Passionned Group™

Integrate.io (Xplenty) ETL & Data Integratie

Managing Director
Door: Daan van Beek MSc
Managing Director
Integrate.io ETL vergeleken met andere ETL-leveranciers
Inhoudsopgave
Integrate.io (Xplenty) ETL & Data Integratie | Xplenty Platform

Verzamel objectieve kennis over Xplenty Platform

Hieronder geven we een samenvatting van ons 100% leveranciersonafhankelijke ETL & Data Integratie onderzoek naar de softwareleverancier Integrate.io (Xplenty) en zijn productportfolio (zoals Xplenty Platform). Integrate.io (Xplenty) ETL & Data Integratie scoort in onze onafhankelijke studie beter dan Fivetran maar iets slechter dan SnapLogic. Integrate.io (Xplenty) is in een vergelijking op de verschillende BI-onderdelen van het productportfolio het meest sterk in datamanagement en komt het minst sterk uit de bus wat betreft masterdata management. De belangrijkste voor- en nadelen van Xplenty Platform, binnen de context van ETL & Data Integratie, hebben we per onderdeel (data integratie, ETL, datareplicatie en datakwaliteit) voor je klaargezet. Ook benoemen we de onderscheidende kenmerken van de meest populaire producten zoals Xplenty Platform et cetera.


Hoe scoort Integrate.io (Xplenty) ETL & Data Integratie op verschillende criteria?

Score van Xplenty Platform software.
Figuur 1: Scorekaart van de BI-aanbieder Integrate.io (Xplenty). Je kunt maximaal 100% in de wacht slepen. Bron: de ETL & Data Integratie Guide 2023. Heb je meer duiding nodig over de opzet van ons onderzoek? Klik hier om deze kopersgids te downloaden.

In ons onderzoek inspecteerden we ook de verschillende producten van Integrate.io (Xplenty) software. Daarbij zijn meer dan 290 criteria gebruikt. De studie is uitgewerkt vanuit een totaal onafhankelijk perspectief en onze jarenlange ervaring in de Data Integratie-markt. Hiernaast genoemde visualisatie toont de scores (op een schaal van 0-100) van Xplenty Platform vergeleken met andere ETL & Data Integratie-tools.

De Integrate.io (Xplenty)-analyse is gerealiseerd door heel veel openbare big data te verzamelen en die vervolgens uitgebreid te analyseren. Meer dan 1.200 documenten verder weten we dat Integrate.io (Xplenty) uitblinkt in datamanagement. Hierbij hebben zowel algoritmes als de kritische blik van een senior expert op het terrein van ETL & Data Integratie een voorname rol gespeeld bij het finaliseren van het validatieproces.

Integrate.io (Xplenty) en het complete ETL & Data Integratie productportfolio

De leverancier Integrate.io (Xplenty) kent (minimaal) 1 product in de sfeer van ETL & Data Integratie. Op volgorde van populariteit zetten we de belangrijkste hier op een rij:

Wat is Xplenty Platform?

Hieronder rapporteren we de belangrijkste kenmerken van Xplenty Platform, inclusief de kenmerken en eventuele gerelateerde producten. De Xplenty Platform-software kenmerkt zich onder andere door de volgende features:

  • data integratie > ETL
  • data integratie
  • datamanagement > datapijplijnen
  • data infrastructuur > API
  • datamanagement > datamigratie
  • data connectiviteit > MySQL
  • datamanagement > databronnen
  • data integratie > data integratie platform
  • data integratie > datawarehouse
  • data infrastructuur > beveiliging

Ben je nu nieuwsgierig geworden naar alle kenmerken (100+) van Xplenty Platform? Bestel dan hier de ETL & Data Integratie Guide™ 2023.

Overweeg je een Xplenty Platform expert in te huren?

