Verstrekken van goede, onafhankelijke informatie

Gebruiksvoorwaarden van onze websitesHet doel van deze website is het verstrekken van goede, onafhankelijke informatie aan de gebruiker, hierna te noemen bezoeker. Daarnaast bieden wij jou de mogelijkheid om boeken, rapporten, artikelen, white papers, online advies en trainingen (hierna producten) te bestellen of kosteloos te downloaden.

Eigendomsrechten: met wie heb je te maken?

Het eigendomsrecht van deze website berust bij Passionned Group en/of haar partners, hierna te noemen PG. Wij zijn statutair gevestigd in de stad Utrecht in Nederland.

De gebruiksovereenkomst

Op het moment dat bezoeker onze website bezoekt komt er, conform de wetgeving, automatisch een ‘overeenkomst’ tot stand tussen PG en de bezoeker. De volgende zaken zijn dan belangrijk om te weten:

  • PG stelt de informatie en producten op haar websites met de grootste zorg samen. Wij stellen het op prijs wanneer je ons inlicht wanneer de informatie niet klopt of teksten qua grammatica of spelling niet correct zijn. PG is niet aansprakelijk voor eventuele (vervolg)schade bij de bezoeker als gevolg hiervan.
  • Het delen van links (de url) op social media of het verwijzen vanaf een andere website naar een url van deze website is vanzelfsprekend mogelijk zonder toestemming.
  • Op alle informatie die PG op of via deze website verstrekt berust copyright. Het is zonder schriftelijke toestemming van PG niet toegestaan om informatie (teksten, afbeeldingen, producten) van deze website te kopiëren. Neem gerust contact met ons op wanneer je akkoord wilt vragen om informatie her te gebruiken.
  • Normaal gebruik van de website is toegestaan. Hierbij hanteren wij het zogenaamde fair use principe toegepast op het gebruik van websites. Gebruik van onze websites is alleen via een interactieve webbrowser toegestaan.
  • Consumenten hebben het recht om aankopen via deze website binnen 14 dagen te retourneren of te annuleren.
  • Je bent op de hoogte van ons privacybeleid.

Disclaimer

Wij kunnen niet aansprakelijk worden gesteld voor onjuist gebruik van informatie op deze website of producten.

Plaats review

Geef je mening over dit product, artikel of dienst

Dit veld is verplicht!
Dit veld is verplicht! optioneel
Dit veld is verplicht! optioneel
Dit veld is verplicht! optioneel
Dit veld is verplicht!
Review verzendenHet formulier bevat fouten.
Opleidingen
Kennisbank
Advies
Interim

Deze organisaties gingen je voor

Word nu ook klant

Wil je ook klant bij ons worden? Wij helpen je maar wat graag verder met gebruiksvoorwaarden van de websites van passionned group of andere zaken waar je slimmer van wordt.

Daan van Beek, Eindbaas & specialist in continu verbeteren

DAAN VAN BEEK MSc

Eindbaas & auteur van het boek 'De intelligente, datagedreven organisatie'

neem contact met mij op

Fact sheet

Organisaties geholpen
___
Trainingen & workshops
___
Deelnemers opgeleid
___
Beoordeling klanten
8,9
Consultants & docenten
___
Kantoren
3
Jaar ervaring
16
EDIT POST