Strategisch advies | Glasheldere formulering | Organisatiemodel

Strategisch advies

Passionned Group is dé specialist in datagedreven werken, dashboards, KPI's, continu verbeteren, algoritmes, Artificial Intelligence en BI. Onze bevlogen en ervaren consultants helpen grotere en kleinere organisaties bij de kanteling naar een intelligente, datagedreven organisatie.

Dicht het gat tussen je plan en realisatie

Vaak is er een gat tussen voorafgestelde en gerealiseerde doelen. Het kan zijn dat die te optimistisch zijn opgesteld. Maar vaak blijkt dat de weg ernaartoe (de strategie) niet de juiste resultaten heeft gegeven. Hoe ga je dat gat dichten? De strategiespecialisten van de Passionned Group helpen je graag met strategisch advies.

Waarom een strategie niet werkt, een paar voorbeelden:

Hoe definieer je nu een succesvolle strategie? En hoe zorg je ervoor dat deze volledig wordt opgenomen binnen je organisatie?

Een succesvolle strategie

Een slimme en krachtige strategie zorgt voor een helder raamwerk waarlangs beslissingen van hoog tot laag genomen kunnen worden. En dat zorgt ervoor dat medewerkers hun belangrijke bijdrage in de strategie beseffen. Ze kunnen elke dag acties en beslissingen nemen in lijn met de strategie. Met dit raamwerk is een strategie niet alleen een definitie, maar een concreet organisatiemodel.

Wat zeggen onze klanten?

“Door het strategisch advies van Passionned Group hebben we niet alleen een zeer succesvolle strategie, maar is deze nu ook volledig geïmplementeerd en opgenomen in onze totale organisatie.”

Strategisch advies door Passionned Group

Ons strategisch advies richt zich op twee cruciale onderdelen:

  1. Glasheldere formulering die voor iedereen te begrijpen valt (zie ook strategiekaart).
  2. Implementatie tot in de haarvaten van je onderneming.

1. Glasheldere formulering

Tijdens de eerste fase van het strategisch advies kijken we naar het competitief voordeel dat je kunt bereiken. Ook nemen we de belangrijkste ontwikkelingen in je branche, de technologische trends, je huidige strategische positionering en het veranderpotentieel in je organisatie onder de loep. Het strategisch advies moet tenslotte goed uitvoerbaar zijn.

2. Grondige implementatie

In de tweede fase van het strategisch advies kijken we op welke wijze je managers en medewerkers concreet bij kunnen dragen aan de uitvoering van de strategie. Kortom: welke acties helpen om sneller je doelen te realiseren, en welke juist niet? Wat moet er veranderen? Ons uitgangspunt daarbij is dat het talent in jouw organisatie in dat proces een belangrijke rol krijgt toebedeeld.

Voordelen van Passionned Group

Integrale aanpak.
Werken vanuit strategische doelen.
Advies én implementatie.
Kennis van jouw sector.
Focus op de intelligente organisatie.

Specialist in strategisch advies

Een van de specialiteiten van Passionned Group is het geven van strategisch advies. Onze consultants zijn doorgewinterde strategen met zeer ruime ervaring en expertise op strategisch vlak. Als organisator van de prestigieuze Slimste organisatie van Nederland-verkiezing en auteur van het boek De wendbare organisatie behoort Passionned Group tot de top van de organisatieadvies- en implementatiebureaus in de Benelux.

Neem contact op voor het juiste strategie advies

Neem gerust contact met ons op voor een afspraak over strategisch advies en leg ons je vraagstuk voor.

Over Passionned Group

Logo Passionned Group, de specialist in Strategisch adviesPassionned Group (sinds 2004) is dé specialist in het formuleren, visualiseren en implementeren van strategieën. Onze gedreven consultants helpen grotere en kleinere bedrijven bij de kanteling naar een intelligente wendbare organisatie. Elk jaar organiseren wij de verkiezing van de Slimste organisatie van Nederland.

Neem contact met ons op

Onze strategie-consultants

Leo Kerklaan, Strategie consultant

mr. LEO KERKLAAN

Strategie consultant & auteur De wendbare organisatie (2016)

Wouter Huisman, Senior strategie consultant

drs. WOUTER HUISMAN

Senior strategie consultant

Strategisch advies ✦ Glasheldere formulering ✦ Organisatiemodel
Opleidingen
Kennisbank
Advies
Interim

Deze organisaties gingen je voor

Word nu ook klant

Wil je ook klant bij ons worden? Wij helpen je maar wat graag verder met strategisch advies (glasheldere formulering) of andere zaken waar je slimmer van wordt.

Daan van Beek, Eindbaas & specialist in continu verbeteren

DAAN VAN BEEK MSc

Eindbaas & auteur van het boek 'De intelligente, datagedreven organisatie'

Neem contact met mij op

Fact sheet

Organisaties geholpen
___
Trainingen & workshops
___
Deelnemers opgeleid
___
Beoordeling klanten
8,9
Consultants & docenten
___
Kantoren
3
Jaar ervaring
17
EDIT POST