Geverifieerde reviews van onze klanten

9 / 10
Harm van Engeldorp Gastelaars | Foodbyte | 11 juni 2024

Het is een duidelijke en complete Business Intelligence opleiding die alles bevat op het gebied van BI en datagedreven werken van begin tot eind. Review over Business Intelligence opleiding.

schrijf je ook in
8 / 10
Jacco Voets | Libéma Exploitatie | 11 juni 2024

Goede AI-opleiding, mag wat concreter en wat minder discussie, met wat meer uitleg over techniek bijvoorbeeld classificatie met voorbeelden. Al met al blij mee. Review over Artificial Intelligence training.

schrijf je ook in
10 / 10
Rachel Lambert | Energy Shift | 3 juni 2024

Erg leerzaam, alles wat ik wilde weten is aan bod gekomen. We hadden een compacte groep, waardoor we veel praktijkervaringen konden bespreken. De dagindeling was ook heel fijn, met iedere dag een ander onderwerp en praktijkoefening(en). Ik had het zelf fijn gevonden als ik van te voren iets van een deelnemerslijst of overzicht had gekregen van wie er mee zouden doen of waar ze werken. Gewoon ter voorbereiding. Verder helemaal top! Review over Opleiding Performance Management & KPI’s.

schrijf je ook in
10 / 10
Adolf Waaldijk | Fiit BV | 31 mei 2024

Complimenten voor het boek 'De intelligente, datagedreven organisatie'. De reden van aanschaf is mijn veranderende werkzaamheden in de tweede helft van dit jaar. Deze nieuwe werkzaamheden zullen gericht zijn op verkoop van ‘Wyn’. Ik ben director / COO van Fiit BV, het bedrijf met de developers achter het BI platform ‘Wyn Enterprise’. Ik heb totaal geen IT-achtergrond dus ben ik hard aan het studeren gegaan. Ongeveer een derde van het boek heb ik inmiddels gelezen en het onderwerp heeft mij te pakken. Het boek is zeer prettig geschreven. Review over Het boek ‘De intelligente, datagedreven organisatie’.

direct bestellen
8 / 10
Anoniem | 21 mei 2024

Wij maken er dankbaar gebruik van dit goed verzorgde, toegankelijke boek. Het boek bevat vele voorbeelden en omvangrijke literatuurverwijzingen die onze teams inzicht geven in wat er mogelijk is. In het algemeen maken de teams hun ambities groter en de projecten zijn succesvol. Iedereen snapt dat er periodiek business cycles nodig zijn om de effectiviteit van BI/AI toepassingen te borgen. We volgen de adviezen uit het boek op en kunnen vaststellen dat de investeringen in kennis op het vlak BI/AI zich terugbetalen. Review over Boek Artificial Intelligence.

direct bestellen
8,5 / 10
Wijnand Vink | InIn Advies B.V. | 15 mei 2024

Waardevolle handvatten voor mijn werk als consultant. Review over Opleiding Performance Management & KPI’s.

schrijf je ook in
10 / 10
Demi Wijermans | AgriSyst | 15 mei 2024

Veel geleerd en nieuwe kennis opgedaan, en nieuwe inzichten gekregen over ons bedrijf en de producten die wij leveren. Review over Business Intelligence opleiding.

schrijf je ook in
8 / 10
Joost Volker | Stellar.it | 6 mei 2024

Op het juiste tempo wordt zowel de helicopterview als relevantie van de details behandeld. Goede balans tussen opdoen van kennis en direct toepassen van hetgeen aangeboden wordt. Jarenlange ervaring van docent wordt met goede anekdotes op een prettige manier gedeeld en overgedragen. Review over Business Intelligence opleiding.

schrijf je ook in
10 / 10
Geverifieerde deelnemer | Veiligheidsregio Zaanstreek-Waterland | 6 mei 2024

Goede cursus om bekend(er) te worden met de principes achter AI en Big Data. Review over Big Data training.

schrijf je ook in
8 / 10
Geverifieerde deelnemer | Centraal Museum | 6 mei 2024

Ik ben positief over deze opleiding, omdat deze je in slechts één dag veel informatie en inzicht geeft in wat AI wel en niet is. Dit wordt gepresenteerd in begrijpelijke taal en in dialoog. Ook is er voldoende ruimte om de begrippen toe te passen op je eigen organisatie. Daarnaast is het ook goed kennis te nemen van risico's en de ethische aspecten. De opleiding is met name geschikt voor mensen die zoeken naar een eerste introductie. De (technische) vervolgstap en verdere uitwerking vraagt om meer tijd. Review over Artificial Intelligence training.

