Passionned Group™

Reviews van onze klanten

Jeroen Schothuis Qc Msc MBA | 7 februari 2023

Heb inmiddels zes hoofdstukken doorgenomen. Mijn complimenten voor de geboden kwaliteit qua inhoud en opbouw. Duidelijk komt voor mij naar voren dat de schrijver over veel praktijkervaring beschikt en deze ook etaleert naast de toegankelijke theoretische kaders. Voor controllers/financieel manager/CEO's een must om deze materie te bestuderen en te implementeren in hun organisatie. Review over Het boek ‘De intelligente, datagedreven organisatie’.

direct bestellen
Stephan Rovers | Thetford BV | 31 januari 2023

Heldere opbouw, van strategie naar KPI's.
Goed gelardeerd met voorbeelden.
Leuke gevarieerde groep.
Review over Opleiding Performance Management & KPI’s.

direct inschrijven
Anoniem | Vulpia | 26 januari 2023

Interessante opleiding met combinatie van theorie en praktijk. Fijne oefeningen! Aan te raden! Bedankt. Review over Business Intelligence opleiding.

direct inschrijven
Nicole Borkens | Gemeente Rotterdam | 26 januari 2023

Na deze opleiding heb je een compleet overzicht van het vakgebied ‘data science’. Soms flink de diepte in, maar veel praktische handreikingen voor je eigen organisatie. De interactie met medecursisten is super! Review over Data Science opleiding.

direct inschrijven
Robin Costers | 113 Zelfmoordpreventie. | 25 januari 2023

Ondersteuning op het vlak van BI is voor 113 zeer waardevol gebleken. Zin van onzin onderscheiden en hulp in het ontginnen van data t.b.v. onze bedrijfsvoering is zeer waardevol. Review over Business Intelligence consultant (interim).

neem contact met ons op
Nynke Monkelbaan | Wigo4it | 17 januari 2023

Zeer goed. Theorie met praktijk direct toepasbaar. Inspirerend! Review over Business Intelligence opleiding.

direct inschrijven
Anoniem | Hatraco | 17 januari 2023

Heeft alle aspecten belicht en mijn begin vraagstukken zijn prima beantwoord. Prima opleiding! Review over Data Science opleiding.

direct inschrijven
Heleen van der Kolk | Q-lite | 17 januari 2023

Leo is een ervaren en een slimme man. Het is super fijn om zo iemand voor je te hebben. daar neem je ook iets van aan. Hij is ook in staat om te schakelen naar een andere manier van benaderen als dat nodig is. Review over Training PDCA & kwaliteitsmanagement.

direct inschrijven
Richard Wessels | PARTICULIER | 17 januari 2023

Je krijgt een duidelijk beeld van wat BI is en wat je ermee kunt. Het cursusverloop is prettig: een mooie afwisseling van theorie, discussie en opdrachten. Top Review over Business Intelligence opleiding.

direct inschrijven
Edwin Visser | PARTICULIER | 17 januari 2023

Het is een goede (en pittige) opleiding door een zeer ervaren docent over een belangrijke vraag: Hoe weet ik of een onderneming goed bezig is?

De opleiding heet Performance Management & KPI's. Het viel mij op dat het woord Performance Management bijna niet wordt gebruikt. Het draait in de cursus niet zozeer om het monitoren van Running Business maar meer om het uitwerken van grote strategische (verandering) thema's en dat door vertalen naar goede KPI's. (Misschien dat ik in de toekomst met meerdere management dashboard wil werken, afhankelijk van het doel van meetings.)

Het was leerzaam om ervaringen uit andere branches te vernemen. Leo Kerklaan kan goed inleven en reageren over oorzaak-gevolg acties in de diverse branches. Het inleven in de situatie bij andere deelnemers maakt het wel erg inspannend. Ik had liever 1 centrale casus als basismateriaal voor de diverse oefeningen gebruikt. Review over Opleiding Performance Management & KPI’s.

direct inschrijven
Simi Leuverman | Hoefnagels Firesafety B.V. | 17 januari 2023

Aangezien ik de enige deelnemer was vind ik het moeilijk de cursus te beoordelen. Inhoudelijk ben ik met Ko nog bezig, dus mijn verwachting is dat dit wel goed komt. De manier van presenteren laat wel wat te wensen over. De dia's op de presentaties zitten bomvol informatie, wat het moeilijk maakt de hoofd- en bijzaken te onderscheiden en overzichtelijk te houden wat de message is die overgebracht wordt. De flexibiliteit van Ko verdiend wel een pluim om toch te kunnen anticiperen op de behoefte van de cursist.

