te leggen. Review over Opleiding CRM.

Jorieke Langeler | Huuskes | 21 mei 2022

Zeer nuttig. Veel (achtergrond) informatie over alles rondom BI. Het geeft veel waardevolle inzichten welke toegepast kunnen worden op onze organisatie. Ook de opdrachten welke we samen moesten uitvoeren zijn zeer nuttig. Review over Business Intelligence opleiding.

Anoniem | Medux | 21 mei 2022

Prima basis om verder aan de slag te gaan met Datamining in R Review over Training R & Data Mining.

Anoniem | Medux | 11 mei 2022

Mooie opleiding als het gaat om performance management en KPI's. Review over Opleiding Performance Management & KPI’s.

Else Boon | Bibliotheek Drachten | 11 mei 2022

Belangrijk onderwerp in enkele dagen aangeleerd, fijn zo kort en ter zake! Review over Training PDCA & kwaliteitsmanagement.

Vesna Drobnjak | Kwaliteitsfunctionaris Subsidies | Provincie Noord-Holland | 11 mei 2022

Ik vond de samenwerking met Leo Kerklaan van Passionned Group bij het ontwerpen van een kwaliteitsmanagementsysteem heel prettig. Hij begreep meteen waar het bij subsidie-processen - voor veel mensen een niet makkelijk onderwerp - om draait. We kunnen nu verder met de implementatie. Review over Kwaliteitsmanagementsysteem.

Anoniem | DTN | 14 april 2022

Erg waardevolle training Big Data, zal hem zeker aanbevelen binnen mn netwerk. Dank voor de uitleg en passie voor het onderwerp. Review over Big Data training.

Marco Lingen | Gemeente Krimpenerwaard | 14 april 2022

Fijne opleiding Business Intelligence, duidelijke voorbeelden met veel verschillende inzichten. Review over Business Intelligence opleiding.

Allard Hesselink | All Your BI | 14 april 2022

Goede uitleg. Veel interactie dat de theorie ook in de praktijk brengt. Review over Opleiding Datawarehouse & Data Governance.

Julia van Heukelom | Basic-Fit International B.V. | 14 april 2022

Interactieve CRM opleiding waar veel aandacht wordt gegeven aan individuele vraagstukken. Review over Opleiding CRM.

Jurgen van Diesen | Stichting Achmea Rechtsbijstand | 13 april 2022

De training scenario based planning is een echte aanrader. Leo Kerklaan heeft een prettige manier van kennisdelen waardoor de theorie snel helder is. Door zijn enorme ervaring is een koppeling van theorie en praktijk voortdurend aanwezig en dat maakt het geleerde heel toepasbaar. Review over Scenarioplanning.

Deze organisaties gingen je voor

Word nu ook klant

Wil je ook klant bij ons worden? Wij helpen je maar wat graag verder met datagedreven werken of andere zaken waar je slimmer van wordt.

Daan van Beek - Eindbaas & auteur van 'De intelligente, datagedreven organisatie'

DAAN VAN BEEK MSc

Eindbaas & auteur van 'De intelligente, datagedreven organisatie'

Neem contact met mij op

Fact sheet

Organisaties geholpen
___
Trainingen & workshops
___
Deelnemers opgeleid
___
Beoordeling klanten
8,9
Consultants & docenten
___
Kantoren
3
Jaar ervaring
17