Opleidingen | Cursussen | Trainingen | Passionned Academy 2021

Passionned Academy

Stimulerende leeromgeving voor leergierige managers en professionals

Opleidingen, trainingen en workshops met een uniek karakter

Een essentieel onderdeel bij het bouwen aan en het implementeren van een intelligente, datagedreven organisatie is kennis. Hoe verwerf je nieuwe kennis en inzichten binnen jouw organisatie? Hoe verzilver je vervolgens die kennis? De Passionned Academy biedt al ruim 15 jaar op tal van management- en verbeterthema’s een professioneel trainingsprogramma aan. Onze focus is datagedreven werken in al haar facetten: van techniek tot datacultuur, van strategie tot implementatie op de werkvloer. We helpen je graag om het kennisniveau op een hoger niveau te tillen en de kennisdeling binnen jouw organisatie te bevorderen met onze karakteristieke opleidingen en trainingen.

Het opleidingenaanbod van de Passionned Academy

Onze opleidingen en trainingen zijn erop gericht dat jouw organisatie intelligenter gaat functioneren en datagedreven gaat werken. Hier vind je ons complete aanbod van opleidingen, trainingen en workshops:

Hoge waardering

7 tips om meer uit jouw training te halenOnze beproefde en erkende opleidingen actualiseren we ieder jaar met de nieuwste ontwikkelingen binnen het vakgebied. De gemiddelde waardering van onze opleidingen ligt rond de 9. Inmiddels hebben wij al meer dan 2.500 managers, bestuurders, (zzp) consultants en adviseurs opgeleid. Deelnemers die bij ons een opleiding of workshop volgen ervaren dat als inspirerend, direct praktisch toepasbaar, zeer verhelderend en leerzaam.

Wat vinden onze klanten van onze opleidingen?

“Een enorme verbetering en inzicht in de huidige stand van zaken. Ik zou Business Consultants in alle branches zeker aanraden de Business Intelligence opleiding te volgen.”

Nico de Jonge
ABN AMRO Lease

Praktisch toepasbaar en interactief

Naast de theoretische, wetenschappelijke kaders zetten we in al onze opleidingen en workshops hoog in op praktijkgerichtheid en toepasbaarheid. Onze docenten komen uit de praktijk en ons lesprogramma is op de praktijk ingesteld. Zo komen er veel praktijkcases aan bod, pas je de theorie toe op je eigen organisatie en is er veel ruimte gereserveerd voor interactie met elkaar. Ons doel is dat elke deelnemer na afloop van de opleiding in staat is om zelf de juiste stappen te gaan zetten voor implementatie.

Opleidingen voor een intelligente organisatie

De opleidingen die wij aanbieden binnen de Passionned Academy zijn gestoeld op het beproefde concept van ‘De intelligente organisatie’. Van het gelijknamige boek zijn inmiddels al vele edities uitgebracht. Lees hier meer over het intelligente organisatie framework (inclusief video).

De kenmerken van onze opleidingen en workshops:

Passionned Group is een door het CRKBO-geregistreerde instelling ✓ Veel praktijk met gedegen theoretisch kader
✓ Opleidingen voor een datagedreven organisatie
✓ Praktijkgericht met aandacht voor verandermanagement
✓ Gemiddelde waardering is uitstekend | vrijgesteld van BTW
✓ Aangesloten bij Centraal Register Kort Beroeps Onderwijs (CRKBO)

Compleet pakket aan opleidingen en trainingen

De Passionned Academy (PA) biedt een set aan unieke (incompany) opleidingen aan die er voor zorgen dat jouw organisatie structureel slimmer en meer datagedreven kan werken. Kijk daarom ook naar:

Deelnemers ontvangen bij elke opleiding niet alleen een gesigneerd certificaat, relevante boeken, de slides en een digitale badge voor LinkedIn maar ook PA-punten. Voor een opleiding van drie dagen ontvang je 15 PA-punten, bij een training van vijf dagen krijg je 25 PA-punten toegekend, enzovoorts. Bij een totaal van 150 PA-punten mag je de titel ‘Master of Organizational Intelligence’ voeren.