Reactie Passionned Group: We nemen je feedback ter harte Simi! Review over Opleiding Procesmanagement.

direct inschrijven
Lindsy Meeuwes | BuzziSpace | 1 januari 2023

Opleiding die heel veel vraagstukken samenvat, inhoudelijk toelicht. Ik raad deze DWH-training zeker aan voor anderen die vragen hebben rond data en specifiek rond data governance. Review over Opleiding Datawarehouse & Data Governance.

direct inschrijven
Anoniem | EW Facility Services | 1 januari 2023

Geeft voldoende handvatten om een start te maken of BI door te ontwikkelen binnen een organisatie. Review over Business Intelligence opleiding.

direct inschrijven
Anoniem | Gemeente Den Haag | 1 januari 2023

Een goede basis om met KPI's aan de slag te gaan! Review over Opleiding Performance Management & KPI’s.

direct inschrijven
Victor | 1 januari 2023

Recent het boek De intelligente datagedreven organisatie gekocht. Wat een topboek. Duidelijke rode lijn, heldere uitleg en goede voorbeelden. Aanrader. Review over Het boek ‘De intelligente, datagedreven organisatie’.

direct bestellen
Anoniem | Kadaster | 21 december 2022

Het was een zeer geslaagde training, veel informatie in toch wel korte tijd die op een duidelijke manier door de drie docenten werden gepresenteerd en uitgelegd. Het praktische deel van data science was ook zeer interessant en gaf goed inzicht hoe AI werkt. Review over Data Science opleiding.

direct inschrijven
Linda Beentje | Detailresult Services b.v. | 21 december 2022

Duidelijke opbouw, veel nieuwe inzichten. Hier kunnen we zeker verder mee komen. Review over Business Intelligence opleiding.

direct inschrijven
Vincent Recappé | Wigo4it | 21 december 2022

Je krijgt een goed beeld van wat een Data Scientist doet waardoor je beter het gesprek aan kan gaan. Review over Big Data training.

direct inschrijven
Anoniem | Stichting Bibliotheek Noordwest Veluwe | 21 december 2022

Prima opleiding om een beeld te krijgen van de problematiek en welke technieken er zijn om deze aan te pakken en een systeem op te zetten. Docent heeft veel kennis en komt met prima voorbeelden uit de praktijk. Heterogeniteit van de groep is erg fijn om een oordeel te kunnen vormen van de mogelijkheden en branchespecifieke uitdagingen met betrekking tot het onderwerp. Review over Opleiding Performance Management & KPI’s.

direct inschrijven
Arjan van der Bijl | Spaarne Gastshuis | 21 december 2022

Ik had vooraf moeten bellen/vragen naar achtergrond deelnemers ondanks dat ik wel telefonische call had gehad. Had ik wel gewaardeerd als mij gebeld was om te checken of het voldoende aansloot op mijn achtergrond gegeven ervaringen andere deelnemers. Nu erg kleine groep deelnemers en anders deelnemers een andere achtergrond waardoor onderdeel leren van anderen er niet in zit (docent heeft hier we op ingespeeld).

Veel behandeld en voldoende diepgang Review over Opleiding Datawarehouse & Data Governance.

direct inschrijven
Estrella van Ruijven | Stichting Anton Constandse | 13 december 2022

Kennis krijgen van kwaliteitsmanagement in drie dagen: het kan. De training is een mooie combinatie van theorie en (eigen) praktijk. Theorie wordt door de vele praktijkvoorbeelden van de trainer behapbaar. De ervaring en bevlogenheid van Leo Kerklaan werken inspirerend.

Drie dagen achter elkaar maakt dat je er goed in zit en kan doorpakken. Tegelijkertijd is het wel erg intensief. Mij lijkt dat twee aaneensluitende dagen en dan de week daarop de derde dag misschien nóg beter werkt. (Want het kan áltijd beter hebben we geleerd :-) Review over Training PDCA & kwaliteitsmanagement.

direct inschrijven
Danyel Altenburg | Unive | 13 december 2022

Madelaine en Mark vullen elkaar erg goed aan waardoor ze op elk moeilijk vraagstuk antwoord hebben. Wat ik goed vind aan deze training is dat je allereerst moet starten met een heldere user case. Die werk je dan gedurende training verder uit en je krijgt daarbij gerichte coaching en antwoorden. Mijn kennis is weer wat opgefrist en geupdate op een manier dat ik er meteen mee aan de slag kan. Ook na de training zijn ze nog bereikbaar voor vragen. Wat mij betreft een absolute aanrader ! Review over Power BI cursus.

direct inschrijven
Niels Bissegger | Evides | 13 december 2022

De opleiding was holistisch & pragmatisch. Naast te weten welke stappen ik wél kan zetten in mijn organisatie, weet ik ook waar het nog te vroeg voor is. Review over Data Science opleiding.

