Passionned Group™

Reviews over Opleiding Procesmanagement

Martijn Verweij | Belfor Nederland BV | 7 april 2023

Nuttig en leerzaam. De docent volgt de slides in combinatie met praktijkvoorbeelden wat erg aanspreekt!

schrijf je ook in
Tonet van Daalen | Europarcs | 3 april 2023

Theorie in combinatie met voorbeelden uit de praktijk waardoor je het direct kunt koppelen aan praktijksituaties. Leerzaam en inspirerend!

schrijf je ook in
Bob van Dun | Thermo Fisher | 26 maart 2023

Goed tempo, juiste niveau van diepte en balans met de breedte van het vakgebied.

schrijf je ook in
Simi Leuverman | Hoefnagels Firesafety B.V. | 17 januari 2023

Aangezien ik de enige deelnemer was vind ik het moeilijk de cursus te beoordelen. Inhoudelijk ben ik met Ko nog bezig, dus mijn verwachting is dat dit wel goed komt. De manier van presenteren laat wel wat te wensen over. De dia's op de presentaties zitten bomvol informatie, wat het moeilijk maakt de hoofd- en bijzaken te onderscheiden en overzichtelijk te houden wat de message is die overgebracht wordt. De flexibiliteit van Ko verdiend wel een pluim om toch te kunnen anticiperen op de behoefte van de cursist.

Reactie Passionned Group: We nemen je feedback ter harte Simi!

schrijf je ook in
Michel Grouwstra | International Card Services | 17 augustus 2022

Uitgebreide, volledige basis van theorie. Brede praktijkkennis van de trainer. Presentatie/slides kunnen beter en duidelijker

schrijf je ook in
Anoniem | ABN AMRO Bank | 29 juli 2022

Opleiding staat bol van nuttige informatie, maar heeft een logische opbouw en geeft ruimte om te oefenen met leuke praktijkcasus. Waar andere BPM training de focus leggen op modelleren, wordt hier gestart bij de strategische doelen van de organisatie en kom je stapsgewijs via missie en visie naar KPI's en procesmodellen. Een goede verrijking voor als je strategisch met BPM aan de slag gaat. De gebruikte slides zijn goed van inhoud, maar ogen wat oudbollig. (Leidt daardoor ook niet te veel af). Trainer Ko Achterberg verteld duidelijk en maakt regelmatig een zijstap naar praktijkvoorbeelden of cases van deelnemers.

schrijf je ook in
Mohamed el Issati | Stichting Havensteder | 3 juli 2022

Een goede manier om een breed beeld te krijgen van procesmanagement, kennismaking met procesmanagement en alles wat daarmee samenhangt.. Vervolgens kan je zelf kijken op welke onderdelen je meer diepgang wil door een andere cursus te doen, bijvoorbeeld proces mining.

schrijf je ook in
Lennaert Denekamp | Hoogheemraadschap Hollands Noorderkwartier | 3 februari 2022

De docent behandelt interactief het vakgebied. Deze aanpak gebaseerd op praktijkervaring geeft in relatief kort tijdbestek goed inzicht.

schrijf je ook in
Hendrik Ohler | Ministerie van Defensie | 27 januari 2022

De aanpak qua volgorde is prima. Training is helaas vrij passief en wat gedateerd. Had meer dynamiek en hogere kwaliteit van materiaal verwacht.

REACTIE PASSIONNED GROUP:

De beleving van de deelnemer staat centraal natuurlijk, wordt ter harte genomen en zal leiden tot verbeteringen (is na elke opleiding een standaard proces overigens). Het accent in deze opleiding ligt overigens op de activiteit van de geest, niet op fysieke activiteit. Desalniettemin ziet de docent hier een verbeterpunt in om op gestructureerdere wijze deelnemers aan het werk zetten. Wat betreft gedateerdheid kunnen we aangeven dat gewerkt wordt met de laatste inzichten, ontwikkelingen en in de praktijk bewezen methoden.

schrijf je ook in
Anoniem | Defensie | 27 januari 2022

De opleiding heeft een prettige opbouw, het vertelt het verhaal van procesmanagement van begin tot eind op een gestructureerde manier. Ko weet veel over het onderwerp en staat daarmee boven de stof. Hij heeft echter een vrij passieve manier van vertellen. Daardoor merk je dat het op momenten lastig is om de aandacht er bij te houden. De slides die gebruikt worden helpen daar ook niet bij, vanwege de hoeveelheid informatie/tekst per slide en de afwisseling van verschillende lettertypes/kleuren/symbolen/afbeeldingen/etc. Een aantal oefeningen die we hebben gedaan geven dan een welkome afwisseling van energie en dynamiek. Er was voldoende ruimte voor het stellen van vragen en die werden voldoende beantwoord. Het was prettig om met collega's samen de training te volgen, zodat we samen met Ko de vertaling konden maken van de theorie naar onze praktijk.

