Passionned Group™

Continu verbeteren opleidingen & trainingen

Manager Continu verbeteren
Coördinator: Jan Bond MSc
Manager Continu verbeteren
Inhoudsopgave
8,6 op basis van 167 reviews

Organisaties kunnen alleen intelligent worden en blijven wanneer er een cultuur bestaat van continu verbeteren én innovatie. De kern bestaat uit beslissingen en actiegerichtheid met de juiste KPI’s om de processen lean in te richten en de kwaliteit elke dag te verbeteren. Feedback geven en kunnen ontvangen speelt daarbij een cruciale rol. In lijn met de strategie en de doelstellingen van de organisatie. Zodat iedereen op frisse wijze zijn steentje bij kan dragen aan het continu verbeterproces, een intelligente, datagedreven organisatie en innovatie.

Ons aanbod voor continu verbeteren trainingen

De Passionned Academy™ biedt een rijk scala aan continu verbeteren trainingen aan met een ideale mix van procesoptimalisatie, klantgerichtheid, data analyse, KPI’s, PDCA, lean en bijbehorende certificering.

Specialist in Continu verbeteren opleidingen

 1. We zijn al meer dan 10 jaar de continu verbeter specialist: dit wordt duidelijk als je nagaat dat van onze boeken ‘De cockpit van de organisatie’ (5e druk), ‘Grip op processen in organisaties’ (2e druk) en ‘De intelligente, datagedreven organisatie’ (compleet herziene druk) meer dan 50.000 exemplaren zijn verkocht.
 2. Docenten die gepokt en gemazeld zijn in continu verbeteren: onze docenten hebben stuk voor stuk meer dan 20 jaar praktijkervaring met continu verbeteren, PDCA, Lean en procesmanagement. Ze geven daarnaast regelmatig les op hogescholen en universiteiten. Ook geven ze masterclasses in het buitenland. Deelnemers waarderen de lessen van onze docenten altijd zeer goed en de lessen zijn nooit saai.
 3. Compleet aanbod van continu verbeteren opleidingen: met een uitgelezen keur aan PDCA-opleidingen, performance management en Lean trainingen, en een masterclass Procesmanagement heb je ruimschoots keuze om de opleiding te volgen die je wenst. Bij de incompany variant snijden we de training indien gewenst compleet op maat.

Al met al was het zeer leerzaam!

“De PDCA-opleiding verliep in een prettige sfeer en de docent Leo Kerklaan gaf uitstekende begeleiding. Al met al was het zeer leerzaam!”

Hans Scherff
Dr. W. Kolb Nederland BV

Overige kenmerken van onze continu verbeter-trainingen en opleidingen

Passionned Group heeft het NRTO-keurmerk.
 • PDCA opleidingen ook als incompany beschikbaar
 • Hoog praktijkgehalte met een duidelijk theoretisch kader
 • Praktijkgerichte docenten, oog voor verandermanagement
 • Aangesloten bij de Nederlandse Raad voor Training & Opleiding
 • Geregistreerd bij het Centraal Register Kort Beroeps Onderwijs (CRKBO)Passionned Group is een door het CRKBO-geregistreerde instelling
 • Volledig vrijgesteld van BTW door de Belastingdienst
 • Gericht op bedrijven & (lokale) overheden
 • Gemiddelde waardering is zeer goed

Compleet pakket opleidingen

De Passionned Academy biedt unieke (incompany) workshops en trainingen aan. Die helpen je om jouw bedrijf echt slimmer te maken. Kijk daarom ook naar onze andere opleidingen:

Continu verbeteren opleidingen ook als incompany

Onze Continu verbeteren opleidingen kun je ook als incompany laten verzorgen. Dit kan bij jou op kantoor of op een locatie elders in het land. Afhankelijk van je doelstellingen en behoeften kan ook het buitenland een geschikte optie zijn, vooral wanneer je het combineert met teambuilding. Neem gerust contact met onze verbeterspecialisten op voor meer informatie over de mogelijkheden.

incompany aanvraag

Als eerste kennismaking zeer verrijkend!

“Goede interactieve Lean training die vooral door middel van discussie en het spel leidt tot nieuwe inzichten. Als eerste kennismaking zeer verrijkend!”

Ronald Roesems
Lapperre Hearing Systems

Reviews over Continu verbeteren opleidingen & trainingen

Ester Koelemeijer | ROC van Amsterdam-Flevoland | 23 augustus 2023

De cursus proces mining bevat een goede afwisseling van theorie en praktijk. De docent heeft veel kennis van de toepassingsmogelijkheden van proces mining binnen organisaties en geeft mooie concrete voorbeelden. Tijdens de cursus is voldoende tijd om met de tools aan de slag te gaan. Zeer positief over deze training! Review over Opleiding Process Mining.

schrijf je ook in
Pako De Lange | Morgens BV | 6 augustus 2023

Vanwege het beperkt aantal inschrijvingen was de opzet veranderd. Ik denk dat dit de opleiding ten goede kwam, omdat je thuis meer tijd had om alleen de opdrachten te doen in jouw eigen tempo. Daarna was het handig dat je het werk 1-op-1 met de trainer kon bespreken. Wellicht vaker deze opzet uitproberen? Review over Opleiding Process Mining.

schrijf je ook in
Martijn Verweij | Belfor Nederland BV | 7 april 2023

Nuttig en leerzaam. De docent volgt de slides in combinatie met praktijkvoorbeelden wat erg aanspreekt! Review over Opleiding Procesmanagement.

schrijf je ook in
Tonet van Daalen | Europarcs | 3 april 2023

Theorie in combinatie met voorbeelden uit de praktijk waardoor je het direct kunt koppelen aan praktijksituaties. Leerzaam en inspirerend! Review over Opleiding Procesmanagement.

schrijf je ook in
Heleen van der Kolk | Q-lite | 17 januari 2023

Leo is een ervaren en een slimme man. Het is super fijn om zo iemand voor je te hebben. daar neem je ook iets van aan. Hij is ook in staat om te schakelen naar een andere manier van benaderen als dat nodig is. Review over Training PDCA & kwaliteitsmanagement.

schrijf je ook in
Toon alle reviews Plaats een review

Geef je mening over dit product, artikel of dienst

Dit veld is verplicht!
Dit veld is verplicht!optioneel
Dit veld is verplicht!optioneel
Dit veld is verplicht!optioneel
Dit veld is verplicht!
Review verzendenHet formulier bevat fouten.

Onze docenten in continu verbeteren

Jan Bond - Manager Continu verbeteren

JAN BOND MSc

Manager Continu verbeteren

Leo Kerklaan - Auteur van De wendbare organisatie

mr. LEO KERKLAAN

Auteur van De wendbare organisatie

Ko Achterberg - Auteur van 'Grip op Processen in Organisaties'

dr KO ACHTERBERG

Auteur van 'Grip op Processen in Organisaties'

Deze organisaties gingen je voor

Word nu ook klant

Wil je ook klant bij ons worden? Wij helpen je maar wat graag verder met trainingen in continu verbeteren & datagedreven werken of andere zaken waar je slimmer van wordt.

Jan Bond - Manager Continu verbeteren

JAN BOND MSc

Manager Continu verbeteren

Neem contact met mij op

Fact sheet

Organisaties geholpen ___
Trainingen & workshops ___
Deelnemers opgeleid ___
Beoordeling klanten 8,9
Consultants & docenten ___
Kantoren 3
Jaar ervaring 18