contact

Reviews over

Jean-Paul Oudenaarden | Stichting Thuisvester | 3 augustus 2022

Goede opleiding, de combinatie van moderne PDCA in grote cirkel(strategie) en kleine cirkels (zelfsturende teams) spreekt erg aan en kan m.i. enorm van waarde zijn in het kweken en ook weer continue verbeteren van flexibiliteit en wendbaarheid als organisatie

Anoniem | Arcadis | 29 juli 2022

De opleiding heeft 1. diverse kennis en inzichten v.w.b. opgefrist en 2. ook duidelijk aangevuld. Een waardevol onderdeel was steeds het gesprek met de andere cursisten.

Raoul Hoomans | Oodit Platform Bv | 9 juni 2022

Mijn suggestie zou zijn om meer uit de stoel te komen. Het was vrij lang zitten. Misschien zijn er opdrachten te verzinnen waarbij je even uit je stoel komt.

Een sta-plek is misschien ook een goed alternatief om scherpte, focus en energie vast te houden.

Linda Smallegange | Gemeente Den Haag | 21 mei 2022

Veel stof in 3 dagen maar daardoor ook, wat mij betreft, een complete cursus. Veel stof kan nog weleens overweldigend zijn maar Leo weet het concept kwaliteitsmanagement en PDCA klein, behapbaar en overzichtelijk te houden. De vele anekdotes en praktijkvoorbeelden maakt het levendig. Wat ik eruit gehaald heb: PDCA is veranderkunde maar het is geen rocket science. Hou het concreet en praktisch en voer het stapje voor stapje uit.

Else Boon | Bibliotheek Drachten | 11 mei 2022

Belangrijk onderwerp in enkele dagen aangeleerd, fijn zo kort en ter zake!

Synella Fleming | ProRail | 24 maart 2022

Leerzaam, inspirerend, voldoende informatie en interessante voorbeelden (soms te veel :-) )

Anoniem | Oost West Wonen | 19 maart 2022

Boeiende training, gaf goed inzicht in PDCA en kwaliteitsmanagement, Biedt handvatten.

Anoniem | Zuyd Hogeschool | 8 maart 2022

Prima van opzet, enthousiast gepassioneerde expert docent, leuke praltijkvoorbeelden vanuit verschillende de contexten.

Roland Borsboom | ROGplus | 11 januari 2022

Leuke gevarieerde opleiding. Belangrijk is ook wie het verteld in dit geval is Leo de man.

Anoniem | rosun | 6 januari 2022

Heel leerzaam

Anoniem | skvr | 16 november 2021

Interessante materie, goed toepasbaar op de eigen vraagstukken, veel ruimte voor interactie. Wel weinig interactief, voornamelijk presentatie en gesprek.

Anoniem | Athora Netherlands N.V. | 25 oktober 2021

docent echt heel goed. brede kennis.met veel goede voorbeelden.

Griet De Becker | scholengroep Brussel | 23 september 2021

Krachtige manier, zelf ook toelichten hoe je het kan toepassen. door dit uit te spreken is het al een vorm van verbinding naar jezelf toe

Erik Hof | Proplanning | 1 juli 2021

Interessante theorie met veel praktische toepassingen

Elouise Quirin Lena Sarai Tahapary | Laurens | 14 juni 2021

Zinvol en leervol, heeft me meer inzichten gegeven in mijn organisatie en wat ik kan veranderen.

Sonja Heynsdijk-Koch | SVOPL | 13 maart 2021

Prima training waarbij de theoretische inhoud de praktijk raakt. Door het bespreken van voorbeelden uit diverse settings kan ik nu een link leggen met mijn eigen werk als adviseur Kwaliteitszorg in het onderwijs.

Niels te Brake | particulier | 4 januari 2021

Goede cursus met een prettige en vaardige docent, met goed lesmateriaal als ondersteuning. Veel inzicht gekregen om pdca te implementeren in de eigen organisatie.

Mirella de Ruiter | Munitax | 4 januari 2021

Ik vond het erg interessant, maar mistte toch de invalshoek van nonprofit instellingen. Dat maakt de vertaalslag naar de eigen praktijk qua inhoud moeilijk. De systematiek is zeker toepasbaar.

