Reviews van onze klanten

Niels Te Brake | Particulier | 04 Jan. 2021

Goede cursus met een prettige en vaardige docent, met goed lesmateriaal als ondersteuning. Veel inzicht gekregen om pdca te implementeren in de eigen organisatie. Review over masterclass PDCA & kwaliteitsmanagement.

Mirella De Ruiter | Omgevingsdienst Rivierenland | 04 Jan. 2021

Ik vond het erg interessant, maar mistte toch de invalshoek van nonprofit instellingen. Dat maakt de vertaalslag naar de eigen praktijk qua inhoud moeilijk. De systematiek is zeker toepasbaar. Review over PDCA & kwaliteitsmanagement training.

Nienke Eckhardt | Vilans | 04 Jan. 2021

Relevante opleiding voor iedereen die aan de slag gaat met datagedreven werken en BI. Leer wat de kansen zijn, de valkuilen en waar je moet beginnen. Ook een kijkje naar de toekomst: wat zijn de mogelijke toepassingen van ML en AI in de wereld? Review over Business Analytics training.

Anoniem | 04 Jan. 2021

Leuke, interessante opleiding. Goede afwisseling tussen theorie en opdrachten. Review over cursus Business Intelligence.

Anoniem | 04 Jan. 2021

Leo kan prettig vertellen in rustige stijl. Voorbeelden dragen zeker bij aan begrip.

Qua opzet had ik iets meer verwacht over

- dag 3 mensen en middelen- juist de rollen taken en bevoegdheden rondom sturing op performance management
- performance management, strategie deploykent naar afdelingen toe
- Performance Management van diverse grootheden (organisatie, strategierealisatie, projecten, processen). Dit doet vermoedelijk iets met hoe je het doet, wie , etc
- welke grootheden monitor je vanuit risk, operationalnwxcellwnce, klantwaarden etc. En hoe voorkom je overvloed daarin Review over cursus Prestatiemanagement & KPI's.

Anoniem | 04 Jan. 2021

Interessant om inhoudelijk beter kpi’s te kunnen formuleren. Er wordt mijn inziens weinig aandacht besteed aan het gebruik van visuals en welk type visual het beste werkt in een bepaalde situatie. Dit zou een leuke toevoeging kunnen zijn. Review over Prestatiemanagement & KPI's cursus.

Anoniem | 04 Jan. 2021

Leuk en leerzaam. Goede praktijkvoorbeelden en interactie met elkaar. Review over cursus BI & Analytics (HBO).

Damaris Panneflek | Gemeente Rotterdam | 17 Dec. 2020

Wat een geweldig boek! Voor een verbeteraar in hart en nieren is het een feest om te lezen. Vaak wordt er van het middel het doel gemaakt. Dit boek brengt focus en biedt richting voor juist die organisatie die 'future-ready' wil zijn. Want uiteindelijk is datagedreven werken geen luxe, maar DE manier om in business te blijven. Daan van Beek creëert in dit boek een web van kennis rondom het regisseren van synergie tussen datagedreven werken en continu verbeteren. Review over Het PDCA-handboek 'Datacratisch werken'.

Anoniem | 15 Dec. 2020

Goeie BI training met een kundige trainer dat mij handvatten geeft om te beginnen met BI & analytics. Review over Business Intelligence masterclass.

Susanne Wellen | Radboud Universiteit | 07 Dec. 2020

Interessant en dynamische opleiding! Review over leergang Prestatiesturing & KPI's (HBO/WO).

Anisa Maduro | Enecogen | 07 Dec. 2020

Een opleiding waarbij je de basis krijgt voor kwaliteitsmanagement. Het was heel fijn dat er een mogelijkheid was om een persoonlijke casus mee te nemen. Review over training PDCA & kwaliteitsmanagement (HBO/WO).

Anoniem | 27 Nov. 2020

Fijne manier van interactie. Mooi ingespeeld op hetgeen er speelt en leeft bij aanwezige deelnemers. Review over masterclass PDCA & kwaliteitsmanagement.

Mieke Stam | Perined | 27 Nov. 2020

Fijn dat de trainer zoveel ervaring en kennis heeft, zowel op het gebied van data science, statistiek als IT. Hij kon daardoor goed reageren op alle vragen en discussies. Review over R masterclass.

Ian van der Pool | Defensie Ondersteuningscommando - Servicepunt | 10 Nov. 2020

De vele voorbeelden van oude denken en organiseren in dit boek zijn (helaas) herkenbaar. Het mooie daarvan is dat de geboden oplossingsrichtingen en toolings daardoor ook direct aanspreken. Ons doel is om het kernproces van Defensie nog beter te gaan ondersteunen. Business intelligence is daarbij cruciaal als we ons van operationeel en reactief naar strategisch en voorspellend willen gaan ontwikkelen. Dit zeer leesbare boek sluit dan ook fantastisch aan bij ons bedrijfsvoeringsysteem op basis van IOS41001 (PDCA), ons servicemanagementsysteem en klantcentrisch werken. Review over Het PDCA-handboek 'Datacratisch werken'.

Abebe Assefa | Provincie Zuid-Holland | 02 Nov. 2020

Echt goed, Review over training Power BI datagedreven werken.

Lennaert Denekamp | Hoogheemraadschap Hollands Noorderkwartier | 10 Oct. 2020

De docent behandelt interactief het vakgebied. Deze aanpak gebaseerd op praktijkervaring geeft in relatief kort tijdbestek goed inzicht. Review over cursus Procesmanagement.

Florimond Tshitebua Mamba | Particulier | 10 Oct. 2020

Hele goede cursus. Met de weinige participaties was het echter niet mogelijk meer ervaringen uit te wisselen. Review over Prestatiemanagement & KPI's opleiding.

Anoniem | 09 Oct. 2020

Leerzaam! Review over BI & Analytics training.

Bert Rendering | Service Centrum Drechtsteden | 06 Oct. 2020

Deze opleiding is niet geschikt voor beginnende procesmanagers. Je hebt duidelijk al enige ervaring nodig. Tevens is het zeer handig om iets te weten over hoe bedrijven bestuurd worden. Er is wel een onderdeel wat iets meer aandacht aan gegeven zou mogen worden en dat is het aspect van verandermanagement. Dit heeft in mijn optiek een nauwe relatie met dit onderwerp. Review over leergang Procesmanagement.

Anoniem | 06 Oct. 2020

Goede opfriscursus met interessante onderwerpen, gebracht door een enthousiaste cursusleider met veel kennis en ervaring op een aanstekelijke en inspirerende wijze. Top! Review over masterclass Performance Management & KPI's (HBO).

Een selectie van onze klanten

Word nu ook klant

Wil je ook klant bij ons worden? Wij helpen je maar wat graag verder met data analytics of andere zaken waar je slimmer van wordt.

Daan van Beek, Managing Director

DAAN VAN BEEK MSc

Managing Director

neem contact met mij op

Fact sheet

Organisaties geholpen
___
Trainingen & workshops
___
Deelnemers opgeleid
___
Beoordeling klanten
8,9
Consultants & docenten
___
Kantoren
3
Jaar ervaring
16
EDIT POST