Passionned Group™

Isaac Shawky

Ervaren Business consultant & projectmanager

Isaac ShawkyIsaac Shawky is een ervaren business consultant en projectmanager met een sterke focus op Business Intelligence. Hij opereert op het snijvlak van business strategie, business processen en de ondersteunende (ICT) technologie.

Zijn focus daarbij is het in kaart brengen, verbeteren en beheren van informatieprocessen. Hij heeft met name veel ervaring opgedaan in business functies waar klantdata en klantprocessen centraal staan, zoals Marketing (Customer Insight, Marketing Intelligence), CRM en Customer Service.

Analytische blik en passie

Met een combinatie van een analytische blik, een passie voor het verbeteren van klantprocessen en een sterk ontwikkeld gevoel voor verhoudingen binnen organisaties is hij in staat om duurzame verbeteringen te realiseren en te borgen. Met als doel: het creëren van een intelligente, klantgerichte organisatie.

Waarde van klantrelaties verhogen

Hij heeft zich daarbij gespecialiseerd in het organiseren en verbeteren van de processen voor analyse van klantdata, met als doel om business voordeel te behalen, specifiek om de waarde van klantrelaties te verhogen. Zowel voor de klant als van de klant. Bij voorgaande werkgevers heeft hij zowel in project- als in lijnfuncties adviesgroepen opgezet en geleid die bovenstaande processen als kerntaak hadden. Bij het CIBIT heeft hij de BI-afdeling opgezet en geleid. Bij IBM heeft hij een groep Customer Intelligence geleid (9 adviseurs) die CI-projecten voor klanten uitvoerden op dit gebied. Hieronder vallen: predictive modelling, churn management en customer retention.

Bruggenbouwer

Met een diplomatieke stijl van opereren, kan Isaac goed met conflicterende belangen en verschillende bedrijfsculturen binnen een organisatie omgaan, zonder het uiteindelijke businessdoel uit het oog te verliezen. Hij hecht eraan om vanuit een duidelijke visie en businessstrategie verbeteringen in de procesvoering te realiseren, waar de klanten echt wat aan hebben. Met tact en gevoel voor de menselijke maat weet hij als bruggenbouwer met alle stakeholders samen te werken, en om daarmee de business case te realiseren. Daarbij kan hij soepel schakelen tussen strategie, tactische processen en de operatie.

Vrijblijvende afspraak

Wil je ook sneller en slimmer je businessdoelen realiseren? Neem dan contact op met Isaac Shawky voor een vrijblijvende afspraak.

neem contact met mij op

Deze organisaties gingen je voor

Word nu ook klant

Wil je ook klant bij ons worden? Wij helpen je maar wat graag verder met datagedreven werken of andere zaken waar je slimmer van wordt.

Isaac Shawky - Associate Partner

drs. ISAAC SHAWKY

Associate Partner

Neem contact met mij op

Fact sheet

Organisaties geholpen
___
Trainingen & workshops
___
Deelnemers opgeleid
___
Beoordeling klanten
8,9
Consultants & docenten
___
Kantoren
3
Jaar ervaring
18