contact

Reviews over

Anoniem | Medux | 11 mei 2022

Mooie opleiding als het gaat om performance management en KPI's.

Lisa van den Broek | Royal Eijkelkamp | 7 april 2022

Theorie wordt zodanig uitgelegd dat deze toepasbaar is in de praktijk.
Het feit dat je een boek meekrijgt die ondersteuning biedt aan hetgeen geleerd heeft veel meerwaarde.

Anoniem | BAR-organisatie | 24 maart 2022

Goede opleiding waarin ruim de tijd genomen werd om met elkaar de discussie aan te gaan. Daardoor mogelijk om te leren van andere organisaties en deze te projecteren op eigen organisatie.

Mieke Simons | DPG Media NV | 25 december 2021

Een zeer aangename training met de nodige ruimte en tijd voor het beantwoorden van praktische vraagstukken. Je krijgt een goed beeld van wat performance management zou kunnen betekenen binnen je eigen context en hoe je dit zou kunnen opzetten.

Nando Koelewijn | De Groot Installatiegroep | 10 december 2021

Ik heb de opleiding als zeer zinvol ervaren. De link tussen de strategische- en de operationele doelstellingen worden op een zeer prettige manier door Leo Kerklaan aan de orde gesteld. Verschillende modellen geven inzicht in de werkwijze van de performance manager. Het opstellen van KPI's in relatie tot de strategische doelstellingen worden helder vormgegeven. Een aanrader voor iedereen die betrokken is bij strategieontwikkeling.

Anoniem | Berghege Heerkens Bouwgroep BV | 16 november 2021

Het eerste onderdeel en dan vooral de eerste dag sprak mij het meeste aan; oftewel de theorie. Deze heb je toch benodigd om de systematiek te begrijpen en om deze vervolgens toe te kunnen toepassen Ik had wel nog graag wat meer dashboards gezien. Wanneer de look & feel van een dashboard de gebruikers bevalt, dan kan dat als versneller gaan fungeren voor het transitieproces en bijbehorende draagvlak.

Anoniem | NOB | 25 oktober 2021

Verrijkende, uitvoerbare informatie in de opleiding waar je als professional zeker onderdelen uit kunt halen die je toe kunt passen in de praktijk van de organisatie. Leo zet zich daarvoor in. Het boek en de leeromgeving zijn erg goed! De online interactie had wat meer (in subgroepen) gekund voor mij persoonlijk.

Anoniem | Stichting Treant Zorggroep | 23 september 2021

Mooie opleiding met een goede trainer, echter voor mij niet helemaal praktisch van wat ik had verwacht

Dylan Timisela | Wigo4it | 14 juni 2021

Een prima training waarin je ziet welke methodes je kan gebruiken om kpi's te definieren

Anoniem | Fruitmasters | 4 januari 2021

Interessant om inhoudelijk beter kpi’s te kunnen formuleren. Er wordt mijn inziens weinig aandacht besteed aan het gebruik van visuals en welk type visual het beste werkt in een bepaalde situatie. Dit zou een leuke toevoeging kunnen zijn.

Anoniem | Conclusion Learning Centers | 4 januari 2021

Leo kan prettig vertellen in rustige stijl. Voorbeelden dragen zeker bij aan begrip.

Qua opzet had ik iets meer verwacht over

- dag 3 mensen en middelen- juist de rollen taken en bevoegdheden rondom sturing op performance management
- performance management, strategie deploykent naar afdelingen toe
- Performance Management van diverse grootheden (organisatie, strategierealisatie, projecten, processen). Dit doet vermoedelijk iets met hoe je het doet, wie , etc
- welke grootheden monitor je vanuit risk, operationalnwxcellwnce, klantwaarden etc. En hoe voorkom je overvloed daarin

Susanne Wellen | Radboud Universiteit | 7 december 2020

Interessant en dynamische opleiding!

Florimond Tshitebua Mamba | particulier | 10 oktober 2020

Hele goede cursus. Met de weinige participaties was het echter niet mogelijk meer ervaringen uit te wisselen.

Anoniem | Gemeente Breda | 6 oktober 2020

Goede opfriscursus met interessante onderwerpen, gebracht door een enthousiaste cursusleider met veel kennis en ervaring op een aanstekelijke en inspirerende wijze. Top!

Jeroen Geers | TenneT | 6 oktober 2020

Gepresenteerde inhoud is soms gebaseerd op gedateerde modellen als bv balanced scorecard en INK model.

Reactie Passionned Group: in onze visie zijn deze modellen (en vooral de filosofie erachter) nog steeds voor veel organisaties relevant. Niet om als harnas te gebruiken, maar als leidraad en voor het ontwikkelen van een visie op de bedrijfsvoering en het businessmodel.

Bart Joosten | N.V. Nederlandse Gasunie | 5 september 2020

Heel goed en prettige wijze van lesgeven door de docent.

