Beoordelingen van onze klanten


Anoniem | 07 Jul. 2020

Ko spreekt veel uit ervaring en herkent veel situaties. Hij weet de les goed aan te passen naar onze praktijksituatie. Ik heb veel geleerd en kan het geleerde direct toepassen in mijn organisatie. Review over Opleiding Procesmanagement.

Renee Musch MPIM | MvR & Partners | 23 Jun. 2020

Ik ben zeer positief over dit handboek AI omdat alle onderwerpen kort en krachtig aan bod komen zonder te veel technologische termen. Het is overzichtelijk en begrijpbaar, en wat mij betreft ook boeiend door o.a. de casuïstiek. De eerste hoofdstukken (1 t/m 6) spreken me het meeste aan, hoofstuk 9 is ook goed. Hoofdstuk 8 en 9 zijn goed concreet. Hoofdstuk 10 zou je meer ‘trend watching’ kunnen laten zien, maar eigenlijk zit alles wel in het boek dus het is vooral compleet. Review over Boek Artificial Intelligence.

Rob van der Heiden | Anoniem | 17 Jun. 2020

Ik ben nog onderweg in dit Artificial Intelligence boek maar wil wel alvast meegeven dat het makkelijk leesbaar is, en zelfs begrijpelijk is voor een salespersoon. Mij gaat het om het "hoog over" verhaal. Mijn werkgever heeft een eigen data-capability maar wij hebben nog steeds moeite om de juiste snaar te raken bij prospects/klanten. Daar wil ik m.b.v. dit boek verandering in brengen, het is echt een mooi stukje werk. Review over Boek Artificial Intelligence.

Hans Peter Van de Poll | Stichting Havensteder | 17 Jun. 2020

De opleiding Master of Data Science is een aanrader voor iedere professional die op het snijvlak van IT en organisatie verdieping zoekt in het datagedreven werken. Een opleiding die de mogelijkheden van data science over de volle breedte van het vakgebied in kaart brengt, met tal van praktijkvoorbeelden ter verduidelijking. Je wordt in hoog tempo met veel interactie in de groep door de leerstof geleid. Tijdens de opleiding wordt je uitgedaagd om ideeën op te doen voor het uitwerken van je eindopdracht. Al met al een effectieve aanpak, fijne docenten met uiteenlopende kennis en karakters, mooi samenspel. Dank voor de inspiratie! Review over Data Science opleiding.

Jeroen Visscher | Product Owner | VolkerWessels Telecom | 16 Jun. 2020

Mijn complimenten voor je boek. Ik heb voor mijn studie al diverse artikelen, rapporten, masterthesis en boeken gelezen over dit onderwerp en vind jou boek qua opbouw en samenhang er bovenuit springen. Veel elementen uit je boek gebruik ik ook voor mijn onderzoek. Je boek is goed leesbaar en daarbij - naar mijn mening - zowel bruikbaar voor mensen die nog weinig van dit onderwerp weten als voor mensen die hier al meer kennis overhebben. De combinatie van abstractie, de samenhang en de juiste diepgang zijn hierbij wat mij betreft de sleutel.

Met name het vertrekpunt van datagedrevenheid als proces van registreren, verwerken en reageren vind ik mooi. Bovendien neem je in je nieuwe boek alle ontwikkelingen van de laatste jaren mee. De kaart met alle nieuwe rollen was ik dan ook erg blij mee.

Ik heb ook nog een aantal verbeterpunten (die mailde ik je al) maar nogmaals je boek is zeer goed en ik beveel hem veel mensen aan (evenals passionned, waarbij jullie trainingen hebben gegeven bij mijn oude werkgever). Review over Boek Artificial Intelligence.

Rik Vanden Bussche | 05 Jun. 2020

Niettegenstaande het artikel niet meer zo jong is is het nog steeds waardevol en zijn een aantal zaken zeer herkenbaar. Ik ben er blij mee. Nogmaals dank en veel succes verder. Review over Kwaliteit en performance vanuit strategisch perspectief.

Marguarita Smetsers | Gemeente Breda | 04 Jun. 2020

Mooi dat je weer een nieuwe editie af hebt, die weer aansluit op de wereld van nu. Het boek wat wij kregen tijdens de masterclass wordt nu veelvuldig gebruikt binnen de gemeente Breda. Ik heb mijn collega al verwezen naar het boek voor de opzet van het programma datagedreven sturing en zelf gebruik ik het voor het opzetten van het fundament rondom datagedreven sturing, binnen datzelfde programma. Het is echt een heel handig hulpmiddel! Heel fijn dus! Review over Business Intelligence boek.

