Recruiter met commercieel talent | Intercedent & matchmaker

Vacature: commercieel ingestelde Recruiter

Geschreven door

Passionned Group is dé specialist in datagedreven werken. Onze bevlogen en ervaren consultants helpen grotere en kleinere organisaties bij de kanteling naar een intelligente, datagedreven organisatie. Om het jaar organiseren wij de prestigieuze prijs voor de Slimste organisatie van Nederland.

Passionned Group zoekt een commercieel ingestelde Recruiter (medior)

Ben jij die zelfstandige, gepassioneerde en assertieve recruiter die op zoek is naar een doorgroeifunctie binnen de boeiende wereld van interim-management en consultancy? Dan is Passionned Group geïnteresseerd om met jou kennis te maken.

Als fulltime Commercieel Recruiter (32-40 uur) ben jij van essentieel belang voor onze opdrachtgevers. In deze gevarieerde functie is het belangrijk dat je eager, commercieel gedreven en professioneel bent. Je schakelt soepel tussen verschillende opdrachten, taken en verantwoordelijkheden. Daarnaast beschik je over uitstekende communicatieve vaardigheden. Je hebt minstens enkele jaren ervaring als recruiter, intercedent of detacheerder en je wilt je horizon verbreden. Je loopt niet weg voor de commerciële taken en verantwoordelijkheden.

Jouw droombaan

Als Commercieel Recruiter ben je de verbindende schakel tussen onze klanten, consultants en kandidaten. Op integere wijze probeer je met alle belangen rekening te houden. Je bent het eerste aanspreekpunt voor werkgevers en de (potentiële) kandidaten die wij op interim-basis plaatsen.

Bij ons is geen enkele dag hetzelfde. De ene dag stap je in de auto voor een klantbezoek, de andere dag werk je je bellijst af, en een dag erna werk je bijvoorbeeld vanuit kantoor of huis aan een plan de campagne.

Door de juiste vragen te stellen en je professionele manier van benaderen, weet jij precies wat onze opdrachtgevers van ons nodig hebben. Jij helpt hen bij het behalen van hun doelstellingen door de juiste mensen op de juiste plek te plaatsen. Na een korte inwerkperiode ben je direct commercieel eindverantwoordelijk.

Deze topfunctie is bij uitstek geschikt voor een superalerte, nieuwsgierige en sociale HR-functionaris, een intercedent bij een uitzendbureau of een detacheerder die van resultaten, autonomie, vrijheid én mensen houdt. Een empathische persoonlijkheid bovendien die het belang onderkent van de juiste match tussen de kandidaat en de job.

We zoeken iemand die zijn of haar human resources-competenties en commerciële skills verder wil ontwikkelen door actief te bouwen aan een rijk sociaal netwerk binnen voor Passionned Group relevante sectoren.

Jouw profiel

 • Je hebt commercieel inzicht én voldoende overtuigingskracht om mensen te helpen met het doorhakken van knopen
 • Je bent een natuurtalent in verkoop en het wekken van interesse van de klant via de telefoon, e-mail en social media
 • Je bent inlevend, kunt heel goed luisteren en samenvatten
 • Je bent een doorzetter die zich niet snel uit het veld laat slaan
 • Je beweegt je gemakkelijk binnen verschillende doelgroepen: je spreekt net zo makkelijk met een BI-architect of systeembeheerder, als met de CIO of de CEO
 • Je werkt gestructureerd en resultaatgericht
 • Je bent bereid om te reflecteren op je eigen werk en dat van je collega’s
 • Je schrijft en spreekt foutloos Nederlands en prima Engels
 • Je hebt bij voorkeur al ervaring met Salesforce, Slack, Dropbox of vergelijkbare systemen
 • Je hebt minimaal HBO werk- en denkniveau en 3 jaar ervaring als recruiter, intercedent, detacheerder, salesmanager of accountmanager

Jouw werkzaamheden

Als Commercieel Recruiter lever je een substantiële bijdrage aan onze missie: iedere organisatie intelligent maken door onder andere het implementeren van datagedreven werken.

