Beoordelingen van onze klanten


Full red starFull red starFull red starFull red starHalf red star
Henrik Moes | NV Nederlandse Gasunie | 18 Feb. 2020
Full red starFull red starFull red starFull red starWhite star
Full red starFull red starFull red starFull red starWhite star
Full red starFull red starFull red starFull red starFull red star
Full red starFull red starFull red starFull red starFull red star
Pascal Prins | Brabantse Ontwikkelings Maatschappij Holding B.V. | 18 Feb. 2020

Mooie brede opleiding waar zowel theorie als praktijk aan de orde komen. Zeer goed toe te passen in de praktijk. Enthousiaste docenten met veel passie voor hun vak. Review over Data Science opleiding.

Full red starFull red starFull red starFull red starFull red star
Full red starFull red starFull red starFull red starFull red star
Full red starFull red starFull red starFull red starFull red star
Full red starFull red starFull red starFull red starHalf red star
Krista Vermeulen | Bureau Kredietregistratie (BKR) | 18 Feb. 2020

Enorm nuttige cursus met veel informatie, handvatten en modellen voor het inrichten van Procesmanagement in een organisatie. De docent, Ko Achterberg, heeft overduidelijk enorm veel kennis en ervaring in het vakgebied en kan putten uit een enorme hoeveelheid praktijkvoorbeelden. Ik heb een theoretisch kader en praktische next steps, waarmee ik vanaf morgen in de praktijk aan de slag kan. Heel fijn, dank je wel! Review over Opleiding Procesmanagement.

Full red starFull red starFull red starFull red starFull red star
Full red starFull red starFull red starFull red starFull red star
Full red starFull red starFull red starFull red starWhite star
Full red starFull red starFull red starFull red starFull red star
Annika Dekkers | Rabobank | 18 Feb. 2020

Goede opleiding voor een eerste introductie met Data Mining en R, geeft genoeg informatie om hiermee verder te gaan. Review over Training R.

Full red starFull red starFull red starFull red starFull red star
Full red starFull red starFull red starFull red starFull red star
Full red starFull red starFull red starFull red starFull red star
Full red starFull red starFull red starFull red starHalf red star
Anoniem | 18 Feb. 2020

Inhoudelijk goede opleiding. Docent had veel kennis en ervaring. Enige aandacht punt is het onderdeel datavisualisatie. Inhoudelijk was dit goed enkel de voorbeelden zijn gedateerd. Review over Opleiding Business Intelligence.

Full red starFull red starFull red starFull red starWhite star
Full red starFull red starFull red starFull red starWhite star
Full red starFull red starFull red starFull red starFull red star
Full red starFull red starFull red starFull red starHalf red star
Mirko Nienhuis | Nijburg Industrie BV | 10 Feb. 2020

Is verhelderend. Basis om te gaan toepassen in de praktijk. Review over Opleiding Performance Management & KPI's.

Full red starFull red starFull red starFull red starWhite star
Full red starFull red starFull red starFull red starWhite star
Full red starFull red starFull red starFull red starFull red star
Full red starFull red starFull red starHalf red starWhite star
Anoniem | 10 Feb. 2020

Voor het vasthouden van de aandacht had het geheel wat interactiever gemogen. Ik besef dat dit ook inherent is aan de groep deelnemers. Review over Opleiding Business Intelligence.

Full red starFull red starFull red starWhite starWhite star
Full red starFull red starFull red starFull red starWhite star
Full red starFull red starFull red starWhite starWhite star
Full red starFull red starFull red starHalf red starWhite star
Rene Van der Toorn | PZEM | 04 Feb. 2020

Een zeer interessante opleiding duidelijk opgebouwd uit enorme ervaring van de cursusleider. Review over Opleiding Business Intelligence.

Full red starFull red starFull red starWhite starWhite star
Full red starFull red starFull red starFull red starWhite star
Full red starFull red starFull red starWhite starWhite star
Full red starFull red starFull red starFull red starHalf red star
Johan Glasbergen | Gemeente Leiden | 30 Jan. 2020

Deze opleiding geeft je een duidelijk beeld van alle elementen die onderdeel uitmaken van Data Governance en Datawarehousing. Review over Opleiding Datawarehouse & Data Governance.