Annelies Mulder | Programmamanager Innovatie | Ipse de Bruggen | 26 May. 2020

Geweldig boek. Ik vind de modellen heel fijn. Die gebruik ik nu al in mijn presentaties om aan te duiden waarom slimme zorg datagedreven is. Ik zou het liefst er nog een “werkboek” bij hebben. Maar dat komt omdat er zoveel stappen zijn omschreven dat de volgorde best complex is. Met een “werkboek” kun je in stappen vooruit komen. Je schrijft heel makkelijk. Ik wil er nog meer van weten dus je enthousiasmeert. Leuk om met de zorg hierop in te spelen en dit door te ontwikkelen. Daar zit veel potentie in. Review over Business Intelligence boek.

Marcel Dol | Business Requirements & Data Analist | BI Professional | 12 May. 2020

Het boek heb ik met veel plezier gelezen, de inhoud is verhelderend. De details in de grote BI cirkel over de verschillende fases die doorlopen worden spreken mij aan want je ziet daarin terug hoe het leergedrag van een individu en de organisatie werkt. Door hier bewust van te zijn, kun je dit ook verhelderen naar de opdrachtgever om zo duidelijk te maken hoe een BI proces werkt en dit helpt om deze te overtuigen.

De voorbeelden die je schetst van AI geven een duidelijk beeld van mogelijke AI oplossingen en geven ook weer hoe en waar je deze kunt plaatsen. Dit vind ik een toegevoegde waarde in het denken over AI.

De plaatsing van de datagedreven aanpak naast die van strategie-, proces- en marktgedreven gaf mij een inzicht van relativering ten aanzien van hoe de datagedreven aanpak vandaag nogal eens als het ei van Columbus wordt gezien. Review over Business Intelligence boek.

Gonda Nienhuis-Brands | Rijnstate | 07 May. 2020

Prima opleiding, werkt stimulerend en motiverend om er mee aan de slag te gaan in de praktijk. Review over Training PDCA & kwaliteitsmanagement.

Stefan Van Beurden | Essent N.V. | 07 May. 2020

Prima training om op vlieghoogte te komen voor AI en machine learning, zowel de business en bedrijfsmatige aspecten worden voor het voetlicht gebracht. Review over Artificial Intelligence training.

Wouter Hamelinck | APB | 18 Apr. 2020

Zeer interessante opleiding, lesgever die veel voorbeelden uit de praktijk geeft en het zeer tastbaar maakt. Erg flexibel met het programma in functie van de noden van de deelnemers (programma omgooien indien nodig). Review over Opleiding Datawarehouse & Data Governance.

Henk Wattimury | 14 Apr. 2020

Complimenten voor je taalgebruik en schrijfstijl. Helder en goed te volgen. Ik ben met de laatste helft begonnen. Technische deel over dbms en de datawarehouse stof heeft mijn interesse gewekt. De schematische afbeeldingen perfect gekozen. Mooi man. Review over Big Data boek.

Pascal Reijers | IV-experts.com | 26 Mar. 2020

Prima opleiding. Dicht bij de praktijk met concrete voorbeelden. Tevens een leuke interactieve groep Review over Opleiding Datawarehouse & Data Governance.

Arnoud Meeder | Amaris Zorggroep | 09 Mar. 2020

Bij de keuze voor een nieuw datawarehouse en BI-leverancier zochten wij een specialist die onze zorggroep zou helpen de juiste keuzes te maken. Kunstmatige intelligentie, self-service BI en hoe borg je dat data beheersbaar blijven en waarde gaan creëren; om maar enkele uitdagingen te benoemen. Passionned heeft ons snel op het juiste spoor gezet en de consultant was een uitermate kundige expert (of beter gezegd data-filosoof) die ook de gave heeft om complexe dilemma’s tot de kern terug te brengen. Niet de leverancier maar Amaris heeft nu de regie bij de oplossing en het ontwerp van ons datawarehouse en de informatie-architectuur. Review over Business Intelligence Advies.

Anoniem | 18 Feb. 2020

Inhoudelijk goede opleiding. Docent had veel kennis en ervaring. Enige aandacht punt is het onderdeel datavisualisatie. Inhoudelijk was dit goed enkel de voorbeelden zijn gedateerd. Review over Opleiding Business Intelligence.

