Onze opleidingen weer klassikaal

Update naar aanleiding van de versoepelingen vanaf 19 mei 2021

Al onze opleidingen worden vanaf 19 mei weer klassikaal gegeven op onze vertrouwde opleidingslocatie. Bij Passionned Academy houden wij ons altijd aan de opgelegde maatregelen, wat betekent dat het corona protocol ook nu van kracht blijft. Onderstaand protocol beschrijft hoe de opleidingen van Passionned Group plaatsvinden binnen ons opleidingscentrum. Naleving van het protocol is cruciaal, want wij willen absoluut niet dat deelnemers aan onze opleidingen besmet raken met het coronavirus.

Volg het protocol en alles komt goed

 1. THUIS BLIJVEN ALS HET MOET: Cursisten blijven thuis als ze zich op een opleidingsdag niet lekker voelen (denk aan verkoudheidsklachten, zoals neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, lichte hoest, verhoging of koorts).
 2. DRAAG EEN MONDKAPJE BUITEN DE ZAAL: In ons opleidingscentrum geldt een mondkapjesplicht wanneer je de zaal verlaat en de publieke ruimte betreedt. Houd je s.v.p. aan deze regel.
 3. GOEDE VENTILATIE: Als het weer het toelaat, staan de ramen en deuren open, zodat er voldoende frisse lucht van buiten de zaal in komt en er dus continu luchtverversing plaatsvindt. De airco staat dan uit. Tocht wordt uiteraard vermeden. Houd eventueel een vest of jas binnen handbereik. Bij “winterse weerstaferelen” wordt de airco weer geactiveerd (ramen en deuren dicht) en wordt er per aanwezige cursist omgerekend aanzienlijk meer dan de voorgeschreven 30m³/per uur verse lucht gecirculeerd.
 4. HOUD AFSTAND: De 1,5 meter afstand wordt altijd gehandhaafd. Er worden geen handen geschud. Bij de entree van het opleidingscentrum zijn 1,5 meter strepen aangebracht, zodat deelnemers gemakkelijk een veilige afstand van elkaar kunnen bewaren. De receptie is bovendien voorzien van plexiglas.
 5. DUIDELIJKE ROUTES: In ons opleidingscentrum is een routering aangebracht met pijlen. De looproutes naar de ingang en uitgang van de zalen zijn helder aangegeven. Er is sprake van een consequent eenrichtingsverkeer.
 6. DE LUNCH: De lunchpauze valt van 12.30 tot 13.30 uur. Elke deelnemer krijgt een lunchpakket of kan desgewenst een eigen lunchpakket meenemen. In de zaal is frisdrank, koffie, thee en water voorradig. De lunch kan in de zaal genuttigd worden, maar wel altijd met inachtneming van de 1,5 meter afstand van elkaar. Na de lunch kunnen de deelnemers, ieder voor zich, naar buiten voor een wandeling in het nabijgelegen bos.
 7. DE BREAKS: Tijdens de kortere pauzes blijven de deelnemers zoveel mogelijk in de zaal.
 8. DE KOFFIECORNER: De koffiecorner is gesloten. Koffie of thee worden geserveerd door een van onze medewerkers die de koffie ‘bezorgen’ met in achtneming van 1,5 meter afstand.
 9. GROTE ZALEN: De opleidingen vinden plaats in grote zalen met een klaslokaal opstelling. De tafels staan op minimaal 1,5 meter afstand van elkaar.
 10. VRIJE LOOPZONE: Voor toiletbezoek buiten de pauzes om is een vrije loopzone aan de achter- en zijkant van de zaal gemaakt waardoor een deelnemer altijd naar het toilet kan, uiteraard weer met inachtneming van de 1,5 meter afstand.
 11. DESINFECTIE: Deurklinken en liftknoppen binnen- en buiten de zaal worden 3x per dagdeel schoongemaakt en gedesinfecteerd. Toiletten worden elke 2 uur schoongemaakt en gedesinfecteerd. De deelnemers wordt gevraagd om deuren van de toiletten te openen met een tissue. Er is handgel met desinfectiemiddel beschikbaar voor alle deelnemers bij aanvang van en tijdens een opleiding.
 12. LIMIET VAN 16 PERSONEN: Er worden niet meer dan 16 mensen toegelaten tot een zaal.
 13. EIGEN RUIMTE: De docent geeft les in zijn/haar ‘eigen’ ruimte vooraan in de zaal en zal altijd 1,5 meter afstand aanhouden tot de cursisten.
 14. PROTOCOL: Alle deelnemers krijgen voor aanvang van de opleiding dit protocol toegestuurd. Het protocol wordt bovendien op papier uitgereikt bij aanvang van de opleiding. De docent neemt het protocol bij aanvang van de opleiding ook met de deelnemers door. Deelnemers respecteren dit protocol en spreken elkaar en de docent hierop aan wanneer hiervan onverhoopt wordt afgeweken.
 15. MAATWERK MOGELIJK: Voor deelnemers die onverhoopt fysiek niet aan de opleiding kunnen deelnemen wordt in overleg een maatwerkoplossing voorgesteld. Als iemand niet kan of mag deelnemen, kunnen wij (in overleg met de docent) de cursist de mogelijkheid bieden om de opleiding op afstand te volgen via een videoverbinding. Vanwege de interactieve aard van onze opleidingen verdient het op locatie deelnemen aan onze opleidingen echter altijd de voorkeur.

Tot slot

Uiteraard zijn onze docenten verheugd dat zij hun kennis en inzichten face-to-face (1,5 meter afstand) met jullie mogen delen. Er gaat immers niets boven menselijk contact. We wensen alle deelnemers de komende tijd veel inspiratie en wijsheid toe. Heb je nog vragen, aarzel niet en neem contact met ons op.

Opleidingen
Kennisbank
Advies
Interim

Deze organisaties gingen je voor

Word nu ook klant

Wil je ook klant bij ons worden? Wij helpen je maar wat graag verder met de intelligente opstart (trainingen, opleidingen en cursussen) of andere zaken waar je slimmer van wordt.

Daan van Beek, Eindbaas & specialist in continu verbeteren

DAAN VAN BEEK MSc

Eindbaas & auteur van het boek 'De intelligente, datagedreven organisatie'

Neem contact met mij op

Fact sheet

Organisaties geholpen
___
Trainingen & workshops
___
Deelnemers opgeleid
___
Beoordeling klanten
8,9
Consultants & docenten
___
Kantoren
3
Jaar ervaring
17
EDIT POST