Inleidend artikel over Business Intelligence

BI: de voordelen en de evolutie van een miljardenmarkt

Medewerkers en managers in een organisatie hebben goede informatie nodig om de juiste dingen te doen. De gegevens die daarvoor nodig zijn liggen opgeslagen in dikwijls voor eindgebruikers lastig toegankelijke informatiesystemen.

Vertaalslag van data naar informatie

De vertaalslag van gegevens naar informatie is bovendien ook niet eenvoudig. Het berekenen van bijvoorbeeld de omzet per productgroep per kwartaal vereist diverse bewerkingsslagen en het koppelen van bestanden.

Niet onoverkomelijk

Dit alles is met gebruikmaking van de juiste technologie niet onoverkomelijk. De uitdaging ligt er in om die informatie beschikbaar te stellen die managers en medewerkers helpt om betere prestaties te bereiken en beter samen te werken.

Zo hoog mogelijk rendement

Business Intelligence (BI) oplossingen zijn cruciaal om dat te bereiken: tegen zo laag mogelijke kosten en met een zo hoog mogelijk rendement worden medewerkers van hoog tot laag snel voorzien van de juiste en betrouwbare informatie [..]. Het complete artikel is eerder gepubliceerd in het Computable. Vraag het complete artikel kosteloos aan.

nu downloaden

Plaats review

Geef je mening over dit product, artikel of dienst

Dit veld is verplicht!
Dit veld is verplicht! optioneel
Dit veld is verplicht! optioneel
Dit veld is verplicht! optioneel
Dit veld is verplicht!
Review verzendenHet formulier bevat fouten.
Opleidingen
Kennisbank
Advies
Interim

Een selectie van onze klanten

Word nu ook klant

Wil je ook klant bij ons worden? Wij helpen je maar wat graag verder met inleidend artikel over business intelligence (analytics) of andere zaken waar je slimmer van wordt.

neem contact met mij op

Fact sheet

Organisaties geholpen
___
Trainingen & workshops
___
Deelnemers opgeleid
___
Beoordeling klanten
8,9
Consultants & docenten
___
Kantoren
3
Jaar ervaring
16
EDIT POST