Reviews over Opleiding Performance Management & KPI's

Dylan Timisela | Wigo4it | 14 juni 2021

Een prima training waarin je ziet welke methodes je kan gebruiken om kpi's te definieren

Anoniem | 4 januari 2021

Leo kan prettig vertellen in rustige stijl. Voorbeelden dragen zeker bij aan begrip.

Qua opzet had ik iets meer verwacht over

- dag 3 mensen en middelen- juist de rollen taken en bevoegdheden rondom sturing op performance management
- performance management, strategie deploykent naar afdelingen toe
- Performance Management van diverse grootheden (organisatie, strategierealisatie, projecten, processen). Dit doet vermoedelijk iets met hoe je het doet, wie , etc
- welke grootheden monitor je vanuit risk, operationalnwxcellwnce, klantwaarden etc. En hoe voorkom je overvloed daarin

Anoniem | 4 januari 2021

Interessant om inhoudelijk beter kpi’s te kunnen formuleren. Er wordt mijn inziens weinig aandacht besteed aan het gebruik van visuals en welk type visual het beste werkt in een bepaalde situatie. Dit zou een leuke toevoeging kunnen zijn.

Susanne Wellen | Radboud Universiteit | 7 december 2020

Interessant en dynamische opleiding!

Florimond Tshitebua Mamba | Particulier | 10 oktober 2020

Hele goede cursus. Met de weinige participaties was het echter niet mogelijk meer ervaringen uit te wisselen.

Jeroen Geers | TenneT | 6 oktober 2020

Gepresenteerde inhoud is soms gebaseerd op gedateerde modellen als bv balanced scorecard en INK model.

Reactie Passionned Group: in onze visie zijn deze modellen (en vooral de filosofie erachter) nog steeds voor veel organisaties relevant. Niet om als harnas te gebruiken, maar als leidraad en voor het ontwikkelen van een visie op de bedrijfsvoering en het businessmodel.

Anoniem | 6 oktober 2020

Goede opfriscursus met interessante onderwerpen, gebracht door een enthousiaste cursusleider met veel kennis en ervaring op een aanstekelijke en inspirerende wijze. Top!

Bart Joosten | NV Nederlandse Gasunie | 5 september 2020

Heel goed en prettige wijze van lesgeven door de docent.

Anoniem | 24 augustus 2020

Als een onderneming echt op prestatie wil sturen, is deze opleiding echt een aanrader. Alle onderwerpen komen erin voor van het opstellen van strategy map tot balanced scorecard. Vanuit dit vertalen naar goede kpi's, met aandacht op resultaat als drijver kpi. Ik ben zelf in ieder geval weer verder geholpen en ga mijn opgedane kennis toepassen bij de gemeente Rotterdam.

Anoniem | 13 juni 2020

Duidelijke uitleg en leuke voorbeelden. Tip: geef het certificaat digitaal :-)

Reactie Passionned Group: alle deelnemers krijgen ook een digitaal certificaat / badge voor op LinkedIn.

Anoniem | 13 juni 2020

Een fijne kleine setting waar ruimte is voor eigen inbreng en feedback. Eerste dag veel zenden, dat zou iets minder mogen.

Henrik Moes | NV Nederlandse Gasunie | 18 februari 2020

Nuttig.

Mirko Nienhuis | Nijburg Industrie BV | 10 februari 2020

Is verhelderend. Basis om te gaan toepassen in de praktijk.

Anoniem | 27 mei 2019

Goede combi theorie - toepassing. Onderwerp is wel (te) uitgebreid om in 3 dagen met een kant-en-klaar pakket huiswaarts te keren, maar de cursus geeft voldoende handvatten voor een vervolg in de eigen organisatie/team.

Anoniem | 26 mei 2019

De driedaagse is goed om toch de theorie te behandelen en daarnaast ook dieper in te gaan op de praktijk en eigen businesscases. Je krijgt een completer beeld van het inrichtingsproces.

Nanda Wingelaar | AMVI | 30 april 2019

Goede, compacte opleiding met goede verhouding theorie en praktijk

Sebastiaan Verkade | Stichting De Noordzee | 30 april 2019

Interessante opleiding. Wat minder gericht op de vraagstukken die ik had. Het vooraf verzochte contact met opleider om te checken of de cursus relevant is voor onze organisatie, had ik graag gehad. Dit gesprek is er helaas niet geweest. Het verzetten van de cursus data kwam mij erg slecht uit. Verder te spreken over de verkregen informatie en geleerde lessen.

Anoniem | 5 april 2019

De inzichten die je krijgt tijdens deze cursus kan je rechtstreeks koppelen aan je eigen omgeving... en er is tijd om dit in de groep te bespreken.

Ewout Donkersloot | ABN AMRO NV | 9 december 2018

Interessant

Rene Reins | Panorama Europe BV | 9 december 2018

Overzichtelijk, goed gepresenteerd, aanrader. Voldoende tijd voor bespreking eigen praktijkcasus. Ervaren trainer die goed luistert en aandacht heeft voor groep maar ook voor individu.

Opleidingen
Kennisbank
Advies
Interim

Deze organisaties gingen je voor

Word nu ook klant

Wil je ook klant bij ons worden? Wij helpen je maar wat graag verder met data analytics of andere zaken waar je slimmer van wordt.

Daan van Beek, Eindbaas & specialist in continu verbeteren

DAAN VAN BEEK MSc

Eindbaas & auteur van het boek 'De intelligente, datagedreven organisatie'

neem contact met mij op

Fact sheet

Organisaties geholpen
___
Trainingen & workshops
___
Deelnemers opgeleid
___
Beoordeling klanten
8,9
Consultants & docenten
___
Kantoren
3
Jaar ervaring
16