Passionned Group™

Onze missie

Organisaties slimmer, datagedreven laten werken. Dat is kort gezegd de missie die wij willen bereiken. Zodat elke organisatie intelligent kan worden. We zien dat veel organisaties nog erg gefragmenteerd werken of beleid ontwikkelen dat niet optimaal is.

Of hun plannen leveren juist tegendraadse resultaten op. Vaak zie je dan ook dat ze beslissingen niet goed op elkaar weten uit te lijnen. Die zitten elkaar zelfs in de weg. Je ziet dan ook dat mensen elkaar eerder lijken tegen te werken dan dat ze gericht zijn op samenwerken.

Onze missie: elke organisatie intelligent

Concrete doelstellingen daarbij zijn:

Visie & Missie

Visie: er valt nog veel te winnen als het gaat om organisaties intelligenter maken. Uit grootschalig onderzoek volgens wetenschappelijke maatstaf blijkt dat een groot aantal bedrijven en instellingen een beperkt organisatie-IQ heeft. Die visie geeft ons bestaansrecht en mogelijkheden voor verdere groei.

Missie: organisaties slimmer, datagedreven laten werken. Dit betekent niet alleen veel slimmer worden maar het ook in de dagelijkse praktijk brengen. Met als doel: de intelligentie blijvend verhogen als een continu proces.

Succesverhalen

Passionned Group heeft al meer dan 10.000 organisaties geholpen met slimmer te werken. Meer hierover lees je in onze succesverhalen.

3 hoofdingrediënten

Intelligente organisaties laten zien dat ze effectief en efficiënt werken. Drie hoofdingrediënten bepalen de intelligentie:

Wil je ook bijdragen aan onze missie?

Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak voor een oriënterend gesprek met een van onze consultants of managers. Wij helpen je graag op weg.

neem contact met ons op

Deze organisaties gingen je voor

Word nu ook klant

Wil je ook klant bij ons worden? Wij helpen je maar wat graag verder met datagedreven werken of andere zaken waar je slimmer van wordt.

Daan van Beek - Eindbaas & auteur van 'De intelligente, datagedreven organisatie'

DAAN VAN BEEK MSc

Eindbaas & auteur van 'De intelligente, datagedreven organisatie'

Neem contact met mij op

Fact sheet

Organisaties geholpen
___
Trainingen & workshops
___
Deelnemers opgeleid
___
Beoordeling klanten
8,9
Consultants & docenten
___
Kantoren
3
Jaar ervaring
18