Anisa Maduro | Enecogen | 7 december 2020

Een opleiding waarbij je de basis krijgt voor kwaliteitsmanagement. Het was heel fijn dat er een mogelijkheid was om een persoonlijke casus mee te nemen.

Anoniem | GGNet | 27 november 2020

Fijne manier van interactie. Mooi ingespeeld op hetgeen er speelt en leeft bij aanwezige deelnemers.

Peter Teune | Politie Noord-Nederland | 10 november 2020

Vanuit de opleiding Kwaliteits en procesmanagement komt de PDCA cirkel kort aan de orde. Deze opleiding was daar een mooie aanvulling op, doordat er een flinke verdieping was op de onderdelen en toepassing van de PDCA.

Gerke van der Kamp | Politie Noord-nederland | 10 oktober 2020

Was een mooie brede en algemene gangbare Training.

Marcel Everaars | Stedin | 6 oktober 2020

Zeer boeiende drie daagse training. Leo neemt je mee in de achtergrond achter alle schakels van verbeteren en de PDCA cyclus. Er is voldoende ruimte voor eigen inbreng en door deze casussen te delen binnen de groep krijg je veel handvatten om de verbetering in de praktijk op te pakken.

Anoniem | Gemeente Molenlanden | 4 juni 2020

Zinvolle training, dagen zijn wel vrij lang, zou volgens mij korter kunnen.

Gonda Nienhuis-Brands | Rijnstate | 7 mei 2020

Prima opleiding, werkt stimulerend en motiverend om er mee aan de slag te gaan in de praktijk.

Anoniem | Raad voor de rechtspraak | 18 februari 2020

Prima, goede opleiding!

Anoniem | IenW/DCI | 14 februari 2020

Leerzaam en praktisch toepasbaar.

Michel Lucas | Waterschap Rivierenland | 14 februari 2020

Ik heb er inspiratie uitgehaald om in mijn organisatie aan de slag te gaan met strategy charts, visualisatie bedrijfsprocessen, continu verbeteren van onderop.

Joni Versteeg | QuaRijn | 4 februari 2020

Goede opzet van de training in volgorde. De voorbeelden van Leo spraken aan en kon je terugbrengen naar eigen organisatie. Wel zou ik meer voorbeelden willen zien van bijv dashboards. Fijn dat we het boek erbij kregen ter naslag.

Anoniem | IenW | 24 januari 2020

Praktische handvatten gekregen. Prettig boek ook. Structuur erg bruikbaar.

Anoniem | Militair Revalidatie Centrum Aardenburg | 25 december 2019

Goede opleiding die goed inzicht geeft in onderwerp. Het is wel nodig er echt meer mee te stoeien en over te praten!

Annemarie van Aken | Laurentius Wonen | 30 juni 2019

De training PDCA & kwaliteitsmanagement is praktisch en helder. Leo Kerklaan heeft ervaring in diverse branches en kan hierdoor een goede vertaling maken naar de praktijk. Genoeg inspiratie opgedaan om in onze organisatie mee aan de slag te gaan. Bedankt hiervoor!

Manon Thiemann | Zuyd Hogeschool | 9 juni 2019

Goede docent die zeer snel kon schakelen naar de werksituatie van elke deelnemer, chapeau! Deze training Kwaliteitsmanagement heeft mij veel verdiepingsslagen opgeleverd, alsook goede tools om direct mee aan de slag te gaan (waar ik me dan ook echt op verheug). Bedankt!

Linda van der Veer | CRM Partners | 1 juni 2019

Boeiende training van een bevlogen docent. Zeer veel geleerd. Maar toch nog twijfels over mijn eigen pdca cyclus.

Marilza Gulpen | meandergroep | 18 december 2018

Duidelijke cursus , voldoende handvatten voor toepassing in de praktijk.

Trudy van Merode | Amphia Academie | 18 december 2018

Een bevlogen trainer met grote kennis over het onderwerp PDCA, zeker op het vlak van de gezondheidszorg (in mijn geval). Goede voorbeelden uit de praktijk.

