De 7 grootste valkuilen in BI | Analytics succesfactoren

De 7 grootste valkuilen in Business Intelligence

Als je niet weet hoe je succes kan boeken met BI

Als consultant, bestuurder of manager wil je maximaal rendement behalen op je (toekomstige) business intelligence systeem en -team. Maar hoe doe je dat met succes? Uit een grootschalige studie van Passionned Group blijkt namelijk hoe lastig het is succes te boeken met Business Intelligence & Analytics. Minstens 3 op de 5 implementaties slaagt niet. In deze onafhankelijke studie leer je hoe dat zit en welke factoren wel tot succes leiden.

Waarom dan toch Business Intelligence?

Uit de studie blijkt dat echt succesvolle BI-projecten een enorm positieve impact hebben op je klanten, medewerkers en concurrentievoordeel. Daarnaast gaan je (financiële) prestaties sterk verbeteren. Reden te meer om te investeren in goed toepasbare kennis. De waarde van deze studie zit vooral in het feit dat we nu de meest kritieke succesfactoren van BI boven tafel hebben gekregen. Zo kun je dus scherp gaan sturen op juist die zaken die er echt toe doen als het gaat om Business Intelligence.

Wil je jouw organisatie beter sturen met BI?

Dan is het rapport ‘De 7 grootste valkuilen in Business Intelligence’ een must have. Het onderzoeksrapport is gebaseerd op jarenlang nauwgezet onderzoek en ervaringen van ruim driehonderd BI-verantwoordelijken en enkele vooraanstaande experts. Samen hebben zij de grootste valkuilen en meest kritieke succesfactoren van Business Intelligence voor je op een rij gezet.

Productkenmerken

Formaat:
Aantal pagina’s:
Prijs:
Auteur:
Uitgever:
Adobe PDF
35
€ 49
Daan van Beek MSc
Passionned Publishers

Waarom De 7 grootste valkuilen in Business Intelligence lezen?

Uit het onderzoek blijkt (helaas) dat vele implementaties met Business Intelligence falen. Organisaties maken daarbij veelal steeds dezelfde fouten. Ze schaffen bijvoorbeeld licenties aan van BI software zonder dat ze precies weten hoe ze datagedreven werken willen gaan implementeren. Ze hebben ook geen idee hoe ze rendement op BI kunnen behalen. Behoed jouw bedrijf voor al deze fouten en een BI-fiasco. Stap niet in de belangrijkste valkuilen en bestel nu dit unieke onderzoeksrapport. Deze publicatie geeft je direct inzicht in de 7 grootste valkuilen en vooral hoe je die kan voorkomen.

Wat biedt het rapport jou en jouw organisatie?

Het onderzoeksrapport biedt je in zeven hoofdstukken concrete handvatten om Business Intelligence tot een succes te maken. Leer onder andere waarom Business Analytics en de PDCA verbetercyclus onlosmakelijk met elkaar verbonden moeten zijn.

De inhoud van De 7 grootste valkuilen in Business Analytics:

Voor wie is dit rapport bedoeld?

Dit exclusieve business intelligence-onderzoekrapport is bestemd voor managers, bestuurders, consultants, projectmanagers, adviseurs en kwaliteitsmanagers. Kortom: iedereen die betrokken is bij het verbeteren van de prestaties van de organisatie met informatie.

Opleiding in Business Intelligence

De 7 grootste valkuilen zijn ook verwerkt in onze unieke 3-daagse Business Intelligence-opleiding. Mensen die deze opleiding hebben afgerond, zijn uitstekend in staat om in hun Business Intelligence-project de juiste stappen te zetten.Via ons inschrijfformulier kun je je direct inschrijven voor de eerstkomende Business Intelligence opleiding. Heb je vragen over deze opleiding Business Analytics, neem dan direct contact met ons op.

Direct inschrijven

Feiten, voorbeelden én scherpe analyses

Het onderzoeksrapport bevat 35 pagina’s en is rijk geïllustreerd met praktijkvoorbeelden, grafieken, tabellen en scherpe analyses van business intelligence-experts. In zeven hoofdstukken nemen zij je mee op een ontdekkingsreis naar de succesvolle toepassing van Business Analytics.

Bestel nu de 7 grootste valkuilen in Business Intelligence

Maak niet dezelfde fouten als andere organisaties en bestel dit waardevolle onderzoeksrapport nu direct voor 49 EUR exclusief btw.

Nu bestellen

Over Passionned Group

Logo Passionned Group, de specialist in De 7 grootste valkuilen in Business IntelligenceWij zijn Passionned: de specialist in het ontwerpen en implementeren van Business Intelligence & Analytics. Onze gedreven BI-consultants helpen grotere en kleinere organisaties bij de kanteling naar een intelligente organisatie. Om het jaar organiseren wij de Dutch BI & Data Science Award©, de verkiezing van de Slimste organisatie van Nederland.

Onze adviseurs

Daan van Beek, Auteur van De intelligente organisatie (6e druk)

DAAN VAN BEEK MSc

Eindbaas Passionned Group & auteur van het BI-boek 'De intelligente, datagedreven organisatie'

Rick van der Linden, Senior Business Analist

ir. RICK VAN DER LINDEN

Senior Business Analist

De 7 grootste valkuilen in BI ✦ Analytics succesfactoren
Opleidingen
Kennisbank
Advies
Interim

Deze organisaties gingen je voor

Word nu ook klant

Wil je ook klant bij ons worden? Wij helpen je maar wat graag verder met de 7 grootste valkuilen in bi (analytics succesfactoren) of andere zaken waar je slimmer van wordt.

Rick van der Linden, Senior Business Analist

ir. RICK VAN DER LINDEN

Senior Business Analist

Neem contact met mij op

Fact sheet

Organisaties geholpen
___
Trainingen & workshops
___
Deelnemers opgeleid
___
Beoordeling klanten
8,9
Consultants & docenten
___
Kantoren
3
Jaar ervaring
17
EDIT POST