De intelligente, datagedreven organisatie (8e druk) - Heel interessant, duidelijk en leerzaam boek!

Passionned Group ontvangt het NRTO-keurmerk

Foto Daan van Beek MSc
Auteur: Daan van Beek MSc
Managing Director
Inhoudsopgave

Passionned Group kondigt met trots aan dat zij onlangs het NRTO-keurmerk heeft ontvangen. Het keurmerk is een onafhankelijke erkenning voor kwaliteit en professionaliteit in de private opleidingenmarkt. Het NRTO-keurmerk wordt afgegeven door de Nederlandse Raad voor Training en Opleiding (NRTO), de brancheorganisatie voor trainen en opleiden. Het certificaat stelt nieuwe cursisten van Passionned Academy in staat om gebruik te maken van de nieuwe subsidieregeling van de Rijksoverheid: het zogenoemde STAP-budget.

Onafhankelijke audits

Een onafhankelijke, externe certificerende instelling heeft tijdens een audit vastgesteld dat Passionned Group voldoet aan alle kwaliteitseisen van het NRTO-keurmerk.
NRTO

De toekenning van het certificaat is een belangrijke opsteker voor alle docenten, trainers, opleiders en andere betrokkenen die dagelijks druk in de weer zijn om via Passionned Academy cursisten een inspirerende en onvergetelijke leerervaring te bezorgen. Hierdoor kan Passionned Group aantonen dat zij voldoet aan hoge eisen voor transparantie over producten en diensten, adequate dienstverlening, professionele omgang met klanten en deskundigheid van de medewerkers.

Daan van Beek, eindbaas van Passionned Group heeft de aanloop naar de uitreiking van het keurmerk en de contacten met de auditors als bijzonder inspirerend en verfrissend ervaren.”We wisten natuurlijk al dat we een transparante en laagdrempelige organisatie zijn, maar je zoekt altijd naar een bevestiging. In elke organisatie zijn altijd verbeterpunten aanwezig.”

Transparantie stond bij ons altijd al hoog in het vaandel

“De auditors van NRTO wijzen je daar fijntjes op, waardoor je je klantprocessen en dienstverlening verder kunt aanscherpen en daar profiteert uiteindelijk iedereen van”, zo licht Van Beek toe.

Klik hier voor het afgegeven certificaat.

Alle opleidingen van Passionned Academy op een rij

Passionned Academy biedt opleidingen en trainingen aan op het gebied van strategie, data analytics en continu verbeteren. Hieronder geven we alle opleidingen die Passionned Academy momenteel aanbiedt in alfabetische volgorde weer. Kies een gecertificeerde opleiding die jou op het lijf is geschreven en investeer zo in jezelf en jouw carrière:

Keurmerk geeft zekerheid bij de keuze voor een aanbieder

Private opleidingsbureaus, onderwijsinstellingen en exameninstituten hebben een breed en divers aanbod aan opleidingsvormen, -technieken en -instrumenten. Deze diversiteit is de kracht van de private opleidingsbranche. Het NRTO-keurmerk fungeert in de opleidingenmarkt als een teken van kwaliteit en professionaliteit. Het geeft particulieren, bedrijven en overheidsinstellingen zekerheid bij de keuze voor een opleidingsinstituut, trainingsbureau, EVC-aanbieder of examenaanbieder.

STAP-budget

Dankzij de NRTO-certificering kunnen cursisten van Passionned Academy gebruikmaken van het zogenoemde STAP-budget. Hiermee kunnen ze met 1.000 euro korting deelnemen aan alle opleidingen en trainingen van Passionned Academy. De volgende aanvraagperiode voor deze subsidieregeling start op dinsdag 28 februari 2023. Voor meer informatie kun je contact opnemen.

Bestel nu de bestseller 'De intelligente, datagedreven organisatie' (8e druk)

Productafbeelding van het boek 'De intelligente, datagedreven organisatie'

Dit vind je misschien ook interessant

Uitgelichte afbeelding Gemeente Den Haag en Passionned werken samen aan BI
Gemeente Den Haag en Passionned werken samen aan BI
Uitgelichte afbeelding De 10 gouden regels van Passionned Group
De 10 gouden regels van Passionned Group
Uitgelichte afbeelding De 5 eyeopeners van de opleiding Business Intelligence
De 5 eyeopeners van de opleiding Business Intelligence

Deze organisaties gingen je voor

Word nu ook klant

Wil je ook klant bij ons worden? Wij helpen je maar wat graag verder met datagedreven werken of andere zaken waar je slimmer van wordt.

Foto Daan van Beek - Managing DirectorDAAN VAN BEEK MScManaging Director

Neem contact met mij op

Fact sheet

___
klanten geholpen
___
trainingen & workshops
___
mensen opgeleid
8,9
klanttevredenheid
___
consultants & docenten
19
jaar ervaring