Reviews van onze klanten

Fons Catau | De Woonplaats | 20 januari 2022

De adviseurs van Passionned Group dagen je organisatie uit. Ze zijn niet snel tevreden met een oplossing en weten daardoor te bereiken dat daadwerkelijk resultaten worden geboekt. Review over Advies.

Eric Ossel | Directeur Middelen | Gemeente Delft | 20 januari 2022

De opdracht is uitstekend uitgevoerd, we kregen scherpe adviezen en de samenwerking was prima. Review over Advies.

Roland Borsboom | Rogplus | 11 januari 2022

Leuke gevarieerde opleiding. Belangrijk is ook wie het verteld in dit geval is Leo de man. Review over cursus PDCA & kwaliteitsmanagement.

Anoniem | 6 januari 2022

Heel leerzaam Review over training PDCA & kwaliteitsmanagement.

Mieke Simons | DPG Media NV | 25 december 2021

Een zeer aangename training met de nodige ruimte en tijd voor het beantwoorden van praktische vraagstukken. Je krijgt een goed beeld van wat performance management zou kunnen betekenen binnen je eigen context en hoe je dit zou kunnen opzetten. Review over Prestatiesturing & KPI's opleiding.

Casper Steenbergen | IV experts | 20 december 2021

De opleiding verandermanagement heeft mijn verwachting overtroffen, Alex is een zeer gedreven persoon en maakt mooie bruggetjes van theorie naar praktijk vanuit zijn eigen ervaring. Dit zorgt voor herkenning en helpt je de theorie goed te begrijpen. Daarnaast de interactie met de andere deelnemers en de herkenning naar vraagstukken in het dagelijks leven, maakt het een hele waardevolle training die je zowel je helpt in je werkende leven als prive'. Review over opleiding Verandermanagement.

Anoniem | 18 december 2021

Een goede opleiding gegeven door een enthousiaste docent! Veelvuldige interacties stimuleerden de gezamenlijke inzichten en gaven ruimte voor discussie. Absoluut een opsteker! Terwijl de info over wat verandering teweeg kan brengen en hoe iedereen toch wel op een andere manier omgaat met verandering absoluut nuttige informatie is, had ik misschien iets meer praktisch advies verwacht m.b.t. het ieffectief implementeren. Niettegenstaande: tevreden student! Review over masterclass Verandermanagement (HBO/WO).

Anoniem | 18 december 2021

De basis van big data is duidelijk verteld, als basis cursus erg goed. Ik had gehoopt nog wat dieper in te gaan op hoe je een model echt implementeert in een bedrijf met wat meer voorbeelden. In de brochure stond dat deze cursus ook erg geschikt is voor data scientisten, daarvoor vond ik de cursus toch iets te veel op basis aspecten ingaan. Review over Big Data cursus.

Nando Koelewijn | De Groot Installatiegroep Brandbeveiliging B.V. | 10 december 2021

Ik heb de opleiding als zeer zinvol ervaren. De link tussen de strategische- en de operationele doelstellingen worden op een zeer prettige manier door Leo Kerklaan aan de orde gesteld. Verschillende modellen geven inzicht in de werkwijze van de performance manager. Het opstellen van KPI's in relatie tot de strategische doelstellingen worden helder vormgegeven. Een aanrader voor iedereen die betrokken is bij strategieontwikkeling. Review over opleiding Prestatiesturing & KPI's.

Anoniem | 25 oktober 2021

docent echt heel goed. brede kennis.met veel goede voorbeelden. Review over PDCA & kwaliteitsmanagement opleiding.

Anoniem | 25 oktober 2021
Anoniem | 8 oktober 2021

veel informatie en veel inhoud. vaak met praktijk voorbeelden. zou soms wel iets 'live' willen zien. Het geeft je zeker wat handvatten voor de toekomst. Review over Datawarehouse & Data Governance opleiding.

Bas van der Velden | Vakutrans BV | 2 oktober 2021

Ik ben nog bezig met het boek. Ik gebruik het boek voor mijn masterclass managementaccounting en -control. Tot zover (pagina 79) leest het erg gemakkelijk. Middels gebruikte voorbeelden wordt telkens helder wat de schrijver aan de lezer wil duidelijk maken. Ik vind de opbouw ook erg plezierig. Stapsgewijs wordt de boodschap en eventueel gebruik van datacratisch werken duidelijker. Indien ik het boek uit heb en verwerkt in mijn plan zal ik feedback geven over de gehele inhoud! Review over Het PDCA-handboek 'Datacratisch werken'.

