contact
Leer slimmer managen met onze management trainingen
Verbeter jezelf en de kwaliteit van je management met een van onze managementopleidingen.

Incompany aanvraag

Management opleiding

Als (aankomende) manager wil je jezelf verbeteren en een hoger kwaliteitsniveau van management bereiken. Een management opleiding van de Passionned Academy™ geeft je die mogelijkheid. Maar niet alleen dat. Onze praktijkgerichte opleidingen geven je ook alle verbetermogelijkheden om je organisatie intelligenter en meer datagedreven te maken. We geven les in tal van managementthema’s om je kennisniveau op een nog hoger plan te tillen. Zo snijdt het mes aan twee kanten. In onze visie gaan inhoud en management hand in hand.

Lees verder
Open de inhoudsopgave

Compleet aanbod van managementopleidingen

Ons complete aanbod management opleidingen is afgestemd op de praktijk van veel managers en bestuurders die een volgende stap willen maken in hun loopbaan. Een extra slag maak je tegelijkertijd door te leren hoe je slimmer kan werken en sneller als organisatie continu kan verbeteren. Alle thema’s komen aan bod en ook ga je je verdiepen in het uitdagende vakgebied van verandermanagement. Wil je een management opleiding volgen bij de Passionned Academy? Dan helpen onze docenten je met beter en slimmer management.

Theoretische kaders met praktische invulling

De theoretische kaders in onze managementtrainingen staan als een huis. We baseren ons alleen op onderzoek dat gevalideerd is en zich in de praktijk heeft bewezen. Oefeningen, praktijkcases en interactie maken dat er een ideale mix ontstaat tussen leren en doen, theorie en praktijk. Leren van elkaar is een belangrijk element in onze managementopleidingen.

Wat zeggen onze klanten?

“Een krachtige management opleiding. Het team gaf waardevolle feedback bij de nabespreking. Mijn mensen laten nu al ander gedrag zien. Ze gaan anders met elkaar om, benoemen verbeteringen concreter en proberen die gelijk te kwantificeren.”

Dirk Schaele
Director Operations
Lapperre Hearing Systems

Kwaliteit is wat telt bij onze managementopleidingen

Onze beproefde managementopleidingen zijn geaccrediteerd en geregistreerd bij het CRKBO. En we actualiseren elk jaar de opleidingen met de nieuwste ontwikkelingen op managementgebied. Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. Elke managementopleiding evalueren we na afloop met de deelnemers en docent(en). De gemiddelde evaluatiescore van onze managementtrainingen ligt op een 8,5 of hoger.

De voordelen van onze opleidingen en workshops:

De Passionned Group is door het CRKBO geregistreerd voor managementopleidingen ✓ Met wetenschappelijk kader & hoog praktijkgehalte
✓ Regelmatige audit door en registratie bij het CRKBO
✓ Ervaren docenten met aandacht voor change management
✓ Management opleiding voor een slimmere organisatie
✓ Gemiddelde waardering is uitstekend | vrijgesteld van BTW

Onze managementopleidingen ook incompany

Al onze managementopleidingen bieden we ook incompany aan. Dit kan bij jou op kantoor of op locatie in binnen- of buitenland, afhankelijk van je wensen en doelstellingen. Wil je hier meer informatie over, neem dan contact met ons op.

Over Passionned Group

Logo Passionned Group, de specialist in Management opleidingDe management-opleidingen van de Passionned Academy™ (onderdeel van de Passionned Group) zijn gericht op het substantieel verbeteren van de kwaliteit van het management en de besluitvorming bij kleinere en grotere organisaties. Elke twee jaar organiseren we de verkiezing tot de Slimste organisatie van Nederland. Dat doen we samen met Menno Lanting.

incompany aanvraag

Docenten van onze management opleidingen

Wouter Huisman - Management Consultant & docent

drs. WOUTER HUISMAN

Management Consultant & docent

Daan van Beek - Auteur van De intelligente, datagedreven organisatie

DAAN VAN BEEK MSc

Auteur van De intelligente, datagedreven organisatie

Leo Kerklaan - Auteur van De cockpit van de organisatie (5e druk)

mr. LEO KERKLAAN

Auteur van De cockpit van de organisatie (5e druk)

» Bekijk alle experts

Reviews over "Management opleiding"

Anoniem | 16 september 2022

Informatief, volledig, actueel en leuke groepsopdrachten om met elkaar en van elkaar veel te leren Review over Business Intelligence opleiding.

Anoniem | 25 augustus 2022

Goede afwisseling tussen theorie en praktijk. Fijne voorbeelden om het concreter te maken. Review over Business Intelligence opleiding.

Peter Vader | Gemeente Alphen aan den Rijn | 25 augustus 2022

Ik vind deze opleiding Master of Data Science goed aansluiten bij de omschrijving. Het geeft een doorkijk op de wereld van data gebruik. Waarom moet je data gebruiken en waar kan je het voor inzetten. Ook veel aandacht waarom data steeds waardevoller wordt voor onze maatschappij. Review over Data Science opleiding.

Anoniem | 17 augustus 2022

Sterke cursus die een goed en volledig beeld geeft over het volledige BI landschap. Door deze cursus krijg je een beter overzicht wat er allemaal bij BI komt kijken en misschien nog wel het belangrijkste elke euro die je in techniek stopt moet je ook in de mens stoppen. Review over Business Intelligence opleiding.

Frank Delva | idmsolutions | 17 augustus 2022

Deze data science opleiding heeft me gegeven wat me interesseerde. Ik ga verder in deze materie. Review over Data Science opleiding.

Toon alle reviews Plaats review

Geef je mening over dit product, artikel of dienst

Dit veld is verplicht!
Dit veld is verplicht! optioneel
Dit veld is verplicht! optioneel
Dit veld is verplicht! optioneel
Dit veld is verplicht!
Review verzendenHet formulier bevat fouten.

Deze organisaties gingen je voor

Word nu ook klant

Wil je ook klant bij ons worden? Wij helpen je maar wat graag verder met praktische managementopleidingen of andere zaken waar je slimmer van wordt.

Wouter Huisman - Management Consultant & docent

drs. WOUTER HUISMAN

Management Consultant & docent

Neem contact met mij op

Fact sheet

Organisaties geholpen
___
Trainingen & workshops
___
Deelnemers opgeleid
___
Beoordeling klanten
8,9
Consultants & docenten
___
Kantoren
3
Jaar ervaring
17
EDIT POST