Fridthjof Koomen | Dekkerautogroep | 22 Jan. 2020

Ik heb het boek grotendeels gelezen. Het was wel doorspekt met allerlei theoretische termen, maar erg interessant en zeker (deels) bruikbaar. Wij zijn zeker van plan hier in de (nabije) toekomst iets mee te doen. Review over Het PDCA-handboek 'Datacratisch werken'.

Alex van Bergen Bravenboer | Carante Groep | 06 Jan. 2020

Al enige tijd geleden heb ik jouw laatste boek 'Datacratisch werken' in huis, fragmentarisch gelezen, maar onlangs van begin tot eind een keer helemaal tot me genomen. Kort gezegd: Geweldig boek met een buitengewoon positieve ondertoon. Het is aanmoedigend, perspectief biedend en schenkt daardoor vertrouwen. Daarbij is het allemaal concreet, geen luchtfietserij, begrijpelijk, toegankelijk en daardoor goed toepasbaar. "Mits men wil, met elkaar en voor elkaar, dan gaat het lukken", straalt het uit. Het hele idee van een datagedreven PDCA spreekt mij persoonlijk enorm aan. Vooral ook omdat met name de mensen (ongeacht functie, positie) zelf daarin een centrale rol kunnen vervullen. Een paar kleine kanttekeningen: privacy, data governance en ethische kwesties zijn in het boek onderbelicht, vind ik, terwijl dit wel relevante zaken zijn waar je mee te maken hebt.

Samenvattend een buitengewoon bruikbaar en inspirerend boek in meest brede zin van het woord. Ik ga er beslist wat mee doen. Het is mijn doel de organisatie écht informatiegestuurd te laten werken. Vanuit onderop, voor specifieke doelgroepen, geënt op primaire processen. Het motiveert mij. Review over Het PDCA-handboek 'Datacratisch werken'.

Gertjan Voorzee | Coördinator BI Team | Lentis | 23 Dec. 2019

Lentis heeft in co-creatie met Passionned Group onlangs de BI advies opdracht met succes aan directie, management, het BI team en een aantal andere stakeholders gepresenteerd. Terugkijkend naar deze opdracht en het traject dat we samen hebben gelopen kan ik concluderen dat dit aan alle kanten een zeer waardevolle bijdrage aan Lentis heeft geleverd. Dick Pouw heeft namens Passioned dit traject begeleid waarbij hij goed heeft geluisterd naar het verhaal van Lentis en zich heeft aangepast naar de cadans/tempo en de dynamiek van de lentis organisatie. Hiermee heeft Passionned Group, in co-creatie, ervoor gezorgd dat het BI advies niet alleen een theoretisch verhaal geworden is maar dat het gedachtengoed past bij de Lentis organisatie, begrepen en gevoeld wordt én het belangrijkste, dat het geaccepteerd is. Review over Business Intelligence Advies.

Tibor Olgers | Tibor.nl Consultancy Group | 19 Dec. 2019

Ik vind je e-book verschrikkelijk goed. Het zou verplichte kost moeten zijn voor elke dga/ceo. Wij laten al onze klanten een KPI dashboard (proces indicatoren) en scorebord (resultaat- en prestatie indicatoren) maken.

Ondernemers hebben ontzettend veel moeite om focus te houden in die oneindige stroom van to-do's. Concrete en goed gekozen KPI's helpen enorm bij het houden van koers. Hoewel ik denk dat de verdieping die je in het e-book biedt verder gaat dan wat de gemiddelde dga moet weten, is die verdiepingsslag voor ons als begeleiders van die dga's enorm waardevol. Review over De SMART KPI-bepaler 2020.

Een selectie van onze klanten

Word nu ook klant

Wil je ook klant bij ons worden? Wij helpen je maar wat graag verder met beoordelingen (reviews) of andere zaken waar je slimmer van wordt.

Daan van Beek, CEO & Eindbaas Passionned Group

DAAN VAN BEEK MSc

CEO & Eindbaas Passionned Group

neem contact met mij op

Fact sheet

Organisaties geholpen
___
Trainingen & workshops
___
Deelnemers opgeleid
___
Beoordeling klanten
8,9
Consultants & docenten
___
Kantoren
3
Jaar ervaring
15