schrijf je ook in
9,5 / 10
Rob Schepers | UT | 24 april 2024

Goede basis gelegd in de breedte rondom BI. Tijd voor verdieping waar nodig en door de interactie met Daan en mede-cursisten meer geleerd dan uitsluitend hetgeen is gepresenteerd. Review over Business Intelligence opleiding.

schrijf je ook in
8 / 10
Geverifieerde deelnemer | Sitech Services BV | 24 april 2024

Voldoende handvaten via presentatie en assesments gekregen om Performance Management te gaan opzetten binnen ons bedrijf. Review over Opleiding Performance Management & KPI’s.

schrijf je ook in
8 / 10
Evert Hogendoorn | De Vries en Verburg Bouw B.V. | 24 april 2024

Praktische opleiding van 1 dag waarin je op hoofdlijnen de voor- en nadelen van AI kan inzien en inzetten in je organisatie. Review over Artificial Intelligence training.

schrijf je ook in
10 / 10
Laura van Hal | Viterra B.V. | 18 april 2024

Leerzame momenten gehad, blijft goed om dit met andere bedrijven met verschillende achtergronden te doen. Fijn dat er in kleine groep veel ruimte was voor eigen inbreng en feedback momenten. Review over Opleiding Performance Management & KPI’s.

schrijf je ook in
8 / 10
Geverifieerde deelnemer | Pensioenfonds Rail&OV | 18 april 2024

De cursus geeft een goed beeld van Big Data, de stappen welke doorlopen worden bij data analyse en welke tooling je hiervoor kunt gebruiken. Erg fijn dat er ook veel ruimte was om hiermee praktisch aan de slag te gaan. Review over Big Data training.

schrijf je ook in
8,5 / 10
Geverifieerde deelnemer | Veiligheidsregio Zaanstreek-Waterland | 18 april 2024

Nuttige handvaten om binnen de organisatie mee aan de slag te gaan. Een mooi en volledig beeld welke vooral managers een goed inzicht geeft in het nut en de noodzaak van BI voor elke organisatie. Review over Business Intelligence opleiding.

schrijf je ook in
8 / 10
Moniek Koninkx | ROC Nijmegen | 18 april 2024

Nuttige training om meer te weten te komen over continu verbeteren en PDCA. Review over Opleiding Kwaliteitsmanagement & PDCA.

schrijf je ook in
9 / 10
Ivo van de Pas | BCM Global | 4 april 2024

Erg ervaren trainer. Heeft goede praktijkervaring en weet dat goed over te brengen. Review over Opleiding Datawarehouse & Data Governance.

schrijf je ook in
10 / 10
Eric Overgaauw | Van Dorp | 4 april 2024

Daan wist in de sessie over BI en AI, die we voor een grote groep van onze medewerkers hebben gehouden, op een laagdrempelige wijze het nut en de noodzaak van datagedreven werken helder uiteen te zetten. Daarmee hebben we ons doel zeker gehaald. Review over Daan van Beek.

neem contact met ons op
9 / 10
Geverifieerde deelnemer | Viterra B.V. | 30 maart 2024

Het is een fijne cursus voor het ontwikkelen van de basis voor PM. Ik vind de opbouw goed en er wordt een solide theoretische basis gelegd.

Ik zou in de toekomst misschien wat meer korte KPI oefeningen invoeren. Allemaal hetzelfde procesje, en allemaal daar 4 KPI's voor bedenken en die dan met elkaar bespreken. De opdrachten nu zijn logischerwijs gericht op de eigen casus, maar juist het oefenen met het "trucje" is ook heel fijn.

Opmerking namens een andere deelnemer: graag een recap moment aan het begin van de volgende dag waarin we kort samenvatten wat we gister hebben geleerd. Review over Opleiding Performance Management & KPI’s.

schrijf je ook in
10 / 10
Mark van der Veen | Hogeschool Utrecht | 30 maart 2024

De oude en nieuwe versie gebruik ik al een aantal jaren voor het vak Business Intelligence bij de deeltijd HBO-ICT Business Information Management. Het boek geeft op een realistische manier weer hoe het creëren van waarde uit data proces- en organisatiegericht is.

Doe je dat goed, met de handvatten uit het boek van Daan, dan ben je er klaar voor om de waarde continu te verzilveren die je uit je data kan halen door middel van de toepassing van BI technologie.