direct inschrijven
Anoniem | Min. Justitie & Veiligheid / DJI | 3 december 2022

De opleiding vond ik qua inhoud redelijk. Ik denk dat er echter meer uit te halen is en dit heeft te maken met de docent. Leo is een zeer gepassioneerde kwaliteitsman, echter zijn manier van lesgeven is vooral 'zendend'. Hij vertelt veelvuldig over zijn eigen ervaring en toetst daarbij onvoldoende of dit aansluit bij de groep. Er is/was weinig sprake van interactie. De eerste lesdag was top, veel informatie ontvangen, de overige dagen waren teveel gericht op 'passief luisteren'. Review over Training PDCA & kwaliteitsmanagement.

direct inschrijven
Evelien Hascher | NS | 3 december 2022

Interessant, verhelderend en stof om gelijk in de praktijk te brengen. Review over Opleiding Performance Management & KPI’s.

direct inschrijven
Anoniem | Accent Praktijkonderwijs Nijkerkerk | 3 december 2022

Docent is heel kundig, dat is fijn. Maar misschien iets meer flexibiliteit.
Wat ik miste, is meer eigen inbreng. Vrijdagmiddag half 4 konden we aan onze eigen casus werken, maar toen was iedereen na 3 dagen gaar.
Review over Training PDCA & kwaliteitsmanagement.

direct inschrijven
Lutgardis Maes | Emergis | 3 december 2022

Het is zeker geen training voor beginners die nog nooit Power BI gezien hebben of mee gewerkt hebben. Het niveau verschil is veel te groot tov medestudenten die hier wel al ervaring mee hebben. Review over Power BI cursus.

direct inschrijven
Anoniem | IV experts | 3 december 2022

Fijne trainer die je meeneemt in de wereld van BI. De duidelijke voorbeelden en opdrachten zorgden ervoor dat het kwartje nog beter viel.
Kijk er naar uit om dit toe te gaan passen in mijn werk. Review over Business Intelligence opleiding.

direct inschrijven
Anoniem | Royal SMIT Transormers B.V. | 29 november 2022

Interessante cursus waarbij diep wordt in gegaan op de theorie. Dick zorgt met zijn rijke ervaring voor een goede koppeling met de praktijk en geeft praktische handvaten om de volgende stappen te zetten binnen ieders organisatie. Review over Opleiding Datawarehouse & Data Governance.

direct inschrijven
Sjaak Res | ProbiAd Services vof | 18 november 2022

Heel goede opleiding! Voldaan aan mijn leerdoelen: voldoende theoretisch kader en hoe in de praktijk toe te passen. Heel goede balans theorie en praktijkoefeningen. Uitstekende presentatie (trainer), theorie werd toegelicht met goede voorbeelden, heldere uitleg en presentatie, top! Review over Opleiding Process Mining.

direct inschrijven
Anoniem | Pilz Nederland | 7 november 2022

Leuke diverse opleiding waarin snel inzicht verkregen wordt over tal van onderwerpen binnen BI. Leuke combinatie van theorie en praktijk met korte opdrachten waarin je veel leert Review over Business Intelligence opleiding.

direct inschrijven
Anoniem | Gemeente Leeuwarden | 7 november 2022

Nuttige training. Goede combinatie van theorie en praktijk. Het is een praktische training waarmee je snel aan de slag kunt in de praktijk. Review over Training R & Data Mining.

direct inschrijven
Jochem Vlug | Gemeente Den Haag | 23 oktober 2022

Goed inzicht gekregen in mijn organisatie met tips om onze BI te verbeteren.

Ik heb geleerd hoe belangrijk het spanningsveld tussen technologie en business is voor het succes van BI. Review over Business Intelligence opleiding.

direct inschrijven
Anoniem | IV experts | 19 oktober 2022

Waardevolle kennis opgedaan, die ik mee kan nemen naar mijn werk. Veel informatie in een korte periode van drie dagen. Fijne interactieve opdrachten die inzicht geven in je eigen casussen en waarbij creativiteit gestimuleerd wordt. Review over Business Intelligence opleiding.

direct inschrijven
Monique Wacht | Stichting Woonbedrijf SWS.Hhvl | 17 oktober 2022

Veel techniek waar je mee aan de slag kunt Review over Training R & Data Mining.

direct inschrijven
Kristel Kuenen | Staatsbosbeheer | 17 oktober 2022

Een interessante training waarin alle aspecten van process mining naar voren komen. Naast de theorie wordt ook aandacht besteed aan tooling en hoe deze kan bijdragen aan het analyseren en verbeteren van processen. Review over Opleiding Process Mining.

direct inschrijven
Simon Tolboom | Stichting Pensioenfonds ING | 17 oktober 2022

Duidelijke uitleg van de theorie en veel voorbeelden uit de praktijk. Veel aandacht voor de praktijk vragen van de deelnemers wat goed kon bij deze prettige omvang van de groep. Goed dat we boeken hebben gekregen om alles na te lezen. Ik heb 1 boek al gelezen en dat boek was ook een mooie combinatie van theorie en praktijk. Review over Training PDCA & kwaliteitsmanagement.

