ETL specialist freelance opdracht | Utrecht ETL ontwikkelaar
Wij zoeken met spoed een senior ETL specialist (regio Utrecht) met minimaal 5 jaar ervaring in het ontwerpen en bouwen van een moderne datainfrastructuur.

Reageer direct

Gezocht: ervaren (freelance) ETL ontwikkelaar met passie – REEDS INGEVULD –

Voor onze eindklant in de regio Utrecht zijn wij op zoek naar een (freelance) senior ETL specialist (ervaren ETL ontwikkelaar) die minimaal 5 jaar ervaring heeft met het ontwikkelen van datawarehouses, gedegen kennis heeft van Azure, DataVault en Microsoft SQL Server. Je gaat samen met 150 BI specialisten werken aan een nieuw digitaal dataplatform.

Je gaat werken bij de afdeling data analytics

Bij de afdeling data analytics werken specialisten die data organiseren, bewerken en – samen met de businesspartners – omzetten naar informatie voor sturing, personalisatie en optimalisatie. In nauwe samenwerking met de businesspartners faciliteren zij de digitale transformatie voor zowel klanten als medewerkers. Deze transformatie versnellen zij door het programma Adoptie Cloud Ecosysteem.

Samen slimmer en sneller door beter datagebruik is dan ook de insteek van dit programma. Alle data samengevoegd in één effectief en privacy-proof datafundament met slimme toepassingen. Hierbij maken zij gebruik van moderne wendbare (cloud) technologie, maar ook up-to-date procesbeschrijvingen.

Functie
Startdatum
Aantal uur per week
Periode
Optie tot verlenging
Locatie
Tarief
ZZP’er mogelijk
Aanvraagnummer
Senior ETL Specialist
13-01-2019
36
12 maanden (optie tot verlenging)
ja
Utrecht
Marktconform
ja
20191212-001

Je werkt als ETL specialist aan een nieuw digitaal platform

Elke dag werken ruim 150 dataspecialisten in Utrecht aan het nieuwe digitale platform. In de Azure cloud zetten zij met Nifi, Informatica, DataVault en PowerBI de meest geavanceerde tooling in om zo veel mogelijk waarde uit data te halen. Er worden meer dan 160 bronnen naar één groot datafundament ontsloten. Deze data, de dashboards, modellen en andere informatieproducten ondersteunt de ambitie van een data gedreven organisatie.

Gevraagde kennis en ervaring van de senior ETL ontwikkelaar

Geschikte kandidaat?

Vind jij jezelf of heb je de geschikte kandidaat? Stuur ons dan de volgende informatie:

Voor informatie over deze functie neem je contact op met Bastiaan Bruinzeel, telefoonnummer: 06 – 1441 9956.

Over Passionned Group

Passionned Group levert interim specialisten op het vlak van ETL, datawarehousing, big data en machine learning. Wij helpen organisaties bij de digitale transitie. Wij verzorgen ook BI-, Analytics en ETL-trainingen en leveren we onafhankelijk datawarehouseadvies.

Neem contact met mij op

Opleidingen
Kennisbank
Advies
Interim

Deze organisaties gingen je voor

Word nu ook klant

Wil je ook klant bij ons worden? Wij helpen je maar wat graag verder met etl specialist freelance opdracht (utrecht etl ontwikkelaar) of andere zaken waar je slimmer van wordt.

Daan van Beek, Eindbaas & specialist in continu verbeteren

DAAN VAN BEEK MSc

Eindbaas & auteur van het boek 'De intelligente, datagedreven organisatie'

Neem contact met mij op

Fact sheet

Organisaties geholpen
___
Trainingen & workshops
___
Deelnemers opgeleid
___
Beoordeling klanten
8,9
Consultants & docenten
___
Kantoren
3
Jaar ervaring
16
EDIT POST