contact

Onze opleidingen en het I/O framework

De opleidingen van de Passionned Academy zijn prima afzonderlijk te volgen. Daarnaast bieden wij organisaties een compleet opleidingsprogramma aan om de Intelligente organisatie (I/O) van a-z vorm te geven. Hier leest u hoe dat zit.

Over het Intelligente organisatie-framework

Dit praktijkgerichte framework, ontstaan in 2004 en gebaseerd op gedegen onderzoek, bevat alle elementen die voor een organisatie nodig zijn om sensitief, slim en snel te worden. Al onze opleidingen staan in het teken van het creëren en implementeren van een intelligente organisatie (zie ook de compleet herziene druk van ons boek ‘De intelligente, datagedreven organisatie’). Bovendien sluiten de opleidingen / workshops naadloos op elkaar aan waardoor u eenvoudig vervolgopleidingen kunt volgen.

Video: uitleg over De intelligente organisatie

Compleet pakket opleidingen

De Passionned Academy biedt een set aan unieke (incompany) opleidingen aan die er voor zorgen dat uw organisatie structureel slimmer kan werken. Kijk daarom ook naar:

Voordelen voor organisaties

Bedrijven en non-profit organisaties profiteren van inkoopvoordeel wanneer meerdere opleidingen tegelijk worden afgenomen. Hetzij als incompany of als open inschrijving.

Wat zeggen onze klanten?

“Uitstekend en zeer verhelderend op een aantal essentiele zaken. Gezien de ervaring van de docenten vertrouwenwekkend.”

Armand Vaessen
Woonbedrijf

“Veel praktijkvoorbeelden in relatie tot de methodiek(en). Ik vond het heel inspirerend!”

Gertwin van Aanholt
Gemeente Oss

Voordelen voor deelnemers

Elke opleiding geeft recht op een aantal Passionned Academy-punten (PA-punten). Heeft u minimaal 150 PA-punten behaald? Dan mag u zich ‘Master of Organizational Intelligence’ (MOOI) noemen. U ontvangt een officieel certificaat van bekwaamheid uit handen van de auteur van ‘De intelligente, datagedreven organisatie’, Daan van Beek.

Neem vrijblijvend contact op

Deze organisaties gingen je voor

Word nu ook klant

Wil je ook klant bij ons worden? Wij helpen je maar wat graag verder met datagedreven werken of andere zaken waar je slimmer van wordt.

Daan van Beek - Eindbaas & auteur van 'De intelligente, datagedreven organisatie'

DAAN VAN BEEK MSc

Eindbaas & auteur van 'De intelligente, datagedreven organisatie'

Neem contact met mij op

Fact sheet

Organisaties geholpen
___
Trainingen & workshops
___
Deelnemers opgeleid
___
Beoordeling klanten
8,9
Consultants & docenten
___
Kantoren
3
Jaar ervaring
17
EDIT POST