direct inschrijven
Cas Besselink | Medisch Spectrum Twente | 8 oktober 2022

Prima training, juiste afwisseling in theorie en opdrachten Review over Business Intelligence opleiding.

direct inschrijven
Yascha van 't Hof | Openbaar Ministerie | 3 oktober 2022

Goede introductie van R en net dat stapje verder. Review over Training R & Data Mining.

direct inschrijven
Jeroen van der Hagen | Gemeente Rotterdam | 28 september 2022

Ik vind het echt een super interessant boek! Heb het met veel plezier gelezen, zeker omdat het overgrote deel erg relevant is voor mijn vakgebied. Daarnaast was ik al langer opzoek naar een visie omtrent datagedreven werken, en ik denk dat ik die gevonden heb. Ik vind het soms lastig om te bepalen welke kant een organisatie op wil m.b.t. datagedreven werken, en welke stappen daarvoor nodig zijn. Ik ben er van overtuigd dat de lessen uit dit boek mij hierbij gaan helpen want de materie in het boek is heel praktisch toepasbaar voor mijn werk.

Ik werk dagelijks met onder andere:

- teams die worstelen met vraagstukken rondom KPI’s/dashboarding/datakwaliteit.
- datawarehousemanagers die voor ons de data ontsluiten en prepareren, maar daarnaast ook om verbindingen op te zetten tussen onze tooling & het datawarehouse
- stakeholders die ik moet overtuigen van de kracht van datagedreven werken (Process Mining in mijn geval)
- tooling die gebruik maakt van algoritmes
- et cetera

Het boek is voor mij dus erg relevant. Heb 0% spijt van de aanschaf. Review over Het boek ‘De intelligente, datagedreven organisatie’.

direct bestellen
Anoniem | 16 september 2022

Informatief, volledig, actueel en leuke groepsopdrachten om met elkaar en van elkaar veel te leren Review over Business Intelligence opleiding.

direct inschrijven
Zinabu Melese | in3 | 16 september 2022

De gehele organisatie van het programma is goed en informatief voor personen met een gemiddelde tot gevorderde kennis. Review over Big Data training.

direct inschrijven
Anoniem | 25 augustus 2022

Goede afwisseling tussen theorie en praktijk. Fijne voorbeelden om het concreter te maken. Review over Business Intelligence opleiding.

direct inschrijven
Anoniem | GZA | 25 augustus 2022

Ik vond het een nuttige en leuke cursus. Leo Kerklaan heeft een prettige manier van zijn kennis overbrengen zonder betweterig te zijn. Het waren lange dagen maar door ruime pauzes en ruimte voor discussie tussen de deelnemers haakte ik niet af. Ik zou nog eens kritisch naar de locatie kijken en misschien de tip aan Leo om de voorbeelden in zijn presentatie weer iets meer up-to-date te brengen. Veel van de gebruikte voorbeelden liepen tot circa 2013. Review over Training PDCA & kwaliteitsmanagement.

direct inschrijven
Anoniem | Innax | 25 augustus 2022

Nuttige opleiding, geeft een goed algemeen overzicht in wat er mogelijk is en wat er veel gebruikt wordt. Soms iets te breed, maar dat kan ook niet anders omdat je met mensen uit meerdere achtergronden en interesse gebieden zit. Review over Training R & Data Mining.

direct inschrijven
Maurice Staals | Gemeente Venray | 25 augustus 2022

Fijne praktisch ingestoken cursus. Veel nieuwe handigheidjes ontdekt. Theoretisch gedeelte mag wmb meer de boventoon voeren ipv de individuele usecases. Review over Power BI cursus.

direct inschrijven
Peter Vader | Gemeente Alphen aan den Rijn | 25 augustus 2022

Ik vind deze opleiding Master of Data Science goed aansluiten bij de omschrijving. Het geeft een doorkijk op de wereld van data gebruik. Waarom moet je data gebruiken en waar kan je het voor inzetten. Ook veel aandacht waarom data steeds waardevoller wordt voor onze maatschappij. Review over Data Science opleiding.

direct inschrijven
Bram Schreuder | In3 | 25 augustus 2022

Deze training was prima op hoofdlijnen wat betreft big data. Het onderdeel Python was voor mij minder interessant. Review over Big Data training.

direct inschrijven
Michel Grouwstra | International Card Services | 17 augustus 2022

Uitgebreide, volledige basis van theorie. Brede praktijkkennis van de trainer. Presentatie/slides kunnen beter en duidelijker Review over Opleiding Procesmanagement.

direct inschrijven