Interim Managers en Specialisten | Inhuur | Tijdelijke contracten

Passionned levert nu ook Interim Managers en Specialisten

Geschreven door

Passionned Group is dé specialist in datagedreven werken. Onze bevlogen en ervaren consultants helpen grotere en kleinere organisaties bij de kanteling naar een intelligente, datagedreven organisatie. Om het jaar organiseren wij de prestigieuze prijs voor de Slimste organisatie van Nederland.

Bevlogen, deskundig en resultaatgericht

Bedrijven en organisaties die tijdelijk extra capaciteit of expertise nodig hebben kunnen vanaf begin 2015 bij Passionned Group terecht voor hoogwaardige specialisten en interim managers die optimaal binnen de organisatie passen. De interim managers behoren tot de top van hun vakgebied en zijn doordrenkt van het Passionned-DNA: ze zijn bevlogen, deskundig en resultaatgericht. De interim managers zorgen ervoor dat de veranderingen door de organisatie gedragen worden en daarmee een blijvend karakter krijgen.

Naast interim specialisten voor BI- en IT-projecten, biedt Passionned interim BI- en IT-managers en Interim CIO’s. We beschikken ook over interim Informatiemanagers, CRM managers, Kwaliteitsmanagers, Lean Managers en Managers Datakwaliteit.

Groot netwerk van hoogwaardige specialisten

Passionned Group kan putten uit een uitgebreid netwerk van bewezen vakmensen in business intelligence, continu verbeteren en IT. Elke specialist op het gebied van business analytics kunnen we leveren, van (Big) Data Scientist tot Business Intelligence consultants en architecten, maar ook Data, Business en Informatieanalisten. Daarnaast kunnen we desgewenst ook consultants / ontwikkelaars leveren op uiteenlopende Business Intelligence platforms als SAS Analytics, IBM Cognos, QlikView, Tableau, MicroStrategy en Microsoft BI. Daarbij ligt de focus op real-time (advanced) analytics, data mining en innovatieve Big Data toepassingen.

Ook voor lean-trajecten, kwaliteitsmanagement en PDCA (continu verbeteren) hebben we een keur aan hoogwaardige specialisten beschikbaar: kwaliteitsadviseurs, procesbegeleiders, procesanalisten, lean-consultants, PDCA-consultants, PDCA teamcoaches, verandermanagers en -specialisten, kwaliteitskundigen en strategisch adviseurs.

Hoge kwaliteit en persoonlijke benadering

Uw aanvraag en het profiel van de persoon die u zoekt, zijn voor Passionned het uitgangspunt voor de zoektocht naar de meest geschikte kandidaat. Snelheid, kwaliteit en een persoonlijke benadering staan daarbij hoog in ons vaandel. De kandidaat wordt bij u gedetacheerd, we kunnen als u dat wilt ook de administratie voor u afhandelen.

Mooie aanvulling op het complete pakket

De nieuwe interimdienstverlening is opgezet als aanvullend onderdeel op de al bestaande diensten van Passionned Group in adviestrajecten, opleidingen en workshops, de kennisbank en implementatie projecten. Daarbij komt het grote en hoogwaardige netwerk dat in de loop der jaren binnen Passionned Group is opgebouwd goed van pas. “De dienst is nieuw en vormt een mooie aanvulling op het al complete pakket dienstverlening dat Passionned te bieden heeft.” aldus Daan van Beek, managing director.

Investeren in een flexibele schil

“Big Data-professionals zijn momenteel de meest gezochte IT-specialisten,” vervolgt Daan. “Dat zijn precies de mensen die Passionned Group in huis heeft, dus de markt zit mee. Daar komt bij dat veel bedrijven liever investeren in hun flexibele schil als ze behoefte hebben aan extra expertise of capaciteit. Als Passionned gaan we eigen professionals en zelfstandige specialisten aan opdrachtgevers aanbieden.”

Strikte business-benadering

De toegevoegde waarde van Passionned zit in de strikte business-benadering van Business Intelligence- en Big Data-projecten. “Ons vertrekpunt is niet louter de techniek of de technologische mogelijkheden maar vooral wat het de business kan bieden en de toepassing ervan. Centraal in de aanpak staat daarom wat BI of Big Data de gebruikers en de organisatie op gaat leveren. Welke inzichten heeft een bedrijf uit zijn groeiende hoeveelheid (ongestructureerde) gegevens nodig? Daar zoeken we de beste mensen bij, waarbij we 100% onafhankelijk zijn van leveranciers.”

Het complete aanbod aan Interim Managers en Specialisten van Passionned Group.

Reageer op dit artikel van Daan van Beek

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Een selectie van onze klanten

Word nu ook klant

Wil je ook klant bij ons worden? Wij helpen je maar wat graag verder met interim managers en specialisten (inhuur) of andere zaken waar je slimmer van wordt.

Daan van Beek, Managing Director

DAAN VAN BEEK MSc

Managing Director

neem contact met mij op

Fact sheet

Organisaties geholpen
___
Trainingen & workshops
___
Deelnemers opgeleid
___
Beoordeling klanten
8,9
Consultants & docenten
___
Kantoren
3
Jaar ervaring
15