Reviews van onze klanten

Anoniem | 16 november 2021

Goede overall beeld van wat BI is en hoe je dit kan implementeren. Review over Business Analytics masterclass.

Lisa Van den Broek | Eijkelkamp Soil & Water B.V. | 26 oktober 2021

Top opleiding voor organisaties die moeten beginnen met BI en voor organisaties die al begonnen zijn. Review over training Business Intelligence.

Anoniem | 25 oktober 2021

docent echt heel goed. brede kennis.met veel goede voorbeelden. Review over PDCA & kwaliteitsmanagement training.

Anoniem | 25 oktober 2021
Anoniem | 8 oktober 2021

veel informatie en veel inhoud. vaak met praktijk voorbeelden. zou soms wel iets 'live' willen zien. Het geeft je zeker wat handvatten voor de toekomst. Review over Datawarehouse & Data Governance masterclass.

Bas van der Velden | Vakutrans BV | 2 oktober 2021

Ik ben nog bezig met het boek. Ik gebruik het boek voor mijn masterclass managementaccounting en -control. Tot zover (pagina 79) leest het erg gemakkelijk. Middels gebruikte voorbeelden wordt telkens helder wat de schrijver aan de lezer wil duidelijk maken. Ik vind de opbouw ook erg plezierig. Stapsgewijs wordt de boodschap en eventueel gebruik van datacratisch werken duidelijker. Indien ik het boek uit heb en verwerkt in mijn plan zal ik feedback geven over de gehele inhoud! Review over Het PDCA-handboek 'Datacratisch werken'.

Bruno De Regge | Fontys Hogescholen | 23 september 2021

Mooie en informatieve opleiding, een deepdive van drie dagen die context schept en je een duidelijk inzicht geeft in de praktische kant van Data Driven Marketing. De opleiding enthousiasmeert, verdiept en maakt je nieuwsgierig naar meer.

[Kan geen uitspraak doen over locatie en catering aangezien ik remote de opleiding gevolgd heb] Review over Big Data cursus.

Arjen Borgmeyer | Mobilee management & advies | 23 september 2021

Goede opleiding met veel toepasbare theorie. Hele herkenbare voorbeelden en de opleiding leert maar weer dat vaak de simpele onderdelen het meest ingewikkeld zijn. Een goede basis is key voor een organisatie om BI toe te passen. Dat neem ik ook mee uit deze opleiding plus veel handige theorie en modellen. Dank! Review over cursus BI & Analytics.

Geert Wismans | GGZ Oost-Brabant | 29 augustus 2021

Knap dat we als afsluitstuk van de opleiding al een vliegende start voor ons programma van selectie en implementatie hebben kunnen maken. Ik heb het gevoel dat bij ons intern door deze opleiding de neuzen dezelfde richting op gaan. Review over masterclass Datawarehouse & Data Governance.

Yolanda Stuijt | docent Business & IT Management | Amsterdam University of Applied Sciences | 20 augustus 2021

Met "De Intelligente Organisatie" druk 4 en 5 begonnen en reeds eerder gebruikt in mijn lessen zoals de uitleg over KPI's. De onderwerpen worden zorgvuldig uitgelegd in begrijpelijk Nederlands. De illustraties zijn helder, goed uit te leggen en van goede kwaliteit om in een ppt slide te zetten! Als ik een Engelstalige klas heb kan ik de EN illustraties gebruiken. Dus zeer bruikbaar!!

De laatste editie van "De Intelligente Datagedreven Organisatie" gaat hierin door en wordt aangevuld met de nieuwste ontwikkelingen. Ik heb één van mijn lessen "BI instrumenten" met H4 "BI instrumenten en toepassingen" aangevuld. Het mappen van de BI instrumenten op het besluitvormingsproces geeft een goed overzicht wat waar welk instrument gebruikt kan worden en met de BI toepassingen kan ik de studenten uitleggen wat voor type analyse in hun project plaatsvindt.

Paragraaf 4.3 is voor mij weer leerstof omdat de studenten dit bij DEDS krijgen uitgelegd. Eigenlijk gebruik ik dit boek als een bibliotheek om in te struinen en te pakken wat ik nodig heb! Super fijn dus!! Review over Het boek: De intelligente, datagedreven organisatie.

Anoniem | 17 augustus 2021

Goede datawarehouse opleiding waarin in enkele dagen de basisprincipes worden uitgelegd. Dick is ervaren trainer en geeft goede voorbeelden. Review over masterclass Datawarehouse & Data Governance (HBO/WO).

