Onze missie: Nederland veel slimmer maken!


Het startsein voor de Business Intelligence Award 2011 is onlangs gegeven, ook aankomend jaar zal de ‘Slimste organisatie van Nederland’ worden uitgeroepen en beloond voor zijn prestaties op het gebied van BI en performance management.

Missie

Op Radio 1 en BNR Nieuwsradio zijn tijdens en na de BI Award uitreiking diverse interviews gehouden over het concept ‘De intelligente organisatie’ en de winnaar van de BI Award 2010. Hoe meer aandacht hoe beter, want wij hebben een missie: Nederland veel slimmer maken!

Intelligente organisaties

Een intelligente organisatie kenmerkt zich doordat informatie en kennis over de organisatie en omgeving bij medewerkers en management tot adequate acties leiden. Passionned Group onderzoekt in samenwerking met de jury van de Business Intelligence Award, hoe het gesteld is met de intelligentie van Nederlandse organisaties.

Ruim vijfhonderd organisaties hebben reeds aan het onderzoek deelgenomen. De hieruit voortkomende resultaten worden gebruikt om organisaties te helpen hun (BI) organisatie te verbeteren en zo Nederland slimmer te maken.

Walraven winnaar 2010

In 2010 won Walraven B.V. de prestigieuze ‘Business Intelligence Award’. Het bedrijf heeft door consequent gebruik en analyse van goede informatie en betrouwbare indicatoren onder andere het werkkapitaal met negen miljoen euro weten te verminderen.

Dé manier om die broodnodige managementinformatie te vergaren uit de verschillende systemen in onze organisatie, te combineren, te analyseren en te visualiseren is: Business Analytics” aldus CEO Jan van Walraven.

Pers- en media aandacht

Ook in 2011 zal de ‘Slimste organisatie van Nederland’ worden uitgeroepen en worden beloond voor zijn ultieme prestaties op het gebied van Business Analytics. Het proces om tot de ‘Slimste organisatie van Nederland’ te komen is een zeer uitgebreid en intensief proces wat veel aandacht krijgt van de pers- en media. Diverse tijdschriften, kranten en websites schrijven ieder jaar over BI Award en afgelopen jaar bracht radio 1 live verslag uit van de uitreiking.

Editie 2011

De Business Intelligence Award zal in 2011 alweer voor de zevende keer worden uitgereikt. Organisaties als Ahold, KPN, Sociale Zaken, UWV, het Diakonessenhuis en Walraven hebben zich de award al mogen toe eigenen. Ook dit jaar is de vakkundige jury weer op zoek naar organisaties die op een bijzondere manier met stuurinformatie omgaan en de BI Award van 2011 waardig zijn!

Is uw organisatie slim genoeg?

Meent u een slimme organisatie te zijn of kent u organisaties in uw omgeving die de Award en titel ‘Slimste organisatie van Nederland’ wel zouden verdienen? Schrijf u dan vandaag nog in of draag anderen aan voor nominatie. De deadline voor inschrijvingen is 31 december 2011.

Een selectie van onze klanten

Word nu ook klant

Wil je ook klant bij ons worden? Wij helpen je maar wat graag verder met onze missie (nederland veel slimmer maken!) of andere zaken waar je slimmer van wordt.

Daan van Beek, Managing Director

DAAN VAN BEEK MSc

Managing Director

neem contact met mij op

Fact sheet

Organisaties geholpen
___
Trainingen & workshops
___
Deelnemers opgeleid
___
Beoordeling klanten
8,9
Consultants & docenten
___
Kantoren
3
Jaar ervaring
15