Beoordelingen over opleiding procesmanagement


Lennaert Denekamp | Hoogheemraadschap Hollands Noorderkwartier | 10 Oct. 2020

De docent behandelt interactief het vakgebied. Deze aanpak gebaseerd op praktijkervaring geeft in relatief kort tijdbestek goed inzicht.

Bert Rendering | Service Centrum Drechtsteden | 06 Oct. 2020

Deze opleiding is niet geschikt voor beginnende procesmanagers. Je hebt duidelijk al enige ervaring nodig. Tevens is het zeer handig om iets te weten over hoe bedrijven bestuurd worden. Er is wel een onderdeel wat iets meer aandacht aan gegeven zou mogen worden en dat is het aspect van verandermanagement. Dit heeft in mijn optiek een nauwe relatie met dit onderwerp.

Anoniem | 18 Sep. 2020

Goede opbouw, alles komt aan bod.

Anoniem | 24 Aug. 2020

Rijk aan informatie en technieken, tools etc. Docent brengt veel kennis en ervaring mee door verschillende praktijk voorbeelden. Het wordt op een hoog niveau gegeven zo het is aan te raden dat de studenten hier op voorbereid zijn.

Anoniem | 07 Jul. 2020

Ko spreekt veel uit ervaring en herkent veel situaties. Hij weet de les goed aan te passen naar onze praktijksituatie. Ik heb veel geleerd en kan het geleerde direct toepassen in mijn organisatie.

Iris Van de Vegte | Vitens | 13 Jun. 2020

Zeer interessante masterclass, kennis bijgespijkerd en genoeg nieuwe inzichten en inspiratie opgedaan om mee aan de slag te gaan!

Krista Vermeulen | Bureau Kredietregistratie (BKR) | 18 Feb. 2020

Enorm nuttige cursus met veel informatie, handvatten en modellen voor het inrichten van Procesmanagement in een organisatie. De docent, Ko Achterberg, heeft overduidelijk enorm veel kennis en ervaring in het vakgebied en kan putten uit een enorme hoeveelheid praktijkvoorbeelden. Ik heb een theoretisch kader en praktische next steps, waarmee ik vanaf morgen in de praktijk aan de slag kan. Heel fijn, dank je wel!

Marian Van Klaveren | Nationale Nederlanden | 13 Sep. 2019

Goed beeld van de samenhang tussen allerlei lagen in de organisatie. De docent schets een integraal beeld van het vakgebied procesmanagement. Het onderdeel process mining vond ik het allerleukst. Wel veel informatie die nu goed moet landen door het zelf toe te passen.

Carola Sieders | Dasym | 30 Aug. 2019

Totaalplaatje is goed en de afwisseling met opdrachten is fijn. Ik zou de opleiding zeker aanraden aan anderen.

Karin Willems | Gemeente Heerlen | 29 Jul. 2019

Veel informatie in 3 dagen maar op een goede manier overgebracht. Dank je wel Ko!

Carla Keereweer | NHG | 09 Jul. 2019

Leuke opleiding met leuke opdrachten en ook werd er tijd gegeven voor vragen en opdrachten. Het onderdeel strategie & visie was wel erg nuttig en zeker nodig, maar wel het pittigst.

Anoniem | 18 Dec. 2018

Goede opleiding door zeer ervaren docent. Geschikt voor professionals met zekere ervaring in het vakgebied.

Anoniem | 18 Dec. 2018

Een echte Masterclass, waarbij Best Practices worden besproken aan de hand van diverse ingebrachte casi. Dat werkt heel prettig t.o.v. een "college" op basis van vaste lesstof. De gehanteerde presentatie mag wel iets meer worden 'opgepimpt'. bepaalde sheets hebben een MS-dos look wat voor mij wat gedateerd over komt. Verder vond ik het hele nuttige en prettige dagen!

Anoniem | 21 Nov. 2018

Praktijkgerichte casussen geven inzicht wat nodig is om hiermee van start te kunnen gaan in je organisatie. Maakt ook dat er goede discussies ontstaan en projectie naar eigen organisatie.

Hillary Rozenblad | Sociale verzekeringsbank | 18 Oct. 2018

Ik vind deze opleiding Procesmanagement heel goed omdat het procesdenken stimuleert en inzicht geeft in het omzetten van strategische doelen naar procesmodellen inclusief aansluiten op continu verbeteren. Ik heb nu een completer beeld van procesmanagement en bijbehorende structuur.

Karin Musters | Intravacc | 14 Oct. 2018

Veel informatie, verbanden goed weergegeven en theoretische kaders daarbij behandeld in relatie tot de cases.

Antonius Hendricks | MINDEF | 14 Oct. 2018

Prettig, goed te volgen ook voor niet procesmanagers.

Anoniem | 26 Apr. 2018

Het was erg fijn dat de cursus ook met weinig deelnemers toch in aangepaste vorm doorging.

Marian de Haan | UWV | 11 Oct. 2017

Mijn algemene kennis over procesinrichting en procesdenken is nu een completer geheel. Met behulp van de praktijkcasus gaat het ook meer leven. Vooral de doorvertaling van strategie/missie/visie naar procesinrichting sprak mij bijzonder aan.

Debbie Van Malestijn | Autoriteit Woningcorporaties | 11 Oct. 2017

Erg informatief, waar ruimte geboden wordt om de vertaling te maken naar de praktijk.

Een selectie van onze klanten

Word nu ook klant

Wil je ook klant bij ons worden? Wij helpen je maar wat graag verder met beoordelingen (reviews) of andere zaken waar je slimmer van wordt.

Daan van Beek, CEO & Eindbaas Passionned Group

DAAN VAN BEEK MSc

CEO & Eindbaas Passionned Group

neem contact met mij op

Fact sheet

Organisaties geholpen
___
Trainingen & workshops
___
Deelnemers opgeleid
___
Beoordeling klanten
8,9
Consultants & docenten
___
Kantoren
3
Jaar ervaring
15