Beoordelingen van onze klanten


Lennaert Denekamp | Hoogheemraadschap Hollands Noorderkwartier | 10 Oct. 2020

De docent behandelt interactief het vakgebied. Deze aanpak gebaseerd op praktijkervaring geeft in relatief kort tijdbestek goed inzicht. Review over Opleiding Procesmanagement.

Florimond Tshitebua Mamba | Particulier | 10 Oct. 2020

Hele goede cursus. Met de weinige participaties was het echter niet mogelijk meer ervaringen uit te wisselen. Review over Opleiding Performance Management & KPI's.

Anoniem | 09 Oct. 2020

Leerzaam! Review over Opleiding Business Intelligence.

Bert Rendering | Service Centrum Drechtsteden | 06 Oct. 2020

Deze opleiding is niet geschikt voor beginnende procesmanagers. Je hebt duidelijk al enige ervaring nodig. Tevens is het zeer handig om iets te weten over hoe bedrijven bestuurd worden. Er is wel een onderdeel wat iets meer aandacht aan gegeven zou mogen worden en dat is het aspect van verandermanagement. Dit heeft in mijn optiek een nauwe relatie met dit onderwerp. Review over Opleiding Procesmanagement.

Anoniem | 06 Oct. 2020

Goede opfriscursus met interessante onderwerpen, gebracht door een enthousiaste cursusleider met veel kennis en ervaring op een aanstekelijke en inspirerende wijze. Top! Review over Opleiding Performance Management & KPI's.

Anoniem | 15 Sep. 2020

Voldeed aan mijn verwachting, eea is concreet toepasbaar, mn het regelmatig samenvatten van voorafgaande stof bijv aan begin van nieuwe cursusdag beviel mij goed. Summercourse is veel stof in korte tijd maar het is mij prima bevallen. Review over Data Science opleiding.

Anoniem | 05 Sep. 2020

Wat een geweldig boek, een echte 'page turner' die je (bijna) in een keer uitleest! Mijn complimenten. Review over Business Intelligence boek.

Anoniem | 27 Aug. 2020

Goede opleiding om te weten wat Data Science is en wat er allemaal achter vandaan komt. De indeling in de drie onderdelen was heel prettig. Ook dat er iemand iets kwam vertellen als Data Scientist-zijnde. Review over Data Science opleiding.

Jack van Mechelen | Bravis | 24 Aug. 2020

Binnen Bravis is het project datagedreven sturen opgestart. Binnen het project waren we op zoek naar een kapstok om al onze uitgangspunten aan op te hangen. Passionned Group heeft ons middels een aantal inspiratiesessies geholpen om te komen tot een visie op datagedreven sturen. Dit door actuele thema’s binnen BI te belichten en te spiegelen aan de praktijk van Bravis. De workshops waren praktisch, laagdrempelig en inspirerend en hebben duidelijk bijgedragen aan een kwaliteitsverbetering van het project. Review over Business Intelligence Advies.

John Kennedy | Bonum Consilium | 06 Aug. 2020

Zeer goede en complete opleiding met enthousiaste en gepassioneerde docenten. Review over Data Science opleiding.

Anoniem | 20 Jul. 2020

Enthousiaste docenten. Bevlogen. Inhoudelijk goed op de hoogte. Ben zelf wat kritisch op de modellen. Sommigen zijn wel heel helpend, bijvoorbeeld Dama DMBOK en het huis van BI. Sommige toelichtingen bij modellen kan beter. Review over Data Science opleiding.

Anoniem | 07 Jul. 2020

Ko spreekt veel uit ervaring en herkent veel situaties. Hij weet de les goed aan te passen naar onze praktijksituatie. Ik heb veel geleerd en kan het geleerde direct toepassen in mijn organisatie. Review over Opleiding Procesmanagement.

Renee Musch MPIM | MvR & Partners | 23 Jun. 2020

Ik ben zeer positief over dit handboek AI omdat alle onderwerpen kort en krachtig aan bod komen zonder te veel technologische termen. Het is overzichtelijk en begrijpbaar, en wat mij betreft ook boeiend door o.a. de casuïstiek. De eerste hoofdstukken (1 t/m 6) spreken me het meeste aan, hoofstuk 9 is ook goed. Hoofdstuk 8 en 9 zijn goed concreet. Hoofdstuk 10 zou je meer ‘trend watching’ kunnen laten zien, maar eigenlijk zit alles wel in het boek dus het is vooral compleet. Review over Boek Artificial Intelligence.

Rob van der Heiden | Anoniem | 17 Jun. 2020

Ik ben nog onderweg in dit Artificial Intelligence boek maar wil wel alvast meegeven dat het makkelijk leesbaar is, en zelfs begrijpelijk is voor een salespersoon. Mij gaat het om het "hoog over" verhaal. Mijn werkgever heeft een eigen data-capability maar wij hebben nog steeds moeite om de juiste snaar te raken bij prospects/klanten. Daar wil ik m.b.v. dit boek verandering in brengen, het is echt een mooi stukje werk. Review over Boek Artificial Intelligence.