 • Je neemt telefonisch contact op met potentiële opdrachtgevers om te peilen waaraan zij behoefte hebben.
 • Je gaat op bezoek bij je huidige klanten en genereert new business
 • Je stelt de juiste vragen om erachter te komen wat de opdrachtgever precies wil bereiken
 • Je zet verschillende mogelijkheden op een rij, selecteert de juiste kandidaten voor de juiste functies en assisteert bij het maken van een keuze
 • Je coördineert het gehele recruitmentproces, vanaf de intake met de opdrachtgever tot het vervullen van de interim-functie
 • Je adviseert de opdrachtgevers proactief over wervingsvraagstukken, waarbij je gebruikmaakt van je vakkennis, data en je netwerk
 • Je draagt als ambassadeur actief de merknaam van Passionned Group uit

Naast je reguliere werkzaamheden verwachten we dat je meedenkt en nadenkt over de vraag hoe we als Passionned Group verder kunnen verbeteren en groeien. Je doet actief mee aan projecten en doet verbetersuggesties. Omdat jij dagelijks de mensen spreekt, weet je exact wat er speelt en bouw je een eigen netwerk op met interessante mensen en organisaties.

Kies je eigen ontwikkelpad

Binnen Passionned Group is de functie van Commercieel Recruiter een nieuwe functie die je deels zelf nog kunt invullen. Je brengt zelf accenten aan in je werk. Zo bestaat er bijvoorbeeld ook ruimte om je verder te ontwikkelen op het gebied van opleidingen. Je kunt uitgroeien tot een belangrijke vraagbaak voor alle bestaande en toekomstige cursisten die onze opleidingen en trainingen volgen op het vlak van datagedreven werken. Als “Leeradviseur” groei je uit tot de ultieme vraagbaak, de contactpersoon en coach die alles uitzoekt voor onze cursisten, zodat zij de meest geschikte opleiding kiezen.

Onze arbeidsvoorwaarden

Bij deze doorgroeifunctie horen marktconforme arbeidsvoorwaarden, een vast basissalaris inclusief vakantiegeld met een interessante bonusregeling. Daarnaast mag jij, binnen kaders, werken waar en wanneer je wilt. Je krijgt bovendien de mogelijkheid om kosteloos deel te nemen aan de opleidingen binnen de Passionned Academy.

QR code recruiter - accountmanager

Scan deze QR code om te solliciteren

Onze selectieprocedure

Wanneer je enthousiast bent over deze functie en over Passionned Group, ontvangen wij graag jouw CV en motivatiebrief. Uit je brief blijkt dat je je al verdiept hebt in Passionned Group. Je weet jezelf hierin al een plek te geven. Wanneer de beoordeling positief uitpakt, nodigen we je uit voor een vervolggesprek met het team. Een assessment kan onderdeel uitmaken van de procedure.

Over Passionned Group

Passionned Group is sinds 2004 dé specialist in het ontwerpen en implementeren van datagedreven, intelligente organisaties. Met een sterk groeiend aantal gepassioneerde ‘slimmer werken’-consultants helpen wij grotere en kleinere organisaties bij de kanteling naar een intelligente, datagedreven organisatie. Dat is elke keer weer opnieuw een spannende reis waar ons hart in ieder geval sneller van gaat kloppen.

Contact opnemen?

Is er bij jou al een vonk overgesprongen? Spreekt deze functie jou aan en wil je meer weten over deze functie of over Passionned Group? Neem dan contact op met Daan van Beek.

Reageer op dit artikel van Daan van Beek

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Een selectie van onze klanten

Word nu ook klant

Wil je ook klant bij ons worden? Wij helpen je maar wat graag verder met recruiter met commercieel talent (intercedent & matchmaker) of andere zaken waar je slimmer van wordt.

Daan van Beek, Managing Director

DAAN VAN BEEK MSc

Managing Director

neem contact met mij op

Fact sheet

Organisaties geholpen
___
Trainingen & workshops
___
Deelnemers opgeleid
___
Beoordeling klanten
8,9
Consultants & docenten
___
Kantoren
3
Jaar ervaring
15