Maurice Roosen | Particulier | 13 juli 2021

De opleiding heeft voldaan aan mijn verwachtingen. Positieve aspecten zijn de diversiteit van deelnemers en interactie binnen de groep. Daarnaast goed en behulpzaam cursusmateriaal. Review over Data Science masterclass.

Jan Mülder | Arag | 1 juli 2021

Een gedegen en inspirerende training Procesmanagement. De trainer Ko is een ervaren praktijkman die alles met mooie voorbeelden kan duidelijk maken. Review over training Procesmanagement.

Conrad Klatte | DPG Media B.V. | 1 juli 2021

In één woord geweldig. Extreem veel geleerd en heb zin om mijzelf verder te verdiepen in dit onderwerp. Daarnaast zie ik zeker veel mogelijkheden om het binnen mijn organisatie toe te passen Review over training Big Data.

Patrick Veld | KleurrijkWonen | 18 juni 2021

Inmiddels heb ik de laatste bladzijde van dit boek gelezen. Ik vind het een verhelderde uitleg over wat een ‘intelligente en datagedreven organisatie’ wel maar tegelijk ook niet is. Aan de hand van praktische voorbeelden is het aanschouwelijk gemaakt. De mix tussen theoretische modellen en de praktijk is goed in verhouding. Het meest waardevol vind ik de inleiding en ‘De handen en voeten van de intelligente organisatie’ (hoofdstuk 5). Als verbeterpunt zou ik een stappenplan of overzicht waardevol vinden om hiermee concreet aan de slag mee te gaan. Review over Business Intelligence boek.

Tom Griekspoor | Gemeente Waddinxveen | 14 juni 2021

Een prettige opleiding waarbij theorie en praktijk bij elkaar kwamen. Wel was het prettiger geweest als er meer voorbeelden kwam wat aansluit bij mijn interesse. Zo hadden we verschillende voorbeelden gezien, maar wat betekend dit voor ons? Hoe kan ik dit gebruiken? Review over R & Data Mining opleiding.

Hans ter Braak | Directeur eigenaar | 14 juni 2021

Het boek leest heel makkelijk weg omdat het in heldere (gebruikers)taal is geschreven. Dat is wat me het meeste aansprak. Het is voor mij ook een bevestiging van de kennis die ik in de loop van de jaren heb opgedaan in BI/AI-projecten. De hoofdstukken 1 t/m 7 en paragraaf 9.2 vormen mijns inziens de kern van het verhaal, de onderwerpen van de overige hoofdstukken zijn ook minder gedetailleerd beschreven en meer onderhevig aan de laatste trends. Review over Boek Artificial Intelligence.

Maissa Seghir | Student | 11 juni 2021

Omdat ik na mijn bachelor verder wil gaan met een master in data analytics is dit boek de perfecte eerste stap geweest om kennis op te doen over Business Intelligence (BI), Artificial Intelligence (AI), big data analytics, machine learning en Data Science. Ik raad het boek zeker aan, de kennis die je uit dit boek haalt is erg relevant voor de wereld en het werkveld van nu. Review over Business Intelligence boek.

Béla Roesink | Gemeente Venlo | 7 juni 2021

Goede, ervaren trainer. Af en toe teveel oefeningen. Discussies zijn goed, helpt je verder denken dan oppervlakkige theorie. Review over training Business Analytics.

Maissa Seghir | Student | 7 juni 2021

Als bestuurskunde student heb ik het boek al enige weken in huis, ik heb het boek aangeschaft omdat ik in het bijzonder geïnteresseerd ben in data gedreven werken (in het publieke domein). Ik raad het boek zeker aan voor personen die meer willen weten over het onderwerp. Het boek is op een toegankelijke manier geschreven. Het boek is perfect voor personen die zelf geen technische achtergrond hebben maar toch aan de slag willen gaan met informatiegestuurd werken in de organisatie. Review over Het PDCA-handboek 'Datacratisch werken'.

Opleidingen
Kennisbank
Advies
Interim

Deze organisaties gingen je voor

Word nu ook klant

Wil je ook klant bij ons worden? Wij helpen je maar wat graag verder met data analytics of andere zaken waar je slimmer van wordt.

Daan van Beek, Eindbaas & specialist in continu verbeteren

DAAN VAN BEEK MSc

Eindbaas & auteur van het boek 'De intelligente, datagedreven organisatie'

Neem contact met mij op

Fact sheet

Organisaties geholpen
___
Trainingen & workshops
___
Deelnemers opgeleid
___
Beoordeling klanten
8,9
Consultants & docenten
___
Kantoren
3
Jaar ervaring
16