Passionned Group™

Whitepaper: Stop met rapporteren, verstrek inzichten & ga analyseren

In veel organisaties worden nog eindeloos veel rapporten en dashboards gemaakt. Maar verschaffen die rapporten de gebruikers ook de juiste inzichten in de juiste vorm op het juiste moment? En verbeteren de beslissingen en processen daardoor? De auteur van deze whitepaper stelt dat het de hoogste tijd is om te stoppen met al die rapporten (die toch vaak niet worden gelezen). Hij laat zien hoe je voortaan werkelijk inzichten kan gaan verstrekken zonder een hele rapportenfabriek op te tuigen. Stop met rapporteren, verstrek inzichten en start met analyseren. Het is de hoogste tijd voor een frisse blik en een andere aanpak. Zet datagedreven werken in jouw processen in een hogere versnelling. Download direct deze whitepaper.

Deze whitepaper laat je zien hoe je werkelijk inzichten kan gaan verstrekken zonder een hele rapportenfabriek op te tuigen.

Verwerf 1 miljoen euro inzichten
Ervaar de onschatbare waarde van het BI-framework
Koppel inzichten aan organisatierollen
Leer hoe je autorisaties automatisch inregelt

gratis downloaden

Maak korte metten met de rapportenfabriek

Wat is de juiste aanpak?

Business Intelligence belooft betere beslissingen en een gestroomlijnde informatievoorziening. Wat is daarbij een juiste en slimme aanpak? Daar gaat deze whitepaper over. Je leert verder:

Gebruik het BI-framework voor waardevolle inzichten

Tot slot komen diverse implementatieaspecten aan bod, zoals het identificeren van rollen en het toepassen van het framework voor inzichten bij jouw bedrijf. Het resultaat? Zonder omwegen en tegen een fractie van de gebruikelijke kosten kun je managementinformatie hergebruiken en distribueren. Het team met rapportenbouwers en dashboardtimmerlieden kan op zoek naar een andere uitdaging.

nu downloaden

Over de auteur: Daan van Beek MSc

foto Daan van BeekDaan van Beek is de eindbaas van de Passionned Group en als senior BI consultant helpt hij organisaties om datagedreven te werken. Hij schrijft daarnaast boeken waaronder het bekende managementboek ‘De intelligente, datagedreven organisatie’. Daan is ook verbonden als docent aan TIAS en EUR en geeft daarnaast masterclasses in Maleisië, Singapore, Zuid-Afrika en Amerika.