contact

Reviews over Data Science opleiding

Peter Vader | Gemeente Alphen aan den Rijn | 25 augustus 2022

Ik vind deze opleiding Master of Data Science goed aansluiten bij de omschrijving. Het geeft een doorkijk op de wereld van data gebruik. Waarom moet je data gebruiken en waar kan je het voor inzetten. Ook veel aandacht waarom data steeds waardevoller wordt voor onze maatschappij.

Frank Delva | idmsolutions | 17 augustus 2022

Deze data science opleiding heeft me gegeven wat me interesseerde. Ik ga verder in deze materie.

Ronald van Beers | Superunie | 3 augustus 2022

Mooi opleiding welke mijn kennisvraag exact heeft beantwoord. De opleiding biedt een mooie spiegel welke op de organisatie kan worden gericht.

Anoniem | ING | 29 juli 2022

Ik zou wel checken bij mensen die me zouden vragen over de opleiding wat ze precies zoeken. Als het gaat om data science, zou ik opleiding niet zonder meer aanraden, maar rest is zeer waardevol. Als de vorm van data science anders zou zijn, zou ik opleiding zeker aanbevelen.

Wout Zwiep | Axxor BV | 3 juli 2022

Zeer goed! ik ben erg blij dat ik de opleiding heb mogen doen.

Harald van Engelen | REDview BI | 17 juni 2022

Heeft me precies gebracht wat ik zocht. Verbreding van het perspectief over datagedreven ondernemen, om meer de leiding te nemen in projecten. Verdieping van de technische kennis om de juiste keuzes te kunnen maken in platform, technische partners etc.

Koen van Laar | Gemeente Venlo | 10 juni 2022

Goed. Het indeling van de verschillende onderwerpen was mooi. Leuke sfeer en inhoudelijk ook veel geleerd.

Anoniem | CCV | 12 maart 2022

Ik heb veel gehad aan deze Data Science training. Ik heb nu goede handvaten gekregen om de opgedane kennis in de praktijk te brengen. Op de werkvloer konden ze al merken dat ik met deze cursus bezig was.

Jeffrey Snel | PostNL | 3 februari 2022

Goede brede opleiding met goede vakkennis van de docenten. Je krijgt nogal wat puzzelstukjes te verwerken, maar als ze eenmaal vallen, dan vallen ze ook écht. Aanrader!

Gertjan van den Brink | Alfa Accountants en Adviseurs | 29 januari 2022

Het is een complete opleiding die je helpt om te groeien in jouw persoonlijke DATA-ontwikkeling. De opleiding geeft je alle informatie die nodig is om de functie Data Science Translator op te pakken,

Margriet Snellen | ActiZ | 18 december 2021

Geeft een goede overview van het hele veld. Dus ook als inleiding heel goed om te volgen. Docenten maken er over het algemeen echt werk van om aan te sluiten bij waar je staat.

Anoniem | PinkRoccade Local Government | 11 december 2021

Breed theoretisch kader en prettige vertaalslag naar de praktijk door de docenten.

Anoniem | PinkRoccade Local Government | 10 december 2021

Mooie praktische handvatten. Die we gelijk hebben kunnen toepassen.

Christiaan Smith | Haaglanden Medisch Centrum | 17 augustus 2021

Een zeer uitgebreide opleiding Data Science. De opgedane kennis kan ik goed toepassen in mijn organisatie. Ik weet waar we staan en waar stappen gemaakt moeten worden.

Maurice Roosen | particulier | 13 juli 2021

De opleiding heeft voldaan aan mijn verwachtingen. Positieve aspecten zijn de diversiteit van deelnemers en interactie binnen de groep. Daarnaast goed en behulpzaam cursusmateriaal.

Willem van der Does MBA MBB | Dutch Mountains | 1 juli 2021

Zeer breed inzicht gekregen in de wereld van Data Science.

Richard Khemai | PGGM&CO | 14 juni 2021

Een mooie opleiding Data Science gegeven door ervaren docenten die het op een leuke manier vertellen. Mooie praktische opdrachten.

Anoniem | The Future Group | 11 juni 2021

Een goede, complete opleiding waarin alle aspecten van data science aan bod komen.

Anoniem | Univé Services BV | 21 april 2021

Goede training voor data science. Geeft een goed beeld van de diverse onderdelen die behandeld zijn en die ik zeker kan toepassen binnen mijn organisatie. Ik zou achteraf gezien deze opleiding niet in een summercourse doen, zodat je meer tijd hebt om de stof te laten bezinken.

