Reviews over Business Intelligence opleiding

Anoniem | 16 november 2021

Goede overall beeld van wat BI is en hoe je dit kan implementeren.

Lisa Van den Broek | Eijkelkamp Soil & Water B.V. | 26 oktober 2021

Top opleiding voor organisaties die moeten beginnen met BI en voor organisaties die al begonnen zijn.

Dylan Timisela | Wigo4it | 25 oktober 2021

Ik was op zoek naar theorie en kaders binnen de BI. En die heb ik gekregen!😁

Rienk Withaar | Rijksuniversiteit Groningen | 2 oktober 2021

Ik vond de masterclass inspirerend en breed in die zin dat het technische aspecten aanroerde, maar ook uitegbreid stilstond bij strategie en beleid.

Arjen Borgmeyer | Mobilee management & advies | 23 september 2021

Goede opleiding met veel toepasbare theorie. Hele herkenbare voorbeelden en de opleiding leert maar weer dat vaak de simpele onderdelen het meest ingewikkeld zijn. Een goede basis is key voor een organisatie om BI toe te passen. Dat neem ik ook mee uit deze opleiding plus veel handige theorie en modellen. Dank!

Anoniem | 17 augustus 2021

Leuke, interessante opleiding Business Intelligence & Analytics. Goede afwisseling tussen theorie en opdrachten.

Anoniem | 13 juli 2021

Werd goed verteld en praktisch gemaakt.

Anoniem | 18 juni 2021

Leuke, interessante Business Intelligence training. Goede afwisseling tussen theorie en opdrachten.

Jacqueline Iliohan | Gemeente Alkmaar | 14 juni 2021

Goede basis, met voldoende diepgang ook voor iedereen die zich bezig houdt met BI & Analytics.

Rob Kramer | VMS Holdco Beheer B.V. | 11 juni 2021

Volledige en toepasbare introductie voor een werkbare totaaloplossing. Ruim voldoende diepgang op managementniveau (modellen) met goede haakjes naar de theorie om direct aan de slag te gaan.

Béla Roesink | Gemeente Venlo | 7 juni 2021

Goede, ervaren trainer. Af en toe teveel oefeningen. Discussies zijn goed, helpt je verder denken dan oppervlakkige theorie.

Anoniem | 7 juni 2021

Nuttige opleiding. Evt. opdrachten eerder verstrekken zodat je je erin kan verdiepen. Nut noodzaak van BI wordt uitgelegd. KPI's inzichtelijk maken vond ik erg nuttig.

Rowdy Hazebroek | Amsterdam Trade Bank | 4 juni 2021

De opleiding is goed met veel praktijkvoorbeelden gegeven door een ervaren docent.

Anoniem | 1 juni 2021

Brede opleiding met alle BI aspecten. Horizon van BI is verbreedt.

Anoniem | 8 april 2021

Leerzaam, geeft in de breedte inzicht en overzicht van het vakgebied BI.

Nienke Eckhardt | Vilans | 4 januari 2021

Relevante opleiding voor iedereen die aan de slag gaat met datagedreven werken en BI. Leer wat de kansen zijn, de valkuilen en waar je moet beginnen. Ook een kijkje naar de toekomst: wat zijn de mogelijke toepassingen van ML en AI in de wereld?

Anoniem | 4 januari 2021

Leuke, interessante opleiding. Goede afwisseling tussen theorie en opdrachten.

Anoniem | 4 januari 2021

Leuk en leerzaam. Goede praktijkvoorbeelden en interactie met elkaar.

Anoniem | 15 december 2020

Goeie BI training met een kundige trainer dat mij handvatten geeft om te beginnen met BI & analytics.

Anoniem | 9 oktober 2020

Leerzaam!

Opleidingen
Kennisbank
Advies
Interim

Deze organisaties gingen je voor

Word nu ook klant

Wil je ook klant bij ons worden? Wij helpen je maar wat graag verder met data analytics of andere zaken waar je slimmer van wordt.

Daan van Beek, Eindbaas & specialist in continu verbeteren

DAAN VAN BEEK MSc

Eindbaas & auteur van het boek 'De intelligente, datagedreven organisatie'

Neem contact met mij op

Fact sheet

Organisaties geholpen
___
Trainingen & workshops
___
Deelnemers opgeleid
___
Beoordeling klanten
8,9
Consultants & docenten
___
Kantoren
3
Jaar ervaring
16