Bruno De Regge | Fontys Hogescholen | 23 september 2021

Mooie en informatieve opleiding, een deepdive van drie dagen die context schept en je een duidelijk inzicht geeft in de praktische kant van Data Driven Marketing. De opleiding enthousiasmeert, verdiept en maakt je nieuwsgierig naar meer.

[Kan geen uitspraak doen over locatie en catering aangezien ik remote de opleiding gevolgd heb] Review over opleiding Big Data.

Geert Wismans | GGZ Oost-Brabant | 29 augustus 2021

Knap dat we als afsluitstuk van de opleiding al een vliegende start voor ons programma van selectie en implementatie hebben kunnen maken. Ik heb het gevoel dat bij ons intern door deze opleiding de neuzen dezelfde richting op gaan. Review over Datawarehouse & Data Governance opleiding.

Yolanda Stuijt | docent Business & IT Management | Amsterdam University of Applied Sciences | 20 augustus 2021

Met "De Intelligente Organisatie" druk 4 en 5 begonnen en reeds eerder gebruikt in mijn lessen zoals de uitleg over KPI's. De onderwerpen worden zorgvuldig uitgelegd in begrijpelijk Nederlands. De illustraties zijn helder, goed uit te leggen en van goede kwaliteit om in een ppt slide te zetten! Als ik een Engelstalige klas heb kan ik de EN illustraties gebruiken. Dus zeer bruikbaar!!

De laatste editie van "De Intelligente Datagedreven Organisatie" gaat hierin door en wordt aangevuld met de nieuwste ontwikkelingen. Ik heb één van mijn lessen "BI instrumenten" met H4 "BI instrumenten en toepassingen" aangevuld. Het mappen van de BI instrumenten op het besluitvormingsproces geeft een goed overzicht wat waar welk instrument gebruikt kan worden en met de BI toepassingen kan ik de studenten uitleggen wat voor type analyse in hun project plaatsvindt.

Paragraaf 4.3 is voor mij weer leerstof omdat de studenten dit bij DEDS krijgen uitgelegd. Eigenlijk gebruik ik dit boek als een bibliotheek om in te struinen en te pakken wat ik nodig heb! Super fijn dus!! Review over Het boek: De intelligente, datagedreven organisatie.

Anoniem | 17 augustus 2021

Goede datawarehouse opleiding waarin in enkele dagen de basisprincipes worden uitgelegd. Dick is ervaren trainer en geeft goede voorbeelden. Review over masterclass Datawarehouse & Data Governance.

Jan Mülder | Arag | 1 juli 2021

Een gedegen en inspirerende training Procesmanagement. De trainer Ko is een ervaren praktijkman die alles met mooie voorbeelden kan duidelijk maken. Review over training Procesmanagement.

Conrad Klatte | DPG Media B.V. | 1 juli 2021

In één woord geweldig. Extreem veel geleerd en heb zin om mijzelf verder te verdiepen in dit onderwerp. Daarnaast zie ik zeker veel mogelijkheden om het binnen mijn organisatie toe te passen Review over opleiding Big Data.

Patrick Veld | KleurrijkWonen | 18 juni 2021

Inmiddels heb ik de laatste bladzijde van dit boek gelezen. Ik vind het een verhelderde uitleg over wat een ‘intelligente en datagedreven organisatie’ wel maar tegelijk ook niet is. Aan de hand van praktische voorbeelden is het aanschouwelijk gemaakt. De mix tussen theoretische modellen en de praktijk is goed in verhouding. Het meest waardevol vind ik de inleiding en ‘De handen en voeten van de intelligente organisatie’ (hoofdstuk 5). Als verbeterpunt zou ik een stappenplan of overzicht waardevol vinden om hiermee concreet aan de slag mee te gaan. Review over Business Intelligence boek.

Opleidingen
Kennisbank
Advies
Interim

Deze organisaties gingen je voor

Word nu ook klant

Wil je ook klant bij ons worden? Wij helpen je maar wat graag verder met data analytics of andere zaken waar je slimmer van wordt.

Daan van Beek, Eindbaas & specialist in continu verbeteren

DAAN VAN BEEK MSc

Eindbaas & auteur van het boek 'De intelligente, datagedreven organisatie'

Neem contact met mij op

Fact sheet

Organisaties geholpen
___
Trainingen & workshops
___
Deelnemers opgeleid
___
Beoordeling klanten
8,9
Consultants & docenten
___
Kantoren
3
Jaar ervaring
17