Overweeg je een externe Xplenty Platform consultant aan te trekken die de Xplenty Platform-software door en door kent en een Xplenty Platform-applicatie kan implementeren? Onze interim-specialisten helpen je graag verder. Xplenty Platform ontwikkelaars in dienst nemen is soms overbodig en kostbaar. Laat hier een bericht achter en we komen je graag ondersteunen.

Drie recente innovaties Xplenty Platform-tools en de versiehistorie

Over de tijd heen zien we bij Integrate.io (Xplenty) een negatieve lijn in relatie tot ETL & Data Integratie-functionaliteit. De meest recente innovaties liggen op het terrein van data connectiviteit > Hadoop Hive, data integratie > ETL > SQL > SQL join > inner join en data integratie > ETL > SQL > SQL join > outer join.

Van Integrate.io (Xplenty) ETL & Data Integratie hebben we de laatste updates beoordeeld van het productenpakket. Voor zover wij kunnen beoordelen werkt Integrate.io (Xplenty) niet met een herkenbare versienummering.

Wat zijn de licentiekosten van Xplenty Platform?

Het is lastig om precies te bepalen wat een licentie van Xplenty Platform kost omdat dit afhankelijk is van het land, het aantal gebruikers, de connectoren naar databronnen en op welke moment in het jaar je een offerte aanvraagt. Vraag je een offerte aan net voor het einde van de fiscale periode van Integrate.io (Xplenty) dan kun je vermoedelijk een behoorlijke reductie krijgen op de licentiekosten. Daarnaast is het tegenwoordig aan te raden om de software in de cloud te draaien. Vaak betaal je dan alleen voor wat je aan resources verbruikt. De aanschafkosten van Xplenty Platform zijn misschien niet de grootste bedragen, maar de onderhoudskosten en support drukken wel jaarlijks op je begroting.

Wat maakt Integrate.io (Xplenty) ETL & Data Integratie het bekijken waard

In onze studie zien we dat Integrate.io (Xplenty) op het terrein van ETL & Data Integratie software een aantal specifieke eigenschappen kent en zich zo onderscheidt van de concurrentie. Dit maakt Xplenty Platform min of meer uniek: CDC replicatie, enterprise service bus, Hadoop Hive, outer join en datakwaliteit management.

De voor- en nadelen van Xplenty Platform

Tag cloud van Xplenty Platform tools.Figuur 2: Word cloud met de sterkte-zwakte-analyse van Integrate.io (Xplenty) ETL & Data Integratie

Per onderzoeksthema (data integratie, ETL, datareplicatie en datakwaliteit) benoemen we alle voor- en nadelen van Integrate.io (Xplenty) ETL & Data Integratie, Xplenty Platform, et cetera. De opsomming in de volgende alinea’s is aan verandering onderhevig, want: Integrate.io (Xplenty) kan momenteel werken aan het verbeteren van bestaande en het ontwikkelen van features die tegemoetkomen aan specifieke klantwensen (zoals ondersteuning voor SQL, beveiliging, SQL server, Snowflake, big data, AWS, metadata, Linux, XML en authenticatie). Of een bepaalde feature is (nog) niet (goed) gedocumenteerd.

Deel hier je ervaring met Integrate.io (Xplenty) ETL & Data Integratie

Laat hier een beoordeling achter over Integrate.io (Xplenty) ETL & Data Integratie. Jouw bevindingen kunnen dan gaan meewegen bij een nog objectievere beoordeling van de scores van Xplenty Platform.

1. Integrate.io (Xplenty) Datamanagement

45%

Het bedrijf doet het in ons onafhankelijke ETL & Data Integratie-onderzoek matig op het onderwerp ‘Datamanagement’, gegeven dat ze hierop 45% scoren. Maar dit is wel één van de best uitgewerkte onderdelen van Integrate.io (Xplenty). De volgende criteria zijn gehanteerd: CDC, databronnen en OLAP. In totaal onderzochten we 71 features binnen deze discipline. Ben je enthousiast over het onderwerp Datamanagement? Download dan hier onze ETL & Data Integratie Gids 2023.

