Vacature Sales account manager | Passionned Group | Marktconform

Passionned Group zoekt een ervaren Sales account manager

Geschreven door

Passionned Group is dé specialist in datagedreven werken. Onze bevlogen en ervaren consultants helpen grotere en kleinere organisaties bij de kanteling naar een intelligente, datagedreven organisatie. Om het jaar organiseren wij de prestigieuze prijs voor de Slimste organisatie van Nederland.

Passionned Group staat op het punt een nieuwe fase in te gaan waarbij interimopdrachten een steeds grotere rol gaan innemen om klanten te helpen en te binden. Veranderde marktontwikkelingen spelen daarin een belangrijke rol.

Wij zijn op zoek naar een ervaren Sales account manager (28 / 40 uur)

Een gedreven professional met een eigen omzetverantwoordelijkheid. Je primaire doelstelling is het genereren van omzet door het plaatsen van interim managers en specialisten bij klanten. Daarbij weet je als geen ander Passionned Group goed te positioneren bij prospects (new business). Je bent een volwaardige (inhoudelijke) gesprekspartner voor opdrachtgevers en bent uitstekend in staat vraagstukken en inhuurbehoeftes te concretiseren en te vertalen naar concrete opdrachten.

Doelstelling: uitbouwen van interim-services

Samenwerken met de consultants binnen Passionned Group is daarbij belangrijk. Voor diverse specialismen (Business Intelligence, Analytics, KPI’s, performance management, CRM, etc.) genereer je implementatie- en detacheringsopdrachten voor klanten die tijdelijke expertise op dit vlak nodig hebben. De voornaamste doelstelling is het uitbouwen van de interim-services bij bestaande business maar vooral het realiseren van new business.

Belangrijk is dat je een eigen netwerk hebt, je als een vis in het water voelt bij het benaderen van bestaande en nieuwe klanten.

Lid van het managementteam

Je bent als lid van het managementteam medeverantwoordelijk voor het bepalen van de strategie en de uitvoering daarvan. Je rapporteert aan de managing director. Er wordt van je verwacht dat je de strategie om kan zetten in concrete doelen gericht op jouw business. Netwerken is een belangrijk onderdeel van je functie, alsmede het uitbouwen van het netwerk. Wij zijn op zoek naar een combinatie van resultaatgerichte en ondernemende managers.

uitroeptekenVind je jezelf niet helemaal terug in het profiel maar zie je wel potentie om actief mee te bouwen en hier op korte termijn naar toe te groeien? Neem dan toch contact met ons op.

Werkzaamheden

Je werkzaamheden zijn onder andere:

 • Leadqualificatie, relatiemanagement en -beheer
 • Realiseren van interim-opdrachten (indirecte / directe verkoop)
 • Werven van nieuwe medewerkers / specialisten
 • Contractmanagement: vernieuwen opdrachten c.q. uitbreiden opdrachten

Competenties

Je bezit de volgende competenties / vaardigheden:

 • Ondernemende snelstarter
 • Klant- en resultaatgericht
 • Netwerker pur sang
 • Organisatietalent en creativiteit
 • Onderhandelingsvaardigheden
 • Teamplayer die snel kan schakelen

Wat wij verder vragen

Je profiel sluit minimaal op 4 van de 5 onderstaande punten aan:

 • Minimaal 3-5 jaar sales management ervaring B2B
 • Je hebt aantoonbare kennis en ervaring op het snijvlak van Business Analytics & consultancy;
 • Je beschikt over een passend netwerk van ICT managers / business managers
 • Opleiding op minimaal HBO niveau
 • Voorloper op het gebied van social media

De arbeidsvoorwaarden

Passionned Group biedt je een ambitieuze, succesvolle en groeiende professionele werkomgeving. Een baan bij Passionned Group begint met een intensief opleidingstraject van 5 dagen. Daarnaast heb je de mogelijkheid aanvullende ontwikkeling- en trainingstrajecten te volgen via de Passionned Academy.

Bij een fulltime dienstverband werk je 40 uur per week en ontvang je 25 vakantiedagen. Het is mogelijk je arbeidsvoorwaarden en werkuren (28 – 40 uur) af te stemmen op je eigen wensen. Je salaris is afhankelijk van je achtergrond en ervaring; een bonusregeling maakt deel uit van de overeenkomst. Een leaseauto, laptop en mobiele telefoon behoren uiteraard tot de secundaire arbeidsvoorwaarden.

Interesse in deze functie?

Ben jij geïnteresseerd in deze functie, neem dan contact op met Daan van Beek.

neem nu contact op

Over Passionned Group

Passionned Group (sinds 2004) is dé specialist in het ontwerpen en implementeren van intelligente organisaties. Onze gepassioneerde ‘slimmer werken’-consultants helpen grotere en kleinere organisaties bij de kanteling naar een intelligente organisatie. Al sinds 2004 organiseert Passionned Group de verkiezing ‘Slimste organisatie van Nederland’, waaraan elke keer vele tientallen bedrijven meedoen. Vorig jaar is de verkiezing gewonnen door de Brandweer Amsterdam-Amstelland, die in staat is om op basis van tientallen (open) datasets branden te voorspellen nog voor die uitbreken.

Reageer op dit artikel van Daan van Beek

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Een selectie van onze klanten

Word nu ook klant

Wil je ook klant bij ons worden? Wij helpen je maar wat graag verder met sales of andere zaken waar je slimmer van wordt.

Daan van Beek, Managing Director

DAAN VAN BEEK MSc

Managing Director

neem contact met mij op

Fact sheet

Organisaties geholpen
___
Trainingen & workshops
___
Deelnemers opgeleid
___
Beoordeling klanten
8,9
Consultants & docenten
___
Kantoren
3
Jaar ervaring
15