Downloaden
De 10 meest kritieke factoren voor resultaatverbetering + 100 tips
Het onderzoeksrapport 'De kracht van continu verbeteren' (153 blz.) is doordrenkt met continu verbeteren.

download het rapport hier

Onderzoeksrapport 'De kracht van continu verbeteren'

Als manager, bestuurder of consultant wil je de prestaties van jouw bedrijf blijvend verbeteren. Maar je weet niet precies hoe en wat nu echt essentieel is om groot succes te boeken. Samen met het topvakblad Kwaliteit in Bedrijf deden we er diepgaand onderzoek naar en analyseerden de gegevens. Zo blijkt een cultuur van feedback (geven en ontvangen) de meest cruciale succesfactor voor continu verbeteren. Doe fundamentele (wetenschappelijke) kennis op die je vandaag nog kunt toepassen om je prestaties blijvend te verhogen. Maak direct een flitsende start en download hier het onderzoeksrapport ‘De kracht van continu verbeteren’.

Download het onderzoeksrapport

Lees verder

De succesfactoren hebben grote consequenties

De succesfactoren voor continu verbeteren die uit het onderzoek naar voren komen blijken cruciaal om:

Wil je ook weten hoe je bovenstaande kunt realiseren? En vooral hoe je de verbeterfactoren kunt invoeren in je eigen organisatie of team?

Over het onderzoek

In het onderzoek werkten we nauw samen met het topvakblad ‘Kwaliteit in Bedrijf’. Wij wilden achterhalen of verbetermethoden bijdragen aan het sneller realiseren van je operationele en tactische doelen en je strategie. En vooral of dat zou leiden tot betere financiële prestaties. We waren ook erg benieuwd naar de meest kritieke succesfactoren daarachter. En die hebben we nu voor jou haarscherp in beeld gebracht.

Productkenmerken

Formaat:
Aantal pagina’s:
Prijs:
Auteur:
Uitgever:
Adobe PDF
153
€ 49
Daan van Beek MSc
Passionned Publishers

Cover Onderzoeksrapport 'De kracht van continu verbeteren'

hier downloaden

De route naar een succesvolle, intelligente & datagedreven organisatie

De gevonden factoren geven het geheim prijs achter het succesvol zijn met continu verbeteren met PDCA en kwaliteitsmanagement. In ons onderzoeksrapport ‘De kracht van continu verbeteren’ onthullen we jou alle details. En we beschrijven de route naar een succesvolle en intelligente, datagedreven organisatie. Die kennis is voor elke bestuurder / manager, teamleider en consultant een noodzakelijk item in de rugzak.

Enkele onderzoeksresultaten uitgelicht

Dit is slechts een greep uit de vele inzichten die het onderzoek bloot legt:

Feedback is onderdeel van de organisatiecultuur

Feedback is onderdeel van de organisatiecultuur

Bedrijven waar feedback onderdeel uitmaakt van de organisatiecultuur behalen veel betere financiële resultaten. Het gaat zowel om feedback leren geven als ontvangen. Zo’n cultuur zien we alleen terug bij de allerslimste organisaties.

Er is een heldere strategie en iedereen kent zijn bijdrage daarin

Er is een heldere strategie en iedereen kent zijn bijdrage daarin

Helaas houdt driekwart van de organisaties bij de formulering van de strategie en de plannen nog veel te weinig rekening met de werkvloer. Die bedrijven zijn niet wendbaar en hebben minder gemotiveerde medewerkers.

Continu verbeteren is altijd onderdeel van de functie

Continu verbeteren is altijd onderdeel van de functie

Bij tweederde van de organisaties staat niet in de functiebeschrijvingen dat medewerkers naast hun dagelijkse taken ook tegelijk het proces dienen te verbeteren. Die organisaties laten goud liggen.

Meer dan 100 tips en duidelijke grafieken

Alle bevindingen uit het onderzoek zijn gebundeld in het unieke onderzoeksrapport ‘De kracht van continu verbeteren’. Het bevat naast een uitgebreide toelichting van de 10 meest kritieke factoren meer dan honderd tips en duidelijke graphics. Die maken inzichtelijk hoe je de motor achter betere financiële prestaties blijvend kunt verbeteren en wat daar allemaal voor nodig is. Meer dan 120 bestuurders en (kwaliteits)managers uit verschillende branches namen aan het onderzoek deel.

Wat zijn de voordelen van dit rapport voor jou?

Het onderzoeksrapport bestel je voor slechts 49 EUR en bevat 153 pagina’s. Het is rijkelijk geïllustreerd met grafieken en tabellen. Je krijgt ook een uniek ‘inkijkje’ in de geschiedenis van verbetercirkels: dat wat bijna niemand weet.

Ook jij kunt nog een hele wereld winnen

Uit de highlights hierboven kun je zien dat er nog een hele wereld valt te winnen. Om het proces, tegen minimale kosten, stukje bij beetje te verbeteren. Elke dag weer. En nog belangrijker: hier zijn niet direct nieuwe (IT) systemen of grote investeringen voor nodig. De factoren zijn vrij eenvoudig in je eigen organisatie door te voeren.

nu downloaden

Klantervaring: bevestiging

“Het onderzoek van de Passionned Group bevestigt dat de PDCA cyclus alleen succesvol kan zijn in de context van de IMWR-cyclus. Een context vol inspireren, motiveren, waarderen en reflecteren.”

Sjaak Evers
Managersonline.nl

Over de auteur: Daan van Beek MSc

foto Daan van BeekDaan van Beek is de eindbaas van de Passionned Group. Hij coördineerde op basis van ruim 20 jaar ervaring als business consultant het onderzoek. Hij schrijft daarnaast boeken waaronder het bekende managementboek ‘De intelligente, datagedreven organisatie’. Daan is ook verbonden als docent aan EUR en TIAS en geeft daarnaast masterclasses in Singapore, Maleisië, India, Zuid-Afrika en Amerika.

Reviews over "Onderzoeksrapport ‘De kracht van continu verbeteren’"

Wouter Harlaar | CFO Hessing Supervers | 6 juli 2019

Dit rapport van de Passionned Group bevat een erg interessant onderzoek. De resultaten vind ik uitermate verrassend.

Hugo van der Horst | Hoofdredacteur | Kwaliteit in Bedrijf | 10 juni 2019

Het onderzoeksrapport van de Passionned Group over continu verbeteren is indrukwekkend te noemen!

Plaats review

Geef je mening over dit product, artikel of dienst

Dit veld is verplicht!
Dit veld is verplicht! optioneel
Dit veld is verplicht! optioneel
Dit veld is verplicht! optioneel
Dit veld is verplicht!
Review verzendenHet formulier bevat fouten.

Deze organisaties gingen je voor

Word nu ook klant

Wil je ook klant bij ons worden? Wij helpen je maar wat graag verder met continu verbeteren & datagedreven werken of andere zaken waar je slimmer van wordt.

Daan van Beek - Eindbaas & auteur van 'De intelligente, datagedreven organisatie'

DAAN VAN BEEK MSc

Eindbaas & auteur van 'De intelligente, datagedreven organisatie'

Neem contact met mij op

Fact sheet

Organisaties geholpen
___
Trainingen & workshops
___
Deelnemers opgeleid
___
Beoordeling klanten
8,9
Consultants & docenten
___
Kantoren
3
Jaar ervaring
17
EDIT POST