Anoniem | MediQuest | 18 december 2018

Training was erg leerzaam! Leuke en goede inhoud!

Sandra Oosterholt | Dela | 5 juli 2018

Duidelijk & inspirerend. Ik heb voldoende stof om er zelf mee aan de slag te gaan.

Iris Driessen | BNP Paribas Cardif | 20 juni 2018

Goede opleiding met sprekende voorbeelden. Nadruk ligt op logisch nadenken en beide benen op de grond. Positief + verhelderend!

Karin Berendsen | Stichting Het Spectrum | 7 juni 2018

De opleiding is praktisch en maakt dat je zelf de juiste vragen gaat stellen. Naar jezelf toe, maar vooral in de vertaling naar de organisatie. Bewustwording is stap 1, vertaling waar je handvatten voor krijgt deel 2.

Esther Bottenheft | Icare Jeugdgezondheidszorg | 3 juni 2018

Goed opgezet, praktisch en direct te gebruiken. Aanpassing van het programma gedurende de training is waardevol.

Anne Balis | Vulpia | 29 mei 2018

Beetje anders dan verwacht, maar toch pragmatisch aangepakt. Zaken waarmee ik toch iets kan doen.

Thea Pieters | Academisch Medisch Centrum | 6 maart 2018

De workshop was een succes. Ik had vooraf met Leo gesproken en mijn verwachtingen duidelijk gemaakt. Dat heeft hij prima verwerkt in de opbouw van de dag. Het meest belangrijk is natuurlijk dat mijn medewerkers er erg enthousiast door zijn geworden. Mijn complimenten.

Wim Polderman | Waterschap Hollandse Delta | 28 oktober 2017

De opleiding was buitengewoon zinvol. Veel tools aangeleverd gekregen. Daar ga ik in mijn organisatie mee aan de gang. Voortreffelijke docent. Geeft tal van nuttige praktijkvoorbeelden.

Anita Spiekerman | Rechtbank Amsterdam | 14 oktober 2017

Heel prettig en rustig gegeven. Aandacht voor cursisten was fijn vanwege de kleine groep. Veel praktijkvoorbeelden, leuk.

Sylvia van der Noll | De Blije Borgh | 12 oktober 2017

Prima opleiding: voldoende handvatten, individuele aandacht en praktische voorbeelden die de theorie direct met praktijk verbinden.

Rineke de Weijer | Unilever R&D | 25 maart 2017

Enthousiaste trainer met zeer veel ervaring, waardoor goede praktijkvoorbeelden! Dag 1: strategie, de grote PDCA cirkel staat wat ver van mijn bed, dit onderdeel had iets korter gemogen, om meer tijd te hebben voor kleinere cirkels. Ondanks dat zijn mijn doelstellingen zeker gehaald! Dank je wel!!

Manon van Eupen | Kadaster | 25 maart 2017

Heel veel kennisbronnen opgehaald om uit te putten en mee aan de slag te gaan. De trainer is sympathiek, blij en geeft genoeg voorbeelden. Verbetertip: start met een kleine organisatie zoals een kruidenierszaak om de grote en kleine PDCA duidelijk te maken. Bedankt voor je enthousiasme Leo.

Saskia Walbeek | Jeroen Bosch Ziekenhuis | 24 maart 2017

Inspirerende opleiding in PDCA & continu verbeteren met praktische tools. Leuk is dat er met veel voorbeelden uit verschillende organisaties wordt gewerkt.

Deze organisaties gingen je voor

Word nu ook klant

Wil je ook klant bij ons worden? Wij helpen je maar wat graag verder met datagedreven werken of andere zaken waar je slimmer van wordt.

Daan van Beek - Eindbaas & auteur van 'De intelligente, datagedreven organisatie'

DAAN VAN BEEK MSc

Eindbaas & auteur van 'De intelligente, datagedreven organisatie'

Neem contact met mij op

Fact sheet

Organisaties geholpen
___
Trainingen & workshops
___
Deelnemers opgeleid
___
Beoordeling klanten
8,9
Consultants & docenten
___
Kantoren
3
Jaar ervaring
17