Power BI (implementatie) specialist / Data Analist Amsterdam
Wij zoeken met spoed een Power BI (implementatie)specialist / Data Analist, een pionier die in staat is om vanuit een Greenfield-situatie geheel zelfstandig een Power BI implementatie uit te voeren.

Reageer direct

Gezocht: Power BI (implementatie) specialist / Data Analist – ON HOLD –

Voor onze opdrachtgever, een start-up onderneming die met een online platform actief is in de financiële dienstverlening, met als standplaats Amsterdam, zijn wij met spoed op zoek naar een Power BI (implementatie)specialist / Data Analist.

Functie
Startdatum
Aantal uur per week
Periode
Optie tot verlenging
Locatie
Tarief
ZZP’er mogelijk
Aanvraagnummer
Power BI specialist / Data Analist
per direct
eerst fulltime, daarna 16 per week
2 tot 4 maanden
ja
Amsterdam
80 tot 100 euro per uur
ja
20200306-001

Opdrachtomschrijving

Deze ambitieuze start-up organisatie bevindt zich in een zogenoemde Greenfield-situatie als het gaat om het volwassenheidsniveau van Business Intelligence. Het management van deze financiële dienstverlener heeft recentelijk groen licht gegeven voor het oprichten van een eigen, separate BI-afdeling. Er is in principe besloten om Power BI te gaan implementeren voor rapportagedoeleinden en deze BI-tool tevens te gebruiken voor het opzetten en vormgeven van dashboards. Er is binnen de start-up al een traditionele Datawarehouse (DWS)-omgeving ingericht die gebruikers middels SQL kunnen benaderen. Over zes maanden migreert de gehele organisatie (300 fte) naar Office 365 en zal SAP worden geïmplementeerd.

De belangrijkste opdracht van de potentiële kandidaat voor deze boeiende interim-functie is om Power BI snel, soepel en zorgvuldig te implementeren en de omgeving verder in te richten. De Power BI (implementatie) specialist / Data Analist moet in staat zijn om deze interim-klus volledig zelfstandig te klaren. Tevens moet hij of zij erop toezien dat de gewenste inzichten uit de gemodelleerde data daadwerkelijk worden verkregen en ook vertaald worden naar dashboards en rapportages.

De kandidaat

De ideale kandidaat voor deze enerverende pioniersfunctie beschikt over de volgende opleiding, functie-eisen en competenties:

Verder is het belangrijk dat de kandidaat over goede communicatieve vaardigheden beschikt. Hij of zij moet zaken helder kunnen uitleggen, op zowel gebruikers- als op technisch niveau. Deze functie-eis is cruciaal voor de adequate vervulling van deze interim-functie.

Geschikte kandidaat?

Vind jij jezelf of ben je de geschikte kandidaat? Stuur ons dan de volgende informatie:

Voor informatie over deze functie neem je contact op met Bastiaan Bruinzeel, telefoonnummer: 06 – 1441 9956.

Over Passionned Group

Passionned Group levert interim specialisten en projectleiders op het vlak van datawarehousing, big data en machine learning. Wij helpen organisaties bij de digitale transitie en datagedreven werken. Wij verzorgen ook BI-, Analytics en datawarehouse opleidingen en we leveren onafhankelijk datawarehouseadvies.

Neem contact met mij op

Opleidingen
Kennisbank
Advies
Interim

Deze organisaties gingen je voor

Word nu ook klant

Wil je ook klant bij ons worden? Wij helpen je maar wat graag verder met power bi (implementatie) specialist / data analist amsterdam of andere zaken waar je slimmer van wordt.

Daan van Beek, Eindbaas & specialist in continu verbeteren

DAAN VAN BEEK MSc

Eindbaas & auteur van het boek 'De intelligente, datagedreven organisatie'

Neem contact met mij op

Fact sheet

Organisaties geholpen
___
Trainingen & workshops
___
Deelnemers opgeleid
___
Beoordeling klanten
8,9
Consultants & docenten
___
Kantoren
3
Jaar ervaring
16
EDIT POST