Onze missie: elke organisatie intelligent maken met focus op 4 speerpunten

Foto Daan van Beek MSc
Auteur: Daan van Beek MSc
Managing Director

Organisaties slimmer en datagedreven laten werken. Dat is kort gezegd de missie die wij willen bereiken. Zodat elke organisatie intelligent kan worden. We zien dat veel organisaties nog erg gefragmenteerd werken of beleid ontwikkelen dat niet optimaal is. Of hun mooie plannen leveren helaas teleurstellende resultaten op. Vaak zie je dan ook dat organisaties (dagelijkse) beslissingen niet goed op elkaar afstemmen. Het resultaat: onlogische beslissingen of tegenstrijdige belangen die elkaar in de weg zitten. Mensen zelf lijken elkaar eerder tegen te werken dan dat ze gericht zijn op samenwerken. Dat kan en moet anders denken wij. Wij hanteren een mensgerichte en educatieve aanpak bij de implementatie van datagedreven werken en continu verbeteren, want daar zit de crux. Door het proces en de mens in het middelpunt te zetten, kun je veel eenvoudiger – en met minder weerstand – slimme veranderingen doorvoeren in je organisatie. Verken hier hoe wij onze missie handen en voeten geven.

Concrete speerpunten

De missie vertalen we door naar een aantal concrete speerpunten en doelstellingen:

  1. Wij creëren awareness voor intelligente, datagedreven organisaties door intensieve sessies, trainingen en opleidingen en andere educatieve instrumenten.
  2. Wij stellen graag capaciteit en expertise beschikbaar op basis van interimdienstverlening.
  3. Wij helpen zoveel mogelijk bedrijven en non-profitorganisaties bij het slimmer maken van hun organisatie.
  4. Wij maken gespecialiseerde kennis toegankelijk en delen best practices door middel van onze uitgebreide kennisbank.

De speerpunten vertalen we weer door naar KPI’s die we meten, analyseren en bespreken.

Onze visie

Er valt nog veel te winnen als het gaat om organisaties intelligenter maken: een groot aantal bedrijven en instellingen heeft een beperkt organisatie-IQ. Grootschalig onderzoek volgens wetenschappelijke maatstaf geeft dat aan. Die visie geeft ons bestaansrecht en mogelijkheden voor verdere groei.

Onze missie

Organisaties slimmer en datagedreven laten werken. Dit betekent niet alleen veel slimmer worden, maar het ook in de dagelijkse praktijk brengen. Met als doel: de intelligentie blijvend verhogen door een continu ontwikkelproces. De mens speelt hierbij een cruciale rol, want technologie verbetert niet uit zichzelf.

meet het IQ van jouw organisatie

Laat je inspireren door onze succesverhalen

Passionned Group heeft al meer dan 10.000 organisaties geholpen met slimmer te werken. Meer hierover lees je in onze succesverhalen.

Focus op de 3 hoofdingrediënten

Intelligente organisaties laten zien dat ze effectief en efficiënt werken. Drie hoofdingrediënten bepalen de intelligentie:

  1. Datagedreven strategie. Ga ook aan de slag met je missie, visie en strategie zodat iedereen in jouw organisatie begrijpt wat de missie en strategie is en hoe die in de dagelijkse praktijk te brengen. Lees verder…
  2. Datagedreven technologie. Een intelligente organisatie maakt gebruik van datagedreven technologie: Business Intelligence & Analytics. Feiten combineren, analyseren en goed visualiseren zodat je besluitvorming drastisch kan verbeteren. Lees verder…
  3. Datagedreven verbeteren. Laat je organisatie, processen, systemen en medewerkers elke dag een beetje beter functioneren met PDCA, Lean Six Sigma en kwaliteitsmanagement. Lees verder…

Deze ingrediënten staan natuurlijk niet op zichzelf maar zijn nauw met elkaar verweven.

Wil je ook bijdragen aan onze missie?

Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak voor een oriënterend gesprek met één van onze consultants of managers. Wij helpen je graag op weg.

neem contact met ons op

Bestel nu de bestseller 'De intelligente, datagedreven organisatie' (8e druk)

Productafbeelding van het boek 'De intelligente, datagedreven organisatie'

Dit vind je misschien ook interessant

Uitgelichte afbeelding Slimmer werken
Slimmer werken
Uitgelichte afbeelding 8 effectieve manieren om data science voor jou te laten werken
8 effectieve manieren om data science voor jou te laten werken
Uitgelichte afbeelding Overheid: gemeenten, ZBO's, het Rijk en provincies
Overheid: gemeenten, ZBO's, het Rijk en provincies

Deze organisaties gingen je voor

Word nu ook klant

Wil je ook klant bij ons worden? Wij helpen je maar wat graag verder met datagedreven werken of andere zaken waar je slimmer van wordt.

Foto Daan van Beek - Managing DirectorDAAN VAN BEEK MScManaging Director

Neem contact met mij op

Fact sheet

___
klanten geholpen
___
trainingen & workshops
___
mensen opgeleid
8,9
klanttevredenheid
___
consultants & docenten
19
jaar ervaring