Anoniem | Provincie Zuid-Holland | 10 april 2021

Goede opbouw van de opleiding en enthousiaste docenten. Kritische vragen kan ik inmiddels meer omgaan. Daar leer ik van om meer door te vragen en kritisch te zijn. Bedankt!

Frank Peek | Sanquin | 8 april 2021

Geeft een goed overall beeld van Data Science & Business Analytics. Laat de verschillende facetten goed zien en maakt het zoveel mogelijk praktisch en geeft daarmee handvatten om mee aan de slag te kunnen.

Anoniem | Beslist.nl | 8 april 2021

Het was een fijne opleiding, die vooral geschikt is voor personen die in een 'gesprekspartner' rol zitten in hun organisatie. Voor iemand in mijn rol was niet alles relevant, omdat ik er technisch dieper in zit en minder te maken hebt met management. Ik heb wel vernieuwde motivatie gekregen om data science bespreekbaar te maken in onze organisatie & om zelf te gaan experimenteren.

1 verbeterpuntje: soms hadden de docenten de neiging om door de powerpoints heen te scrollen en 'heen en weer' te gaan door de slides in plaats van het achter elkaar te bespreken, wat ervoor zorgde dat het voor mij soms lastig te begrijpen had & wat weinig structuur had.

Anoniem | Direct Lease | 8 april 2021

In de opleiding worden alle aspecten van BI en data science op heldere manier behandeld door drie zeer bevlogen trainers. Complimenten!

Anoniem | Veiligheidsregio Haaglanden | 13 maart 2021

Door deze Data Science opleiding ben ik nu een betere gesprekspartner als het gaat om techniek. Daarnaast heb ik ook veel geleerd wat ik direct binnen mijn organisatie toe kan passen, van inrichting van goede data organisatie tot datakwaliteit verhogen.

Jurgen Zuiderduin | particulier | 19 februari 2021

In 10 dagen krijg je een goed theoretisch overzicht van het vakgebied met voorbeelden en de mogelijkheid dit naar de eigen praktijk te vertalen.

Sholeh Mobaser | n.v.t. | 10 februari 2021

Een hele goede basis voor het toepassen van Data Science in de organisaties.

Stephan Pals | Pals Consultancy | 4 januari 2021

Super opleiding! Veel geleerd in een lekker hoog tempo. Veel vakkennis van de docenten en een hoop praktijkvoorbeelden.

Christian van der Kooi | CSK food enrichment | 15 december 2020

Een breed scala aan Data Science onderwerpen en theorieën die goed toepasbaar zijn in de praktijk.

Ben Wouterson | PDC/HRM/IDU Politie | 10 december 2020

Een traject waarin alles de revue passeert, inhoudelijk bij stil wordt gestaan met ruimte voor discussie. groepsdynamiek volop! Je leert wat Data Science echt betekent en kan betekenen voor jezelf in je werk maar ook voor het werk (de organisatie).

Anoniem | Result Laboratorium | 7 december 2020

Mooie brede opleiding waarin alle elementen mbt Data Science en AI aan de orde zijn gekomen. Hierdoor een beter inzicht gekregen in het vakgebied waardoor het mogelijk is een regierol te gaan vervullen.

Gert Kroeze | Automatic Choice Europe B.V. | 10 november 2020

Vertelt van begin tot eind wat data science voor een bedrijf kan betekenen en hoe daar te komen. Terminologie komt allemaal ter sprake. Up to date. Hands-on. Prima!

Anoniem | CCV Nederland | 10 oktober 2020

Geeft compleet beeld van het Data Science werkveld in voor mij voldoende diepgang.

Anoniem | Waterschap Drents Overijsselse Delta | 6 oktober 2020

Nuttig, helpt gedachten ordenen en juiste vragen te stellen in de organisatie.

Anoniem | Cerexagri BV | 15 september 2020

Voldeed aan mijn verwachting, eea is concreet toepasbaar, mn het regelmatig samenvatten van voorafgaande stof bijv aan begin van nieuwe cursusdag beviel mij goed. Summercourse is veel stof in korte tijd maar het is mij prima bevallen.

