BI projectleider freelance opdracht | Utrecht BI manager

Projectleider implementatie BI en rapportage (freelance opdracht regio Utrecht) – REEDS INGEVULD –

Voor onze opdrachtgever in Utrecht zoeken wij per direct een ervaren Business Intelligence projectleider, het liefst met ervaring in de zorgsector.

Reageer direct

Gezocht: Projectleider implementatie BI en rapportage – REEDS INGEVULD –

Onze opdrachtgever is een medische organisatie welke onder andere verschillende topmedische onderzoeken uitvoert en daarbij ook activiteiten ontplooit op het gebied van informatietechnologie, informatiemanagement, contractbeheer en gezamenlijke inkooptrajecten ten behoeve van verschillende andere onderzoeksorganisaties. Belangrijke taken van de opdrachtgever zijn het beheer en de (her)ontwikkeling van op maat gemaakte IT-systemen ter ondersteuning van de medische onderzoeken. Daarnaast realiseert en verbetert zij de data-uitwisseling met ketenpartners van de verschillende onderzoeksorganisaties. In het dagelijks handelen is deze zorgorganisatie herkenbaar door 4 kernwaarden: betrokken, taakvolwassen, duurzaam en betrouwbaar.

Functie
Startdatum
Aantal uur per week
Periode
Optie tot verlenging
Locatie
Tarief
ZZP’er mogelijk
Aanvraagnummer
Projectleider implementatie BI en rapportage
per direct
24
1 jaar
ja
Utrecht
Zo scherp mogelijk
ja
20200124-001

Opdrachtomschrijving

Op korte termijn zal er worden begonnen met het vernieuwen van de totale data infrastructuur. Dus vanaf een DWH/Data-lake, ETL, inrichten van analytics en dashboard/rapportages. De projectleider draagt succesvol bij aan de implementatie van deze nieuwe BI- en rapportage-omgeving die op dit moment wordt aanbesteed.

De projectleider dient het traject (met ondersteuning) zowel procesmatig als met name ook inhoudelijk aan te sturen. Je bent hierbij ook aanspreekpunt voor alle betrokken partijen/leveranciers en je rapporteert aan de stuurgroep. Je bent medeverantwoordelijk voor het leiden van het project in een politiek-bestuurlijke omgeving gericht op het inrichten en realiseren van een enterprise datawarehouse en rapportage omgeving.

De kandidaat

Behalve de hiernavolgende verantwoordelijkheden in kernactiviteiten is het van belang dat de kandidaat – vanuit de opdrachtgever – het liefst over ervaring in de zorg of de medische wereld heeft. Het betreft namelijk een vrij politiek gevoelig project waarin er intern verschillende belangen spelen. Organisatorische veranderingen zijn door dit project namelijk ook niet uitgesloten. Sensitiviteit en bewezen bekwaamheid binnen dergelijke omgevingen is van groot belang en dit vermogen dient ook goed beargumenteerd te kunnen worden in een kennismakingsgesprek.

Geschikte kandidaat?

Vind jij jezelf of ben je de geschikte kandidaat? Stuur ons dan de volgende informatie:

Voor informatie over deze functie neem je contact op met Bastiaan Bruinzeel, telefoonnummer: 06 – 1441 9956.

Over Passionned Group

Passionned Group levert interim specialisten en projectleiders op het vlak van datawarehousing, big data en machine learning. Wij helpen organisaties bij de digitale transitie en datagedreven werken. Wij verzorgen ook BI-, Analytics en datawarehouse opleidingen en we leveren onafhankelijk datawarehouseadvies.

Neem contact met mij op

Opleidingen
Kennisbank
Advies
Interim

Deze organisaties gingen je voor

Word nu ook klant

Wil je ook klant bij ons worden? Wij helpen je maar wat graag verder met bi projectleider freelance opdracht (utrecht bi manager) of andere zaken waar je slimmer van wordt.

Daan van Beek, Eindbaas & specialist in continu verbeteren

DAAN VAN BEEK MSc

Eindbaas & auteur van het boek 'De intelligente, datagedreven organisatie'

Neem contact met mij op

Fact sheet

Organisaties geholpen
___
Trainingen & workshops
___
Deelnemers opgeleid
___
Beoordeling klanten
8,9
Consultants & docenten
___
Kantoren
3
Jaar ervaring
16
EDIT POST