Onderzoeksrapport 'De kracht van continu verbeteren' | Het geheim

Onderzoeksrapport 'De kracht van continu verbeteren'

Met meer dan 100 verbetertips
Het onderzoeksrapport telt 153 pagina's boordevol informatie over de succesfactoren van continu verbeteren.

Download hier

Verbeterfactoren die je prestaties blijvend verhogen

Als manager, bestuurder of consultant wil je de prestaties van jouw organisatie blijvend verbeteren. Maar je weet niet precies hoe. En je weet niet wat nu echt essentieel is om succes te bereiken. Wij deden er onlangs onderzoek naar. Samen met het topvakblad Kwaliteit in Bedrijf. Ons onderzoek legt een aantal interessante verbeterfactoren bloot. Die blijken cruciaal om:

Wil je ook weten hoe je bovenstaande kunt realiseren? En vooral hoe je die verbeterfactoren kunt invoeren in je eigen organisatie of team? Download dan hier het onderzoeksrapport ‘De kracht van continu verbeteren’ en maak direct een goede start.

Over het onderzoek

In het onderzoek werkten we nauw samen met het topvakblad ‘Kwaliteit in Bedrijf’. Wij wilden achterhalen of verbetermethoden bijdragen aan het sneller realiseren van je doelen en je strategie. En vooral of dat zou leiden tot betere financiële prestaties. We waren ook erg benieuwd naar de meest kritieke succesfactoren daarachter. En die hebben we nu voor jou inzichtelijk gemaakt.

Productkenmerken

Formaat:
Aantal pagina’s:
Prijs:
Auteur:
Uitgever:
Adobe PDF
153
€ 49
Daan van Beek MSc
Passionned Publishers

De route naar een succesvolle en intelligente organisatie

De gevonden factoren geven het geheim prijs achter het succesvol zijn met continu verbeteren met PDCA en kwaliteitsmanagement. In ons onderzoeksrapport ‘De kracht van continu verbeteren’ onthullen we jou alle details. En we beschrijven de route naar een succesvolle en intelligente organisatie. Die kennis is voor elke bestuurder / manager, teamleider en consultant een noodzakelijk item in de rugzak.

Enkele onderzoeksresultaten uitgelicht

Dit is slechts een greep uit de vele inzichten die het onderzoek bloot legt:

  • Feedback is onderdeel van de organisatiecultuur: bedrijven waar feedback onderdeel uitmaakt van de organisatiecultuur behalen veel betere financiële resultaten. Het gaat zowel om feedback leren geven als ontvangen. Zo’n cultuur zien we alleen terug bij de allerslimste organisaties.
  • Er is een heldere strategie en iedereen kent zijn bijdrage daarin: helaas houdt driekwart van de organisaties bij de formulering van de strategie en de plannen nog veel te weinig rekening met de werkvloer. Die bedrijven zijn niet wendbaar en hebben minder gemotiveerde medewerkers.
  • Continu verbeteren is altijd onderdeel van de functie: bij tweederde van de organisaties staat niet in de functiebeschrijvingen dat medewerkers naast hun dagelijkse taken ook tegelijk het proces dienen te verbeteren. Die organisaties laten goud liggen.

Ook jij kunt nog een hele wereld winnen

Uit de highlights hierboven kun je zien dat er nog een hele wereld valt te winnen. Om het proces, tegen minimale kosten, stukje bij beetje te verbeteren. Elke dag weer. En nog belangrijker: hier zijn niet direct nieuwe (IT) systemen of grote investeringen voor nodig. De factoren zijn vrij eenvoudig in je eigen organisatie door te voeren.

Klantervaring: bevestiging

“Het onderzoek van de Passionned Group bevestigt dat de PDCA cyclus alleen succesvol kan zijn in de context van de IMWR-cyclus. Een context vol inspireren, motiveren, waarderen en reflecteren.”

Sjaak Evers
Managersonline.nl

Meer dan honderd tips en duidelijke grafieken

Alle bevindingen uit het onderzoek zijn gebundeld in het unieke onderzoeksrapport ‘De kracht van continu verbeteren’. Het bevat naast de 10 meest kritieke factoren meer dan honderd tips en duidelijke grafieken. Die maken inzichtelijk hoe je de motor achter betere financiële prestaties blijvend kunt verbeteren. En wat daar allemaal voor nodig is. Meer dan 120 bestuurders en (kwaliteits)managers uit verschillende branches namen aan het onderzoek deel.

Wat zijn de voordelen van dit rapport voor jou?

✓ je maakt kennis met de 10 meest kritieke factoren voor resultaatverbetering
✓ je ontvangt meer dan honderd tips die jouw resultaten kunnen verbeteren
✓ je leert hoe je de Deming-cirkel inzet om kwaliteitsverbetering vorm te geven
✓ je ontdekt hoe je jouw bedrijfsprocessen optimaliseert in lijn met je strategie
✓ volgens wetenschappelijke normen gevalideerd onderzoek

Het onderzoeksrapport bestel je voor slechts 49 EUR en bevat 153 pagina’s. Het is rijkelijk geïllustreerd met grafieken en tabellen. Je krijgt ook een uniek ‘inkijkje’ in de geschiedenis van verbetercirkels: dat wat niemand weet.

Nu downloaden

Over de auteur: Daan van Beek MSc

foto Daan van BeekDaan van Beek is de eindbaas van de Passionned Group. Hij coördineerde op basis van ruim 20 jaar ervaring als business consultant het onderzoek. Hij schrijft daarnaast boeken waaronder het bekende managementboek ‘De intelligente, datagedreven organisatie’. Daan is ook verbonden als docent aan EUR en TIAS en geeft daarnaast masterclasses in Singapore, Maleisië, India, Zuid-Afrika en Amerika.

Reviews over "Onderzoeksrapport ‘De kracht van continu verbeteren’"

Wouter Harlaar | CFO Hessing Supervers | 6 juli 2019

Dit rapport van de Passionned Group bevat een erg interessant onderzoek. De resultaten vind ik uitermate verrassend.

Hugo van der Horst | Hoofdredacteur | Kwaliteit in Bedrijf | 10 juni 2019

Het onderzoeksrapport van de Passionned Group over continu verbeteren is indrukwekkend te noemen!

Plaats review

Geef je mening over dit product, artikel of dienst

Dit veld is verplicht!
Dit veld is verplicht! optioneel
Dit veld is verplicht! optioneel
Dit veld is verplicht! optioneel
Dit veld is verplicht!
Review verzendenHet formulier bevat fouten.
Onderzoeksrapport 'De kracht van continu verbeteren' ✦ Het geheim
Opleidingen
Kennisbank
Advies
Interim

Deze organisaties gingen je voor

Word nu ook klant

Wil je ook klant bij ons worden? Wij helpen je maar wat graag verder met onderzoeksrapport 'de kracht van continu verbeteren' (het geheim) of andere zaken waar je slimmer van wordt.

Daan van Beek, Eindbaas & specialist in continu verbeteren

DAAN VAN BEEK MSc

Eindbaas & auteur van het boek 'De intelligente, datagedreven organisatie'

Neem contact met mij op

Fact sheet

Organisaties geholpen
___
Trainingen & workshops
___
Deelnemers opgeleid
___
Beoordeling klanten
8,9
Consultants & docenten
___
Kantoren
3
Jaar ervaring
17
EDIT POST