Reviews over Opleiding Business Intelligence

Nienke Eckhardt | Vilans | 04 Jan. 2021

Relevante opleiding voor iedereen die aan de slag gaat met datagedreven werken en BI. Leer wat de kansen zijn, de valkuilen en waar je moet beginnen. Ook een kijkje naar de toekomst: wat zijn de mogelijke toepassingen van ML en AI in de wereld?

Anoniem | 04 Jan. 2021

Leuke, interessante opleiding. Goede afwisseling tussen theorie en opdrachten.

Anoniem | 04 Jan. 2021

Leuk en leerzaam. Goede praktijkvoorbeelden en interactie met elkaar.

Anoniem | 15 Dec. 2020

Goeie BI training met een kundige trainer dat mij handvatten geeft om te beginnen met BI & analytics.

Niels Meeusen | PZEM | 10 Dec. 2020

Geslaagde cursus, zeer prettige en ervaren docent. @Tom: dank voor alle wijsheid, geniet van je pensioen.

Stephan De Beer | PZEM | 10 Dec. 2020

Essentiële cursus wanneer je organisatie zelf nog in de kinderschoenen staat m.b.t. het omarmen van BI in de organisatie. Cursus reikt een zeer brede basis, plus enige verdieping, aan over welke zaken nodig zijn om van BI een succes te kunnen maken.

Anoniem | 07 Dec. 2020

Goede basistraining, waarbij in de breedte veel onderwerpen de revue passeren. Had vooraf wat meer big data / machine learning voorbeelden verwacht, maar vond het achteraf juist wel goed dat er veel aandacht was voor andere zaken en niet de 'hippe termen' van tegenwoordig.

Anoniem | 10 Nov. 2020

Het ondersteunen van de theoretische modellen met veel praktijkcases gaf een goede inkijk in de toepasbaarheid. Veel geleerd van Daan.

Anoniem | 09 Oct. 2020

Leerzaam!

Wilco Van Abkoude | Zorgpartners Midden-Holland | 06 Oct. 2020

De opleiding zet je aan om kritisch te denken over het inbrengen/verder ontwikkelen van BI in je eigen organisatie. De docent heeft vele praktijkvoorbeelden bij verschillende onderwerpen van BI, wat helpt de stof te begrijpen. Een echte aanrader.

R.A.J.M. (Rob) Van Asperen | BSH Huishoudapparaten B.V. | 24 Aug. 2020

Vond het bijzonder interessant om BI als vakgebied te beschouwen. Heb wel gemist om af en toe terug te grijpen naar de agenda. Wat hebben we gedaan; wat gaan we nu behandelen. Er had voor mij ook iets meer interactie in het programma gemogen. De docent is overigens wel een fijne persoon.

Anoniem | 13 Jun. 2020

Elke onderwerp komt aan bod, goed programma.

Anoniem | 13 Jun. 2020

Ik ben erg blij de opleiding te hebben gevolgd. De lessen waren zeer leerzaam en duidelijk. De docent doet het fantastisch. Ook erg fijn te merken dat het een man uit de praktijk is en binnen alle onderwerpen met mooie voorbeelden en anecdotes kan komen die direct tot de verbeelding spreken.

Anoniem | 13 Jun. 2020

Per onderdeel worden interessante praktijkvoorbeelden gegeven. Goede slides die essentie van boodschap tonen. Meest gestelde BI vragen komen aan bod. Extra tips (uit ervaring of suggestie van handige tools) geven toegevoegde waarde.

Anoniem | 18 Feb. 2020

Inhoudelijk goede opleiding. Docent had veel kennis en ervaring. Enige aandacht punt is het onderdeel datavisualisatie. Inhoudelijk was dit goed enkel de voorbeelden zijn gedateerd.

Anoniem | 10 Feb. 2020

Voor het vasthouden van de aandacht had het geheel wat interactiever gemogen. Ik besef dat dit ook inherent is aan de groep deelnemers.

Rene Van der Toorn | PZEM | 04 Feb. 2020

Een zeer interessante opleiding duidelijk opgebouwd uit enorme ervaring van de cursusleider.

Johan Glasbergen | Gemeente Leiden | 03 Dec. 2019

Mooi beeld gevormd hoe Business Intelligence in elkaar steekt.

Pascal Prins | Brabantse Ontwikkelings Maatschappij Holding B.V. | 11 Nov. 2019

Leerzame en praktische Business Intelligence training, waarbij alle facetten van de intelligente organisatie worden geraakt. Een aanrader als je het speelveld van de intelligente organisatie wilt verkennen.

Anoniem | 01 Nov. 2019

Dit was een top opleiding. De trainer kan zeer interessant vertellen en heeft overal verstand van. Daarnaast heeft hij een schat aan ervaring wat goed van pas komt tijdens zijn verhalen.

Een selectie van onze klanten

Word nu ook klant

Wil je ook klant bij ons worden? Wij helpen je maar wat graag verder met data analytics of andere zaken waar je slimmer van wordt.

Daan van Beek, Managing Director

DAAN VAN BEEK MSc

Managing Director

neem contact met mij op

Fact sheet

Organisaties geholpen
___
Trainingen & workshops
___
Deelnemers opgeleid
___
Beoordeling klanten
8,9
Consultants & docenten
___
Kantoren
3
Jaar ervaring
16
EDIT POST