Boek nu een training Allround vision & strategie

Net als iedere andere bestuurder, manager of consultant wil je jouw organisatie intelligenter maken met een slimme bedrijfsstrategie en een excellente uitvoering die bovendien naadloos op elkaar aansluiten. Want dat maakt je organisatie wendbaarder en winstgevender. De praktijk laat echter zien hoe lastig dat is. Managers en medewerkers beslissen nog altijd grotendeels op gevoel, je strategie verwatert of het beleid werkt niet. Of nog erger: de concurrentie haalt je links en rechts in.

UPDATE: In december 2020 is een nieuwe lockdown van kracht geworden die nu voor de tweede keer is verlengd. Bij Passionned Academy houden wij ons aan de opgelegde maatregelen en daarom hebben we onze trainingskalender hierop aangepast. Omdat er nu uitzicht is op versoepelingen zijn onze opleidingen weer van start gegaan. Eventueel als het niet anders kan organiseren we die online of in kleinere groepen. Blijf op de hoogte van ons Corona protocol.

Kennis en inzicht geven voorsprong in vooruitgang

Maar het kan ook anders. Onze strategie-opleidingen laten je ervaren hoe je een wendbare, prestatiegedreven organisatie vormgeeft en implementeert. Een organisatie waar managers en medewerkers de strategische competenties, plannen, voorspellen en behendig manoeuvreren op een hoger plan weten te tillen. Kennis en inzicht geven je een voorsprong in vooruitgang.

Wat zeggen onze klanten?

“De opleiding Scenarioplanning van Passionned Group is zeer praktisch en erg goed toegespitst op de praktijk!”

Iris Pons
Maasstad Ziekenhuis

Ons aanbod van strategie-opleidingen

Hier vind je een selectie van opleidingen en trainingen gericht op het verbeteren van de strategie van je bedrijf.


Waarom kiezen voor een van onze strategie-opleidingen?

✓ Wij zijn auteur van het boek ‘De wendbare organisatie’ (Agility Based Strategy)
✓ Onze docenten en consultants zijn gepokt en gemazeld in strategievraagstukken
✓ Wij bieden een compleet aanbod van opleidingen: van scenarioplanning tot KPI’s

Overige kenmerken van onze opleidingen en workshops:

De Strategie opleidingen van de Passionned Group zijn erkend door het CRKBO ✓ Veel praktijk met een stevig theoretisch fundament
✓ Strategie opleidingen ook als incompany beschikbaar
✓ Gemiddelde waardering is uitstekend | je betaalt geen BTW
✓ Praktijkgerichte lessen, oog voor verandermanagement
✓ Erkend door Centraal Register Kort Beroeps Onderwijs (CRKBO)

Compleet pakket

De Passionned Academy biedt een set aan unieke (incompany) opleidingen en trainingen aan die je helpen om jouw organisatie echt intelligent te maken. Kijk daarom ook naar:

Wat zeggen onze klanten?

“De opleiding Performance Management & KPI’s van de Passionned Group is lekker interactief, kent veel praktijkvoorbeelden en is daardoor prettig te volgen!”

Anneke Heermans
Gemeente Mill en St Hubert

Kies voor het gemak van incompany

De strategie-opleidingen van de Passionned Group bieden wij ook incompany aan. Dit kan bij jou op kantoor of op locatie elders in het land. Afhankelijk van je wensen en doelstellingen kan het buitenland ook een geschikte optie zijn. Vooral wanneer je het wil combineren met teambuilding-activiteiten. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over de mogelijkheden en prijzen.

incompany aanvraag

Reviews over "Strategie opleidingen"

Anoniem | ilionx Information Management Zuid B.V. | 10 februari 2021

Goede opleiding met een juiste opzet en inhoud. Gekoppeld aan de presentatie van Alex maakt dit een opleiding waar ik met veel plezier op terugkijk. Corona maakt catering en interactie met een kleine groep wel lastiger. Review over Verandermanagement opleiding.

Anoniem | Fruitmasters | 4 januari 2021

Interessant om inhoudelijk beter kpi’s te kunnen formuleren. Er wordt mijn inziens weinig aandacht besteed aan het gebruik van visuals en welk type visual het beste werkt in een bepaalde situatie. Dit zou een leuke toevoeging kunnen zijn. Review over Prestatiesturing & KPI's masterclass.

heer Florimond Tshitebua Mamba | Particulier | 10 oktober 2020

Hele goede cursus. Met de weinige participaties was het echter niet mogelijk meer ervaringen uit te wisselen. Review over leergang Performance Management & KPI's.

Anoniem | Gemeente Breda | 6 oktober 2020

Goede opfriscursus met interessante onderwerpen, gebracht door een enthousiaste cursusleider met veel kennis en ervaring op een aanstekelijke en inspirerende wijze. Top! Review over Prestatiesturing & KPI's masterclass.

Anoniem | Gemeente Rotterdam | 24 augustus 2020

Als een onderneming echt op prestatie wil sturen, is deze opleiding echt een aanrader. Alle onderwerpen komen erin voor van het opstellen van strategy map tot balanced scorecard. Vanuit dit vertalen naar goede kpi's, met aandacht op resultaat als drijver kpi. Ik ben zelf in ieder geval weer verder geholpen en ga mijn opgedane kennis toepassen bij de gemeente Rotterdam. Review over cursus Prestatiesturing & KPI's.

Toon alle reviews Plaats review

Geef je mening over dit product, artikel of dienst

Dit veld is verplicht!
Dit veld is verplicht! optioneel
Dit veld is verplicht! optioneel
Dit veld is verplicht! optioneel
Dit veld is verplicht!
Review verzendenHet formulier bevat fouten.

Een selectie van onze klanten

Word nu ook klant

Wil je ook klant bij ons worden? Wij helpen je maar wat graag verder met strategie opleidingen (opleiding bedrijfsstrategie) of andere zaken waar je slimmer van wordt.

Leo Kerklaan, Strategie docent

mr. LEO KERKLAAN

Auteur van De wendbare organisatie

neem contact met mij op

Fact sheet

Organisaties geholpen
___
Trainingen & workshops
___
Deelnemers opgeleid
___
Beoordeling klanten
8,9
Consultants & docenten
___
Kantoren
3
Jaar ervaring
16
EDIT POST