Vacature | Office Manager m/v | Werken bij PG

Vacature: Office Manager (m/v) VERVULD

Geschreven door
Kom jij Passionned Group versterken als Office Manager (m/v) voor 24-32 uur per week voor haar locatie in Amersfoort? Lijkt voornamelijk vanuit huis werken jou wat? Solliciteer direct!

Reageer direct

Wil jij als office manager ook bijdragen aan het succes van Passionned Group en meedenken over zaken als effectieve sales, recruitment en stroomlijning van processen? En vind jij het juist leuk om voornamelijk vanuit huis te werken? Lees dan snel verder!

Office Manager

(voor 24-32 uur)

Passionned Group is een 100% onafhankelijk consultingbedrijf en gerenommeerd opleidingsinstituut. Al meer dan 15 jaar verzorgen wij adviezen, interim-diensten, lezingen en opleidingen op het gebied van Artificial Intelligence, Business Intelligence & data analytics en Data Science consultancy. De (incompany) opleidingen, trainingen en cursussen die Passionned Academy verzorgt, worden hoog gewaardeerd.

Via Passionned Publishers brengen wij een serie boeken uit, waaronder de bestseller ‘De intelligente, datagedreven organisatie’ (editie 2020). Onze in eigen beheer ontwikkelde Kennisbank wordt wekelijks bezocht door honderden, hoogopgeleide professionals uit binnen- en buitenland.

Met een sterk groeiend aantal consultants en associate partners helpen wij grotere en kleinere organisaties bij de kanteling naar een intelligente, datagedreven organisatie. Dat is elke keer weer opnieuw een spannende reis waar ons hart in ieder geval sneller van gaat kloppen.

Wat ga je doen?

Na een korte inwerkperiode groei jij uit tot dé vraagbaak voor alle bezoekers op “Passionned as a Platform” en externe partijen. Binnen je takenpakket ben je autonoom om zelf je tijd in te delen. Verder krijg je alle mogelijkheden en ondersteuning om je op een breed terrein ook inhoudelijk verder te ontwikkelen door het volgen van opleidingen.

De functie van office manager is voor Passionned Group een nieuwe functie waardoor je in principe alle vrijheid krijgt om jouw functie nog verder vorm te geven.

Wat breng je mee?

Wij zoeken een serieuze, positief ingestelde professional die zich assertief en proactief opstelt. Je vindt het leuk om binnen een klein maar hecht team de spin in het web te zijn. Je bent zichtbaar. Je bent prettig in de omgang en een betrouwbaar aanspreekpunt voor onze partners. Je bent in staat om de aan jou toegewezen taken binnen de gestelde deadlines soepel en accuraat af te ronden. Je bent een ondernemende persoonlijkheid, waardoor je prima je weg weet te vinden binnen ons sterk groeiende netwerk van consultants, partners en externe partijen.

  • Je beschikt over HBO werk- en denkniveau, echter een afgeronde HBO-diploma in bijvoorbeeld de richting van administratie, management assistent, executive assistant, bedrijfskunde, informatiekunde of facilitair management geniet de voorkeur.
  • Ruime ervaring met het Microsoft Office (365) pakket.
  • Ruime ervaring met het werken met administratieve systemen, zoals bijvoorbeeld SAP, Salesforce, Exact of vergelijkbare administratie- en CRM-pakketten.
  • Je bezit een prettige en open persoonlijkheid die verantwoordelijkheid neemt en initiatief toont.
  • Je bent communicatief sterk en schrijft foutloos Nederlands en Engels.
  • Je beschikt over een oplossingsgerichte (can do!) mentaliteit.
  • Ervaring met het werken bij een projectenorganisatie en/of opleidingsinstituut is een pre.

Wat bieden we jou?

Bij deze voor Passionned Group cruciale, verbindende functie past uiteraard een marktconform arbeidsvoorwaardenpakket.

Over de procedure

Voel je dat deze functie jou op het lijf is geschreven en heb je interesse om te solliciteren? Stuur dan een bericht naar Bastiaan Bruinzeel of bel hem voor meer informatie (06-1441 9956). Direct solliciteren kan natuurlijk. Stuur dan je motivatie met CV naar bastiaan.bruinzeel@passionned.nl. In een eerste gesprek maak je kennis met het team en de directie. In een tweede gesprek maak je kennis met een of meer associate partners. In het eindgesprek ga je met eindbaas Daan van Beek in gesprek. Een assessment maakt onderdeel uit van de procedure.

Solliciteer direct

Vacature ✦ Office Manager m/v ✦ Werken bij PG
Opleidingen
Kennisbank
Advies
Interim

Deze organisaties gingen je voor

Word nu ook klant

Wil je ook klant bij ons worden? Wij helpen je maar wat graag verder met vacature (office manager m/v) of andere zaken waar je slimmer van wordt.

Daan van Beek, Eindbaas & specialist in continu verbeteren

DAAN VAN BEEK MSc

Eindbaas & auteur van het boek 'De intelligente, datagedreven organisatie'

Neem contact met mij op

Fact sheet

Organisaties geholpen
___
Trainingen & workshops
___
Deelnemers opgeleid
___
Beoordeling klanten
8,9
Consultants & docenten
___
Kantoren
3
Jaar ervaring
17
EDIT POST