schrijf je ook in
Jan Mülder | Arag | 1 juli 2021

Een gedegen en inspirerende training Procesmanagement. De trainer Ko is een ervaren praktijkman die alles met mooie voorbeelden kan duidelijk maken.

schrijf je ook in
Bert Rendering | SCD | 6 oktober 2020

Deze opleiding is niet geschikt voor beginnende procesmanagers. Je hebt duidelijk al enige ervaring nodig. Tevens is het zeer handig om iets te weten over hoe bedrijven bestuurd worden. Er is wel een onderdeel wat iets meer aandacht aan gegeven zou mogen worden en dat is het aspect van verandermanagement. Dit heeft in mijn optiek een nauwe relatie met dit onderwerp.

schrijf je ook in
Anoniem | VfPf | 18 september 2020

Goede opbouw, alles komt aan bod.

schrijf je ook in
Anoniem | X | 24 augustus 2020

Rijk aan informatie en technieken, tools etc. Docent brengt veel kennis en ervaring mee door verschillende praktijk voorbeelden. Het wordt op een hoog niveau gegeven zo het is aan te raden dat de studenten hier op voorbereid zijn.

schrijf je ook in
Anoniem | Mobiliteitsfabriek | 7 juli 2020

Ko spreekt veel uit ervaring en herkent veel situaties. Hij weet de les goed aan te passen naar onze praktijksituatie. Ik heb veel geleerd en kan het geleerde direct toepassen in mijn organisatie.

schrijf je ook in
Iris van de Vegte | Vitens | 13 juni 2020

Zeer interessante masterclass, kennis bijgespijkerd en genoeg nieuwe inzichten en inspiratie opgedaan om mee aan de slag te gaan!

schrijf je ook in
Krista Vermeulen | Stichting Bureau Kredietregistratie | 18 februari 2020

Enorm nuttige cursus met veel informatie, handvatten en modellen voor het inrichten van Procesmanagement in een organisatie. De docent, Ko Achterberg, heeft overduidelijk enorm veel kennis en ervaring in het vakgebied en kan putten uit een enorme hoeveelheid praktijkvoorbeelden. Ik heb een theoretisch kader en praktische next steps, waarmee ik vanaf morgen in de praktijk aan de slag kan. Heel fijn, dank je wel!

schrijf je ook in
Marian van Klaveren | Nationale Nederlanden | 13 september 2019

Goed beeld van de samenhang tussen allerlei lagen in de organisatie. De docent schets een integraal beeld van het vakgebied procesmanagement. Het onderdeel process mining vond ik het allerleukst. Wel veel informatie die nu goed moet landen door het zelf toe te passen.

schrijf je ook in
Carola Sieders | Unigarant NV | 30 augustus 2019

Totaalplaatje is goed en de afwisseling met opdrachten is fijn. Ik zou de opleiding zeker aanraden aan anderen.

schrijf je ook in
Karin Willems | Gemeente Heerlen | 29 juli 2019

Veel informatie in 3 dagen maar op een goede manier overgebracht. Dank je wel Ko!

schrijf je ook in
Carla Keereweer | NHG | 9 juli 2019

Leuke opleiding met leuke opdrachten en ook werd er tijd gegeven voor vragen en opdrachten. Het onderdeel strategie & visie was wel erg nuttig en zeker nodig, maar wel het pittigst.

schrijf je ook in
Anoniem | SVB | 18 december 2018

Goede opleiding door zeer ervaren docent. Geschikt voor professionals met zekere ervaring in het vakgebied.

schrijf je ook in
Anoniem | N.V. Nederlandse Gasunie | 18 december 2018

Een echte Masterclass, waarbij Best Practices worden besproken aan de hand van diverse ingebrachte casi. Dat werkt heel prettig t.o.v. een "college" op basis van vaste lesstof. De gehanteerde presentatie mag wel iets meer worden 'opgepimpt'. bepaalde sheets hebben een MS-dos look wat voor mij wat gedateerd over komt. Verder vond ik het hele nuttige en prettige dagen!

