Geverifieerde reviews van onze klanten

4,3 sterren
Leon Zegers | Gemeente Amsterdam | 3 februari 2024

Goede cursus. Leuke en interessante discussies. Goede kennis van de materie. Review over Business Intelligence opleiding.

schrijf je ook in
4,3 sterren
Januar Himantono | Pentair Water Process Technology | 3 februari 2024

Vind het heel leuk om deze opleiding gevolgd te hebben. Enerzijds bevestiging gekregen over wat ik al heb gedaan en anderzijds ook bredere kennis over het vakgebied data science opgedaan. Review over Data Science opleiding.

schrijf je ook in
4,3 sterren
Geverifieerde deelnemer | Oostvaarders College | 3 februari 2024

Heel gericht op de vraag die bij onze onderneming ligt. We zijn echt aan de hand van de theorie in ons onderwijs gedoken en ook de andere bedrijven kwamen goed aan het licht. Duidelijk dat er veel ervaring en kennis is waardoor er heel gericht advies uitkomt ten behoeve van onze school. Review over Training PDCA & kwaliteitsmanagement.

schrijf je ook in
4 sterren
Geverifieerde deelnemer | Gemeente Hoorn | 3 februari 2024

Goede opleiding, heel veel onderwerpen van A tot Z behandeld. Soms lastig in verband met tijdgebrek om diep in inhoud te gaan. Review over Opleiding Datawarehouse & Data Governance.

schrijf je ook in
4,7 sterren
Jan-Bart Smulders | PostNL | 19 januari 2024

Deze opleiding geeft een serieuze verdieping in een groot aantal BI en Data onderwerpen die mij goed helpen in de aansturing van mijn team en in bewustwording creëren bij mijn stakeholders in de organisatie. Het is een juiste afwisseling van theorie, eigen cases uitwerken en oefenen. Dit helpt enorm in het me kunnen verplaatsen in de verschillende data rollen die er zijn, van beslisser tot IT architect en van Data Scientist tot Data Manager. Review over Data Science opleiding.

schrijf je ook in
5 sterren
Noortje Bergers | Oostvaarders College | 19 januari 2024

Zet je tot nadenken, geeft handvatten, goede inhoud, maakt complexe materie toepasbaar en veel aandacht voor individuen. Review over Training PDCA & kwaliteitsmanagement.

schrijf je ook in
4 sterren
Geverifieerde deelnemer | Gemeente Hoorn | 19 januari 2024

Fijn om alles nog eens de revue te laten passeren. Zeker wat bijgeleerd omtrent modeleren. Soms wel wat meer techniek verwacht. Review over Opleiding Datawarehouse & Data Governance.

schrijf je ook in
4 sterren
Hans van den Nieuwenhuijsen | de Alliantie | 16 januari 2024

Ko is bevlogen en heeft enorme kennis, inzicht en ervaring op het gebied van procesmanagement. Hij weet in te spelen op de behoefte van de groep en weet vragen op kundige wijze te beantwoorden. Intensief en leerzaam.
Review over Opleiding Procesmanagement.

schrijf je ook in
4,7 sterren
Geverifieerde deelnemer | Stadswerk072 | 16 januari 2024

Brede inhoudelijke introductie op DWH en gouvernance, veel praktische handvatten en gelegenheid om toe te passen op eigen praktijk Review over Opleiding Datawarehouse & Data Governance.

schrijf je ook in
4,3 sterren
Geverifieerde deelnemer | Iv-Groep | 16 januari 2024

Prima training om te weten wat een BI afdeling is en wat je hiervoor moet doen. Review over Business Intelligence opleiding.

schrijf je ook in
5 sterren
Sevgi Kale | WorkMove | 13 januari 2024

Recentelijk heb ik het genoegen gehad om samen te werken met Passionned Group, Daan van Beek. Ik ben zeer tevreden over mijn ervaring. Wat ik met name waardeer aan Daan is zijn betrokkenheid en toewijding aan het delen van kennis. Hij gaat verder dan alleen de basis en zorgt ervoor dat je daadwerkelijk inzicht verwerft in de onderwerpen waaraan je werkt.

