Maak jij ons social-media-plan of contentmarketingplan | vacature

Maak jij ons social-media-plan of ons contentmarketingplan?

Geschreven door

Passionned Group is dé specialist in datagedreven werken. Onze bevlogen en ervaren consultants helpen grotere en kleinere organisaties bij de kanteling naar een intelligente, datagedreven organisatie. Om het jaar organiseren wij de prestigieuze prijs voor de Slimste organisatie van Nederland.

Passionned Group zoekt een stagiair of een afstudeerder voor het maken en implementeren van een social-media-plan en een stagiair of een afstudeerder voor het maken en implementeren van een contentmarketingplan.

Over ons

Passionned Group is hét onderzoeks- en adviesbureau voor datagedreven werken. Onze missie is organisaties intelligenter maken en ze slimmer laten werken. Dat doen we via consultancy & advies, opleidingen & masterclasses, onderzoek & surveys, boeken & whitepapers, interimmanagement & detachering. Passionned Group werkt voor de Nederlandse, de Vlaamse en de Engelstalige markt.

We hebben een adviestak met meer dan 25 slimmer-werken-consultants die organisaties helpen met datagedreven werken en innoveren. Meer dan 250 organisaties hebben we al met succes geholpen met Data Science, BI & continu verbeteren. Daarnaast hebben we de Passionned Academy met zo’n 20 workshops en opleidingen en Passionned Publishers waarin we boeken en surveys uitgeven en verkopen.

Passionned Group bestaat sinds 2004 en is gevestigd in Amersfoort. Op ons kantoor werken momenteel vijf mensen in een start-up-achtige setting. Dit zijn de directeur/eigenaar, de salesmanager, een developer/vormgever, een uitgever/marketingcommunicatiemanager en een office manager/personal assistent. Daarnaast zijn er 25 associate partners. De groei is de laatste jaren sterk en die groei zal nog wel even doorgaan.

Over jou

Je bent iemand die van aanpakken houdt, lekker zelfstandig aan de slag gaat en in staat is om snel nieuwe dingen te leren. Het lijkt je leuk om in een relatief kleine organisatie een duizendpoot op het gebied van marketing en communicatie te zijn. Het is voor jou een uitdaging om te ontdekken dat sommige zaken tot in de puntjes zijn geregeld en dat je soms iets helemaal vanaf het begin zelf moet opzetten.

Je wordt blij als je aan nieuwe dingen kan werken en laat je niet gauw door weerstand of problemen uit de weg slaan. Integendeel: je gaat er juist steviger tegenaan om het voor elkaar te boksen. Uiteraard wil je jouw successen vieren en daar doen wij vanzelfsprekend graag aan mee.

Je begrijpt dat wij datagedreven en slimmer werken zelf natuurlijk ook zoveel mogelijk toepassen en waar mogelijk ook onze marketing en communicatie proberen te automatiseren. Daar denk je ook graag in mee.Passionned Group zoekt een stagiair of een afstudeerder

Natuurlijk ben je niet allergisch of bang voor onze jonge bedrijfshond die een paar dagen per week aanwezig is.

Wat kan je voor ons doen of betekenen

Social-media-plan

We hebben dringend behoefte aan een goed social-media-plan en de implementatie ervan. Momenteel zijn onze activiteiten via de sociale platformen voor zowel organisatieadvies, de opleidingen als de uitgeverij in binnen- en buitenland nog vrij beperkt. We weten dat daar een wereld te winnen is en het zou geweldig zijn als jij ons helpt die wereld te winnen.

Contentmarketingplan

Passionned Group is een kennisorganisatie met veel deskundigheid en we willen dat aan de buitenwereld laten zien. Daarom willen we zoveel mogelijk interessante content publiceren op onze websites voor de Nederlandse, Vlaamse en Engelstalige markt. Heb jij een vlotte pen, kun je artikelen schrijven en redigeren in het Nederlands en/of Engels en kun je een contentmarketingplan maken en implementeren? Dan ben je meer dan welkom bij ons.

Naast het maken en implementeren van deze plannen, draai je natuurlijk ook mee in de dagelijkse werkzaamheden die te maken hebben met marketing en communicatie. In een klein team heb je elkaar soms erg hard nodig, maar dat maakt het des te leuker om gezamenlijk te vieren dat er weer een succes is behaald.

Wil je meer weten of heb je interesse

Neem contact op met Alex Beishuizen. Hij zal vanuit Passionned Group ook je begeleider zijn. Alex is te mailen en te bellen op: 06-514 75 660.

 

Reageer op dit artikel van Alex Beishuizen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Een selectie van onze klanten

Word nu ook klant

Wil je ook klant bij ons worden? Wij helpen je maar wat graag verder met maak jij ons social-media-plan of contentmarketingplan (vacature) of andere zaken waar je slimmer van wordt.

Daan van Beek, Managing Director

DAAN VAN BEEK MSc

Managing Director

neem contact met mij op

Fact sheet

Organisaties geholpen
___
Trainingen & workshops
___
Deelnemers opgeleid
___
Beoordeling klanten
8,9
Consultants & docenten
___
Kantoren
3
Jaar ervaring
15