Gustaaf Vocking


Senior consultant Data Science, trainer en coach

Gustaaf Vocking, consultant Data Science, trainer en coachGustaaf Vocking is data scientist en veelgevraagd internationaal trainer, consultant en coach. Hij is resultaatgericht, datagedreven én ervaren ontwikkelaar van mensen en organisaties. Gustaaf heeft maar liefst vier relevante studies gevolgd en hij doceert regelmatig aan MBA-opleidingen en hogescholen.

Resultaatgerichte datagedreven ontwikkelaar

Reeds op 15-jarige leeftijd begon Gustaaf zijn loopbaan als databaseprogrammeur en internetwerkspecialist. Sindsdien helpt hij internationale financiële dienstverleners, grote (semi-) overheidsorganisaties en de onderwijssector in hun streven om beter te presteren. Hiertoe combineert hij de nieuwste methoden en technieken op het gebied van data, ICT en statistiek, met de modernste inzichten in business en management. Zijn ondernemerschap, enthousiasme en gedrevenheid resulteerden onder meer in vier succesvolle startups, de doorvoering van tientallen organisatieveranderingen en de ontwikkeling en implementatie van acht nieuwe, internationale Bachelor- en Masteropleidingen. Gustaaf’s tomeloze energie, nieuwsgierigheid en de drang om zich ook persoonlijk steeds verder te ontwikkelen, blijkt onder meer ook uit het feit dat hij naast zijn werk als expert, consultant en interim-manager maar liefst vier studies voltooide: econometrie, bestuurlijke informatiekunde, psychologie en bedrijfskunde.

Profiteer van zijn messcherpe analyses

Gustaaf is er altijd op gebrand om jou (en) je organisatie tijdig te laten ontdekken met welke middelen en onder welke condities je beter kunt presteren. Door het combineren van messcherpe maar juiste analyses en het ontsluiten van ter zake doende gegevens, helpt Gustaaf je relevante nieuwe ontdekkingen en voorspellingen te doen die je bedrijf echt verder helpen. In zijn optiek is elke Big Data-analyse een ontdekkingsreis die jou en jouw bedrijf via nieuwe inzichten en mogelijkheden nieuwe paden laat inslaan die uiteindelijk meer opleveren.

Resultaat- en teambuilder met bewezen aanpak

Gustaaf helpt je om de, voor jou en jouw situatie, juiste, haalbare doelen te bepalen. Verder neemt hij je in een data science training of adviestraject graag mee in de ontdekkingsreis die leidt naar de (voorlopige) eindbestemming. Waar nodig werkt hij zelfstandig, waar mogelijk in en met een team, maar altijd in nauwe samenspraak met belangrijke stakeholders. In het kader van zijn filosofie benadrukt hij dat eigen verantwoordelijkheid, onderling vertrouwen en open communicatie belangrijke ingrediënten zijn om succes te boeken. Met zijn inzicht in business, Big Data en processen zorgt Gustaaf voor de beste resultaten in verbeter- en verandertrajecten. Hiervoor hanteert hij de aanpak die zich al heeft bewezen in de dagelijkse praktijk van strategiebepaling, Big Data analytics en verandermanagement.

Hij spreekt de taal van de business én van de IT-experts

Of het nu gaat over strategieontwikkeling, procesoptimalisatie of IT-ontwikkeling, Gustaaf spreekt de taal van zowel de business als die van inhoudelijke experts, de zogenoemde materiedeskundigen. Bij zijn advies, training of interim-expertrol profiteer je dan ook steeds van zijn veelzijdigheid, ruime ervaring en zijn inhoudelijke kennis van data, wiskunde en techniek.

Succesvol verbeteren met Big Data

Gustaaf traint en adviseert regelmatig over IT-ontwikkelingen op het gebied van Agile, Scrum, Big Data, verandermanagement, ondernemerschap, processen en innovatiemethodieken. Ook is hij vaak als interimmer actief als meewerkend voorman tijdens innovatie-, verbeter- en verandertrajecten die vragen om Big Data-inzichten, moderne oplossingen en een goede begeleiding.

Gedreven docent van Big Data-opleidingen

Gustaaf Vocking doceert met regelmaat aan de Passionned Academy. Ook geeft hij regelmatig college aan diverse hogescholen en MBA-opleidingen. Als docent bij bijvoorbeeld Hogeschool InHolland leert Gustaaf aankomende Business Innovators wat projecten nu echt succesvol maakt. Voor de MBA-opleidingen van TIAS en de Haagse Hogeschool doceerde hij Ondernemerschap, Strategie en Innovatie.

Interesse om met Gustaaf te sparren?

Wil je ook een intelligente organisatie en Data Science die werkt voor jouw organisatie? Neem dan hier contact op met Gustaaf Vocking voor een gesprek over Big Data Science applicaties & verandermanagement.

neem contact met mij op

Plaats review

Geef je mening over dit product of deze dienst

Dit veld is verplicht!
Dit veld is verplicht! optioneel
Dit veld is verplicht! optioneel
Dit veld is verplicht! optioneel
Dit veld is verplicht!
Review verzendenHet formulier bevat fouten.

Een selectie van onze klanten

Word nu ook klant

Wil je ook klant bij ons worden? Wij helpen je maar wat graag verder met gustaaf vocking (senior consultant data science, trainer & coach) of andere zaken waar je slimmer van wordt.

Gustaaf Vocking, Associate Partner

GUSTAAF VOCKING

Associate Partner Big Data Science

neem contact met mij op

Fact sheet

Organisaties geholpen
___
Trainingen & workshops
___
Deelnemers opgeleid
___
Beoordeling klanten
8,8
Consultants & docenten
___
Kantoren
3
Jaar ervaring
15