Vacature BI manager & BI teamlead| Regio Den Haag | #19598

Vacature BI teamleider | BI manager | Den Haag

Passionned Group is dé specialist in datagedreven werken, dashboards, KPI's, continu verbeteren, algoritmes, Artificial Intelligence en BI. Onze bevlogen en ervaren consultants helpen grotere en kleinere organisaties bij de kanteling naar een intelligente, datagedreven organisatie.

De basis leggen voor gezonde en aantrekkelijke groenten

Voor een internationaal groenteveredelingsbedrijf zijn wij op zoek naar een ervaren BI teamleider, BI manager met een flinke dosis ervaring in en kennis van Business Analytics, Big data en projectmanagement. Het bedrijf is actief in 30 verschillende landen en alle activiteiten worden vanuit het hoofdkantoor in Nederland aangestuurd. Bij het ontwikkelen van nieuwe rassen en het leveren van topkwaliteit zaden is het noodzakelijk om continue te blijven innoveren.

30 procent gaat naar onderzoek & ontwikkeling

Jaarlijks besteedt het bedrijf 30 procent van de omzet aan onderzoek en ontwikkeling. Deze voortdurende investeringen en gemotiveerde collega’s resulteren in een gezonde organisatie en een grote verantwoordelijkheid. Samen met de partners wordt actief bijgedragen aan de wereldvoedselvoorziening en verhoging van groenteconsumptie door de basis te leggen voor gezonde en aantrekkelijke groenten.

Locatie & duur

Locatie: Omgeving Den Haag
Duur: 6-12 maanden fulltime (4-5 dagen)
Start: z.s.m.

Taken en verantwoordelijkheden

De BI-teamleider gaat leidinggeven aan een team van zeven BI specialisten. Hij / zij is verantwoordelijk om het team op een hoger plan te brengen en BI & Big Data verder in de organisatie uit te dragen en te verkopen.

Kennis, vaardigheden & compententies

Solliciteren op deze functie?

Is dit een interimfunctie die bij jou past? Neem dan contact met ons op.

Vacature BI manager & BI teamlead✦ Regio Den Haag ✦ #19598
Opleidingen
Kennisbank
Advies
Interim

Deze organisaties gingen je voor

Word nu ook klant

Wil je ook klant bij ons worden? Wij helpen je maar wat graag verder met vacature bi manager & bi teamlead (regio den haag) of andere zaken waar je slimmer van wordt.

Daan van Beek, Eindbaas & specialist in continu verbeteren

DAAN VAN BEEK MSc

Eindbaas & auteur van het boek 'De intelligente, datagedreven organisatie'

Neem contact met mij op

Fact sheet

Organisaties geholpen
___
Trainingen & workshops
___
Deelnemers opgeleid
___
Beoordeling klanten
8,9
Consultants & docenten
___
Kantoren
3
Jaar ervaring
17
EDIT POST