Passionned wordt versterkt door voormalig bestuursvoorzitter Agis


Rob Adolfsen, voormalig voorzitter Raad van Bestuur Agis zorgverzekeringen, heeft zich per 1 november 2010 parttime verbonden aan onderzoeks- en adviesbureau Passionned Group. Beide partijen zijn zeer te spreken over het samenwerkingsverband.

Geen onbekende in de wereld van BI

Rob Adolfsen is geen onbekende in de wereld van business intelligence en intelligente organisaties. Tot voor kort was hij voorzitter Raad van Bestuur van Agis zorgverzekeringen en heeft daar op die terreinen vanuit verschillende rollen veel verbeteringen doorgevoerd. Rob weet als geen ander hoe hij de brede bestuurlijke facetten zoals strategie, financiën, processen en veranderingen kan verbinden met uitdagende informatievraagstukken zoals business intelligence.

Gezondheidszorg

Voordat hij in 2001 in dienst kwam bij Agis, heeft hij zijn sporen in de gezondheidszorg verdiend bij onder meer het St. Antonius Ziekenhuis, het UMCG, de zorgverzekeraar VGZ en als voorzitter van de Raad van Toezicht van het Slingeland ziekenhuis. Hij heeft bij een groot aantal bedrijven gewerkt, waaronder Fortis ASR, Goudse verzekeringen en het ICT centrum van de Belastingdienst, om (strategische) veranderingen te verwezenlijken op het vlak van procesmanagement, business intelligence en ICT.

Kennis delen

Onder naam van Passionned Group zal Rob zijn kennis en ervaring delen met organisaties in de private en publieke sector om die onder meer te begeleiden bij het invoeren van het concept van de intelligente organisatie. ”Organisaties produceren met mensen en middelen, die moeten op orde zijn. Maar het is het juiste en tijdige inzicht in de buitenwereld en in de eigen processen dat uiteindelijk bepaalt of de organisatie succesvol is” aldus Rob Adolfsen.

Versterking Passionned Group

Rob is een goede aanvulling op het kennisportfolio en bestuursnetwerk van Passionned Group en zal een belangrijke bijdrage leveren aan het realiseren van onze strategische doelstellingen. “Ik ken hem als een gepassioneerde persoonlijkheid die een scherp inzicht geeft in complexe situaties, zich thuis voelt in de bestuurskamer en ook begrijpt wat er op de werkvloer speelt.

Juist bij het invoeren van business intelligence en het concept van de intelligente organisatie komt die combinatie goed van pas. Binnen de zorg is een toenemende behoefte aan slimmer werken, goede stuurinformatie en een uitgekiende bedrijfsvoering waardoor op allerlei terreinen winst te behalen valt.” aldus Daan van Beek, managing partner van Passionned Group en auteur van de managementboeken ‘De intelligente organisatie’ en ‘Sturen naar een intelligente overheid’.

Waardevolle aanvulling

Door het ontwerpen en implementeren van een glasheldere strategie, het toepassen van moderne technologie en het ontwikkelen van bijpassende organisatie & gedragscompetenties heeft Passionned al veel (zorg)organisaties veel slimmer laten werken. Rob is binnen en buiten de gezondheidszorg en door zijn pragmatische werkwijze een waardevolle aanvulling voor de advieswereld.

Een selectie van onze klanten

Word nu ook klant

Wil je ook klant bij ons worden? Wij helpen je maar wat graag verder met passionned group versterkt door bestuursvoorzitter (rob adolfsen) of andere zaken waar je slimmer van wordt.

Daan van Beek, Managing Director

DAAN VAN BEEK MSc

Managing Director

neem contact met mij op

Fact sheet

Organisaties geholpen
___
Trainingen & workshops
___
Deelnemers opgeleid
___
Beoordeling klanten
8,9
Consultants & docenten
___
Kantoren
3
Jaar ervaring
15