Anoniem | Gemeente Rotterdam | 24 augustus 2020

Als een onderneming echt op prestatie wil sturen, is deze opleiding echt een aanrader. Alle onderwerpen komen erin voor van het opstellen van strategy map tot balanced scorecard. Vanuit dit vertalen naar goede kpi's, met aandacht op resultaat als drijver kpi. Ik ben zelf in ieder geval weer verder geholpen en ga mijn opgedane kennis toepassen bij de gemeente Rotterdam.

Anoniem | Canisius Wilhelmina Ziekenhuis | 13 juni 2020

Duidelijke uitleg en leuke voorbeelden. Tip: geef het certificaat digitaal :-)

Reactie Passionned Group: alle deelnemers krijgen ook een digitaal certificaat / badge voor op LinkedIn.

Anoniem | Canisius Wilhelmina Ziekenhuis | 13 juni 2020

Een fijne kleine setting waar ruimte is voor eigen inbreng en feedback. Eerste dag veel zenden, dat zou iets minder mogen.

Henrik Moes | NV Nederlandse Gasunie | 18 februari 2020

Nuttig.

Mirko Nienhuis | Nijburg industrie | 10 februari 2020

Is verhelderend. Basis om te gaan toepassen in de praktijk.

Anoniem | Vialis | 27 mei 2019

Goede combi theorie - toepassing. Onderwerp is wel (te) uitgebreid om in 3 dagen met een kant-en-klaar pakket huiswaarts te keren, maar de cursus geeft voldoende handvatten voor een vervolg in de eigen organisatie/team.

Anoniem | Nijha B.v. | 26 mei 2019

De driedaagse is goed om toch de theorie te behandelen en daarnaast ook dieper in te gaan op de praktijk en eigen businesscases. Je krijgt een completer beeld van het inrichtingsproces.

Nanda Wingelaar | Tourism Group International | 30 april 2019

Goede, compacte opleiding met goede verhouding theorie en praktijk

Sebastiaan Verkade | Stichting De Noordzee | 30 april 2019

Interessante opleiding. Wat minder gericht op de vraagstukken die ik had. Het vooraf verzochte contact met opleider om te checken of de cursus relevant is voor onze organisatie, had ik graag gehad. Dit gesprek is er helaas niet geweest. Het verzetten van de cursus data kwam mij erg slecht uit. Verder te spreken over de verkregen informatie en geleerde lessen.

Anoniem | A&M | 5 april 2019

De inzichten die je krijgt tijdens deze cursus kan je rechtstreeks koppelen aan je eigen omgeving... en er is tijd om dit in de groep te bespreken.

Ewout Donkersloot | ABN AMRO Bank | 9 december 2018

Interessant

Rene Reins | Panorama Europe BV | 9 december 2018

Overzichtelijk, goed gepresenteerd, aanrader. Voldoende tijd voor bespreking eigen praktijkcasus. Ervaren trainer die goed luistert en aandacht heeft voor groep maar ook voor individu.

Martin Zegers | Forever Direct EU BV | 8 december 2018

Ontspannen en professioneel met veel praktijkvoorbeelden. Afgestemd op persoonlijke vraagstukken. Materiaal is praktisch en heel bruikbaar.

Luigina Watson-Alee | Bopec NV | 17 mei 2018

Goed voor zelfreflectie. Motiveert team om na te denken over continue verbetering. Wat mij vooral aansprak was het onderdeel strategiekaart maken, ik heb nu een complete strategiekaart voor Bopec.

Anoniem | Stedin Meetbedrijf / SMB | 28 april 2018

Prettige sfeer, fijne groep en veel geleerd.

Anoniem | Ymere | 18 april 2018

Zeer informatieve cursus. Het helpt mij in ieder geval om te begrijpen hoe het werkt en om mee te kunnen praten als het over dit ontwerpen gaat.

Jeroen Kerkhoven | Ymere | 16 april 2018

Een goede mix van theorie en ervaringen uit de praktijk van Leo Kerklaan. Er wordt op een overzichtelijke manier gewerkt naar het opstellen of aanscherpen van doelstellingen met bijbehorende KPI's. Leo weet de theorie van Kim Warren mbt Strategic management Dynamics goed over te brengen dmv praktijkvoorbeelden en het werken met de software.

Tom de Boer | SPIR-IT Rechtspraak | 11 april 2018

Een erg nuttige Performance Management training met een goede opbouw tussen de verschillende onderwerpen waarbij theorie en praktijkvoorbeelden het beeld compleet maken. Mijn verwachtingen over deze opleiding zijn 100% uitgekomen.

Deze organisaties gingen je voor

Word nu ook klant

Wil je ook klant bij ons worden? Wij helpen je maar wat graag verder met datagedreven werken of andere zaken waar je slimmer van wordt.

Daan van Beek - Eindbaas & auteur van 'De intelligente, datagedreven organisatie'

DAAN VAN BEEK MSc

Eindbaas & auteur van 'De intelligente, datagedreven organisatie'

Neem contact met mij op

Fact sheet

Organisaties geholpen
___
Trainingen & workshops
___
Deelnemers opgeleid
___
Beoordeling klanten
8,9
Consultants & docenten
___
Kantoren
3
Jaar ervaring
17