Betty Neijmeijer

Ruim 20 jaar ervaring als consultant & interimmanager

Betty NeijmeijerBetty Neijmeijer is afgestudeerd in de Algemene Letteren aan de Universiteit van Utrecht. Daarna heeft zij een tweejarige opleiding bedrijfskundig management aan de Avans Hogeschool en de opleiding Sturen van Veranderingen in Organisaties (SVO) aan het Sioo gevolgd. Betty heeft ruim 20 jaar ervaring als consultant, procesbegeleider, trainer en manager.

(bege)Leiden van veranderings- en verbeteringsprocessen

Betty heeft zich vanuit een achtergrond in de HR gespecialiseerd in het begeleiden en leiden van veranderings- en verbeteringsprocessen. Ze werkt vooral voor organisaties in de non-profit, zoals overheden en in de zorg. Ze heeft leiding gegeven aan diverse veranderingsprocessen, met een bezuinigings- en/of een verbeteringsdoelstelling, zoals reorganisaties, fusies, herinrichting van werkprocessen en organisatie-inrichting.

Haar passie: structuur brengen in lastige omstandigheden

Betty is gewend om te werken in complexe, ‘politieke’ organisaties en vindt dat ook erg leuk. Resultaatgericht als ze is, beschouwt ze het als een uitdaging om in lastige omstandigheden een helder resultaat te neer te zetten. Ze is gewend om om te gaan met weerstand en goed in het meenemen van mensen in veranderingen.

Succes is het behalen van een duurzaam resultaat

Voor Betty is een opdracht succesvol, wanneer niet alleen de opdrachtgever tevreden is met het eindresultaat, maar ook de mensen die ermee moeten werken. Wat haar betreft is duurzaamheid een voorwaarde voor succes.

Wil je kennismaken met Betty?

Neem vrijblijvend contact met mij op voor een afspraak over de mogelijkheden van procesbegeleiding of interimmanagement voor jouw bedrijf.

Plaats review

Geef je mening over dit product, artikel of dienst

Dit veld is verplicht!
Dit veld is verplicht! optioneel
Dit veld is verplicht! optioneel
Dit veld is verplicht! optioneel
Dit veld is verplicht!
Review verzendenHet formulier bevat fouten.
Opleidingen
Kennisbank
Advies
Interim

Een selectie van onze klanten

Word nu ook klant

Wil je ook klant bij ons worden? Wij helpen je maar wat graag verder met betty neijmeijer (senior consultant slimmer werken) of andere zaken waar je slimmer van wordt.

neem contact met mij op

Fact sheet

Organisaties geholpen
___
Trainingen & workshops
___
Deelnemers opgeleid
___
Beoordeling klanten
8,9
Consultants & docenten
___
Kantoren
3
Jaar ervaring
16
EDIT POST