Downloaden
Eindeloos veel rapporten
Deze whitepaper laat je zien hoe je werkelijk inzichten kan gaan verstrekken zonder een hele rapportenfabriek op te tuigen.

1 miljoen euro inzichten
Beschrijving van het BI-framework
Organisatierollen en inzichten
Autorisaties automatisch inregelen

Gratis downloaden

Whitepaper: Stop met rapporteren, verstrek inzichten

In veel organisaties worden nog eindeloos veel rapporten gemaakt. Maar verschaffen die rapporten de gebruikers ook de juiste informatie in de juiste vorm op het juiste moment? De auteur van deze whitepaper stelt dat het de hoogste tijd is om te stoppen met al die rapporten (die toch vaak niet worden gelezen). Hij laat zien hoe je nu eens werkelijk inzichten kan gaan verstrekken zonder een hele rapportenfabriek op te tuigen. Stop met rapporteren, ga analyseren. Download direct deze whitepaper.

Wat is de juiste aanpak?

En wat is daarbij een juiste en slimme aanpak? Daar gaat deze whitepaper over. Je leert verder:

Framework voor inzichten

Tot slot komen diverse implementatieaspecten aan bod zoals het identificeren van rollen en het toepassen van het framework voor inzichten bij jouw bedrijf. Het resultaat? Zonder omwegen en tegen een fractie van de gebruikelijke kosten managementinformatie hergebruiken en distribueren.

Nu downloaden

Over de auteur: Daan van Beek MSc

foto Daan van BeekDaan van Beek is de eindbaas van de Passionned Group en als senior BI consultant helpt hij organisaties om datagedreven te werken. Hij schrijft daarnaast boeken waaronder het bekende managementboek ‘De intelligente, datagedreven organisatie’. Daan is ook verbonden als docent aan TIAS en EUR en geeft daarnaast masterclasses in Maleisië, Singapore, Zuid-Afrika en Amerika.

Deze organisaties gingen je voor

Word nu ook klant

Wil je ook klant bij ons worden? Wij helpen je maar wat graag verder met datagedreven werken of andere zaken waar je slimmer van wordt.

Daan van Beek - Eindbaas & auteur van 'De intelligente, datagedreven organisatie'

DAAN VAN BEEK MSc

Eindbaas & auteur van 'De intelligente, datagedreven organisatie'

Neem contact met mij op

Fact sheet

Organisaties geholpen
___
Trainingen & workshops
___
Deelnemers opgeleid
___
Beoordeling klanten
8,9
Consultants & docenten
___
Kantoren
3
Jaar ervaring
17
EDIT POST