Anoniem | PO-Raad | 27 augustus 2020

Goede opleiding om te weten wat Data Science is en wat er allemaal achter vandaan komt. De indeling in de drie onderdelen was heel prettig. Ook dat er iemand iets kwam vertellen als Data Scientist-zijnde.

Anoniem | Pon | 24 augustus 2020

The two worlds of BI. Van theoretische benadering naar een praktische invulling van AI & BI. Verrassend, leerzaan, toepasbaar en zinvol.

John Kennedy | Bonum Consilium | 6 augustus 2020

Zeer goede en complete opleiding met enthousiaste en gepassioneerde docenten.

Anoniem | Gemeente Bronckhorst | 20 juli 2020

Enthousiaste docenten. Bevlogen. Inhoudelijk goed op de hoogte. Ben zelf wat kritisch op de modellen. Sommigen zijn wel heel helpend, bijvoorbeeld Dama DMBOK en het huis van BI. Sommige toelichtingen bij modellen kan beter.

Hans Peter van de Poll | Stichting Havensteder | 17 juni 2020

De opleiding Master of Data Science is een aanrader voor iedere professional die op het snijvlak van IT en organisatie verdieping zoekt in het datagedreven werken. Een opleiding die de mogelijkheden van data science over de volle breedte van het vakgebied in kaart brengt, met tal van praktijkvoorbeelden ter verduidelijking. Je wordt in hoog tempo met veel interactie in de groep door de leerstof geleid. Tijdens de opleiding wordt je uitgedaagd om ideeën op te doen voor het uitwerken van je eindopdracht. Al met al een effectieve aanpak, fijne docenten met uiteenlopende kennis en karakters, mooi samenspel. Dank voor de inspiratie!

Ruben van Berg | Securitas | 13 juni 2020

Prima opleiding voor een basisbegrip van de wereld van Data Science maar ook genoeg achterliggende info om meer de diepte in te gaan

Anoniem | Repair Care | 26 mei 2020

Heeft goede handvatten gegeven om ook direct de belangrijke onderdelen te kunnen toepassen binnen de onderneming

Anoniem | ABN AMRO Bank | 26 maart 2020

Goede Data Science opleiding, tijd tussen begin en eind in ons geval te lang doordat een docent was uitgevallen. Advies: portal maken met alle presentaties erin. Niet willen delen van de presentaties werkt erg contra productief. Opleiding verder goed.

Pascal Prins | Brabantse Ontwikkelings Maatschappij | 18 februari 2020

Mooie brede opleiding waar zowel theorie als praktijk aan de orde komen. Zeer goed toe te passen in de praktijk. Enthousiaste docenten met veel passie voor hun vak.

Anoniem | Privé | 10 januari 2020

Leuk & Leerzaam

punt: Kunnen de feedbacksurveys worden samengevoegd naar 1 of 2 momenten (einde van week 1 en week 2 of 1 totaal)

Anoniem | a.s.r. verzekeringen | 7 januari 2020

Een brede opleiding, die goed overzicht geeft over het vakgebied AI en data science en die meteen toepasbaar is in de praktijk.

Anoniem | PinkRoccade Local Government | 25 december 2019

Een goede Data Science training om in 10 dagen een compleet overzicht te krijgen van Data Science, AI en BI met een mooie mix van theorie en praktijk.

Anoniem | Grote Hoef Beheer | 18 december 2019

Top!

Anoniem | Stichting Philadelphia Zorg | 18 december 2019

Vooral nuttig voor starters op het vlak van Data Science en BI. Voor mij voornamelijk wat aanscherpingen. Maar heeft mij wel weer geïnspireerd. Goede referentie of ik op de goede weg ben.

Anoniem | Evides NV | 26 november 2019

Leuke en veelzijdige Data Science training.

Deze organisaties gingen je voor

Word nu ook klant

Wil je ook klant bij ons worden? Wij helpen je maar wat graag verder met datagedreven werken of andere zaken waar je slimmer van wordt.

Daan van Beek - Eindbaas & auteur van 'De intelligente, datagedreven organisatie'

DAAN VAN BEEK MSc

Eindbaas & auteur van 'De intelligente, datagedreven organisatie'

Neem contact met mij op

Fact sheet

Organisaties geholpen
___
Trainingen & workshops
___
Deelnemers opgeleid
___
Beoordeling klanten
8,9
Consultants & docenten
___
Kantoren
3
Jaar ervaring
17