Reviews over Opleiding Performance Management & KPI's

Mieke Simons | DPG Media NV | 25 december 2021

Een zeer aangename training met de nodige ruimte en tijd voor het beantwoorden van praktische vraagstukken. Je krijgt een goed beeld van wat performance management zou kunnen betekenen binnen je eigen context en hoe je dit zou kunnen opzetten.

Nando Koelewijn | De Groot Installatiegroep Brandbeveiliging B.V. | 10 december 2021

Ik heb de opleiding als zeer zinvol ervaren. De link tussen de strategische- en de operationele doelstellingen worden op een zeer prettige manier door Leo Kerklaan aan de orde gesteld. Verschillende modellen geven inzicht in de werkwijze van de performance manager. Het opstellen van KPI's in relatie tot de strategische doelstellingen worden helder vormgegeven. Een aanrader voor iedereen die betrokken is bij strategieontwikkeling.

Anoniem | 16 november 2021

Het eerste onderdeel en dan vooral de eerste dag sprak mij het meeste aan; oftewel de theorie. Deze heb je toch benodigd om de systematiek te begrijpen en om deze vervolgens toe te kunnen toepassen Ik had wel nog graag wat meer dashboards gezien. Wanneer de look & feel van een dashboard de gebruikers bevalt, dan kan dat als versneller gaan fungeren voor het transitieproces en bijbehorende draagvlak.

Anoniem | 25 oktober 2021

Verrijkende, uitvoerbare informatie in de opleiding waar je als professional zeker onderdelen uit kunt halen die je toe kunt passen in de praktijk van de organisatie. Leo zet zich daarvoor in. Het boek en de leeromgeving zijn erg goed! De online interactie had wat meer (in subgroepen) gekund voor mij persoonlijk.

Anoniem | 23 september 2021

Mooie opleiding met een goede trainer, echter voor mij niet helemaal praktisch van wat ik had verwacht

Dylan Timisela | Wigo4it | 14 juni 2021

Een prima training waarin je ziet welke methodes je kan gebruiken om kpi's te definieren

Anoniem | 4 januari 2021

Leo kan prettig vertellen in rustige stijl. Voorbeelden dragen zeker bij aan begrip.

Qua opzet had ik iets meer verwacht over

- dag 3 mensen en middelen- juist de rollen taken en bevoegdheden rondom sturing op performance management
- performance management, strategie deploykent naar afdelingen toe
- Performance Management van diverse grootheden (organisatie, strategierealisatie, projecten, processen). Dit doet vermoedelijk iets met hoe je het doet, wie , etc
- welke grootheden monitor je vanuit risk, operationalnwxcellwnce, klantwaarden etc. En hoe voorkom je overvloed daarin

Anoniem | 4 januari 2021

Interessant om inhoudelijk beter kpi’s te kunnen formuleren. Er wordt mijn inziens weinig aandacht besteed aan het gebruik van visuals en welk type visual het beste werkt in een bepaalde situatie. Dit zou een leuke toevoeging kunnen zijn.

Susanne Wellen | Radboud Universiteit | 7 december 2020

Interessant en dynamische opleiding!

Florimond Tshitebua Mamba | Particulier | 10 oktober 2020

Hele goede cursus. Met de weinige participaties was het echter niet mogelijk meer ervaringen uit te wisselen.

Jeroen Geers | TenneT | 6 oktober 2020

Gepresenteerde inhoud is soms gebaseerd op gedateerde modellen als bv balanced scorecard en INK model.

Reactie Passionned Group: in onze visie zijn deze modellen (en vooral de filosofie erachter) nog steeds voor veel organisaties relevant. Niet om als harnas te gebruiken, maar als leidraad en voor het ontwikkelen van een visie op de bedrijfsvoering en het businessmodel.

Anoniem | 6 oktober 2020

Goede opfriscursus met interessante onderwerpen, gebracht door een enthousiaste cursusleider met veel kennis en ervaring op een aanstekelijke en inspirerende wijze. Top!

Bart Joosten | NV Nederlandse Gasunie | 5 september 2020

Heel goed en prettige wijze van lesgeven door de docent.

Anoniem | 24 augustus 2020

Als een onderneming echt op prestatie wil sturen, is deze opleiding echt een aanrader. Alle onderwerpen komen erin voor van het opstellen van strategy map tot balanced scorecard. Vanuit dit vertalen naar goede kpi's, met aandacht op resultaat als drijver kpi. Ik ben zelf in ieder geval weer verder geholpen en ga mijn opgedane kennis toepassen bij de gemeente Rotterdam.

Anoniem | 13 juni 2020

Duidelijke uitleg en leuke voorbeelden. Tip: geef het certificaat digitaal :-)

Reactie Passionned Group: alle deelnemers krijgen ook een digitaal certificaat / badge voor op LinkedIn.

Anoniem | 13 juni 2020

Een fijne kleine setting waar ruimte is voor eigen inbreng en feedback. Eerste dag veel zenden, dat zou iets minder mogen.

Henrik Moes | NV Nederlandse Gasunie | 18 februari 2020

Nuttig.

Mirko Nienhuis | Nijburg Industrie BV | 10 februari 2020

Is verhelderend. Basis om te gaan toepassen in de praktijk.

Anoniem | 27 mei 2019

Goede combi theorie - toepassing. Onderwerp is wel (te) uitgebreid om in 3 dagen met een kant-en-klaar pakket huiswaarts te keren, maar de cursus geeft voldoende handvatten voor een vervolg in de eigen organisatie/team.

Anoniem | 26 mei 2019

De driedaagse is goed om toch de theorie te behandelen en daarnaast ook dieper in te gaan op de praktijk en eigen businesscases. Je krijgt een completer beeld van het inrichtingsproces.

Opleidingen
Kennisbank
Advies
Interim

Deze organisaties gingen je voor

Word nu ook klant

Wil je ook klant bij ons worden? Wij helpen je maar wat graag verder met data analytics of andere zaken waar je slimmer van wordt.

Daan van Beek, Eindbaas & specialist in continu verbeteren

DAAN VAN BEEK MSc

Eindbaas & auteur van het boek 'De intelligente, datagedreven organisatie'

Neem contact met mij op

Fact sheet

Organisaties geholpen
___
Trainingen & workshops
___
Deelnemers opgeleid
___
Beoordeling klanten
8,9
Consultants & docenten
___
Kantoren
3
Jaar ervaring
17