contact

Reviews over Business Intelligence opleiding

Jeroen Offerman | NECXT | 17 juni 2022

Net als de vorige cursus (Data Warehousing) erg nuttig. Alleen vanuit Passioned kreeg ik eerst te horen dat de volgorde niet echt uit maakte. Bij de Data Warehouse cursus hoorde ik van de docent dat de volgende toch echt beter andersom had gekund.

Anoniem | Gemeente Tilburg | 9 juni 2022

Goed beeld van een BI organisatie.

Arnold Westerhof | A House of Happiness | 4 juni 2022

Erg tevreden met de handvaten en inzichten die ik heb ontvangen. Weer even de puntjes op de I. Thnx.

Anoniem | Biddle B.V. | 3 juni 2022

Een leuke praktische opleiding, waar in een relatief korte tijd (3 dagen) veel wordt behandeld, zowel theoretisch als praktisch. Vanwege de vele onderwerpen konden we niet altijd lang stil staan bij een onderwerp, daarom is het erg fijn om het boek te hebben als naslagwerk.

Jorieke Langeler | Huuskes | 21 mei 2022

Zeer nuttig. Veel (achtergrond) informatie over alles rondom BI. Het geeft veel waardevolle inzichten welke toegepast kunnen worden op onze organisatie. Ook de opdrachten welke we samen moesten uitvoeren zijn zeer nuttig.

Marco Lingen | Gemeente Krimpenerwaard | 14 april 2022

Fijne opleiding Business Intelligence, duidelijke voorbeelden met veel verschillende inzichten.

Anoniem | A House of Happiness | 7 april 2022

Positief. Goede vakkennis bij docent en duidelijk concrete vertaling naar eigen bedrijf. Goede handvatten gekregen om nu met BI van start te kunnen gaan binnen eigen organisatie.

Anouk Claessen | Maastricht UMC+ | 23 maart 2022

De opleiding is divers en raakt vele vlakken binnen BI en organisatie.

Yvonne Geurten | Coöperatie Harvest House U.A. | 12 maart 2022

Een interessante, gedegen BI training.

Sheila Mahmood | Ministerie van Financiën / Belastingdienst | 8 maart 2022

in 3 dagen een crash course over BI waarin meerdere facetten worden belicht.

Sandra van Duijse | CAK | 7 maart 2022

Ik vond het een zeer boeiende en interactief opgezette training. Zeer inspirerend door de uit te voeren opdrachten in groepjes.

Anoniem | Maastricht UMC+ | 5 maart 2022

Goede en gestructureerde BI opleiding. Leuk dat het interactief wordt gemaakt met opdrachten.

Anoniem | InnoValor | 3 februari 2022

Leuke, interessante Business Intelligence training. Goede afwisseling tussen theorie en opdrachten.

Kathryn Weber-Boer | University of Groningen | 20 januari 2022

Deze BI training was heel nuttig om een volledige beeld te krijgen van wat voor informatie en volgende stappen nodig zijn voor onze organisatie.

Anoniem | Mobiliteitsfabriek | 6 januari 2022

Deze Business Intelligence training is een goede afwisseling van praktijk en theorie, dat zorgt voor een leuke combi! Daarnaast vind ik het prettig dat we een boek er bij hebben gekregen. Ik zie veel overeenkomsten tussen de training en het boek, dat is top!

Marijke Folgering | Rijksuniversiteit Groningen | 18 december 2021

De opleiding helpt om bewust te worden wat nodig is om BI succesvol temaken.

Angelique Hoogduin | Wigo4it | 11 december 2021

Volledige opleiding voor brede BI organisatie kennis.

Anoniem | Wigo4it | 10 december 2021

De opleiding geeft een goed insight op wat BI inhoud en hoe je BI vraagstukken kan oppakken.

Anoniem | Aruba Bank | 16 november 2021

Goede overall beeld van wat BI is en hoe je dit kan implementeren.

Deze organisaties gingen je voor

Word nu ook klant

Wil je ook klant bij ons worden? Wij helpen je maar wat graag verder met datagedreven werken of andere zaken waar je slimmer van wordt.

Daan van Beek - Eindbaas & auteur van 'De intelligente, datagedreven organisatie'

DAAN VAN BEEK MSc

Eindbaas & auteur van 'De intelligente, datagedreven organisatie'

Neem contact met mij op

Fact sheet

Organisaties geholpen
___
Trainingen & workshops
___
Deelnemers opgeleid
___
Beoordeling klanten
8,9
Consultants & docenten
___
Kantoren
3
Jaar ervaring
17