De intelligente, datagedreven organisatie (8e druk) - Heel interessant, duidelijk en leerzaam boek!

Laura Mastwijk: verbinder & architect van klantsucces

Foto van Laura MastwijkDeze solo-wereldreizigster zit het liefste ergens in een blokhut op een berg, maar ruilt plekken zoals de Albanese Alpen of jungle van Mexico graag in voor het pittoreske Utrecht als het gaat om haar werk bij Passionned. Laura heeft een bachelor Humanistiek afgerond, een studie die onderzoek doet naar zingeving en humanisering. Toch wist ze al op jonge leeftijd dat ze met die kennis uiteindelijk in de zakelijke wereld terecht wilde komen.

Businesskennis op doen tijdens de studie

Tijdens haar studie begon ze met het verenigen van deze twee werelden. Zo volgde zij extra vakken op de VU in de richtingen marketing en business, werkte ze als zelfstandig marketing consultant en werd ze voorzitter van een carrièrevereniging voor masterstudenten binnen de richtingen marketing, management en consultancy.

Menselijk contact

Laura word gekenmerkt door haar ondernemende karakter en duidelijke visie, en blijft graag zo dicht mogelijk bij de kern. B2B? Daar doet Laura niet aan. Zij werkt volledig vanuit het H2H perspectief, ofwel Human-2-Human. Met haar unieke kijk op het ecosysteem van organisaties en relevante ervaringen uit verschillende werelden weet Laura de zakelijke en menselijke kant te verenigen en het beste uit onze klanten te halen.

Luisteren en verbinden met klanten

Als architect van klantsucces helpt zij mensen binnen bedrijven met het verwezenlijken van hun ware potentie als het aankomt op datagedreven werken. Door snel de juiste analyses te kunnen maken en echt te luisteren, weet zij snel de vinger op de zere plek te leggen. Samen met de klant kijkt zij hoe het dieperliggende vraagstuk zo efficiënt en betekenisvol mogelijk aangevlogen kan worden en data weer in teken komt te staan van de mens en verbinden. Dit doet zij door mee te denken over op maat gemaakte oplossingen. Bijvoorbeeld door de klant in contact te brengen met ervaren BI-consultants voor een interim-traject, of mee te denken over passende opleidingen voor werknemers.

Werken voor de toekomst

Laura gelooft dat ondernemingen niet alleen de economische motoren zijn, maar ook de rol van ‘changemakers’ in samenlevingen op zich kunnen nemen. En zeker als het aankomt op de snelle technologische vooruitgang liggen hier grote kansen, maar ook grote uitdagingen. Het aangaan van dat gesprek met klanten maakt het werk bij Passionned voor Laura zo interessant. In de toekomst hoopt zij zich nog meer te kunnen inzetten voor duurzaam ondernemerschap, zowel voor mens als planeet.

Neem contact op met Laura Mastwijk

Laura gaat graag het gesprek met je aan om te kijken hoe zij jou en jouw organisatie verder kan helpen. Neem hier vrijblijvend contact op met Laura.

neem contact met mij op

Bekijk het PDCA-handboek 'Datacratisch werken'

Productafbeelding van het PDCA-handboek 'Datacratisch werken'

Dit vind je misschien ook interessant

Uitgelichte afbeelding Beslissing
Beslissing
Uitgelichte afbeelding IT-strategie NVM staat als een huis
IT-strategie NVM staat als een huis
Uitgelichte afbeelding Verhoog de hits op je datawarehouse met Google
Verhoog de hits op je datawarehouse met Google

Deze organisaties gingen je voor

Word nu ook klant

Wil je ook klant bij ons worden? Wij helpen je maar wat graag verder met datagedreven werken of andere zaken waar je slimmer van wordt.

Foto Laura Mastwijk - Architect van klantsuccesLAURA MASTWIJKArchitect van klantsucces

Neem contact met mij op

Fact sheet

___
klanten geholpen
___
trainingen & workshops
___
mensen opgeleid
8,9
klanttevredenheid
___
consultants & docenten
19
jaar ervaring