2. Integrate.io (Xplenty) Data Connectiviteit

42%

Integrate.io (Xplenty) doet het, in vergelijking met andere leveranciers, in ons 100% leveranciersonafhankelijke ETL & Data Integratie onderzoek matig op het thema ‘Data Connectiviteit’. De score bedraagt 42%. De volgende factoren hebben we laten meewegen: SQL server, Hadoop en Salesforce. In totaal onderzochten we 49 criteria binnen deze sectie. Wil je meer te weten komen over het onderwerp Data Connectiviteit? Download dan hier onze ETL & Data Integratie Studie.

3. Integrate.io (Xplenty) Data Governance

35%

De leverancier Integrate.io (Xplenty) scoort in ons 100% leveranciersonafhankelijke ETL & Data Integratie onderzoek matig op het onderdeel ‘Data Governance’, gegeven dat ze hierop 35% scoren. We hebben onder andere gekeken naar de volgende criteria: DataOps, databescherming en data privacy. In totaal onderzochten we 11 criteria in deze categorie. Ben je van plan om je verder te specialiseren in het onderwerp Data Governance? Download dan hier onze ETL & Data Integratie Gids.

4. Integrate.io (Xplenty) Data Integratie

27%

Het bedrijf scoort in ons 100% leveranciersonafhankelijke ETL & Data Integratie onderzoek niet goed op het thema ‘Data Integratie’ met een score van 27%. De volgende factoren hebben we laten meewegen: ETL, datawarehouse en data flow. We hebben daarbij het volgende product bekeken: Xplenty Platform. In totaal onderzochten we 169 criteria binnen deze sectie. Wil je je verder verdiepen in het onderwerp Data Integratie? Download dan hier onze ETL & Data Integratie Studie. Of zoek de verdieping in de volgende content:

5. Integrate.io (Xplenty) Self-service Integratie

25%

De leverancier Integrate.io (Xplenty) doet het in ons objectieve ETL & Data Integratie-onderzoek niet goed op het onderdeel ‘Self-service Integratie’, gegeven dat ze hierop 25% scoren. We hebben onder andere gekeken naar de volgende criteria: self-service datapreparatie, self-service data integratie en self-service datawarehouse. In totaal onderzochten we 8 selectiecriteria binnen dit hoofdthema. Wil je je verder verdiepen in het onderwerp Self-service Integratie? Download dan hier onze ETL & Data Integratie Guide 2023.

6. Integrate.io (Xplenty) Datakwaliteit Management

23%

Het bedrijf doet het, in vergelijking met andere leveranciers, in ons 100% leveranciersonafhankelijke ETL & Data Integratie onderzoek niet goed op het onderwerp ‘Datakwaliteit Management’ met een score van 23%. We hebben de volgende selectiecriteria gehanteerd: datakwaliteit, data profiling en business rules. In totaal onderzochten we 28 selectiecriteria binnen dit hoofdthema. Wil je de diepte in met het onderwerp Datakwaliteit Management? Download dan hier onze ETL & Data Integratie Guide. Of zoek de verdieping in de volgende content:

7. Integrate.io (Xplenty) Metadata Management

21%

Integrate.io (Xplenty) doet het, in vergelijking met andere leveranciers, in onze recent geactualiseerde, onafhankelijke ETL & Data Integratie studie niet goed op het onderwerp ‘Metadata Management’. Het bedrijf scoort op dit onderwerp 21%. De volgende criteria zijn gehanteerd: metadata, gegevenscatalogus en data lineage. In totaal onderzochten we 7 features binnen deze discipline. Ben je van plan om je verder te specialiseren in het onderwerp Metadata Management? Download dan hier onze ETL & Data Integratie Gids.

