Passionned Group™
+31 33 888 7010

Continu verbeteren opleidingen & trainingen

Organisaties kunnen alleen intelligent worden en blijven wanneer er een cultuur bestaat van continu verbeteren én innovatie. De kern bestaat uit beslissingen en actiegerichtheid met de juiste KPI’s om de processen lean in te richten en de kwaliteit elke dag te verbeteren. Feedback geven en kunnen ontvangen speelt daarbij een cruciale rol. In lijn met de strategie en de doelstellingen van de organisatie. Zodat iedereen op frisse wijze zijn steentje bij kan dragen aan het continu verbeterproces, een intelligente, datagedreven organisatie en innovatie.

Intelligent continu verbeteren & vernieuwen met procesverbeteren

Open de inhoudsopgave

Ons aanbod voor continu verbeteren trainingen

De Passionned Academy™ biedt een rijk scala aan continu verbeteren trainingen aan met een ideale mix van procesoptimalisatie, klantgerichtheid, data analyse, KPI’s, PDCA, lean en bijbehorende certificering.

Specialist in Continu verbeteren opleidingen

  1. We zijn al meer dan 10 jaar de continu verbeter specialist: dit wordt duidelijk als je nagaat dat van onze boeken ‘De cockpit van de organisatie’ (5e druk), ‘Grip op processen in organisaties’ (2e druk) en ‘De intelligente, datagedreven organisatie’ (compleet herziene druk) meer dan 50.000 exemplaren zijn verkocht.
  2. Docenten die gepokt en gemazeld zijn in continu verbeteren: onze docenten hebben stuk voor stuk meer dan 20 jaar praktijkervaring met continu verbeteren, PDCA, Lean en procesmanagement. Ze geven daarnaast regelmatig les op hogescholen en universiteiten. Ook geven ze masterclasses in het buitenland. Deelnemers waarderen de lessen van onze docenten altijd zeer goed en de lessen zijn nooit saai.
  3. Compleet aanbod van continu verbeteren opleidingen: met een uitgelezen keur aan PDCA-opleidingen, performance management en Lean trainingen, en een masterclass Procesmanagement heb je ruimschoots keuze om de opleiding te volgen die je wenst. Bij de incompany variant snijden we de training indien gewenst compleet op maat.

Al met al was het zeer leerzaam!

“De PDCA-opleiding verliep in een prettige sfeer en de docent Leo Kerklaan gaf uitstekende begeleiding. Al met al was het zeer leerzaam!”

Hans Scherff
Dr. W. Kolb Nederland BV

Waarom onze continu verbeteren opleidingen?

De Continu verbeteren opleidingen van de Passionned Group zijn erkend door het CRKBO ✓ Hoog praktijkgehalte met een duidelijk theoretisch kader
✓ PDCA opleidingen ook als incompany beschikbaar
✓ Praktijkgerichte lessen, oog voor verandermanagement
✓ Gemiddelde waardering is uitstekend | vrijgesteld van BTW
✓ Aangesloten bij het Centraal Register Kort Beroeps Onderwijs

Compleet pakket opleidingen

De Passionned Academy biedt unieke (incompany) workshops en trainingen aan. Die helpen je om jouw bedrijf echt slimmer te maken. Kijk daarom ook naar onze andere opleidingen:

Continu verbeteren opleidingen ook als incompany

Onze Continu verbeteren opleidingen kun je ook als incompany laten verzorgen. Dit kan bij jou op kantoor of op een locatie elders in het land. Afhankelijk van je doelstellingen en behoeften kan ook het buitenland een geschikte optie zijn, vooral wanneer je het combineert met teambuilding. Neem gerust contact met onze verbeterspecialisten op voor meer informatie over de mogelijkheden.

incompany aanvraag

Als eerste kennismaking zeer verrijkend!

“Goede interactieve Lean training die vooral door middel van discussie en het spel leidt tot nieuwe inzichten. Als eerste kennismaking zeer verrijkend!”

Ronald Roesems
Lapperre Hearing Systems

Onze docenten in continu verbeteren

Leo Kerklaan - Auteur van De wendbare organisatie

mr. LEO KERKLAAN

Auteur van De wendbare organisatie

Wouter Huisman - Management Consultant

drs. WOUTER HUISMAN

Management Consultant

Ko Achterberg - Auteur van 'Grip op Processen in Organisaties'

dr KO ACHTERBERG

Auteur van ‘Grip op Processen in Organisaties’

Reviews over Continu verbeteren opleidingen & trainingen

Anoniem | Medux | 11 mei 2022

Mooie opleiding als het gaat om performance management en KPI's. Review over Opleiding Performance Management & KPI’s.

direct inschrijven
Lisa van den Broek | Royal Eijkelkamp | 7 april 2022

Theorie wordt zodanig uitgelegd dat deze toepasbaar is in de praktijk.
Het feit dat je een boek meekrijgt die ondersteuning biedt aan hetgeen geleerd heeft veel meerwaarde. Review over Opleiding Performance Management & KPI’s.

direct inschrijven
Synella Fleming | ProRail | 24 maart 2022

Leerzaam, inspirerend, voldoende informatie en interessante voorbeelden. Review over Training PDCA & kwaliteitsmanagement.

direct inschrijven
Anoniem | Oost West Wonen | 19 maart 2022

Boeiende training, gaf goed inzicht in PDCA en kwaliteitsmanagement, Biedt handvatten. Review over Training PDCA & kwaliteitsmanagement.

direct inschrijven
Pascal Reijers | IV-experts.com | 4 februari 2022

deze opleiding was voor mij een eye -opener ik heb dingen kunnen plaatsen en verklaren. Alex was hierin een top docent.

Toon alle reviews