Minne van der Sluis


Minne van der SluisNa zijn studie Informatica aan de Vrije Universiteit Amsterdam was Minne werkzaam als senior Business Intelligence consultant bij Imtech ICT, Getronics, Capgemini, IBM Consulting Group en BSO/Origin. Minne’s hele carrière ademt als het ware business intelligence (BI), performance management (PM) en datawarehousing (DWH).

Hoewel al geruime tijd als management consultant opererend, is zijn interesse en affiniteit met de techniek en tooling gebleven, vaak beschouwd vanuit een business- en architectuurperspectief. Affiniteit die hij ook bewezen heeft door het halen van een ‘master’ als Certified Business Intelligence Professional bij The Data Warehousing Institute en een certificering voor SPSS Modeler.

Zijn ambitie

Minne wil staan voor echte resultaten behalen met BI; innovatieve methodologie en technologie daadwerkelijk – goed afgestemd op buitenwereld en strategie – laten werken voor klanten! Hij ziet zichzelf als een open, analytisch, pragmatisch en leergierig persoon, die zich nieuwe situaties snel eigen maakt.

Minne wordt graag uitgedaagd door complexe ‘problemen’

Hij is inhoudelijk gedreven, wordt graag uitgedaagd door complexe ‘problemen’, en werkt zowel zelfstandig als in teams, waarbij eigen verantwoordelijkheid, onderling vertrouwen en een open communicatie voor hem belangrijke ingrediënten zijn. Hij heeft oog voor wat mensen en organisaties beweegt, maar zeker ook wat hen tegenhoudt bij veranderingen.

Aan de wieg

In zijn loopbaan heeft Minne aan de wieg gestaan van menig BI & PM oplossing gerealiseerd in onder andere IBM Cognos, SAP BusinessObjects en Microsoft BI (SQL Server, Power BI) en gebaseerd op gegevensmodellering van Inmon (‘normaal’), Kimball (dimensionaal) en Linstedt (Data Vault). Hij is trots op datgene wat hij samen met klanten, alleen of met collega’s heeft bewerkstelligd:

  • advisering en teamleiding bij operationalisatie van Balanced Scorecards
  • opzetten van benchmarking apps
  • uitvoeren van BI-Scans en oppakken vervolg
  • bouwen van Business Cases en oprichten en uitbouwen van BI Competence Centers.

Spannende tijden

Technologisch ziet Minne de laatste tijd in het vakgebied veel zaken samenkomen waar hij uitermate warm voor loopt en waar hij in zijn carrière mee in aanraking is gekomen:

  • kennistechnologie
  • natuurlijke taalverwerking
  • datawarehousing
  • business intelligence
  • geavanceerde data visualisatie technieken
  • big data & data sciences / data mining.

Daar waar in potentie informatie u kan helpen om zaken te verbeteren of te optimaliseren adviseert hij u graag over hoe u daar de meeste waarde uit kunt halen.

Opleidingen in Data Science & BI

Minne heeft binnen de Passionned Academy de volgende opleidingen onder zijn hoede:

Maak nader kennis met Minne

Neem gerust vrijblijvend contact met mij op voor een oriënterende afspraak over de mogelijkheden van Big Data / Business Intelligence voor uw organisatie.

neem contact met mij op

Plaats review

Geef je mening over dit product of deze dienst

Dit veld is verplicht!
Dit veld is verplicht! optioneel
Dit veld is verplicht! optioneel
Dit veld is verplicht! optioneel
Dit veld is verplicht!
Review verzendenHet formulier bevat fouten.

Een selectie van onze klanten

Word nu ook klant

Wil je ook klant bij ons worden? Wij helpen je maar wat graag verder met minne van der sluis (senior consultant) of andere zaken waar je slimmer van wordt.

Gustaaf Vocking, Associate Partner

GUSTAAF VOCKING

Associate Partner

neem contact met mij op

Fact sheet

Organisaties geholpen
___
Trainingen & workshops
___
Deelnemers opgeleid
___
Beoordeling klanten
8,9
Consultants & docenten
___
Kantoren
3
Jaar ervaring
15