Nogmaals bedankt Daan! Review over Strategie.

neem contact met ons op
5 sterren
Elsbeth Ruumpol | Skopos | 11 januari 2024

Daan was keynote spreker op ons event 'De AI Revolutie' ter ere van ons 25-jarig jubileum op 12 oktober. Doel was om de genodigden te inspireren op het gebied van de digitale organisatie en AI. Gezien de positieve reacties na afloop is dat goed gelukt! Enkele reacties uit de aftermovie: "AI kan niet zonder gezond boerenverstand en andersom", "Verzamelen van data is geen doel op zich. Het gaan niet om de technologie, het gaat om mensen", "Wat ik ook mooi vond is dat hij het heel concreet maakte: Iedere euro geïnvesteerd in data moet je ook een euro investeren in mensen".

https://www.skopos.nl/event-de-ai-revolutie-downloads-en-aftermovie/ Review over Daan van Beek.

neem contact met ons op
5 sterren
Iris van Meegdenburg | Provincie Zuid-Holland | 11 januari 2024

Praktische voorbeelden, interactieve lessen en verschillende inzichten van leraren zorgen ervoor dat complexe stof op begrijpelijke wijze wordt gepresenteerd. Tijdens de les passen we de informatie gelijk toe op onze eigen organisaties en horen we hoe organisaties van medestudenten zijn ingericht; dit zorgt voor veel nieuwe inzichten. Zeker een aanrader! Review over Data Science opleiding.

schrijf je ook in
5 sterren
Bonny | 6 januari 2024

Ik vind het een ontzettend interessant boek, wat echt als leidraad gebruikt kan worden om BI binnen de organisatie te implementeren, zodat de organisatie uiteindelijk datagedreven kan gaan werken. Het is duidelijk geschreven, waardoor de stappen goed te volgen zijn.

Ook geeft het duidelijke inzichten waarom BI belangrijk is binnen een organisatie, waardoor je dit kan gebruiken voor de adoptie binnen een organisatie. Het geeft concrete voorbeelden, waardoor je de theorie naar de praktijk kan vertalen. Al met al een prettig boek om te lezen en biedt de juiste handvaten voor organisaties om datagedreven te kunnen gaan werken. Review over Het boek ‘De intelligente, datagedreven organisatie’.

direct bestellen
4,7 sterren
Mohamed Ben Hamida | Gemeente Amsterdam | 2 januari 2024

Wat een waardevolle materie! Ik ga met het geleerde zeker aan de slag om die binnen de organisatie toe te passen!

Dank, Daan! Review over Business Intelligence opleiding.

schrijf je ook in
4 sterren
Ceciel Miedema | Ziekenhuis Gelderse Vallei | 2 januari 2024

goede basis van waaruit je voldoende in kunt gaan op eigen casussen. Goede voorbeelden waardoor je van breed naar smal leert kijken Review over Training PDCA & kwaliteitsmanagement.

schrijf je ook in
5 sterren
Andy Kwee | Cahaya Audit & Risk | 25 december 2023

Hoewel ik mijn carrière vanuit een andere invalshoek - risicomanagement, interne beheersing - ben begonnen, ben ik me de afgelopen jaren al in toenemende mate gaan richten op “datagedreven” initiatieven en relevante technologische ontwikkelingen. Met dit boek valt het voor mij allemaal op z’n plek en is het een extra bevestiging dat ik hiermee de goede weg ben ingeslagen. Zal het in mijn omgeving ook van harte gaan aanbevelen. Review over Boek Artificial Intelligence.

direct bestellen
5 sterren
Eric Westerhof | Envida | 22 december 2023

Leuke heldere uitleg over alles wat binnen BI naar voren kan komen, zeker een aanrader voor het verbreden van algemene kennis van BI Review over Business Intelligence opleiding.

schrijf je ook in
5 sterren
Hannelie van Asselt | De Woonplaats | 21 december 2023

Door invoering van de KPI’s werden de prestaties op de verschillende onderdelen in één oogopslag helder en zijn er acties uitgezet om die te verbeteren. Zo konden we ons beleid aanpassen toen inzichtelijk werd dat parkeerplaatsen grote invloed hebben op het leegstandspercentage. Review over KPI-workshop.

neem contact met ons op
4 sterren
Sathnarain Autar | Sathnarain | 17 december 2023

Prima training om de basis en essentie te begrijpen van het vakgebied Business Intelligence & Analytics. Review over Business Intelligence opleiding.

