De intelligente, datagedreven organisatie (8e druk) - Heel interessant, duidelijk en leerzaam boek!

Dromen over en geloven in intelligente, datagedreven en wendbare organisaties is een leuk tijdverdrijf. Maar als bestuurder, manager of consultant wil je vooral concrete oplossingen die bovendien bewezen werken. En liever vandaag dan morgen. Hieronder tref je ons totaaloverzicht aan van bewezen oplossingen om jouw organisatie intelligenter te maken. Van complete oplossingen tot oplossingen op deelgebieden. We helpen je graag en voortvarend met 100% onafhankelijk advies, opleidingen met een gouden randje, implementaties en interim managers en specialisten. Neem direct de proef op de som en neem hier contact met ons op.

Passionned Academy: opleidingen, workshops en trainingen

Afbeelding van Passionned Academy: opleidingen, workshops en trainingenPassionned Group geeft in eigen huis vele trainingen, workshops en opleidingen, gericht op de praktijk. Deze zetten we ook in bij implementaties. Ze zijn individueel of incompany te boeken via deze site. Bij de Passionned Academy volg je unieke opleidingen en trainingen zoals Business Analytics trainingen, continu verbeter-opleidingen en strategie opleidingen voor medewerkers in alle lagen van de organisatie.naar Passionned Academy

Onze kennisbank: boeken, gratis whitepapers en artikelen

Afbeelding van Onze kennisbank: boeken, gratis whitepapers en artikelenBen je eerst op zoek naar meer informatie en inspiratie op het gebied van de intelligente, datagedreven organisaties? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. We bieden meer dan 50 boeken, whitepapers en artikelen voor slimmer werken. Maak je jezelf en je collega's bewust van welke stappen je kunt zetten naar een betere toekomst en trek onze kennisbank vandaag nog leeg.naar onze kennisbank

Onafhankelijk advies: scherp en to-the-point

Afbeelding van Onafhankelijk advies: scherp en to-the-pointSamen kunnen we kijken hoe je de intelligentie van je organisatie naar een hoger plan kunt tillen. Sta je voor een belangrijke strategische keuze en ben je op zoek naar onafhankelijk advies? Laat je dan objectief adviseren. Onze onafhankelijke adviezen voor de organisatie van de toekomst zijn altijd scherp en to the point. Onze door de wol geverfde adviseurs hebben vele jaren ervaring in het bedrijfsleven en de nonprofit-sector en hebben menig adviestraject met succes afgerond.naar onafhankelijk advies

Implementeren met passie

Afbeelding van Implementeren met passieWat zijn nu de belangrijkste zaken om implementaties te laten slagen? En wat zijn de 5 grootse valkuilen? Ontdek ook onze unieke, integrale aanpak voor implementeren. Wil je direct aan de slag om je organisatie intelligenter en meer datagedreven te maken en de adviezen opvolgen? Wij helpen je graag verder met de implementatie van alle deelgebieden van datagedreven werken zoals datawarehousing, BI, AI, KPI's, dashboards en continu verbeteren.naar Implementeren met passie

Onze bestseller ‘De intelligente, datagedreven organisatie’

Kan jouw organisatie efficiënter, sneller, wendbaarder en winstgevender worden? Dan is ons boek De intelligente, datagedreven organisatie (compleet herziene druk) zeker iets voor jou. In dit praktijkgerichte handboek staat het complete gedachtegoed van de intelligente, datagedreven organisatie uitgebreid beschreven. Meer over ons Business Intelligence-boek.

Drie essentiële pijlers

De intelligente, datagedreven organisatie kent 3 essentiële pijlers. Binnen elke pijler bieden we een aantal deeloplossingen aan. Elk van die deeloplossingen vind je terug in onze kennisbank en trainingen. Maar ook geven we er advies over en implementeren we ze voor je.

1. Datagedreven strategie-oplossingen

Het doel van deze reeks oplossingen is om je strategie scherp(er) te formuleren en toekomstbestendig te maken zodat je teams en medewerkers in lijn met de strategie kunnen gaan werken, elke dag weer.

De mensen van Passionned Group hebben een schat aan ervaring en delen dat met veel enthousiasme met hun klanten.

André Drenth
Gemeente Almere

2. Datagedreven technologie-oplossingen: Analytics & BI

Met deze reeks oplossingen ga je veel meer inzicht verkrijgen in je processen en prestaties. Bovendien zorg je met BI & Analytics dat beslissingen voortaan datagedreven gemaakt kunnen worden, zowel op strategisch, tactisch en operationeel niveau.

Excellent. De Passionned Group gaf ons inzicht & best practices en een aanpak waardoor een BI-strategie en een DWH snel binnen bereik kunnen komen.

Todd Nicholls
Eileen Fisher

3. Datagedreven oplossingen voor continu verbeteren en innoveren

Met onze oplossingen voor continu verbeteren en innoveren werk je toe naar een agile, datagedreven organisatie met flexibele processen die elke dag en week expertimenteert met betere oplossingen en innovaties.

  • Plan do check act: zorg voor continue en stapsgewijze verbetering van je bedrijfsprocessen en resultaten.
  • Lean: elimineer verspilling in je proces en verwijder taken die geen toegevoegde waarde hebben voor je klanten.
  • Kwaliteitsmanagement: verbeter de kwaliteit van je processen, producten en diensten, IT en medewerkers.
  • Innovatiemanagement: maak werk van product- en procesinnovatie als verlengstuk van continu verbeteren.
  • Procesmanagement: optimaliseer je bedrijfsprocessen met een procesarchitectuur en maak je processen flexibel.

Heb je ideeën over onze intelligente organisatie-oplossingen?

Neem dan contact met ons op, we helpen je graag verder met nieuwe ideeën en onze innovatieve oplossingen. Onze door de wol geverfde adviseurs, interim-managers en specialisten staan voor je klaar met onafhankelijk advies, opleidingen en vernieuwende aanpakken voor implementaties.

neem contact met ons op

Onze consultants

» Bekijk alle experts

Bestel nu de bestseller 'De intelligente, datagedreven organisatie' (8e druk)

Productafbeelding van het boek 'De intelligente, datagedreven organisatie'

Dit vind je misschien ook interessant

Uitgelichte afbeelding Top down & bottom up problemen en oplossingen
Top down & bottom up problemen en oplossingen
Uitgelichte afbeelding Over de intelligente, datagedreven organisatie™
Over de intelligente, datagedreven organisatie™
Uitgelichte afbeelding Het boek 'De intelligente, datagedreven organisatie'
Het boek 'De intelligente, datagedreven organisatie'

Deze organisaties gingen je voor

Word nu ook klant

Wil je ook klant bij ons worden? Wij helpen je maar wat graag verder met datagedreven oplossingen of andere zaken waar je slimmer van wordt.

Foto Daan van Beek - Auteur van De intelligente, datagedreven organisatieDAAN VAN BEEK MScAuteur van De intelligente, datagedreven organisatie

Neem contact met mij op

Fact sheet

___
klanten geholpen
___
trainingen & workshops
___
mensen opgeleid
8,9
klanttevredenheid
___
consultants & docenten
19
jaar ervaring