Beoordelingen van onze klanten


Full red starFull red starFull red starFull red starFull red star
Merel Van der Veldt | Isala | 17 Jan. 2020

De docent wist iedere dag van begin tot eind te inspireren. Hij dacht mee over vraagstukken uit eigen praktijk en gaf mij ideeën op zowel utopische als practische gebieden. Review over Opleiding Business Intelligence.

Full red starFull red starFull red starFull red starFull red star
Full red starFull red starFull red starFull red starFull red star
Full red starFull red starFull red starFull red starFull red star
Full red starFull red starFull red starHalf red starWhite star
Anoniem | 08 Jan. 2020

BI als vakgebied is erg breed. De vragen/uitdagingen/moeilijkheden die bij implementatie van BI komen kijken zijn derhalve vrij divers.

Door het volgen van deze BI opleiding krijg je hier meer inzicht in en ben je instaat beslismomenten te herkennen. Samen met de handreikingen die je gekregen hebt kun je makkelijker werken in dit speelveld. Review over Opleiding Business Intelligence.

Full red starFull red starFull red starFull red starWhite star
Full red starFull red starFull red starWhite starWhite star
Full red starFull red starFull red starFull red starWhite star
Full red starFull red starFull red starFull red starWhite star
Sjef Van Baast | A.s.r. verzekeringen | 07 Jan. 2020

Een brede opleiding, die goed overzicht geeft over het vakgebied AI en data science en die meteen toepasbaar is in de praktijk. Review over Data Science opleiding.

Full red starFull red starFull red starFull red starWhite star
Full red starFull red starFull red starFull red starWhite star
Full red starFull red starFull red starFull red starWhite star
Full red starFull red starFull red starFull red starFull red star
Alex van Bergen Bravenboer | Carante Groep | 06 Jan. 2020

Al enige tijd geleden heb ik jouw laatste boek 'Datacratisch werken' in huis, fragmentarisch gelezen, maar onlangs van begin tot eind een keer helemaal tot me genomen. Kort gezegd: Geweldig boek met een buitengewoon positieve ondertoon. Het is aanmoedigend, perspectief biedend en schenkt daardoor vertrouwen. Daarbij is het allemaal concreet, geen luchtfietserij, begrijpelijk, toegankelijk en daardoor goed toepasbaar. "Mits men wil, met elkaar en voor elkaar, dan gaat het lukken", straalt het uit. Het hele idee van een datagedreven PDCA spreekt mij persoonlijk enorm aan. Vooral ook omdat met name de mensen (ongeacht functie, positie) zelf daarin een centrale rol kunnen vervullen. Een paar kleine kanttekeningen: privacy, data governance en ethische kwesties zijn in het boek onderbelicht, vind ik, terwijl dit wel relevante zaken zijn waar je mee te maken hebt.

Samenvattend een buitengewoon bruikbaar en inspirerend boek in meest brede zin van het woord. Ik ga er beslist wat mee doen. Het is mijn doel de organisatie écht informatiegestuurd te laten werken. Vanuit onderop, voor specifieke doelgroepen, geënt op primaire processen. Het motiveert mij. Review over Het PDCA-handboek 'Datacratisch werken'.

Full red starFull red starFull red starHalf red starWhite star
Anoniem | 25 Dec. 2019

Goede opleiding die goed inzicht geeft in onderwerp. Het is wel nodig er echt meer mee te stoeien en over te praten! Review over Training PDCA & kwaliteitsmanagement.

Full red starFull red starFull red starFull red starWhite star
Full red starFull red starFull red starWhite starWhite star
Full red starFull red starFull red starWhite starWhite star
Full red starFull red starFull red starFull red starHalf red star
Anoniem | 25 Dec. 2019

Een goede Data Science training om in 10 dagen een compleet overzicht te krijgen van Data Science, AI en BI met een mooie mix van theorie en praktijk. Review over Data Science opleiding.