Hans Peter Van de Poll | Stichting Havensteder | 17 Jun. 2020

De opleiding Master of Data Science is een aanrader voor iedere professional die op het snijvlak van IT en organisatie verdieping zoekt in het datagedreven werken. Een opleiding die de mogelijkheden van data science over de volle breedte van het vakgebied in kaart brengt, met tal van praktijkvoorbeelden ter verduidelijking. Je wordt in hoog tempo met veel interactie in de groep door de leerstof geleid. Tijdens de opleiding wordt je uitgedaagd om ideeën op te doen voor het uitwerken van je eindopdracht. Al met al een effectieve aanpak, fijne docenten met uiteenlopende kennis en karakters, mooi samenspel. Dank voor de inspiratie! Review over Data Science opleiding.

Jeroen Visscher | Product Owner | VolkerWessels Telecom | 16 Jun. 2020

Mijn complimenten voor je boek. Ik heb voor mijn studie al diverse artikelen, rapporten, masterthesis en boeken gelezen over dit onderwerp en vind jou boek qua opbouw en samenhang er bovenuit springen. Veel elementen uit je boek gebruik ik ook voor mijn onderzoek. Je boek is goed leesbaar en daarbij - naar mijn mening - zowel bruikbaar voor mensen die nog weinig van dit onderwerp weten als voor mensen die hier al meer kennis overhebben. De combinatie van abstractie, de samenhang en de juiste diepgang zijn hierbij wat mij betreft de sleutel.

Met name het vertrekpunt van datagedrevenheid als proces van registreren, verwerken en reageren vind ik mooi. Bovendien neem je in je nieuwe boek alle ontwikkelingen van de laatste jaren mee. De kaart met alle nieuwe rollen was ik dan ook erg blij mee.

Ik heb ook nog een aantal verbeterpunten (die mailde ik je al) maar nogmaals je boek is zeer goed en ik beveel hem veel mensen aan (evenals passionned, waarbij jullie trainingen hebben gegeven bij mijn oude werkgever). Review over Boek Artificial Intelligence.

Rik Vanden Bussche | 05 Jun. 2020

Niettegenstaande het artikel niet meer zo jong is is het nog steeds waardevol en zijn een aantal zaken zeer herkenbaar. Ik ben er blij mee. Nogmaals dank en veel succes verder. Review over Kwaliteit en performance vanuit strategisch perspectief.

Marguarita Smetsers | Gemeente Breda | 04 Jun. 2020

Mooi dat je weer een nieuwe editie af hebt, die weer aansluit op de wereld van nu. Het boek wat wij kregen tijdens de masterclass wordt nu veelvuldig gebruikt binnen de gemeente Breda. Ik heb mijn collega al verwezen naar het boek voor de opzet van het programma datagedreven sturing en zelf gebruik ik het voor het opzetten van het fundament rondom datagedreven sturing, binnen datzelfde programma. Het is echt een heel handig hulpmiddel! Heel fijn dus! Review over Business Intelligence boek.

Annelies Mulder | Programmamanager Innovatie | Ipse de Bruggen | 26 May. 2020

Geweldig boek. Ik vind de modellen heel fijn. Die gebruik ik nu al in mijn presentaties om aan te duiden waarom slimme zorg datagedreven is. Ik zou het liefst er nog een “werkboek” bij hebben. Maar dat komt omdat er zoveel stappen zijn omschreven dat de volgorde best complex is. Met een “werkboek” kun je in stappen vooruit komen. Je schrijft heel makkelijk. Ik wil er nog meer van weten dus je enthousiasmeert. Leuk om met de zorg hierop in te spelen en dit door te ontwikkelen. Daar zit veel potentie in. Review over Business Intelligence boek.

Marcel Dol | Business Requirements & Data Analist | BI Professional | 12 May. 2020

Het boek heb ik met veel plezier gelezen, de inhoud is verhelderend. De details in de grote BI cirkel over de verschillende fases die doorlopen worden spreken mij aan want je ziet daarin terug hoe het leergedrag van een individu en de organisatie werkt. Door hier bewust van te zijn, kun je dit ook verhelderen naar de opdrachtgever om zo duidelijk te maken hoe een BI proces werkt en dit helpt om deze te overtuigen.

De voorbeelden die je schetst van AI geven een duidelijk beeld van mogelijke AI oplossingen en geven ook weer hoe en waar je deze kunt plaatsen. Dit vind ik een toegevoegde waarde in het denken over AI.

De plaatsing van de datagedreven aanpak naast die van strategie-, proces- en marktgedreven gaf mij een inzicht van relativering ten aanzien van hoe de datagedreven aanpak vandaag nogal eens als het ei van Columbus wordt gezien. Review over Business Intelligence boek.

Een selectie van onze klanten

Word nu ook klant

Wil je ook klant bij ons worden? Wij helpen je maar wat graag verder met beoordelingen (reviews) of andere zaken waar je slimmer van wordt.

Daan van Beek, CEO & Eindbaas Passionned Group

DAAN VAN BEEK MSc

CEO & Eindbaas Passionned Group

neem contact met mij op

Fact sheet

Organisaties geholpen
___
Trainingen & workshops
___
Deelnemers opgeleid
___
Beoordeling klanten
8,9
Consultants & docenten
___
Kantoren
3
Jaar ervaring
15