Financiële sector | Banken, verzekeraars & financiële instelling
Passionned Group is dé specialist in datagedreven werken. Onze bevlogen en ervaren consultants helpen grotere en kleinere organisaties bij de kanteling naar een intelligente, datagedreven organisatie. Om het jaar organiseren wij de prestigieuze prijs voor de Slimste organisatie van Nederland.

Banken, verzekeraars en financiële instellingen

Financiële sector | Banken, verzekeraars en financiële instellingenBinnen de financiële sector vinden we een aantal branches: banken, verzekeraars en andere financiële instellingen. De huizen-, banken en kredietcrisis heeft in deze sector zijn sporen nagelaten. Giftige hypotheken, woekerpolissen en daar bovenop een vertrouwenscrisis dwingt de financiële sector om te zorgen voor meer transparantie, behoorlijk risicomanagement en een uitstekende informatievoorziening, zowel voor interne stuurinformatie als voor externe verantwoordingsinformatie.

Sturen op profitability, risico en schadelast

Klanten moeten steeds vaker worden gesegmenteerd en geselecteerd op basis van profitability en risico, waarbij steeds nadrukkelijker gezocht gaat worden naar klanten met een zo hoog mogelijke profitability en een zo laag mogelijk risico. Flexibilisering van het productportfolio en het aanbieden van producten op maat blijft voor deze sector een grote uitdaging, evenals het realiseren van een transparante concurrerende prijsstelling en het minimaliseren van de schadelast. Dit vraagt om wendbare en intelligente organisaties, die voor een aantal processen zwaar zullen gaan leunen op (mobiele) interactie met klanten via internet, om de kosten waar mogelijk te minimaliseren.

Onze dienstverlening voor banken en verzekaars

Wij werken voor diverse opdrachtgevers binnen de financiële dienstverlening. Deze organisaties brengen hun bedrijfsstrategie, processen en met name het risicomanagement met succes op orde door implementatie van performance management, workflowmanagement en business intelligence. Hierbij zijn strategiekaarten richtinggevend en helpen om in een dynamische markt te opereren op het scherpst van de snede en te sturen op wat echt kritisch is. Belangrijk doel hierbij is het behouden en aantrekken van klanten met een zo hoog mogelijke profitability en een zo laag mogelijk risicoprofiel.

Slimmer werken voor verzekeraars en banken

Een omgeving voor agile werken laat medewerkers en klanten slimmer werken in een digitale omgeving met enterprise portals. Projecten bij klanten, maar ook de interne Business Intelligence projecten, hebben een hogere kans van slagen gekregen door dat ook gekeken wordt naar gewenst gedrag in relatie tot de klant en de succesfactoren van projecten.

Onze opdrachtgevers

Dit zijn onze beste referenties en “best practices”:

  • PGGM
  • Pensioenfonds ABP / APG
  • American Express
  • Charles Schwab Investment Management
  • SG Private Banking – Singapore
  • Commerzbank – Germany
  • Nedbank Soutch-Afrika
  • Rabobank, ING Bank en ABN AMRO
Plaats review

Geef je mening over dit product of deze dienst

Dit veld is verplicht!
Dit veld is verplicht! optioneel
Dit veld is verplicht! optioneel
Dit veld is verplicht! optioneel
Dit veld is verplicht!
Review verzendenHet formulier bevat fouten.

Een selectie van onze klanten

Word nu ook klant

Wil je ook klant bij ons worden? Wij helpen je maar wat graag verder met financiële sector (banken, verzekeraars & financiële instelling) of andere zaken waar je slimmer van wordt.

Daan van Beek, Managing Director

DAAN VAN BEEK MSc

Managing Director

neem contact met mij op

Fact sheet

Organisaties geholpen
___
Trainingen & workshops
___
Deelnemers opgeleid
___
Beoordeling klanten
8,9
Consultants & docenten
___
Kantoren
3
Jaar ervaring
15