Reviews over Training PDCA & kwaliteitsmanagement

Griet De Becker | Scholengroep Brussel | 23 september 2021

Krachtige manier, zelf ook toelichten hoe je het kan toepassen. door dit uit te spreken is het al een vorm van verbinding naar jezelf toe

Erik Hof | Erik Hof | 1 juli 2021

Interessante theorie met veel praktische toepassingen

Elouise Quirin Lena Sarai Tahapary | Laurens | 14 juni 2021

Zinvol en leervol, heeft me meer inzichten gegeven in mijn organisatie en wat ik kan veranderen.

Sonja Heynsdijk-Koch | SVOPL | 13 maart 2021

Prima training waarbij de theoretische inhoud de praktijk raakt. Door het bespreken van voorbeelden uit diverse settings kan ik nu een link leggen met mijn eigen werk als adviseur Kwaliteitszorg in het onderwijs.

Niels Te Brake | Particulier | 4 januari 2021

Goede cursus met een prettige en vaardige docent, met goed lesmateriaal als ondersteuning. Veel inzicht gekregen om pdca te implementeren in de eigen organisatie.

Mirella De Ruiter | Omgevingsdienst Rivierenland | 4 januari 2021

Ik vond het erg interessant, maar mistte toch de invalshoek van nonprofit instellingen. Dat maakt de vertaalslag naar de eigen praktijk qua inhoud moeilijk. De systematiek is zeker toepasbaar.

Anisa Maduro | Enecogen | 7 december 2020

Een opleiding waarbij je de basis krijgt voor kwaliteitsmanagement. Het was heel fijn dat er een mogelijkheid was om een persoonlijke casus mee te nemen.

Anoniem | 27 november 2020

Fijne manier van interactie. Mooi ingespeeld op hetgeen er speelt en leeft bij aanwezige deelnemers.

Peter Teune | Politie Noord-Nederland | 10 november 2020

Vanuit de opleiding Kwaliteits en procesmanagement komt de PDCA cirkel kort aan de orde. Deze opleiding was daar een mooie aanvulling op, doordat er een flinke verdieping was op de onderdelen en toepassing van de PDCA.

Gerke Van der Kamp | Politie Noord-Nederland | 10 oktober 2020

Was een mooie brede en algemene gangbare Training.

Marcel Everaars | Stedin | 6 oktober 2020

Zeer boeiende drie daagse training. Leo neemt je mee in de achtergrond achter alle schakels van verbeteren en de PDCA cyclus. Er is voldoende ruimte voor eigen inbreng en door deze casussen te delen binnen de groep krijg je veel handvatten om de verbetering in de praktijk op te pakken.

Anoniem | 4 juni 2020

Zinvolle training, dagen zijn wel vrij lang, zou volgens mij korter kunnen.

Gonda Nienhuis-Brands | Rijnstate | 7 mei 2020

Prima opleiding, werkt stimulerend en motiverend om er mee aan de slag te gaan in de praktijk.

Anoniem | 18 februari 2020

Prima, goede opleiding!

Anoniem | 14 februari 2020

Leerzaam en praktisch toepasbaar.

Michel Lucas | Waterschap Rivierenland | 14 februari 2020

Ik heb er inspiratie uitgehaald om in mijn organisatie aan de slag te gaan met strategy charts, visualisatie bedrijfsprocessen, continu verbeteren van onderop.

Joni Versteeg | Quarijn | 4 februari 2020

Goede opzet van de training in volgorde. De voorbeelden van Leo spraken aan en kon je terugbrengen naar eigen organisatie. Wel zou ik meer voorbeelden willen zien van bijv dashboards. Fijn dat we het boek erbij kregen ter naslag.

Anoniem | 24 januari 2020

Praktische handvatten gekregen. Prettig boek ook. Structuur erg bruikbaar.

Anoniem | 25 december 2019

Goede opleiding die goed inzicht geeft in onderwerp. Het is wel nodig er echt meer mee te stoeien en over te praten!

Annemarie Van Aken | Laurentius Wonen | 30 juni 2019

De training PDCA & kwaliteitsmanagement is praktisch en helder. Leo Kerklaan heeft ervaring in diverse branches en kan hierdoor een goede vertaling maken naar de praktijk. Genoeg inspiratie opgedaan om in onze organisatie mee aan de slag te gaan. Bedankt hiervoor!

Opleidingen
Kennisbank
Advies
Interim

Deze organisaties gingen je voor

Word nu ook klant

Wil je ook klant bij ons worden? Wij helpen je maar wat graag verder met data analytics of andere zaken waar je slimmer van wordt.

Daan van Beek, Eindbaas & specialist in continu verbeteren

DAAN VAN BEEK MSc

Eindbaas & auteur van het boek 'De intelligente, datagedreven organisatie'

Neem contact met mij op

Fact sheet

Organisaties geholpen
___
Trainingen & workshops
___
Deelnemers opgeleid
___
Beoordeling klanten
8,9
Consultants & docenten
___
Kantoren
3
Jaar ervaring
16