Full red starFull red starFull red starFull red starWhite star
Full red starFull red starFull red starFull red starWhite star
Full red starFull red starFull red starFull red starFull red star
Full red starFull red starFull red starFull red starFull red star
Gertjan Voorzee | Coördinator BI Team | Lentis | 23 Dec. 2019

Lentis heeft in co-creatie met Passionned Group onlangs de BI advies opdracht met succes aan directie, management, het BI team en een aantal andere stakeholders gepresenteerd. Terugkijkend naar deze opdracht en het traject dat we samen hebben gelopen kan ik concluderen dat dit aan alle kanten een zeer waardevolle bijdrage aan Lentis heeft geleverd. Dick Pouw heeft namens Passioned dit traject begeleid waarbij hij goed heeft geluisterd naar het verhaal van Lentis en zich heeft aangepast naar de cadans/tempo en de dynamiek van de lentis organisatie. Hiermee heeft Passionned Group, in co-creatie, ervoor gezorgd dat het BI advies niet alleen een theoretisch verhaal geworden is maar dat het gedachtengoed past bij de Lentis organisatie, begrepen en gevoeld wordt én het belangrijkste, dat het geaccepteerd is. Review over Business Intelligence Advies.

Full red starFull red starFull red starFull red starFull red star
Tibor Olgers | Tibor.nl Consultancy Group | 19 Dec. 2019

Ik vind je e-book verschrikkelijk goed. Het zou verplichte kost moeten zijn voor elke dga/ceo. Wij laten al onze klanten een KPI dashboard (proces indicatoren) en scorebord (resultaat- en prestatie indicatoren) maken.

Ondernemers hebben ontzettend veel moeite om focus te houden in die oneindige stroom van to-do's. Concrete en goed gekozen KPI's helpen enorm bij het houden van koers. Hoewel ik denk dat de verdieping die je in het e-book biedt verder gaat dan wat de gemiddelde dga moet weten, is die verdiepingsslag voor ons als begeleiders van die dga's enorm waardevol. Review over De SMART KPI-bepaler 2020.

Full red starFull red starFull red starHalf red starWhite star
Anoniem | 18 Dec. 2019

Vooral nuttig voor starters op het vlak van Data Science en BI. Voor mij voornamelijk wat aanscherpingen. Maar heeft mij wel weer geïnspireerd. Goede referentie of ik op de goede weg ben. Review over Data Science opleiding.

Full red starFull red starFull red starFull red starWhite star
Full red starFull red starFull red starWhite starWhite star
Full red starFull red starFull red starFull red starWhite star
Full red starFull red starFull red starFull red starHalf red star
Johan Glasbergen | Gemeente Leiden | 03 Dec. 2019

Mooi beeld gevormd hoe Business Intelligence in elkaar steekt. Review over Opleiding Business Intelligence.

Full red starFull red starFull red starFull red starWhite star
Full red starFull red starFull red starFull red starFull red star
Full red starFull red starFull red starFull red starWhite star
Full red starFull red starFull red starFull red starWhite star
Christiaan Mateman | KleurrijkWonen | 29 Nov. 2019

Met veel plezier heb ik de SMART KPI-bepaler gelezen. Het spreekt aan en past bij deze tijd. Ik herken veel van wat opgeschreven staat. De kunst is om de aanpakken te combineren. Door te kijken naar beïnvloedbare resultaatgebieden, de gevoeligheid voor signalen te verhogen en verbanden in kaart te brengen, ben je beter in staat te sturen. Door vanuit de bedoeling naar de kritische bedrijfsprocessen te kijken, en de vraag te stellen wat een mogelijke nachtmerrie is, dan raak je de kern wat je wilt volgen.

Een mooie metafoor met de voetbalwedstrijd.

KRI's de spitsen
KPI's de middenvelders
PI's: de verdedigers en de doelman (de stand)

Tip: KRI wordt ook wel eens gebruikt als Kritische Risico Indicator. Dit is voor de gebieden waar je een groot risico ziet. Het mooie van de opzet van de SMART KPI-Bepaler is, dat de risico-indicatoren verweven zitten tussen de prestatie-indicatoren. Review over De SMART KPI-bepaler 2020.

Full red starFull red starFull red starFull red starFull red star
Paul Brinker | Kader BV | 28 Nov. 2019

Zeer goed en helder! De KPI-workshop bood prima maatwerk en er was een leuke klik tussen de docent en de groep. Review over KPI-workshop.

Full red starFull red starFull red starFull red starHalf red star
Eddy Janse | Evides NV | 26 Nov. 2019

Leuke en veelzijdige Data Science training. Review over Data Science opleiding.

Full red starFull red starFull red starFull red starWhite star
Full red starFull red starFull red starFull red starFull red star
Full red starFull red starFull red starFull red starWhite star
Full red starFull red starFull red starFull red starFull red star
Pascal Prins | Brabantse Ontwikkelings Maatschappij Holding B.V. | 16 Nov. 2019

Heldere en enthousiaste vertaling van theorie naar praktijk met een duidelijke samenhang tussen de onderwerpen. Hierdoor goed toepasbaar in de praktijk. Review over Opleiding Datawarehouse & Data Governance.

