Organisatietalent met een open mind

Eva van Rooden, executive officer Passionned GroupEva van Rooden vervult binnen Passionned Group als executive officer een cruciale sleutelpositie als het gaat om het stroomlijnen van alle ondersteunende processen en het onderhouden van de externe en interne contacten. In haar rol van PA ondersteunt zij ook de eindbaas. Daarnaast fungeert zij als de centrale vraagbaak binnen de organisatie, zonder nadrukkelijk altijd op de voorgrond te willen treden. Ze is leergierig en ambitieus. Zo is het haar persoonlijke passie om het (schijnbaar) onmogelijke mogelijk te maken.

Eva heeft een open mind. Onder het motto “Ik heb het nog nooit gedaan, dus ik denk dat ik het kan” is zij in relatief korte tijd uitgegroeid tot de spil binnen de Passionned Group organisatie. In de rol van officemanager en de trafficmanager vervult Eva niet alleen opgewekt alle aan haar toebedeelde taken, maar staat zij ook aan de wieg van innovatie- en verbeterprojecten binnen Passionned Group.

Welkom aan boord

Eva is ook verantwoordelijk voor het hele onboarding proces van nieuwe partners, inclusief de eerste screening van kandidaten. Relaties aangaan én onderhouden is dan ook een van haar sterke punten. Vanwege haar sociale, opgeruimde karakter is Eva tegelijkertijd een belangrijke sfeerbepaler binnen het team van Passionned Group.

Breed geïnteresseerd

Eva heeft een brede interesse en beschikt over vaardigheden op het terrein van organisatie, scrum, software, sales, marketing en customer relations. Zij heeft een sterke affiniteit met IT in het algemeen en backofficeprocessen, traffic management, softwareontwikkeling en customer support applicaties in het bijzonder. Kortom: computersystemen hebben voor haar geen geheimen meer. Zeker niet na de voltooiing van haar HBO-opleiding Business IT and Management.

Procesverbeteraar: altijd op zoek naar gave, nieuwe projecten

Van nieuwe projecten wordt Eva super enthousiast. Zo implementeerde zij succesvol een nieuwe collaboration tool voor teams en perfectioneerde zij de projectenadministratie. Verbeteringen waarvan uiteindelijk alle huidige en toekomstige partners waarmee Passionned Group zakendoet, (zullen) profiteren. Volgens eigen zeggen krijgt zij vooral veel energie van gave, complexe projecten die het uiterste vragen van haar creativiteit en improvisatievermogen. Met name in de rol van procesverbeteraar komt zij volledig tot haar recht en kan zij uitblinken.

Multimediaal inzetbaar

Na een grafische opleiding bouwde Eva in eerste instantie aan een carrière in de (traditionele) uitgeverij. Zo was zij als bureauredacteur onder meer werkzaam bij de voormalige Staats Drukkerij en Uitgeverij (SDU). Ook was zij traffic- en productiemanager, webcoördinator en online campagne manager bij een bekend multichannelplatform, gericht op beslissers in de e-business. Daar deed Eva met name praktische ervaring op met online business en marketing. Na deze boeiende ervaring in de mediawereld vervulde zij respectievelijk de functie van IT Support Specialist en teamleider Backoffice bij twee verschillende softwarebedrijven.

Leergierig en ondernemend

Na een uitstapje in de voedingswereld, waar zij verantwoordelijk was voor de Customer Operations, koos zij voor het ondernemerschap. Als freelancer specialiseerde zij zich in het opmaken van XML- en HTML-bestanden en het onderhoud van websites met behulp van content management systemen. Vervolgens trad zij in dienst bij Passionned Group, waar zij haar ervaring op het gebied van media ook zal inzetten ten behoeve van Passionned Publishers.

Eva’s expertises

Eva houdt van een laagdrempelige aanpak en directe communicatie. Als dé vraagbaak bij uitstek binnen Passionned Group staat zij open voor nieuwe projecten en is altijd bereid zaken tot de bodem voor je uit te zoeken. Hieronder staan enkele voorbeelden van vraagstukken (niet uitputtend) waar Eva uitkomst kan bieden. Schakel Eva daarom in bij de volgende vragen en/of issues:

Kortom: heb je inhoudelijke of logistieke vragen over Passionned Group, het producten- of dienstenpakket, een opleiding of een adviesaanvraag, schroom niet en neem contact met Eva op.

Iedereen en alles met elkaar verbinden

Eva is gewend om verschillende ballen tegelijkertijd in de lucht te houden. Het liefst wil zij alles en iedereen met elkaar verbinden. De stad Amersfoort draagt zij een warm hart toe. Verder is ze dol op kunst (en dus musea) en zou ze het liefst haar huis hier vol mee hangen. In privétijd heeft ze altijd muziek aan staan. Dit benadrukt nog eens haar opgewekte karakter.

Neem contact met mij op

Opleidingen
Kennisbank
Advies
Interim

Deze organisaties gingen je voor

Word nu ook klant

Wil je ook klant bij ons worden? Wij helpen je maar wat graag verder met eva van rooden (executive officer) of andere zaken waar je slimmer van wordt.

Daan van Beek, Eindbaas & specialist in continu verbeteren

DAAN VAN BEEK MSc

Eindbaas & auteur van het boek 'De intelligente, datagedreven organisatie'

Neem contact met mij op

Fact sheet

Organisaties geholpen
___
Trainingen & workshops
___
Deelnemers opgeleid
___
Beoordeling klanten
8,9
Consultants & docenten
___
Kantoren
3
Jaar ervaring
16
EDIT POST