8. Integrate.io (Xplenty) Data Infrastructuur

19%

Integrate.io (Xplenty) scoort in ons onafhankelijke ETL & Data Integratie-onderzoek niet goed op het thema ‘Data Infrastructuur’. De score bedraagt 19%. De volgende criteria zijn gehanteerd: beveiliging, API en REST API. In totaal onderzochten we 87 criteria binnen deze sectie. Ben je enthousiast over het onderwerp Data Infrastructuur? Download dan hier onze ETL & Data Integratie Studie. Of zoek de verdieping in de volgende content:

9. Integrate.io (Xplenty) Datareplicatie

17%

De leverancier Integrate.io (Xplenty) scoort in ons objectieve ETL & Data Integratie-onderzoek niet goed op het onderdeel ‘Datareplicatie’. De score bedraagt 17%. De volgende factoren hebben we laten meewegen: datasynchronisatie, databasereplicatie en SQL replicatie. In totaal onderzochten we 32 criteria binnen deze sectie. Wil je je verder verdiepen in het onderwerp Datareplicatie? Download dan hier onze ETL & Data Integratie Studie 2023.

10. Integrate.io (Xplenty) Masterdata Management

11%

Het bedrijf scoort in ons objectieve ETL & Data Integratie-onderzoek niet goed op het onderdeel ‘Masterdata Management’, gegeven dat ze hierop 11% scoren. We hebben de volgende selectiecriteria gehanteerd: masterdata, MDG en masterdata integratie. In totaal onderzochten we 16 selectiecriteria binnen dit hoofdthema. Wil je de diepte in met het onderwerp Masterdata Management? Download dan hier onze ETL & Data Integratie Guide 2023. Of zoek de verdieping in de volgende content:

In welke sectoren is Integrate.io (Xplenty) ETL & Data Integratie het meest actief?

In ons onafhankelijke ETL & Data Integratie-onderzoek hebben we ook gekeken in welke sectoren een leverancier actief is. Dit zijn de sectoren waar Integrate.io (Xplenty) aan de weg timmert: bankensector en onderwijs.

Huur een Integrate.io (Xplenty) ontwikkelaar in

Trainingen & opleidingen Integrate.io (Xplenty) ETL & Data Integratie

Wij organiseren diverse opleidingen en cursussen op het gebied van ETL & Data Integratie maar kunnen ook specifieke Integrate.io (Xplenty) trainingen verzorgen, bijvoorbeeld als incompany. Bijvoorbeeld kun je denken aan de volgende software: Xplenty Platform. We maken je natuurlijk ook helemaal vertrouwd met het gedachtegoed van de intelligente, datagedreven organisatie.

Eindbeoordeling: Xplenty Platform scoort redelijk

Integrate.io (Xplenty) heeft een minimaal productportfolio waarmee het redelijk scoort in ons ETL & Data Integratie-onderzoek. Integrate.io (Xplenty) ETL & Data Integratie innoveert (bij benadering) met een gemiddeld tempo van meer dan 15 features per jaar, is (vooralsnog) actief in niet heel veel sectoren en is het sterkst in datamanagement.

Over Passionned Group

logo van Passionned Group, de Integrate.io (Xplenty) ETL & Data Integratie specialistPassionned Group is gespecialiseerd in 100% onafhankelijk ETL & Data Integratie advies en de implementatie van ETL & Data Integratie oplossingen. Onze gedreven en gepassioneerde adviseurs helpen bedrijven en overheden verder te gaan als intelligente, datagedreven organisatie.

Neem contact met ons op

Deze organisaties gingen je voor

Word nu ook klant

Wil je ook klant bij ons worden? Wij helpen je maar wat graag verder met datagedreven werken of andere zaken waar je slimmer van wordt.

Daan van Beek - Managing Director

DAAN VAN BEEK MSc

Managing Director

Neem contact met mij op

Fact sheet

Organisaties geholpen ___
Trainingen & workshops ___
Deelnemers opgeleid ___
Beoordeling klanten 8,9
Consultants & docenten ___
Kantoren 3
Jaar ervaring 18