Full red starFull red starFull red starFull red starFull red star
Full red starFull red starFull red starFull red starFull red star
Full red starFull red starFull red starFull red starFull red star
Full red starFull red starFull red starFull red starHalf red star
Pascal Prins | Brabantse Ontwikkelings Maatschappij Holding B.V. | 11 Nov. 2019

Leerzame en praktische Business Intelligence training, waarbij alle facetten van de intelligente organisatie worden geraakt. Een aanrader als je het speelveld van de intelligente organisatie wilt verkennen. Review over Opleiding Business Intelligence.

Full red starFull red starFull red starFull red starFull red star
Full red starFull red starFull red starFull red starWhite star
Full red starFull red starFull red starFull red starWhite star
Full red starFull red starFull red starFull red starFull red star
Aren Keijzer | ABN AMRO Verzekeringen | 04 Nov. 2019

Ik heb het boek gelezen en meteen een aantal maanden de datacratische PDCA toegepast in een multidisciplinair team voor Retentie. Dan zie je meteen waar we wel goed kunnen verbeteren en waar het blijft hangen in de P en D. Ik ben van plan dit verder en verbeterd door te trekken. Ik heb dus echt veel gehad aan dit boek. Het geeft een mooi praktisch raamwerk en een denkwijze die je in de praktijk kan brengen. Review over Het PDCA-handboek 'Datacratisch werken'.

Full red starFull red starFull red starFull red starHalf red star
Anoniem | 01 Nov. 2019

Dit was een top opleiding. De trainer kan zeer interessant vertellen en heeft overal verstand van. Daarnaast heeft hij een schat aan ervaring wat goed van pas komt tijdens zijn verhalen. Review over Opleiding Business Intelligence.

Full red starFull red starFull red starFull red starWhite star
Full red starFull red starFull red starFull red starFull red star
Full red starFull red starFull red starFull red starFull red star
Full red starFull red starFull red starFull red starHalf red star
Anoniem | 29 Oct. 2019

Wij hebben Passionned Group gevraagd voor een incompany training Scenarioplanning & Business Dynamics. De training is vooraf en tijdens de training afgestemd op de behoefte, daarom zal ik onze specifieke inhoud niet aanraden aan anderen. De flexibele wijze waarmee de trainer telkens een stuk theorie inpaste op het onderwerp waar we op dat moment over in gesprek waren, kon ik enorm waarderen. Review over Opleiding Scenarioplanning & Business Dynamics.

Full red starFull red starFull red starFull red starWhite star
Full red starFull red starFull red starFull red starFull red star
Full red starFull red starFull red starFull red starFull red star
Full red starFull red starFull red starFull red starFull red star
Anoniem | 24 Oct. 2019

Goede basis, soms beetje te veel diepte in, was ook wens deelnemers, dag 1 graag meer oefeningen, juist zelf aan het werk.is zinvol, veel info gekregen, zou fijn zijn als sheets ook in NL beschikbaar zijn, enthousiaste en zeer kundige cursusleider, Review over Opleiding Business Intelligence.

Full red starFull red starFull red starFull red starFull red star
Full red starFull red starFull red starFull red starFull red star
Full red starFull red starFull red starFull red starFull red star
Full red starFull red starFull red starFull red starWhite star
Anoniem | 09 Oct. 2019

Zeer leerzaam, veel openingen gezien voor de toekomst en mogelijkheden om nieuwe innovatieve dingen te bedenken die waardevol zijn van mijn organisatie. Mooi om te weten dat het er is en collega's en MT erop te kunnen wijzen. Review over Data Science opleiding.

Full red starFull red starFull red starFull red starWhite star
Full red starFull red starFull red starFull red starWhite star
Full red starFull red starFull red starFull red starWhite star

Een selectie van onze klanten

Word nu ook klant

Wil je ook klant bij ons worden? Wij helpen je maar wat graag verder met beoordelingen (reviews) of andere zaken waar je slimmer van wordt.

Daan van Beek, CEO & Eindbaas Passionned Group

DAAN VAN BEEK MSc

CEO & Eindbaas Passionned Group

neem contact met mij op

Fact sheet

Organisaties geholpen
___
Trainingen & workshops
___
Deelnemers opgeleid
___
Beoordeling klanten
8,9
Consultants & docenten
___
Kantoren
3
Jaar ervaring
15