Sluit je aan bij Passionned Academy als docent

Door onze groei zijn wij op zoek naar ervaren, praktijkgerichte docenten en trainers met HBO+ en WO-niveau. Ben je een enthousiaste docent op een van deze datagedreven vakgebieden, wil je weten wat onze visie is op opleiden en trainen en ben je nieuwsgierig wat we samen kunnen bereiken? Neem dan contact met ons op of lees meer over werken bij Passionned Group.

Meld je aan als docent

7 tips om meer uit je training en opleiding te halen

Om maximaal rendement uit je training te halen geven we je hier een aantal tips.

  1. Wacht niet passief af: haal het maximale uit je training en wacht niet op de trainer of de situatie. Ben je reactief of proactief? Het is prettig als de trainer van tevoren weet met welke specifieke issues en vraagstukken je te maken hebt binnen jouw organisatie. De trainer kan daar dan op inspelen. Deel ze gerust van te voren.
  2. Stel jezelf doelen: stel voor jezelf van tevoren vast wat je precies wilt leren. Destilleer je eigen leerdoelen hieruit en communiceer deze tijdens de training met de andere deelnemers en voorafgaand met de trainer. Heb je al zo’n afvinklijstje?
  3. Leerstijlen: leren kan op verschillende manieren. Door te denken en te reflecteren, door te kiezen op basis van verschillende scenario’s, door te observeren wat er gebeurt en tot slot door te doen. Elke groep is verschillend. Probeer de verschillende leerstijlen te combineren voor, tijdens en na de training. Dit levert voor alle betrokkenen een ‘diepere’ en rijkere leerervaring op.
  4. Kom samen met je collega’s: een essentieel onderdeel van elke training is kennisoverdracht. Aan deze kennis hangen begrippen vast en definities. De leercurve na je training kun je versnellen door met elkaar in gesprek te gaan over de inhoud en implementatie. Je hoeft het niet meer over de begrippen en definities te hebben. Anders gezegd: door samen de dezelfde taal te spreken op basis van een gezamenlijk gevolgde opleiding begrijp je elkaar beter en kun je sneller tot zaken komen. Dit maakt leren eenvoudiger en aangenamer als het gaat om het versneld opzetten van een nieuw systeem of het verder verbeteren van je organisatie.
  5. Kom met je manager: zorg voor draagkracht en een gemeenschappelijk uitgangspunt om met elkaar de nieuwe kennis en vaardigheden snel in nieuwe doelen en activiteiten om te kunnen zetten. Hoe eerder de manager hierbij betrokken is, hoe sneller dit kan gaan (zie ook tip 4).
  6. Aan de slag: blijf niet alleen reflecteren en nadenken, maar zorg dat je in de ‘doe-modus’ komt. Begin met experimenteren en zorg dat er een cultuur ontstaat waarin mensen fouten kunnen maken. Juist door het experimenteren leer je sneller wat in jouw situatie wél of juist niét werkt.
  7. Onverdeelde aandacht: zorg voor voldoende tijd en aandacht tijdens de cursus. Afleiding door berichtjes, e-mails, et cetera leiden ertoe dat je minder van de training opsteekt en onthoudt. Al snel beland je tijdens de eerste dag op een punt waarop je geen nieuwe vaardigheden of kennis meer op kunt nemen. Hoe kun jij je aandacht erbij houden? Wat werkt voor jou het beste? Bepaal dit van tevoren en doe daar tijdens de training je voordeel mee.

Al onze opleidingen zijn ook incompany beschikbaar

Al onze opleidingen kunnen wij ook als incompany training verzorgen. Volledig op maat gemaakt voor jouw situatie tegen een gunstige prijs. Wij bespreken graag de mogelijkheden voor jouw situatie. Wil je meer informatie over incompany trainingen of over onze opleidingen, neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op.