Aanrader voor iedereen die BI (en ook van toepassing op AI) als structureel onderdeel van zijn organisatie capabilities wil zien. Review over Het boek ‘De intelligente, datagedreven organisatie’.

direct bestellen
8 / 10
Gökhan Çelik | Zorg-Advies Twente | 29 maart 2024

Veel informatie in korte tijd. Veel handvaten die aangereikt worden, dat is wel fijn zodat je keuze voor je eigen organisatie kan maken.

Wouter fijne man, die mijn moeilijke naam zelfs perfect uitsprak in 1 keer;)
Review over Opleiding Performance Management & KPI’s.

schrijf je ook in
9,5 / 10
Alain Parewyck | Algemeen Stedelijk Ziekenhuis | 27 maart 2024

Uitstekende opleiding om met BI aan de slag te gaan. Heel praktisch en goed gebracht met heel veel interactie. Voel mij klaar om datagedreven aan de slag te gaan! Review over Business Intelligence opleiding.

schrijf je ook in
10 / 10
Dick Rinia | Intal | 26 maart 2024

Top opleiding, aan te raden voor alle managers, leidinggevenden en mensen met verantwoordingen. Review over Opleiding Kwaliteitsmanagement & PDCA.

schrijf je ook in
10 / 10
Etienne Weterings | Particulier | 26 maart 2024

Inhoudelijk sterk, met trainer met zeer gedegen achtergrond. Inhoud zoals van tevoren toegezegd. Mijn verwachtingen en vragen zijn echt beantwoord Review over Opleiding Datawarehouse & Data Governance.

schrijf je ook in
10 / 10
Erol Kandemir | Ministerie van VWS | 20 maart 2024

Breed, veel informatie, oefeningen/opdrachten zeer nuttig. Wellicht een idee om de training uit te breiden naar 4 dagen zodat er nog meer opdrachten gedaan kunnen worden. Review over Business Intelligence opleiding.

schrijf je ook in
9 / 10
Ian Correljé | Verkerk | 20 maart 2024

De opleiding geeft snel veel nuttige informatie waar mee we direct mee aan de slag kunnen. Erg fijn dat we onze eigen uitdagingen direct kunnen voorleggen. Review over Opleiding Kwaliteitsmanagement & PDCA.

schrijf je ook in
8 / 10
Claudia Vissers | Gebroeders Blokland | 20 maart 2024

Heldere informatie, bied handvaten om zelf mee aan de slag te gaan. Review over Opleiding Datawarehouse & Data Governance.

schrijf je ook in
9,5 / 10
Wilfried Koolwijk | Wilfried Koolwijk | 16 maart 2024

Tijdens deze training heb ik echt ervaren wat je met PDCA kunt en hoe je kwaliteitsmanagement, -zorg kunt implementeren in de organisatie. Topdocent. Review over Opleiding Kwaliteitsmanagement & PDCA.

schrijf je ook in
8 / 10
Ernst Prosman | Growteq B.V. | 3 maart 2024

Interessante opleiding waarin alle zaken rondom BI nog eens kort en krachtig worden opgefrist. Een absolute aanrader wanneer je wilt leren op welke zaken en hoe je jouw organisatie écht kan sturen. Review over Business Intelligence opleiding.

schrijf je ook in
8,5 / 10
Gezina Kooistra | Jeugdbescherming Noord | 3 maart 2024

Interessant, met een goede afwisseling van theorie en praktijk. Veel praktijkvoorbeelden en ook veel tijd voor eigen inbreng/casussen om mee verder te kunnen. Review over Opleiding Kwaliteitsmanagement & PDCA.

schrijf je ook in
9,5 / 10
Jeroen van der Hagen | Gemeente Rotterdam | 3 maart 2024

Ik heb de opleiding in zijn geheel als zeer waardevol ervaren.
De opleiding is erg breed, waardoor je alle facetten rondom data science mee krijgt.
Tijdens de sessies is er veel ruimte voor discussie, waardoor al je vragen op het gebied van data science aan bod kunnen komen.
De docenten zijn stuk voor stuk vakmensen, met een enorme bak aan kennis en ervaring.
Review over Data Science opleiding.

schrijf je ook in
10 / 10
Lars Albertema | 26 februari 2024

Tussen de bedrijven door ben ik met het boek bezig maar ik wil alvast wel mijn enthousiasme delen. De opzet, illustraties, bewoordingen en opbouw in het boek getuigen van een stevige expertise en ervaring bij de auteur. Hij neemt de lezer doorgaans heel goed mee in de opzet van en logica achter AI & BI en de meerwaarde die het kan brengen in organisaties. Ook waardevol zijn de geschetste valkuilen, randvoorwaarden en succesfactoren. De auteur heeft zich duidelijk verplaatst in de lezer die met het onderwerp zelf aan de slag wil binnen de eigen organisatie. Hij schetst deze randvoorwaarden zonder afbreuk te doen aan het enthousiasme. Erg mooi. Ongetwijfeld kan ik, wanneer ik het hele boek gelezen heb, wat constructief kritische noten plaatsen maar so far…. blij dat de auteur zijn expertise zo wilde en kon delen! Review over Boek Artificial Intelligence.