schrijf je ook in
5 sterren
Ralph Donhuijsen | Steve Madden | 12 december 2023

Onder leiding van Ko Achterberg heeft Passionned Group ons geholpen met het in kaart brengen van onze corebusiness processen. De aanpak die hij hanteerde was erg effectief, door middel van interviews en juist doorvragen heeft Ko een processchema uitgeschreven en getekend. Daarnaast zijn ook de guidelines per afdeling gedocumenteerd in een uniform document. Door zijn kennis maar ook het aanpassend vermogen is Ko in staat om op ieder niveau te schakelen binnen een organisatie, van management tot receptie. Op advies van Ko hebben wij een bpm-tool aangeschaft. Daarmee is een projectteam nu zelfstandig bezig om de processen verder uit te werken en bij veranderingen van processen die vast te leggen.

We zijn nu meer in controle over onze processen en wanneer er nieuwe business ideeën geïmplementeerd worden kunnen we dit vooraf in onze tool zien wat het raakt en wie we moeten informeren/betrekken.
Review over Procesbeschrijving: procesmodel, processchema & beschrijven.

neem contact met ons op
5 sterren
Martijn Mol | Prefab Beton Veghel B.V. | 11 december 2023

We hebben Ko Achterberg van Passionned Group ingeschakeld bij een belangrijk project binnen Prefab Beton Veghel (PBV); het programma Fit voor de Toekomst. Dit programma behelst een volledig nieuw digitaal fundament voor PBV. We hebben samen met Ko onze processen beschreven in de vorm van een 'Happy Flow'.

Eerst heeft Ko individuele interviews gehouden met medewerkers, daarna zijn we met de afdelingen samen gaan zitten en tot slot afdelingsoverstijgend. Ko heeft alle processen uitgewerkt in een procesmodel, welke we één op één hebben gebruikt richting onze IT partners en bij de inrichting als leidraad zijn gaan gebruiken.

De aanpak van Ko kenmerkt zich als volgt; grondige voorbereiding, gestructureerde aanpak van de uitvoering, gedegen rapportages.

Ko straalt rust en senioriteit uit, is een verbinder en kan feilloos tot de kern van de materie door dringen. Wij kijken terug op een mooi en waardevol traject met Ko. Review over Ko Achterberg.

neem contact met ons op
4,3 sterren
Susanne van der Meer - Alkemade | LUMC | 9 december 2023

Een integrale benadering van het vakgebied met voldoende diepgang om de wereld van datascience beter te begrijpen. Review over Data Science opleiding.

schrijf je ook in
5 sterren
Humphrey V. Martina | Martina Consult BV | 5 december 2023

Zelf ben ik incrementeel met de stof bezig. Dus theorie of inzichten bestuderen en de tools relateren aan de praktijk. Ook ben ik van mening dat de tools van Passionned Group waardevolle bijdragen leveren bij de ontwikkelingen rond de "zorg" op dit moment en ik hoop ook in de toekomst. Van zorgmanagers bij een paar modules bij NCOI wordt er gevraagd om een KPI op te stellen. Bij zeker twee studenten van een bepaalde organisatie, ben ik zo vrij geweest om bij het doornemen van de feedback, de naam van Passionned Group te noemen en concreet naar jullie website te verwijzen en te stimuleren om gebruik te maken van jullie tools en aanbod m.b.t. trainingen. Tot slot ben ik enthousiast over de didactische weergave van de stof. De SMART KPI-bepaler laat een logische lijn zien die je helpt om te begrijpen waar het echt om gaat. Review over De SMART KPI-bepaler 2024.

direct bestellen
4,3 sterren
Geverifieerde deelnemer | Gemeente Hoorn | 3 december 2023

Prima opleiding om meer te weten te komen over het vakgebied van datawarehousing, governance en datakwaliteit, ook voor de organisatorische kant. Review over Opleiding Datawarehouse & Data Governance.

schrijf je ook in
4,3 sterren
Edwin Nagelvoort | Nagelvoort IT Management | 3 december 2023

Prima, veel afwisseling tussen praktijk en theorie, je blijft ons boeien en het geeft stof tot nadenken. Ik kan gerichter inzoomen danwel verdiepen op bepaalde onderwerpen. Bijzonder veel dank Daan! Review over Business Intelligence opleiding.

schrijf je ook in
5 sterren
Geverifieerde deelnemer | Florensius | 26 november 2023

Leerzaam traject met een fijne opzet en sfeer Review over Business Intelligence opleiding.

