Business Intelligence advies | BI advies van ervaren experts
Passionned Group is dé specialist in datagedreven werken, dashboards, KPI's, continu verbeteren, algoritmes, Artificial Intelligence en BI. Onze bevlogen en ervaren consultants helpen grotere en kleinere organisaties bij de kanteling naar een intelligente, datagedreven organisatie.

Stop met verzamelen, investeer in de ontsluiting van data

In de meeste organisaties zijn meer dan voldoende informatiebronnen (databases) en data aanwezig. De grootste uitdaging in de praktijk is het ontsluiten van deze informatie voor de juiste beslissers in de juiste vorm. Dit proces (business intelligence) soepel laten verlopen maakt jouw organisatie slimmer en veel beter stuurbaar. Onze Business Intelligence adviseurs helpen je daar graag bij.

huur een BI-consultant in

Laat je adviseren door de business intelligence-specialisten

Passionned Group bezit alle praktische kennis om jouw organisatie te begeleiden met de Business Intelligence-vraagstukken. Al meer dan 1.250 mkb en mkb+-organisaties hebben onze business intelligence-adviezen succesvol geïmplementeerd.

Wat zeggen onze klanten?

“De opdracht is door de BI-consultants van Passionned Group uitstekend uitgevoerd. Zij gaven mij scherpe, uitvoerbare adviezen en ik kan terugkijken op een prima samenwerking.”

Eric Ossel, directeur Middelen
Gemeente Delft

100% onafhankelijk advies op maat

Als business intelligence-specialisten zijn onze adviezen 100% leveranciersonafhankelijk. Ons Intelligente-organisatie-framework, inmiddels een bewezen standaard in de markt, snijden wij op maat en spitsen we volledig toe op jouw organisatie.

Advies als opleiding

Eerst een opleiding volgen? Maak dan een goede eerste stap met onze 3-daagse Business Intelligence-opleiding gegeven door onze internationale BI-expert! Je leert alle stappen te zetten die nodig zijn om met analytics & BI succesvol te zijn in jouw organisatie.

naar de BI-opleiding

BI-advies en implementatie gaan altijd hand in hand

Een BI-advies is voor ons pas succesvol wanneer het wordt geïmplementeerd en bijdraagt aan de versterking en ontwikkeling van jouw organisatie. Passionned Group gebruikt daarbij onder andere de volgende vragen als leidraad:

Kies voor een bewezen aanpak: Business Intelligence advies

Bij ieder adviestraject Business Intelligence starten wij met een grondige analyse en afstemming, zodat wij de business intelligence in jouw organisatie volledig doorgronden. Vanuit dit inzicht brengen we alle business intelligence verbeterpunten aan het licht, waarbij we gezamenlijk praktisch toepasbare en toekomstbestendige oplossingen definiëren.

Ga op zoek naar groeiscenario’s voor de korte én lange termijn

Op basis hiervan maken we een analyse en brengen we een voorlopig advies uit. Daarbij houden we rekening met meerdere groeiscenario’s voor de korte en lange termijn. Deze scenario’s bespreken we met de belangrijkste betrokkenen. Het project sluiten we af met een (mini)conferentie.

Wat kun je verwachten van ons BI advies?

✓ Helder inzicht in de verbetermogelijkheden van je business intelligence
✓ Verhoging van de effectiviteit van jouw Business Analytics
✓ Kostenbesparing door veel efficiëntere BI-processen
✓ Meer tevreden gebruikers, onder andere door betere User eXperience
✓ Glasheldere eindrapportage en geen dikke rapporten

Thought leader in Business Intelligence

Passionned Group is gespecialiseerd in Business Intelligence, datagedreven werken en het slimmer maken van organisaties. Onze consultants zijn doorgewinterde experts met een zeer ruime ervaring in onafhankelijk Business Intelligence-advies. Als organisator van de Dutch BI & Data Science Award en auteur van hèt Business Intelligence-boek De intelligente, datagedreven organisatie is Passionned Group uitgegroeid tot “thought leader” op het gebied van Business Intelligence.

Neem contact met ons op voor BI advies

Neem vrijblijvend contact met ons op voor een afspraak over praktisch toepasbaar en toekomstbestendig Business Intelligence advies.