Full red starFull red starFull red starFull red starWhite star
Full red starFull red starFull red starFull red starWhite star
Full red starFull red starFull red starFull red starFull red star
Full red starFull red starFull red starFull red starWhite star
Ronald Van Rooijen | AstraZeneca B.V. | 30 Jan. 2020

Om nog meer rendement te halen uit de opleiding zou ik het handig vinden als de opleiding opgeknipt wordt in de tijd. Per week 1 dag. Je hebt dan de tijd om zelf even te oefenen met de stof die aangeboden is, voordat je weer nieuwe krijgt. Omdat je zelf geoefend heb krijg je ook weer vragen, die je dan kan stellen in de volgende les. Review over Training R.

Full red starFull red starFull red starFull red starWhite star
Full red starFull red starFull red starFull red starWhite star
Full red starFull red starFull red starFull red starWhite star
Full red starFull red starFull red starFull red starWhite star
Fridthjof Koomen | Dekkerautogroep | 22 Jan. 2020

Ik heb het boek grotendeels gelezen. Het was wel doorspekt met allerlei theoretische termen, maar erg interessant en zeker (deels) bruikbaar. Wij zijn zeker van plan hier in de (nabije) toekomst iets mee te doen. Review over Het PDCA-handboek 'Datacratisch werken'.

Full red starFull red starFull red starFull red starFull red star
Alex van Bergen Bravenboer | Carante Groep | 06 Jan. 2020

Al enige tijd geleden heb ik jouw laatste boek 'Datacratisch werken' in huis, fragmentarisch gelezen, maar onlangs van begin tot eind een keer helemaal tot me genomen. Kort gezegd: Geweldig boek met een buitengewoon positieve ondertoon. Het is aanmoedigend, perspectief biedend en schenkt daardoor vertrouwen. Daarbij is het allemaal concreet, geen luchtfietserij, begrijpelijk, toegankelijk en daardoor goed toepasbaar. "Mits men wil, met elkaar en voor elkaar, dan gaat het lukken", straalt het uit. Het hele idee van een datagedreven PDCA spreekt mij persoonlijk enorm aan. Vooral ook omdat met name de mensen (ongeacht functie, positie) zelf daarin een centrale rol kunnen vervullen. Een paar kleine kanttekeningen: privacy, data governance en ethische kwesties zijn in het boek onderbelicht, vind ik, terwijl dit wel relevante zaken zijn waar je mee te maken hebt.

Samenvattend een buitengewoon bruikbaar en inspirerend boek in meest brede zin van het woord. Ik ga er beslist wat mee doen. Het is mijn doel de organisatie écht informatiegestuurd te laten werken. Vanuit onderop, voor specifieke doelgroepen, geënt op primaire processen. Het motiveert mij. Review over Het PDCA-handboek 'Datacratisch werken'.

Full red starFull red starFull red starFull red starFull red star
Gertjan Voorzee | Coördinator BI Team | Lentis | 23 Dec. 2019

Lentis heeft in co-creatie met Passionned Group onlangs de BI advies opdracht met succes aan directie, management, het BI team en een aantal andere stakeholders gepresenteerd. Terugkijkend naar deze opdracht en het traject dat we samen hebben gelopen kan ik concluderen dat dit aan alle kanten een zeer waardevolle bijdrage aan Lentis heeft geleverd. Dick Pouw heeft namens Passioned dit traject begeleid waarbij hij goed heeft geluisterd naar het verhaal van Lentis en zich heeft aangepast naar de cadans/tempo en de dynamiek van de lentis organisatie. Hiermee heeft Passionned Group, in co-creatie, ervoor gezorgd dat het BI advies niet alleen een theoretisch verhaal geworden is maar dat het gedachtengoed past bij de Lentis organisatie, begrepen en gevoeld wordt én het belangrijkste, dat het geaccepteerd is. Review over Business Intelligence Advies.

Full red starFull red starFull red starFull red starFull red star
Tibor Olgers | Tibor.nl Consultancy Group | 19 Dec. 2019

Ik vind je e-book verschrikkelijk goed. Het zou verplichte kost moeten zijn voor elke dga/ceo. Wij laten al onze klanten een KPI dashboard (proces indicatoren) en scorebord (resultaat- en prestatie indicatoren) maken.

Ondernemers hebben ontzettend veel moeite om focus te houden in die oneindige stroom van to-do's. Concrete en goed gekozen KPI's helpen enorm bij het houden van koers. Hoewel ik denk dat de verdieping die je in het e-book biedt verder gaat dan wat de gemiddelde dga moet weten, is die verdiepingsslag voor ons als begeleiders van die dga's enorm waardevol. Review over De SMART KPI-bepaler 2020.