Over Passionned Academy

logo van Passionned Academy, de school en opleider voor datagedreven organisatiesPassionned Academy is een opleidingsinstituut waar je de kneepjes van het vak kan leren hoe je je organisatie intelligenter en meer datagedreven kan maken. Onze docenten behandelen niet alleen de ‘saaie’ theorie maar komen met vele praktijkvoorbeelden, ze zijn gepokt en gemazeld in de praktijk. Om het jaar organiseren wij de Dutch BI & Data Science Award©, de verkiezing van de Slimste organisatie van Nederland samen met Menno Lanting, prof. Piet Ribbers, dr. Lotte Willemsen en Martijn Evers.

Incompany aanvraag

Enkele van onze docenten

Daan van Beek, Coordinator opleidingen

DAAN VAN BEEK MSc

Docent & Auteur van De intelligente, datagedreven organisatie

Leo Kerklaan, Auteur van De cockpit van de organisatie (5e druk) en 'De wendbare organisatie'

mr. LEO KERKLAAN

Auteur van De cockpit van de organisatie (5e druk) en 'De wendbare organisatie'

Wouter Huisman, Docent & Management consultant

drs. WOUTER HUISMAN

Docent & Management consultant

Dick Pouw, CIO, docent Passionned Academy

DICK POUW MBA

DWH & Data Governance docent, CIO

Ko Achterberg, Docent opleidingen & trainingen Passionned Academy

dr. KO ACHTERBERG

Docent & senior adviseur BPM & Process Mining

Jack Esselink, Docent AI trainingen en opleidingen

JACK ESSELINK

Docent AI, machine learning & Big Data

Reviews over "Passionned Academy"

Dave Stanco | GP Groot | 16 november 2021

Helemaal top, De docent geeft duidelijke uitleg en brengt dit samen met voorbeelden uit de praktijk. De handvatten die ik met deze opleiding heb gekregen zijn goed toepasbaar en zullen mijn organisatie vooruit helpen. Review over cursus Datawarehouse & Data Governance.

Anoniem | Athora Netherlands N.V. | 25 oktober 2021

docent echt heel goed. brede kennis.met veel goede voorbeelden. Review over opleiding PDCA & kwaliteitsmanagement.

Arjen Borgmeyer | Mobilee management & advies | 23 september 2021

Goede opleiding met veel toepasbare theorie. Hele herkenbare voorbeelden en de opleiding leert maar weer dat vaak de simpele onderdelen het meest ingewikkeld zijn. Een goede basis is key voor een organisatie om BI toe te passen. Dat neem ik ook mee uit deze opleiding plus veel handige theorie en modellen. Dank! Review over opleiding Business Analytics.

Geert Wismans | GGZ Oost-Brabant | 29 augustus 2021

Knap dat we als afsluitstuk van de opleiding al een vliegende start voor ons programma van selectie en implementatie hebben kunnen maken. Ik heb het gevoel dat bij ons intern door deze opleiding de neuzen dezelfde richting op gaan. Review over cursus Datawarehouse & Data Governance.

Anoniem | InnoValor | 17 augustus 2021

Leuke, interessante opleiding Business Intelligence & Analytics. Goede afwisseling tussen theorie en opdrachten. Review over Business Intelligence masterclass.

Toon alle reviews Plaats review

Geef je mening over dit product, artikel of dienst

Dit veld is verplicht!
Dit veld is verplicht! optioneel
Dit veld is verplicht! optioneel
Dit veld is verplicht! optioneel
Dit veld is verplicht!
Review verzendenHet formulier bevat fouten.
Opleidingen
Kennisbank
Advies
Interim

Deze organisaties gingen je voor

Word nu ook klant

Wil je ook klant bij ons worden? Wij helpen je maar wat graag verder met (incompany) opleidingen en trainingen of andere zaken waar je slimmer van wordt.

Daan van Beek, Coordinator opleidingen

DAAN VAN BEEK MSc

Docent & Auteur van De intelligente, datagedreven organisatie

Neem contact met mij op

Fact sheet

Organisaties geholpen
___
Trainingen & workshops
___
Deelnemers opgeleid
___
Beoordeling klanten
8,9
Consultants & docenten
___
Kantoren
3
Jaar ervaring
16
EDIT POST