schrijf je ook in
Anoniem | Douane | 21 november 2018

Praktijkgerichte casussen geven inzicht wat nodig is om hiermee van start te kunnen gaan in je organisatie. Maakt ook dat er goede discussies ontstaan en projectie naar eigen organisatie.

schrijf je ook in
Hillary Rozenblad | SVB | 18 oktober 2018

Ik vind deze opleiding Procesmanagement heel goed omdat het procesdenken stimuleert en inzicht geeft in het omzetten van strategische doelen naar procesmodellen inclusief aansluiten op continu verbeteren. Ik heb nu een completer beeld van procesmanagement en bijbehorende structuur.

schrijf je ook in
Karin Musters | Intravacc | 14 oktober 2018

Veel informatie, verbanden goed weergegeven en theoretische kaders daarbij behandeld in relatie tot de cases.

schrijf je ook in
Antonius Hendricks | Ministerie van Defensie | 14 oktober 2018

Prettig, goed te volgen ook voor niet procesmanagers.

schrijf je ook in
Anoniem | RBO | 26 april 2018

Het was erg fijn dat de cursus ook met weinig deelnemers toch in aangepaste vorm doorging.

schrijf je ook in
Marian de Haan | UWV | 11 oktober 2017

Mijn algemene kennis over procesinrichting en procesdenken is nu een completer geheel. Met behulp van de praktijkcasus gaat het ook meer leven. Vooral de doorvertaling van strategie/missie/visie naar procesinrichting sprak mij bijzonder aan.

schrijf je ook in
Debbie Van Malestijn | Autoriteit Woningcorporaties | 11 oktober 2017

Erg informatief, waar ruimte geboden wordt om de vertaling te maken naar de praktijk.

schrijf je ook in
Karin Smedema | Belastingdienst | 7 april 2017

Tijdens deze procesmanagement opleiding heb ik veel input gekregen voor het ontwikkelen van een procesinrichtingsvisie en waardestroomschema's. Verder: fijne, mensgerichte docent.

schrijf je ook in
Margriet Kooyman-Komrij | Friesland Zorgverzekeraar | 6 april 2017

Zinvol, praktijkgericht en de afwisseling tussen theorie en praktijk is prima. Vooral de vertaling van strategie naar proces sprak mij aan.

schrijf je ook in
Hanneke Timmers | Friesland Zorgverzekeraar | 6 april 2017

Deze opleiding Procesmanagement had voor mij een goede inhoud en logische opbouw. Positief dat de docent steeds even terug pakt op het voorgaande en het geleerde samenvat.

schrijf je ook in
Anoniem | Belastingdienst | 25 februari 2017

Ko Achterberg verbindt complexe vraagstukken van bedrijfsvoering en concretisering daarvan in procesimplementaties op een zo eenvoudige en doorzichtige wijze dat je denkt, had ik daar niet zelf op kunnen komen?

schrijf je ook in
Anne-Marie Heuseveldt | In Beeld Bedrijfskundig advies | 28 oktober 2016

Prima training procesmanagement. Veel kennis opgedaan en nieuwe theorie verworven. Ik wil het graag beter beheersen. Dat lukt niet in 3 dagen dus nu flink aan de slag. Ik ben ZZP-er maar kan deze training zeker toepassen in mijn eigen praktijk.

schrijf je ook in
Richard de Bruijn | Woonstad Rotterdam | 27 oktober 2016

Feitelijk alles sprak mij aan in deze opleiding procesmanagement. Op een plezierige wijze gegeven met een duidelijke opbouw/structuur. N.B: mocht zeker 1 dag langer duren. Internet in zaal 6 was wat traag.

schrijf je ook in
Dorien van Kalmthout | Gemeente Oss | 27 oktober 2016

Ik vond alle dagen interessant. Persoonlijk, kleine groep, ruimte voor vragen en een prettige sfeer. De locatie was een minpunt: zaal was warm en de internetverbinding was traag, Dit kon beter.

schrijf je ook in

Deze organisaties gingen je voor

Word nu ook klant

Wil je ook klant bij ons worden? Wij helpen je maar wat graag verder met datagedreven werken of andere zaken waar je slimmer van wordt.

Daan van Beek - Managing Director

DAAN VAN BEEK MSc

Managing Director

Neem contact met mij op

Fact sheet

Organisaties geholpen ___
Trainingen & workshops ___
Deelnemers opgeleid ___
Beoordeling klanten 8,9
Consultants & docenten ___
Kantoren 3
Jaar ervaring 18