Full red starFull red starFull red starFull red starHalf red star
Johan Glasbergen | Gemeente Leiden | 03 Dec. 2019

Mooi beeld gevormd hoe Business Intelligence in elkaar steekt. Review over Opleiding Business Intelligence.

Full red starFull red starFull red starFull red starWhite star
Full red starFull red starFull red starFull red starFull red star
Full red starFull red starFull red starFull red starWhite star
Full red starFull red starFull red starFull red starWhite star
Christiaan Mateman | KleurrijkWonen | 29 Nov. 2019

Met veel plezier heb ik de SMART KPI-bepaler gelezen. Het spreekt aan en past bij deze tijd. Ik herken veel van wat opgeschreven staat. De kunst is om de aanpakken te combineren. Door te kijken naar beïnvloedbare resultaatgebieden, de gevoeligheid voor signalen te verhogen en verbanden in kaart te brengen, ben je beter in staat te sturen. Door vanuit de bedoeling naar de kritische bedrijfsprocessen te kijken, en de vraag te stellen wat een mogelijke nachtmerrie is, dan raak je de kern wat je wilt volgen.

Een mooie metafoor met de voetbalwedstrijd.

KRI's de spitsen
KPI's de middenvelders
PI's: de verdedigers en de doelman (de stand)

Tip: KRI wordt ook wel eens gebruikt als Kritische Risico Indicator. Dit is voor de gebieden waar je een groot risico ziet. Het mooie van de opzet van de SMART KPI-Bepaler is, dat de risico-indicatoren verweven zitten tussen de prestatie-indicatoren. Review over De SMART KPI-bepaler 2020.

Full red starFull red starFull red starFull red starFull red star
Paul Brinker | Kader BV | 28 Nov. 2019

Zeer goed en helder! De KPI-workshop bood prima maatwerk en er was een leuke klik tussen de docent en de groep. Review over KPI-workshop.

Full red starFull red starFull red starFull red starFull red star
Pascal Prins | Brabantse Ontwikkelings Maatschappij Holding B.V. | 16 Nov. 2019

Heldere en enthousiaste vertaling van theorie naar praktijk met een duidelijke samenhang tussen de onderwerpen. Hierdoor goed toepasbaar in de praktijk. Review over Opleiding Datawarehouse & Data Governance.

Full red starFull red starFull red starFull red starFull red star
Full red starFull red starFull red starFull red starFull red star
Full red starFull red starFull red starFull red starFull red star
Full red starFull red starFull red starFull red starHalf red star
Pascal Prins | Brabantse Ontwikkelings Maatschappij Holding B.V. | 11 Nov. 2019

Leerzame en praktische Business Intelligence training, waarbij alle facetten van de intelligente organisatie worden geraakt. Een aanrader als je het speelveld van de intelligente organisatie wilt verkennen. Review over Opleiding Business Intelligence.

Full red starFull red starFull red starFull red starFull red star
Full red starFull red starFull red starFull red starWhite star
Full red starFull red starFull red starFull red starWhite star
Full red starFull red starFull red starFull red starFull red star
Aren Keijzer | ABN AMRO Verzekeringen | 04 Nov. 2019

Ik heb het boek gelezen en meteen een aantal maanden de datacratische PDCA toegepast in een multidisciplinair team voor Retentie. Dan zie je meteen waar we wel goed kunnen verbeteren en waar het blijft hangen in de P en D. Ik ben van plan dit verder en verbeterd door te trekken. Ik heb dus echt veel gehad aan dit boek. Het geeft een mooi praktisch raamwerk en een denkwijze die je in de praktijk kan brengen. Review over Het PDCA-handboek 'Datacratisch werken'.

Een selectie van onze klanten

Word nu ook klant

Wil je ook klant bij ons worden? Wij helpen je maar wat graag verder met beoordelingen (reviews) of andere zaken waar je slimmer van wordt.

Daan van Beek, CEO & Eindbaas Passionned Group

DAAN VAN BEEK MSc

CEO & Eindbaas Passionned Group

neem contact met mij op

Fact sheet

Organisaties geholpen
___
Trainingen & workshops
___
Deelnemers opgeleid
___
Beoordeling klanten
8,9
Consultants & docenten
___
Kantoren
3
Jaar ervaring
15