schrijf je ook in
4 sterren
Geverifieerde deelnemer | Solidaris | 26 november 2023

Ik vond de lesgever aangenaam en pedagogisch. Hij slaagde erin om de theorie te koppelen aan praktische voorbeelden. Deze opleiding zet mij op weg om van procesmanagement een pijler uit te bouwen binnen mijn organisatie. Review over Opleiding Procesmanagement.

schrijf je ook in
5 sterren
Jan Bond | Jan Bond Interim & Advies | 22 november 2023

Goede mix van theorie en praktijkopdrachten.
Leuke manier van lesgeven met veel interactie onderling.
Review over Business Intelligence opleiding.

schrijf je ook in
4 sterren
Sander Heesterbeek | Iknl | 22 november 2023

Goede brede opleiding voor dwh en data governance Review over Opleiding Datawarehouse & Data Governance.

schrijf je ook in
4,3 sterren
Geverifieerde deelnemer | Nederlands Instituut voor Forensische Psychiatrie en Psychologie (NIFP/DJI) | 22 november 2023

Voldoet aan verwachting Review over Training PDCA & kwaliteitsmanagement.

schrijf je ook in
5 sterren
Claudia Vissers | Gebroeders Blokland Ontwikkeling en Bouw BV | 1 november 2023

Leerzame opleiding met een enthousiaste trainer. Review over Business Intelligence opleiding.

schrijf je ook in
5 sterren
Geverifieerde deelnemer | SUMOix | 1 november 2023

Toepasbare inhoud voor praktisch werken binnen projecten. Review over Opleiding Procesmanagement.

schrijf je ook in
5 sterren
Geverifieerde deelnemer | VRBZO | 1 november 2023

Zeer tevreden over de opleiding omdat er veel ruimte wordt genomen om de theorie te vertalen naar de eigen vraagstukken. De docent heeft bijzonder veel kennis en praktijk voorbeelden waardoor het tastbaar wordt. Review over Training PDCA & kwaliteitsmanagement.

schrijf je ook in
4 sterren
Jeroen Schenk | Tenzinger b.v. | 23 oktober 2023

Past goed bij kennisbehoefte die ik nu heb, zou nog graag eens sparren over gekozen applicaties in onze architectuur (niet alleen MS Fabric) Review over Opleiding Datawarehouse & Data Governance.

schrijf je ook in
4 sterren
Nancy Dorrenboom | Nederlands Instituut voor Forensische Psychiatrie en Psychologie (NIFP/DJI) | 13 oktober 2023

Mooie opleiding die je bewust maakt van belang van continue aandacht voor verbeterproces binnen je organisatie en nuttige handvatten meegeeft hoe je management en medewerkers kunt bewegen dit samen vorm te geven. Review over Training PDCA & kwaliteitsmanagement.

schrijf je ook in
5 sterren
Sander Heesterbeek | Iknl | 29 september 2023

Goed inzicht in bi. Realistisch en praktisch waar je meteen iets mee kan binnen je organisatie Review over Business Intelligence opleiding.

schrijf je ook in
4,3 sterren
Geverifieerde deelnemer | Mijzo | 19 september 2023

3 leuke en intensieve dagen om thuis te raken in het gehele BI verhaal Review over Business Intelligence opleiding.

schrijf je ook in
5 sterren
Ester Koelemeijer | ROC van Amsterdam-Flevoland | 23 augustus 2023

De cursus proces mining bevat een goede afwisseling van theorie en praktijk. De docent heeft veel kennis van de toepassingsmogelijkheden van proces mining binnen organisaties en geeft mooie concrete voorbeelden. Tijdens de cursus is voldoende tijd om met de tools aan de slag te gaan. Zeer positief over deze training! Review over Opleiding Process Mining.

schrijf je ook in
4,7 sterren
Geverifieerde deelnemer | Politie | 23 augustus 2023

Goede combinatie van opdrachten en theorie Review over Business Intelligence opleiding.

schrijf je ook in
4 sterren
Herwin Broenink | ELIX | 10 augustus 2023

Erg goede opzet. Afwisseling van theorie en opdrachten was prettig. Toegepast op bedrijven van deelnemers en zo verschillende methodes en zienswijzen meekrijgen was mooi. Qua inhoud wisselend, de eerste dag sloot inhoudelijk minder aan bij waar ik naar op zoek was dan de laatste twee. Tweede dag en met name de laatste dag vond ik erg waardevol. Review over Business Intelligence opleiding.