direct bestellen
8 / 10
Hetty Mac Leod | Kaizen4Care | 21 februari 2024

Geeft de juiste bagage mee om BI als proces goed in een organisatie te plaatsen om het succes van BI te vergroten. Review over Business Intelligence opleiding.

schrijf je ook in
8,5 / 10
Johan Dekker | Verkerk | 21 februari 2024

Top, het sluit zeker aan voor de richting die wij op willen gaan m.b.t. kwaliteitsverbetering binnen ons team en voor de BU waar wij voor werken. Verkerk Service Systemen. De items die besproken en toegelicht worden met de cursus geven een goed beeld hoe je deze kan toepassen in de praktijk en hoe je ook de meeste kans van slagen krijgt. Review over Opleiding Kwaliteitsmanagement & PDCA.

schrijf je ook in
10 / 10
lino Sherida | Polytechnisch College Suriname | 21 februari 2024

Ik ben jullie erkentelijk dankbaar voor het willen delen van de white paper met mij. Nuttige informatie voor het implementeren en monitoren van processen in organisaties. Ik ben nu veel verder met mijn afstudeer thesis.
Intussen heb ik de info gedeeld met medestudenten.
Review over De whitepaper ‘Visie op processen’.

direct bestellen
8,5 / 10
Leon Zegers | Gemeente Amsterdam | 3 februari 2024

Goede cursus. Leuke en interessante discussies. Goede kennis van de materie. Review over Business Intelligence opleiding.

schrijf je ook in
8,5 / 10
Januar Himantono | Pentair Water Process Technology | 3 februari 2024

Vind het heel leuk om deze opleiding gevolgd te hebben. Enerzijds bevestiging gekregen over wat ik al heb gedaan en anderzijds ook bredere kennis over het vakgebied data science opgedaan. Review over Data Science opleiding.

schrijf je ook in
9 / 10
Geverifieerde deelnemer | Oostvaarders College | 3 februari 2024

Heel gericht op de vraag die bij onze onderneming ligt. We zijn echt aan de hand van de theorie in ons onderwijs gedoken en ook de andere bedrijven kwamen goed aan het licht. Duidelijk dat er veel ervaring en kennis is waardoor er heel gericht advies uitkomt ten behoeve van onze school. Review over Opleiding Kwaliteitsmanagement & PDCA.

schrijf je ook in
8,5 / 10
Geverifieerde deelnemer | Gemeente Hoorn | 3 februari 2024

Goede opleiding, heel veel onderwerpen van A tot Z behandeld. Soms lastig in verband met tijdgebrek om diep in inhoud te gaan. Review over Opleiding Datawarehouse & Data Governance.

schrijf je ook in
9,5 / 10
Jan-Bart Smulders | PostNL | 19 januari 2024

Deze opleiding geeft een serieuze verdieping in een groot aantal BI en Data onderwerpen die mij goed helpen in de aansturing van mijn team en in bewustwording creëren bij mijn stakeholders in de organisatie. Het is een juiste afwisseling van theorie, eigen cases uitwerken en oefenen. Dit helpt enorm in het me kunnen verplaatsen in de verschillende data rollen die er zijn, van beslisser tot IT architect en van Data Scientist tot Data Manager. Review over Data Science opleiding.

schrijf je ook in
10 / 10
Noortje Bergers | Oostvaarders College | 19 januari 2024

Zet je tot nadenken, geeft handvatten, goede inhoud, maakt complexe materie toepasbaar en veel aandacht voor individuen. Review over Opleiding Kwaliteitsmanagement & PDCA.

schrijf je ook in
8 / 10
Geverifieerde deelnemer | Gemeente Hoorn | 19 januari 2024

Fijn om alles nog eens de revue te laten passeren. Zeker wat bijgeleerd omtrent modeleren. Soms wel wat meer techniek verwacht. Review over Opleiding Datawarehouse & Data Governance.

schrijf je ook in
8 / 10
Hans van den Nieuwenhuijsen | de Alliantie | 16 januari 2024

Ko is bevlogen en heeft enorme kennis, inzicht en ervaring op het gebied van procesmanagement. Hij weet in te spelen op de behoefte van de groep en weet vragen op kundige wijze te beantwoorden. Intensief en leerzaam.
Review over Opleiding Procesmanagement.

