Wij werken met veel plezier ook voor jou

Passionned Group heeft een groot en groeiend klantenbestand door heel Nederland. Wij werken met veel plezier voor grote (non-profit)organisaties, mkb-organisaties en consultancy- of adviesbureaus. Lees hier hun ervaringen met ons bedrijf:

PwC“Door de stuurinformatie op slimme wijze te combineren, kunnen we de proposalscore en bezetting verbeteren, leegloop verminderen, terwijl tegelijk de marge op peil blijft. Het is dankzij de Passionned Group snel en soepel verlopen.”

Jan Maarten van der Meulen
PwC

De Woonplaats“Passionned Group daagt de organisatie uit en is niet snel tevreden met een oplossing en weet daardoor te bereiken dat resultaten worden geboekt.”

Fons Catau
Algemeen directeur, De Woonplaats

Gemeente Delft“De opdracht is door de consultants van Passionned Group uitstekend uitgevoerd, scherpe adviezen en een prima samenwerking.”

Eric Ossel
Directeur Middelen, Gemeente Delft

Gemeente Almere“De mensen van Passionned Group hebben een schat aan ervaring en delen dat met veel enthousiasme met hun klanten.”

André Drenth
BI-manager
Gemeente Almere

ABN Amro Lease“Ik zou Business Intelligence consultants in alle bedrijfstakken zeker aanraden de Business Intelligence opleiding te volgen bij Passionned Group. Ik vond het bijzonder geslaagd.”

Nico de Jonge
ABN AMRO Lease

Eileen Fisher“Excellent. De Passionned Group gaf ons inzicht & best practices en een aanpak waardoor een BI strategie + een datawarehouse snel binnen bereik kunnen komen.”

Todd Nicholls
Eileen Fisher

Vestia“Drie sterke punten van de Passionned Group: aantoonbare expertise, ‘opinion leader’ en een duidelijke focus in expertise.”

Roeland de Graaff
Vestia Groep

De Woonplaats“Samen met de Passionned Group is het performance management systeem vormgegeven. Hierdoor zijn wij veel beter in staat om effectief te sturen op de organisatiedoelstellingen.”

Joke Bults
De Woonplaats

Sweet & Maxwell Group“The Business Intelligence Guide of the Passionned Group has been immediately useful to me in selecting the right BI-tool for our company.”

Richard Silverstein
Sweet & Maxwell Group

Gemeente Rotterdam“Wat ik heel prettig vind aan Passionned Group is dat ze het niet overnemen en er een soort prefab-aanpak op loslaten, maar voortdurend het oor te luisteren leggen en kijken wat er bij de organisatie past.” Lees verder…

Willy Groenewold
CIO Office, Gemeente Rotterdam

Lees hier alle beoordelingen van onze klanten.

Wil je ook jouw organisatie intelligenter maken?

Bekijk dan onze oplossingen of neem contact met ons op voor een kennismakingsgesprek.

Neem contact met ons op

Opleidingen
Kennisbank
Advies
Interim

Deze organisaties gingen je voor

Word nu ook klant

Wil je ook klant bij ons worden? Wij helpen je maar wat graag verder met referenties van de passionned group (zij gingen je al voor!) of andere zaken waar je slimmer van wordt.

Daan van Beek, Eindbaas & specialist in continu verbeteren

DAAN VAN BEEK MSc

Eindbaas & auteur van het boek 'De intelligente, datagedreven organisatie'

Neem contact met mij op

Fact sheet

Organisaties geholpen
___
Trainingen & workshops
___
Deelnemers opgeleid
___
Beoordeling klanten
8,9
Consultants & docenten
___
Kantoren
3
Jaar ervaring
16
EDIT POST