“Feedback is the breakfast of champions”

Verbeteren met PDCA & Feedback

“Feedback is the breakfast of champions”Het landelijk onderzoek naar verbetermethoden zoals de PDCA cyclus & de financiële performance van organisaties is onlangs door Passionned met succes afgerond. De bevindingen die dit onderzoek opleverde zijn ronduit indrukwekkend en verrassend.

De twee allerbelangrijkste bevindingen zijn

  • Organisaties met een bedrijfscultuur waar feedback een belangrijk onderdeel van uitmaakt presteren financieel substantieel beter
  • Organisaties die elke dag continu (leren) verbeteren behalen veel betere financiële resultaten

Onderzoeksrapport

Alle bevindingen inclusief de brondata zijn gebundeld in het unieke onderzoeksrapport ‘PDCA & performance: de Kracht van Kwaliteit’. Het onderzoek is uitgevoerd in samenwerking met het vaktijdschrift ‘Kwaliteit in Bedrijf’ en honderdenzestien gevalideerde respondenten namen hier aan deel.


Feedback is the breakfast of champions
Kenneth Blanchard

10 allerbelangrijkste succesfactoren

Het verzamelen van de gegevens is uitgevoerd door middel van een vragenlijst die 60 vragen en meer dan 250 antwoordopties bevatte. Dit onderzoeksrapport beschrijft de meest opmerkelijke bevindingen en significante correlaties en presenteert de 10 allerbelangrijkste factoren voor een prestatiedoorbraak.

Direct bestellen

Het onderzoeksrapport bevat tevens meer dan 100 tips en grafieken die inzichtelijk maken hoe u de financiële performance van uw bedrijf substantieel kan verbeteren. In de bijlage van het rapport treft u de complete vragenlijst aan.

bestel het rapport hier

Het onderzoeksrapport is geïllustreerd met talrijke grafieken en tabellen. U krijgt tevens een uniek ‘kijkje’ in de geschiedenis van verbetercirkels en lean management. De prijs van dit onderzoeksrapport bedraagt 49 EUR exclusief BTW.

Opleidingen
Kennisbank
Advies
Interim

Deze organisaties gingen je voor

Word nu ook klant

Wil je ook klant bij ons worden? Wij helpen je maar wat graag verder met feedback is the breakfast of champions (intelligente organisatie) of andere zaken waar je slimmer van wordt.

Daan van Beek, Eindbaas & specialist in continu verbeteren

DAAN VAN BEEK MSc

Eindbaas & auteur van het boek 'De intelligente, datagedreven organisatie'

neem contact met mij op

Fact sheet

Organisaties geholpen
___
Trainingen & workshops
___
Deelnemers opgeleid
___
Beoordeling klanten
8,9
Consultants & docenten
___
Kantoren
3
Jaar ervaring
16
EDIT POST