schrijf je ook in
9 / 10
Geverifieerde deelnemer | Stadswerk072 | 16 januari 2024

Brede inhoudelijke introductie op DWH en gouvernance, veel praktische handvatten en gelegenheid om toe te passen op eigen praktijk Review over Opleiding Datawarehouse & Data Governance.

schrijf je ook in
8,5 / 10
Geverifieerde deelnemer | Iv-Groep | 16 januari 2024

Prima training om te weten wat een BI afdeling is en wat je hiervoor moet doen. Review over Business Intelligence opleiding.

schrijf je ook in
10 / 10
Sevgi Kale | WorkMove | 13 januari 2024

Recentelijk heb ik het genoegen gehad om samen te werken met Passionned Group, Daan van Beek. Ik ben zeer tevreden over mijn ervaring. Wat ik met name waardeer aan Daan is zijn betrokkenheid en toewijding aan het delen van kennis. Hij gaat verder dan alleen de basis en zorgt ervoor dat je daadwerkelijk inzicht verwerft in de onderwerpen waaraan je werkt.

Nogmaals bedankt Daan! Review over Strategie.

neem contact met ons op
10 / 10
Elsbeth Ruumpol | Skopos | 11 januari 2024

Daan was keynote spreker op ons event 'De AI Revolutie' ter ere van ons 25-jarig jubileum op 12 oktober. Doel was om de genodigden te inspireren op het gebied van de digitale organisatie en AI. Gezien de positieve reacties na afloop is dat goed gelukt! Enkele reacties uit de aftermovie: "AI kan niet zonder gezond boerenverstand en andersom", "Verzamelen van data is geen doel op zich. Het gaan niet om de technologie, het gaat om mensen", "Wat ik ook mooi vond is dat hij het heel concreet maakte: Iedere euro geïnvesteerd in data moet je ook een euro investeren in mensen".

https://www.skopos.nl/event-de-ai-revolutie-downloads-en-aftermovie/ Review over Daan van Beek.

neem contact met ons op
10 / 10
Iris van Meegdenburg | Provincie Zuid-Holland | 11 januari 2024

Praktische voorbeelden, interactieve lessen en verschillende inzichten van leraren zorgen ervoor dat complexe stof op begrijpelijke wijze wordt gepresenteerd. Tijdens de les passen we de informatie gelijk toe op onze eigen organisaties en horen we hoe organisaties van medestudenten zijn ingericht; dit zorgt voor veel nieuwe inzichten. Zeker een aanrader! Review over Data Science opleiding.

schrijf je ook in
10 / 10
Bonny | 6 januari 2024

Ik vind het een ontzettend interessant boek, wat echt als leidraad gebruikt kan worden om BI binnen de organisatie te implementeren, zodat de organisatie uiteindelijk datagedreven kan gaan werken. Het is duidelijk geschreven, waardoor de stappen goed te volgen zijn.

Ook geeft het duidelijke inzichten waarom BI belangrijk is binnen een organisatie, waardoor je dit kan gebruiken voor de adoptie binnen een organisatie. Het geeft concrete voorbeelden, waardoor je de theorie naar de praktijk kan vertalen. Al met al een prettig boek om te lezen en biedt de juiste handvaten voor organisaties om datagedreven te kunnen gaan werken. Review over Het boek ‘De intelligente, datagedreven organisatie’.

direct bestellen
Toon alle reviews

Bekijk het PDCA-handboek 'Datacratisch werken'

Productafbeelding van het PDCA-handboek 'Datacratisch werken'

Dit vind je misschien ook interessant

Uitgelichte afbeelding De whitepaper 'De disharmonische ontwikkeling van BI'
De whitepaper 'De disharmonische ontwikkeling van BI'
Uitgelichte afbeelding 8 effectieve manieren om data science voor jou te laten werken
8 effectieve manieren om data science voor jou te laten werken
Uitgelichte afbeelding IT-strategie NVM staat als een huis
IT-strategie NVM staat als een huis

Deze organisaties gingen je voor

Word nu ook klant

Wil je ook klant bij ons worden? Wij helpen je maar wat graag verder met datagedreven werken of andere zaken waar je slimmer van wordt.

Foto Daan van Beek - Managing DirectorDAAN VAN BEEK MScManaging Director

Neem contact met mij op

Fact sheet

___
klanten geholpen
___
trainingen & workshops
___
mensen opgeleid
8,9
klanttevredenheid
___
consultants & docenten
19
jaar ervaring