Business Intelligence

Reviews over "Business Intelligence"

Full red starFull red starFull red starFull red starFull red star
Vera Jonkers | BI consultant | 27 May 2019

De Business Intelligence Tools Survey van de Passionned Group is een uitstekend instrument om snel inzicht te krijgen in de verschillende BI tools en de Business Intelligence-markt. Review over Business Intelligence Tools Survey.

Full red starFull red starFull red starFull red starFull red star
Adam Warner | Software Manager | Texas Education Agency | 26 May 2019

We are getting a lot of value out of the Business Intelligence Tools Survey to help us choose a new tool. Really great work! Review over Business Intelligence Tools Survey.

Full red starFull red starFull red starFull red starFull red star
Bernd Bodewes | Gemeente Woerden | 11 May 2019

Ik vind de Business Intelligence Tools Survey van de Passionned Group erg grondig uitgevoerd en heb het met veel interesse gelezen. Het belangrijkste en meest waardevol in mijn ogen zijn de vragenlijsten en de vergelijkingsmatrix met alle details. Review over Business Intelligence Tools Survey.

Full red starFull red starFull red starFull red starFull red star
Jan Pezie | Kees Smit Tuinmeubelen | 2 Apr 2019

Kees Smit had behoefte aan onafhankelijk advies m.b.t. de BI-architectuur die het best past bij ons relatief complexe applicatielandschap. Normaal gesproken betekent de keuze voor een BI-consultancy betekent meestal ook meteen de keuze voor een bepaalde inrichting. Deze partijen zijn immers gespecialiseerd in één specifiek pakket/tool, of een combinatie van enkele.

Tom, senior business consultant bij Passionned Group, heeft ons in een kortlopend traject voorzien van een direct bruikbaar en goed onderbouwd advies. Hij heeft aangegeven welk architectuurmodel in onze situatie het meest geschikt is, welke opties voor de hand liggen om dit qua tooling/technologie in te richten en welke kennis/competenties dit intern vereist.

Dit heeft ons geholpen bij het opstellen van een gerichte RFP (architectuur staat immers vast) en het versneld selecteren en beoordelen van potentiële implementatiepartners.

Zeer tevreden over de dienstverlening! Review over Business Intelligence Advies.

Full red starFull red starFull red starFull red starWhite star
Jenneke Riemersma | Gemeente Rotterdam | 1 Jun 2019

De procesmethode zet de klant centraal. Een klant beweegt zich door de gehele organisatie. Datagedreven werken geeft inzicht in deze beweging. Door met experts van verschillende afdelingen deze bewegingen te analyseren, ontdekten we manieren om onze processen te verbeteren. Als gemeente Rotterdam willen wij de service richting onze burgers zo goed mogelijk inrichten. De inzet van de procesmethode helpt hierbij. Review over Datagedreven werken.

Toon alle reviews Plaats review

Geef je mening over dit product of deze dienst

Dit veld is verplicht!
Dit veld is verplicht! optioneel
Dit veld is verplicht! optioneel
Dit veld is verplicht! optioneel
Dit veld is verplicht!
Review verzendenHet formulier bevat fouten.

Onze klanten voor Business Intelligence

Afspraak maken of meer informatie?

Meer dan 6.500 keer organisaties met succes bediend.
Wij helpen je graag verder met business intelligence.

neem direct contact op