De 10 gouden regels van Passionned Group

Inhoudsopgave

Onafhankelijk advies, gedegen onderzoek, interim management en projectbegeleiding zien we als een serieuze zaak die een hoge mate van verantwoordelijkheid, betrokkenheid en objectiviteit vereist. Het is voor ons een vakmanschap waarbij we in nauwe interactie met jou en je medewerkers én met glasheldere communicatie komen tot scherpe, uitvoerbare en gedragen adviezen en implementaties. Waarom duizenden klanten al met ons in zee zijn gegaan. We geven je tien punten voor een inspirerend en vrijblijvend gesprek.

1. Hoogwaardige kennisinfrastructuur

Hoogwaardige kennisinfrastructuurDoor onze jarenlange ervaring en onderzoeken zijn wij veel te weten gekomen over de kritische succesfactoren van organisaties en strategie, Business Intelligence en datagedreven werken. Zo voeren wij elk jaar de Nationale Business Intelligence Survey uit en hebben we verfijnde kennis opgebouwd door onder andere het maken van strategiekaarten bij inmiddels tientallen kleinere en grotere organisaties.

Wij kennen de markt voor Business Intelligence tools, ETL tools, Artificial Intelligence en oplossingen voor performance management als geen ander. Je kunt van al deze kennis gebruikmaken.

2. We zijn objectief en onafhankelijk

Wij zijn niet met handen en voeten gebonden aan of worden niet beperkt door contracten met softwareleveranciers. Wij laten ons leiden door jouw behoeften, het brede aanbod op de markt en onze waarden: objectiviteit, integriteit en vertrouwen.

Download nu de BI & Analytics Guide™ 2024 Afbeelding van Download nu de BI & Analytics Guide™ 2024Onze onlangs volledig geactualiseerde BI & Analytics Guide™ geeft je ongelimiteerde toegang tot grote hoeveelheden kennis zoals wie zijn de BI-leveranciers, de verschillende BI oplossingen, de ratings op wel 250 criteria, BI-nieuws, interessante video's, belangrijke termen en de complete BI-markt. Selecteer hiermee de meest geschikte BI-leverancier en til je BI- en Analytics-kennis naar een veel hoger niveau in enkele dagen of weken.bekijk de BI & Analytics Guide™

3. Bewezen nut: klanten geven ons (bijna) een negen of hoger

Elke opdracht wordt afgesloten met een evaluatie. Hieruit blijkt onder andere dat onze opdrachtgevers in alle gevallen ons opnieuw zouden inhuren wanneer dat nodig zou zijn. En ze zijn bereid ons aan te bevelen aan andere bedrijven en instellingen.

4. Wij kennen je sector

Door onze focus op organisaties slimmer en datagedreven laten werken én ons uitgebreide netwerk is de kans zeer groot dat we jouw sector goed kennen. Maar, of het nu gaat om uitdagingen binnen de farmaceutische industrie, gemeentelijke overheid, de retail, de geestelijke gezondheidszorg of de verzekeringsbranche, jouw vraag en organisatie blijven uniek. Intelligente, datagedreven organisaties kun je niet kopiëren. Nog sterker uitgedrukt, het is waarschijnlijk niet alleen onverstandig, maar ook risicovol. Wel belangrijk is het om van elkaar te leren.

5. Een uitgebreid netwerk

Natuurlijk kennen we niet iedereen, maar het lijkt erop dat veel mensen en organisaties ons inmiddels kennen. Hoe dat komt?

Een uitgebreid netwerkWij hebben een uitgekiende strategie die gebaseerd is op twee pijlers: gedegen onderzoek en excellente digitale marketing. Inmiddels hebben wij als groep tientallen publicaties verzorgd in gerenommeerde tijdschriften en vijf boeken en vier onderzoeksrapporten uitgegeven.

Onze medewerkers spreken regelmatig op congressen als key-note speaker en we organiseren om het jaar de Dutch BI & Data Science Award™. Het netwerk dat we op die manier hebben opgebouwd, kan goed van pas komen. Als je kennis wilt maken met een jurylid, een CIO of CFO van één van de top-500 organisaties, een hoogleraar, een gemeentesecretaris, wij kunnen je wellicht helpen.

6. We zijn effectief en snel

Misschien wel het belangrijkste argument om eens contact op te nemen met ons. Door onze hoogwaardige kennisinfrastructuur, onafhankelijkheid en het uitgebreide netwerk zijn wij in staat om je effectief en snel verder te helpen. Wij hebben geen belang om mensen zolang mogelijk bij je te laten werken, ons belang is jouw organisatie op een hoger niveau van intelligence te brengen. Dan zijn we weer weg, als je wilt.

7. Wij trainen je mensen

Je hebt altijd een keuze bij ons. Uiteraard kun je bij ons advies inwinnen, ons vragen voor de uitvoering van projecten of een rolgebaseerde informatieanalyse. Maar ook zien we graag dat je bij ons aanklopt voor training en coaching. Het is dus niet altijd nodig om kennis in te huren. Wij kunnen zorgen dat jouw mensen worden getraind en opgeleid.

Altijd keuze

8. We weten wat we niet weten

Juist omdat we veel energie steken in onderzoek en kennisontwikkeling en het delen van ervaringen, weten we ook dat de wereld complexer kan zijn dan op het eerste gezicht lijkt. Daarom maken we keuzes. Wat doen we wel, wat doen we niet. Waar willen we écht verstand van hebben en waar trekken we de grens.

9. Flexibele inzet

Contracten sluiten wij ook af op basis van resultaatverplichting in plaats van op inspanningsverplichting. Dit betekent dat je flexibel bent bij het inhuren van capaciteit & kennis. Het hoeft niet altijd 40-uur per week te zijn.

10. We realiseren samen een hoog rendement

Door met ons in zee te gaan, geef je uiteindelijk minder geld uit. Aan advies en onderzoek, maar ook bij het uitvoeren van je projecten. Wij zijn sterk in de juiste dingen doen, samen met jouw medewerkers, in één keer goed. Die kwaliteit heeft ons gebracht waar we nu staan.

Heb je nog vragen neem dan gerust contact met ons op.

Bekijk het PDCA-handboek 'Datacratisch werken'

Productafbeelding van het PDCA-handboek 'Datacratisch werken'

Dit vind je misschien ook interessant

Uitgelichte afbeelding Business Intelligence moet flexibeler, sneller en goedkoper
Business Intelligence moet flexibeler, sneller en goedkoper
Uitgelichte afbeelding Groothandel floreert dankzij Business Intelligence
Groothandel floreert dankzij Business Intelligence
Uitgelichte afbeelding Business Intelligence & Analytics in de zorg
Business Intelligence & Analytics in de zorg

Deze organisaties gingen je voor

Word nu ook klant

Wil je ook klant bij ons worden? Wij helpen je maar wat graag verder met datagedreven werken & AI of andere zaken waar je slimmer van wordt.

Foto Daan van Beek - Managing DirectorDAAN VAN BEEK MScManaging Director

Neem contact met mij op

Fact sheet

___
klanten geholpen
___
trainingen & workshops
___
mensen opgeleid
8,9
klanttevredenheid
___
consultants & docenten
19
jaar ervaring