Beoordelingen over opleiding performance management


Bart Joosten | NV Nederlandse Gasunie | 05 Sep. 2020

Heel goed en prettige wijze van lesgeven door de docent.

Anoniem | 24 Aug. 2020

Als een onderneming echt op prestatie wil sturen, is deze opleiding echt een aanrader. Alle onderwerpen komen erin voor van het opstellen van strategy map tot balanced scorecard. Vanuit dit vertalen naar goede kpi's, met aandacht op resultaat als drijver kpi. Ik ben zelf in ieder geval weer verder geholpen en ga mijn opgedane kennis toepassen bij de gemeente Rotterdam.

Anoniem | 13 Jun. 2020

Duidelijke uitleg en leuke voorbeelden. Tip: geef het certificaat digitaal :-)

Reactie Passionned Group: alle deelnemers krijgen ook een digitaal certificaat / badge voor op LinkedIn.

Anoniem | 13 Jun. 2020

Een fijne kleine setting waar ruimte is voor eigen inbreng en feedback. Eerste dag veel zenden, dat zou iets minder mogen.

Henrik Moes | NV Nederlandse Gasunie | 18 Feb. 2020

Nuttig.

Mirko Nienhuis | Nijburg Industrie BV | 10 Feb. 2020

Is verhelderend. Basis om te gaan toepassen in de praktijk.

Anoniem | 27 May. 2019

Goede combi theorie - toepassing. Onderwerp is wel (te) uitgebreid om in 3 dagen met een kant-en-klaar pakket huiswaarts te keren, maar de cursus geeft voldoende handvatten voor een vervolg in de eigen organisatie/team.

Anoniem | 26 May. 2019

De driedaagse is goed om toch de theorie te behandelen en daarnaast ook dieper in te gaan op de praktijk en eigen businesscases. Je krijgt een completer beeld van het inrichtingsproces.

Nanda Wingelaar | AMVI | 30 Apr. 2019

Goede, compacte opleiding met goede verhouding theorie en praktijk

Sebastiaan Verkade | Stichting De Noordzee | 30 Apr. 2019

Interessante opleiding. Wat minder gericht op de vraagstukken die ik had. Het vooraf verzochte contact met opleider om te checken of de cursus relevant is voor onze organisatie, had ik graag gehad. Dit gesprek is er helaas niet geweest. Het verzetten van de cursus data kwam mij erg slecht uit. Verder te spreken over de verkregen informatie en geleerde lessen.

Anoniem | 05 Apr. 2019

De inzichten die je krijgt tijdens deze cursus kan je rechtstreeks koppelen aan je eigen omgeving... en er is tijd om dit in de groep te bespreken.

Ewout Donkersloot | ABN AMRO NV | 09 Dec. 2018

Interessant

Rene Reins | Panorama Europe BV | 09 Dec. 2018

Overzichtelijk, goed gepresenteerd, aanrader. Voldoende tijd voor bespreking eigen praktijkcasus. Ervaren trainer die goed luistert en aandacht heeft voor groep maar ook voor individu.

Martin Zegers | Forever Direct eu bv | 08 Dec. 2018

Ontspannen en professioneel met veel praktijkvoorbeelden. Afgestemd op persoonlijke vraagstukken. Materiaal is praktisch en heel bruikbaar.

Luigina Watson-Alee | Bopec NV | 17 May. 2018

Goed voor zelfreflectie. Motiveert team om na te denken over continue verbetering. Wat mij vooral aansprak was het onderdeel strategiekaart maken, ik heb nu een complete strategiekaart voor Bopec.

Anoniem | 28 Apr. 2018

Prettige sfeer, fijne groep en veel geleerd.

Anoniem | 18 Apr. 2018

Zeer informatieve cursus. Het helpt mij in ieder geval om te begrijpen hoe het werkt en om mee te kunnen praten als het over dit ontwerpen gaat.

Jeroen Kerkhoven | Ymere | 16 Apr. 2018

Een goede mix van theorie en ervaringen uit de praktijk van Leo Kerklaan. Er wordt op een overzichtelijke manier gewerkt naar het opstellen of aanscherpen van doelstellingen met bijbehorende KPI's. Leo weet de theorie van Kim Warren mbt Strategic management Dynamics goed over te brengen dmv praktijkvoorbeelden en het werken met de software.

Tom de Boer | SPIR-IT Rechtspraak | 11 Apr. 2018

Een erg nuttige Performance Management training met een goede opbouw tussen de verschillende onderwerpen waarbij theorie en praktijkvoorbeelden het beeld compleet maken. Mijn verwachtingen over deze opleiding zijn 100% uitgekomen.

Een selectie van onze klanten

Word nu ook klant

Wil je ook klant bij ons worden? Wij helpen je maar wat graag verder met beoordelingen (reviews) of andere zaken waar je slimmer van wordt.

Daan van Beek, CEO & Eindbaas Passionned Group

DAAN VAN BEEK MSc

CEO & Eindbaas Passionned Group

neem contact met mij op

Fact sheet

Organisaties geholpen
___
Trainingen & workshops
___
Deelnemers opgeleid
___
Beoordeling klanten
8,9
Consultants & docenten
___
Kantoren
3
Jaar ervaring
15