schrijf je ook in
4,7 sterren
Nicole Borkens | Gemeente Rotterdam | 10 augustus 2023

Na deze opleiding heb je een compleet overzicht van het vakgebied ‘data science’. Soms flink de diepte in, maar veel praktische handreikingen voor je eigen organisatie. De interactie met medecursisten is super! Review over Data Science opleiding.

schrijf je ook in
5 sterren
Geverifieerde deelnemer | Unit45 BV | 6 augustus 2023

Goede mix van theorie, praktijk en opdrachten Review over Business Intelligence opleiding.

schrijf je ook in
4,7 sterren
Pako De Lange | Morgens BV | 6 augustus 2023

Vanwege het beperkt aantal inschrijvingen was de opzet veranderd. Ik denk dat dit de opleiding ten goede kwam, omdat je thuis meer tijd had om alleen de opdrachten te doen in jouw eigen tempo. Daarna was het handig dat je het werk 1-op-1 met de trainer kon bespreken. Wellicht vaker deze opzet uitproberen? Review over Opleiding Process Mining.

schrijf je ook in
5 sterren
Gijs den Hartog | Groep ondernemers | 10 juli 2023

Daan heeft voor onze ondernemersgroep een dagtraining AI - basis verzorgd. Bijzonder hoe Daan in staat is om iedereen bij de les te houden en de les op de kern van het vakgebied te houden. Een verademing ten opzichte van alle hype verhalen. Review over Daan van Beek.

neem contact met ons op
4,7 sterren
Harold ten Hove | Ten Hove Informatie Systematiek | 7 juli 2023

De praktijkvoorbeelden bij de theorie en de interactie met de deelnemers groep maakt dat je actief mee blijft doen, en begrip ontwikkeld voor alle rollen binnen het bi-proces Review over Business Intelligence opleiding.

schrijf je ook in
4,3 sterren
Geverifieerde deelnemer | CIZ | 23 juni 2023

Leuke opleiding! Zowel de breedte als in de diepte van het onderwerp worden geraakt. Je krijgt een goede inkijk op het geheel en ik voel mij daardoor beter in staat dit vakgebied te begrijpen en over te brengen aan anderen en de juiste vragen te stellen. Review over Big Data training.

schrijf je ook in
4,3 sterren
Geverifieerde deelnemer | Truston Solutions BV | 23 juni 2023

Deze training voldoet aan mijn vooraf gestelde verwachting Review over Python cursus Machine Learning.

schrijf je ook in
4 sterren
Geverifieerde deelnemer | Tennet | 17 juni 2023

Prima opleiding om inzicht te krijgen wat BI inhoudt en om te reflecteren waar we als organisatie staan en eventueel naartoe kunnen bewegen. De praktijkopdracht van donderdagmiddag zou overigens wat ingekort mogen worden naar bijvoorbeeld 1 uur ipv 2 uur. Review over Business Intelligence opleiding.

schrijf je ook in
5 sterren
Max Kamphuis | Tactus verslavingszorg | 9 juni 2023

Zeer positief, goede basiscursus met interactief programma. Review over Opleiding Datawarehouse & Data Governance.

schrijf je ook in
Toon alle reviews

Bekijk het PDCA-handboek 'Datacratisch werken'

het PDCA-handboek 'Datacratisch werken'

Dit vind je misschien ook interessant

De whitepaper 'De disharmonische ontwikkeling van BI'
De whitepaper 'De disharmonische ontwikkeling van BI'
8 effectieve manieren om data science voor jou te laten werken
8 effectieve manieren om data science voor jou te laten werken
De 15 grootste hindernissen in Business Intelligence
De 15 grootste hindernissen in Business Intelligence

Deze organisaties gingen je voor

Word nu ook klant

Wil je ook klant bij ons worden? Wij helpen je maar wat graag verder met datagedreven werken of andere zaken waar je slimmer van wordt.

Daan van Beek - Managing DirectorDAAN VAN BEEK MScManaging Director

Neem contact met mij op

Fact sheet

___
klanten
___
trainingen & workshops
___
mensen opgeleid
4,4
sterren klanttevredenheid
___
consultants & docenten
3
kantoren
19
jaar ervaring