Reviews over "Business Intelligence Advies"

Jack van Mechelen | Bravis | 24 augustus 2020

Binnen Bravis is het project datagedreven sturen opgestart. Binnen het project waren we op zoek naar een kapstok om al onze uitgangspunten aan op te hangen. Passionned Group heeft ons middels een aantal inspiratiesessies geholpen om te komen tot een visie op datagedreven sturen. Dit door actuele thema’s binnen BI te belichten en te spiegelen aan de praktijk van Bravis. De workshops waren praktisch, laagdrempelig en inspirerend en hebben duidelijk bijgedragen aan een kwaliteitsverbetering van het project.

Arnoud Meeder | Amaris Zorggroep | 9 maart 2020

Bij de keuze voor een nieuw datawarehouse en BI-leverancier zochten wij een specialist die onze zorggroep zou helpen de juiste keuzes te maken. Kunstmatige intelligentie, self-service BI en hoe borg je dat data beheersbaar blijven en waarde gaan creëren; om maar enkele uitdagingen te benoemen. Passionned heeft ons snel op het juiste spoor gezet en de consultant was een uitermate kundige expert (of beter gezegd data-filosoof) die ook de gave heeft om complexe dilemma’s tot de kern terug te brengen. Niet de leverancier maar Amaris heeft nu de regie bij de oplossing en het ontwerp van ons datawarehouse en de informatie-architectuur.

Gertjan Voorzee | Coördinator BI Team | Lentis | 23 december 2019

Lentis heeft in co-creatie met Passionned Group onlangs de BI advies opdracht met succes aan directie, management, het BI team en een aantal andere stakeholders gepresenteerd. Terugkijkend naar deze opdracht en het traject dat we samen hebben gelopen kan ik concluderen dat dit aan alle kanten een zeer waardevolle bijdrage aan Lentis heeft geleverd. Dick Pouw heeft namens Passioned dit traject begeleid waarbij hij goed heeft geluisterd naar het verhaal van Lentis en zich heeft aangepast naar de cadans/tempo en de dynamiek van de lentis organisatie. Hiermee heeft Passionned Group, in co-creatie, ervoor gezorgd dat het BI advies niet alleen een theoretisch verhaal geworden is maar dat het gedachtengoed past bij de Lentis organisatie, begrepen en gevoeld wordt én het belangrijkste, dat het geaccepteerd is.

Jan Pezie | Kees Smit Tuinmeubelen | 2 april 2019

Kees Smit had behoefte aan onafhankelijk advies m.b.t. de BI-architectuur die het best past bij ons relatief complexe applicatielandschap. Normaal gesproken betekent de keuze voor een BI-consultancy betekent meestal ook meteen de keuze voor een bepaalde inrichting. Deze partijen zijn immers gespecialiseerd in één specifiek pakket/tool, of een combinatie van enkele.

Tom, senior business consultant bij Passionned Group, heeft ons in een kortlopend traject voorzien van een direct bruikbaar en goed onderbouwd advies. Hij heeft aangegeven welk architectuurmodel in onze situatie het meest geschikt is, welke opties voor de hand liggen om dit qua tooling/technologie in te richten en welke kennis/competenties dit intern vereist.

Dit heeft ons geholpen bij het opstellen van een gerichte RFP (architectuur staat immers vast) en het versneld selecteren en beoordelen van potentiële implementatiepartners.

Zeer tevreden over de dienstverlening!

Plaats review

Geef je mening over dit product, artikel of dienst

Dit veld is verplicht!
Dit veld is verplicht! optioneel
Dit veld is verplicht! optioneel
Dit veld is verplicht! optioneel
Dit veld is verplicht!
Review verzendenHet formulier bevat fouten.
Opleidingen
Kennisbank
Advies
Interim

Deze organisaties gingen je voor

Word nu ook klant

Wil je ook klant bij ons worden? Wij helpen je maar wat graag verder met business intelligence advies (bi advies van ervaren experts) of andere zaken waar je slimmer van wordt.

Rick van der Linden, BI Analist

ir. RICK VAN DER LINDEN

Senior Business Analist

neem contact met mij op

Fact sheet

Organisaties geholpen
___
Trainingen & workshops
___
Deelnemers opgeleid
___
Beoordeling klanten
8,9
Consultants & docenten
___
Kantoren
3
Jaar ervaring
16
EDIT POST